Navštíveno 4616x

Taky se k tomu musím vyjádřit. Jistý náš soutěžící dostal na konci protokol, ve kterém má uveden celkový součet boudů (po protestech) 113,0. Tyto body by znamenaly 6 místo. ve výsledkové listině mu byly ale počítány původní body před protestem 310,0 a to bylo 10 místo. Fakt nechápu co se na tak vrcholné soutěži dělo!!! A když jsem si tady přečetl o ostatních případech tak fakt nevím co si mám myslet.

29.09.2006, 08:58 |
aTTim Může to být klidně chyba kanceláře, težko říct, v každém případě si tady určitě nemyslím, že by to bylo nějak záměrně zmanipulováno jak se snažíš naznačit. Místa za "bednou" už nejsou zajímavá, aby se něco takového muselo dít. Chyba se prostě může stát. Pošli nascenované scoresheety co máš a pokusíme se zpětně změnit pořadí. Nic jiného nelze dělat.

29.09.2006, 09:19 |
Pavel02 | Upraveno: 2006-09-29 09:21:50
OK. Pošlu. Už jsem o to žádal i Erika. Vím že pořadí za bednou není možná pro pořadatele důležité, ale podívej se na to tak, že tato akce vyšla finanšně hodně draho a bez podpory sponzora ještě dráž. Sponzor se logicky zeptal jak to dopadlo? A říct mu že poslední je hodně velký problém a to i do budoucna. A bohužel o peníze jde vždycky "až v první" řadě!! A to pak takový jak píšeš nezajímavý posun v pořadí má dost znažný význam. A s tím úmyslem....... já jsem nic takového nenapsal. Jen jde o to že to byla vrcholná evropská soutěž, která by měla mít svoji úroveň i po stránce kvality a nedopouštění se chyb. To pak vede k tomu co na jiném místě napsal tuším radekFM.

29.09.2006, 09:59 |
aTTim Myslel jsem pořadí za bednou nezajímavé z hlediska nějaké manipulace s výsledky. Právě proto, že to byla vrcholná soutěž, tak se pojí s emocemi na všech stranách, což prostě může vést k chybám. Nechci tady obhajovat hodnocení, protože jsem viděl případy, kdy bylo opravdu špatně hodnoceno, ale nebudu dělat žádné spekulace o důvodech proč tomu tak bylo. Nikdo by neměl do toho tahat nějaké upřednostňpvání někoho, protože nemá důkazy. Vím, že jsi nic takového neřekl, ale také vím, co se povídalo v Bernu, samozřejmě nejen mezi CZ/SK výpravou. Ale všechno jsou to jen dohady.
Tak toho sponzora ti ticho zavidime, u nas si to odsrali rodinne rozpocty
To u nás taky. Sponzor jen mírně přidal na cestu. Ale dobré něco.

29.09.2006, 13:56 |
Kapka (M)
me zaplatili sponzorky aspon 2/3 benzinu :-)))

29.09.2006, 14:02 |
Smrada (M)
Kapka: ... a nejaky dalsi dary v podobe barteru... :o)

29.09.2006, 14:07 |
Kapka (M)
2 Smrada: no dobra jeste me celou cestu krmily a napajeli..přiznavam se... :-)))
hmm, to ja to mel kurva drahy, ale uz aspon jezdim

30.09.2006, 11:23 |
Ricci To ja som z tej cesty urobil sluzobku :-)