Navštíveno 6932x

Je to rok co bylo recko, rychle to uteklo a bylo tu svycarsko.
Opet bylo na co koukat, kazdym rokem je videt zlepsovani souteznich aut.
Nejvice prekvapeni se asi odehrava ve vsech kategoriich rookie.
Pres par vyhrad na organizaci to hodnotim kladne, bylo to skvelych par dni s partou super lidi.
velke diky patri aTTimovi s Erikem za celou organizaci ohledne cesty, podpory na place a hlavne zajisteni vyborneho ubytovani.
Take diky vsem zucastnenym co nasli odvahu jet soutezit na ME.
VladoviTDI, Johanikovi a Lagunovi gratulace k poharum.
A specialni podekovani Blondynce za vsechno a gratulace k vysledku :-)
Verim ze na ME 2007 v Dansku se sejde minimalne tolik souteznich aut jako letos.

tak gratulace vsem, super vykon!!

26.09.2006, 05:17 |
Pagoš Gratuluju všem, parádní úspěch!!
no tak to je paráda mám svás velkou radost
Jelikož jeste skoro spim, tak jen rychla rekapitulace
Středa 20.9.06 - ve 23.00 lakra vylezl z lakovny,
Čtvrtek: 21.9.06 - 01:00 teoreticky zaschnuto, první nasazení lamina do kufru, zapojení, zjištění že některé věci nepasují atd., 03:00 odjezd do Bernu, 15:00 příjezd do Bernu
Pátek : 09:00 umyí aut, nervozita, měření atd. 12:00 - porovnávání výsledků, zjištění že je teoretická možnoswt finále, nervozita, očekávání
Sobota : 18:00 - zjištění, že jsem ve finále, masakr
Neděle : 11:00 - Finále, prohra, ale přeci jen vícemiostr Evropy, mazec, euforie atd :-) 19:00 odjezd, 19:30 čekání na ztracená auta, 19:35 odjezd na benzínku, kouř, pískání, průser, 20:00 - zjištění, turbo asi kaput, domů ještě cca 880 km :-( 21:00 příjezd ADAC - zjištění, že turbo je opravdu KO, volání pro odtah
Pondělí : 14:00 - najetí na plato, odjezd domů
Úterý : 03:00 přjezd domů, auto na platě, shánění turba atd
No, ted jsem v práci, euforie z druhého místa přetrvává, jen ten konec se bophuzel nepovedl a auta zatím nepojízdné. Chci moc poděkovat všem co byly se mnou, pomohli jakkoli a hlavně pak lakýrovy, že se na mně nevybodl, jako ostatní dva, pak kamarádům z klubu a taky Trenkimu, že vyřídil vse potrebne pro ADAC a pak cekal se mnou na odtah, díky
Děkuju všem za podporu, speciálně chci poděkovat RadkoviFM bez něho by prostě nešlo.
Radost z 2 místa mám jen mě mrzí problémi s hodnocenim auta. I přez obrovskou a někdy až nekonečnou snahu Erika, Attima, kterým chci také touto cestou poděkovat se nepodařilo dojít k domluvě s rozhodčími Emmy a i přez můj celkový výsledek 319.5 bodů jsem druhý první se umístil Švícar s 316.7 body.
Problém byl v hodoceni mého auta jelikož můj hlavní soupeř dostal více bodů se seriovým dbdrag autem - foto přiložím, nebudu zde rozebírat detaily řešení sporu s rozhodčími protesty atd - je to složité a zmatené. Mrzi mě to o to vic že má kategirie 1W již končí a tak nebudu mít možnost poprat se na Evropě o pohár příští sezónu.
V každém případě si odvážím spoustu zážitků se super partou lidí, díky kterým to byla ta pravá Evropa :o) Díky všem!

26.09.2006, 12:40 |
VladaTDI | Upraveno: 2006-09-26 12:41:39
Auto vítěze před protestem - 25 bodů za vzhled po protestu 17 bodů

kola za 3 body :o)

Pro nezasvedcené auto za 17 bodů - po protestu za 21 bodů - protest neuznán takže auto za 17 bodů. Tady jsem přišel o 1 místo - rozdíl bodů mezi protestem je 4 body na 1 místo mi chybělo 0.7 bodu.

