Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Jak to bude s kategoriema 2007?

o Navštíveno 5584x o
o 02.02.2007, 14:45 | gigo
Už se ví, jestli se budou slučovat některé kategorie v SQ? Už by se to mohlo vyřešit, aby se každý mohl zavčas zařídit podle toho, do které kategorie by chtěl jít. Protože pokud se chce slušně umisťovat a měl by sloučenou kategorii, tak by se musel asi přiblížit na na tu horní hranici sloučené kategorie.

Tak se rovnou ptám konkrétně a to, jestli se v SQ základní skupina spojí s vyšší...

o 02.02.2007, 18:31 | aTTim
Nevím jakou základní skupinu myslíš, upřesni to pls.

Nicméně abych předešel dohadům, do konce víkendu zveřejníme kategorie, vyhlášené v CZ.

Mimochodem už se na to někdo ptal, psal jsem taky ať hodíte na stůl vaše návrhy. Protože nikdo nic neříkal, je to pravděpodobně jedno a uděláme to tedy tak, jak myslíme my :)
o 02.02.2007, 18:45 | Kapka (M)
ja by jsem teda chtel prosim do Rookie :-)))
o 02.02.2007, 20:49 | choze
Kapka - :o))))
o 06.02.2007, 15:43 | Pavel02
Nikdo nic nepíše o)), tak já bych prosil nespojovat v kategoriich (a zejména v kategorii Experienced) do společné skupiny 3 a 5 kanálů !! když už tak raděj nechat 3 kanály a spojit 5 a víc do druhé skupiny. Ono by to víc a líp oddělilo základní zapojení (3 kanály) a ty náročnější sestavy. (a taky bych se nepotkal v kategorii s gigem a nebyl tak na mě nasraný že byl za mnou oooo)))))))))))
o 07.02.2007, 01:26 | erix7 (K)
Pavel, tak i sem , uvidime kolik aut bude s 3 kanalem, 5 a 7-vice bude urcite vic, spojit 5 a 7-vice, to nebude potreba, verim.
o 07.02.2007, 08:47 | gigo
Pavel02: Já vůbec nejsem nasraný, že bych byl za tebou...

Myslím si, že bych byl za hodně soutěžícíma... Ale to se budu muset zkrátka nechat překvapit. Pokud to bude nutné, tak zkrátka časem přikoupím další zesilovač a procesor a natrhnu všem pr... :-P Případně by to musel být nějaký slušný TUS :-)
o 24.02.2007, 11:37 | gigo
jak to teda vypadá? už se něco rýsuje?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3344 sekund.