A kola na stejné úrovni jako u soupeře dle rozhodčích.

26.09.2006, 12:51 |
Ivouš hmm... něco shnilého....
:c((((((((((((((((((((( hm tak to je mega hnus a jako Ivouš ............ neco moc shnilého :c(((((((((((((((( asi koupim na rok 2007 G2 a kola neumeju celou sezonu a je to doma ''vim že jsou nastřikana na černo'' HNUS HNUS HNUS
A jeden skalní fanda :o)

Johanik: cejtim s tebou. Ja to mel 2 mesice zpet ale me to vzalo s sebou i motor.
jojo johanik reprezentoval dobre :-)

s bodama za auto to bylo fakt hrozný. taky jsem dostal stejný body za design auta jako naprosto serivá corola která neměla ani nárazníky v barvě, jen kola. foto mám doma, dodám pro porovnání...
to neni osud ale mega prasarna bohužel :c(((
hmm, fotky este kdyz sem byl veselej, ted mi do smichu moc neni...
Johanik: neklesej na mysli :o) turba prostě vodcházej.
Tazzzz: to víš že mě to S...!
jojo taky beru turbo jako spotrebni material, hlavne ze se vse podarilo a jses doma. Me se libilo jak CZ/SK team drzel pohromade a nedal se.
johan: vzpomen jaxi byl vesely v sobotu v noci - pipi :-)
vlada : ja vim, neudelam nic. Nevis nahodou o nejakym ?? Horsi je ten odta, to bude palka :-(

26.09.2006, 13:42 |
Smrada (M)
Skoda Vladi. Ale druhy je taky dobry, gratuluju
O Johanovi sem slysel, doufam, ze se nejak v klidu opravis. Hlavne ze ste vsichni cely doma

26.09.2006, 13:42 |
gigo mě to pro změnu spočítali do výsledků s původním bodovým ohodnocením, takže místo šestého místa desáté. A jako VladaTDi mě taky na design porážely seriovky... z tohodle jsem bohužel rozčarován.
třetí se součtem bodů za tlak měl 137,6 (já 138) sériové polo, jak z venku, tak v interiéru porazilo bohužel i ty co natlačili víc... jediné co tam bylo opravdu udělané byl kufr....ten byl krásný...
co dodat.... :-(
Johane zeptam se ti na turbo
Johanik: poptam se...
Gigo: jj sem taky nechápal - bordel maj i ve výsledkách...
diky kuci.
taky sem koukal na bordel ve vysledkach, pac sem mel 48 bodu a napsali mi 47, tak ja nevim...

26.09.2006, 13:53 |
Kapka (M)
no komentař k finale evropy...hodne jsem se tam tešil,i když jsem dopředu vedel že nemam moc šanci v me kategorii...ale myslel jsem si že když to je ve Svycarsku tak to bude mit trosku jinou uroven než treba tady v Cechach..proste to bude na svetove urovni...ale byl to pekny zmatech a chaos...nikdo tam nic nevedel,nikde žadný pořadatelé atd...uroven poradatelu tak jako na nejakem vesnickem srazu a ne na evropskem finale..jinak malinko me taky zamrzelo hodnoceni,protože poprve me hodnotily rano na SQ a pak prisly odpoledne znova,bez jedineho vysvetleni co se deje přeposlouchali auto zniova a hned jsem mel o 16 bodu meně...a to jsem s tim autem nic nedelal atd...jinak prostředi ubytovani nadherné,bylo to jak z nejakeho kýčoveho prospektu...parta lidicek z Cech a Slovenska fantasticka,nemelo to chybu,pristi rok pujdu do toho znova....case sesmolim nejakou reportaž....

26.09.2006, 14:28 |
Ricci Staci mat nemecky alebo svajciarsky obcanak a je uplne jedno,s akym autom pridete, bude urcite pekneeee :-)
ubytovani super :-)

Ricci ale loni to tak nebylo ani v DDR ani na ME v Athenach ............. letošek je dost smutnej a 2007 uvidime
Ale tvuj komentař :c)))))))))))))))))) ale aj :c(((((((((((((((((((
Lepší ubytování ani být nemohlo - Erik se vytáh :o) prostě 1A!
jj, presne tak, z venku nic moc, ale potom co vevnir, nadhera :-)

26.09.2006, 14:46 |
Ricci No uvidime,ako bude v Dansku,ale tam ma uz SPL trapit nebude he he :-)

26.09.2006, 15:56 |
Kapka (M)
jinak večer na chatičce byl občas husty.... :-)))

26.09.2006, 18:05 |
X-sat (M)
super super super!!!
gratulace všem oceněným :-)
škoda že jsem nemohl, tak snad za rok to vyjde...

26.09.2006, 18:57 |
ivls jj, v každém případě je to zkušenost
člověk se nedostává často do takového stresu v soutěžení a bohužel nechá třeba obal s brýlemi ve dveřích auta a to rozhodčí negativně ocení - když jim při poslechu rezonuje
i tak jsem spokojenj, že jsem ze 17 ti skončil 12 tej a nechal za sebou 5 lidí evropské špičky
je to v pohodě, protože nejsem v konečné fázi a člověk ví , co zlepšit, aby byl příště ještě lepší

26.09.2006, 19:15 |
erix7 (K)
mno, tak sme vsetci nakonec dosli, bohuzel Johanik na podvalu, ale zivot de dale. Super team lidi byl za hranicema, a nedopadli sme vubec spatne, kdyz veme v potaz 255 aut s 24 zemi. Probelym byly, a stres taky. Wlibaldovy odeslo taky pocas hodnoceni bohuzel redio. Ale mimo stresu byla i zabava a pohodicka. Ubytovani sme sice meli 60km od Bernu, ale zase v ulne nadhernem prostredi. Jako s vypravou v celku jsem osobne moc spokojenej.

26.09.2006, 19:26 |
aTTim Ja jsem taky moc spokojen, sice se stalo par chybicek i na nasi strane (pouzdro na bryle ve dverich, neutazene svorky na kapacitoru) nebo holt smula (Wilibaldovo radio), ale jinak z nasi strany super, i pres kazdodeni unavu super nalada a pekne stravene vecery, proste super. Diky moc vsem za ucast a ze i pres problemy s hodnocenim vydrzeli a nedali se :) Ty uspechy za to staly.

26.09.2006, 19:35 |
Kapka (M)
no pridam teda jeste par fotek...tak copak to Ricci a spol tak usilovne foti???ze by nejakou nadhernou hifi instalacii????

26.09.2006, 19:42 |
Kapka (M)
no hifi to teda nebylo..ale instalace to byla pekna :-)

26.09.2006, 19:45 |
ivls jo ještě jsem zapomněl hodit jedno foto mimo soutěž
tento borec - spíš z oblasti tuning byl pro mě nejlepší zjev - těžkej frajer

kluci tak mám dojem že jste prezentovali ČR znamenitě
tak tohle auto mělo stejně bodů jako já

a pro porovnání moje

Se nedivím. On na tom má Audio system a ty US Blaster - to je hned 10 bodů dolů. :-))))
Radio už umřelo docela a dneska šlo na opravu. Bude se asi měnit paměťový modul. Přinejhorším budu muset rychle koupit nové. Jinak poučení do budoucna...Při zásadních soutěžích využívat 2 min na nastavení systému po předání CD, vše zkontrolovat za účasti rozhodčího a předávat zapnuté. Vypadadá to jako blbost, ale v tomto případě by to předešlo dohadům, co hrálo a co ne a v danné chvíly bylo nejspíš možné závadu řešit.
Jinak pro neinformované...k celé věci je málo co říct, tak jen v bodech.
1. Před hodnocením je radio puštěné a kontroluji celé nastavení...nejsem sice poslechový expert, ale nehrající sub v autě, co používám denně bych okamžitě poznal.
2. Předávám auto
3. Po pár minutách vystoupí rozhodčí a ptá se, zda mám v autě subwoofer...Odpovím, že ano...
4. Proběhne hodnocení a podpisuji velmi nízké hodnocení za auto "bez basů".
5. Po odchodu rozhodčích se jdu hned podívat. Rádio je vypnuté a po zapnutí se vždy okamžitě vypne. Zkusím ho resetovat a problém se vyřeší. S Kapkou a Ivls kontrolujeme sub a kabeláž. Sub nehraje, nebo velmi slabě, jinak se vše jeví v pořádku.
6. Vytrhnu radio a zkusím prohazovat kabely. Po připojení jiného výstupu sub funguje. Přepojuji tedy sub z původních REAR výstupů na SUB výstupy a znovu nastavím rádio.
7. Pokouším se u hlavního rozhodčího uplatnit "závadu během hodnocení" a požádat o opakování. Závěr se nechá shrnout...závada už tam byla a i kdyby nebyla, na nefungující sub jsem byl upozorněn, takže jsem měl možnost požádat o 5 min na opravu, kterou jsem nevyužil.
8. Z Bernu odjíždím se 190 za sound a 10 místem.
9. Rádio se během pár hodin běhu postupně začíná chovat nesmyslně i v jiných funkcích a stává se nepoužitelným.

27.09.2006, 08:13 |
Beky Super.. Jen tak dál!!!
Harry: nálepky jsou hezká věc, ale s tím audio systémem natlačil o 2 db a o 6 db mín než já s USBlastrem

28.09.2006, 00:06 |
Zdenek (A)
SUPER vysledek i pres zminovane problemy. Gratulace vsem, i tem, kdo neprivesli poharek. Reprezentace paradni. Mrzi me, ze jsem nemohl jet, musel to byt mazec! :-)

28.09.2006, 11:30 |
johanik | Upraveno: 2006-09-28 15:19:41
Tak a pár dalších foto u mně na
[ Link ]

28.09.2006, 11:58 |
erix7 (K)
Hmmm, tak to s bodama u 1SW me pekne sere a prisaham ze timto pro me ESPL uz neexistuje. Kdo by v tom chtel snad jeste soutezit, tak mu to zadarmo rozmluvim. Jediny co me tesi je, k cemu se svicari museli snizit, aby je neporazilo cesky auto.
ještě jedný věci jsem si všiml. Jak to že když postupovali první dva z republiky tak švycaři maji skoro ve všech kategoriích 3 auta???
hotdog: se nediv bylo to jejich ME, jejich pravidla :o))
19:45 ivls ty we vypada jak snoop dogg:D
Jinak to hodnoceni vzhledu je fakt hnus..:( ale jako Radek - "Jediny co me tesi je, k cemu se svicari museli snizit, aby je neporazilo cesky auto." na tom neco bude...:o)
Jinak samo gratulace vsem:)

29.09.2006, 15:20 |
erix7 (K)
Radku, prosim sklidni hormon. Pro Vladu se delalo vse co bylo v nasich silach. Ze nik neni neomylnej, je proste normalni. taky sem byl strasne nasranej- a kdyz rikam strasne, tak tomu ver.
pro pristi sezonu se disjan auta hodnotit nebude, co sem navrhoval ja osobne od doby, kdy sme s emma jako takou zacali.
erix7: Ja jsem v klidu, verim ti a vim jak jste se snazili. Tim spis mi nikdo nenamluvi, ze to mohla byt jen chyba, nebo nahoda.
A k tomu hodnoceni, sice nebudou body za design auta, ale zase bude vic bodu za design install, takze bude zase zalezet jen na judge kolik ti da bodu.

30.09.2006, 00:24 |
erix7 (K)
to HotDog- tak na otazku proc stratovali 3 svicari v kategorii sem dostal odpoved:
Od roku 2003 muze hostici krajina nominovat na EU finale 3 auta do kategorie, bylo to tak v S.Peterburgu, Budapesti , Athenach a tedkom v Bernu.
Cili pokud bude EU finale 2008 v CR taky budem moci nominovat 3 auta do kazde kat. pokud budou k mani.
Erix7: aha, to jsem nevěděl, že pořádající stát může nominovat 3 auta.