Navštíveno 4674x

26.02.2007, 11:02 |
aTTim Pro rok 2007 vyhlašujeme tyto kategorie v soutěžích EMMA SQ a MM:
Sound Quality:
EMMA Experienced
- up to 3 channels
- unlimited
EMMA Advanced
- up to 5 channels
- unlimited
EMMA Master
- up to 5 channels
- unlimited
Pure Passive
- One Class
Multimedia:
Multi Media
- Experienced
- Advanced
ESPL kategorie budou ještě upřesněny.
Dotazy, připomínky - sem, email atd. :)

hmm..
2 roky zpět jsem byl Rookie 2000, ve finále 5. takže jsme postoupil d ovyšší kategorie.. Kam bych byl zařazen podle této tabulky ?
mám 3 kanály

26.02.2007, 16:00 |
Zdenek (A)
Pepino: Vypada to na ADVANCED 5CH. Vim, ze ti tam chybi kategorie ADV.3CH. Ber to tak, ze je to navrh. Pokud se dostatecne vcas ukaze, je dost zajemcu o ADV.3CH, muze se to jeste zmenit.

26.02.2007, 16:05 |
clown hmm ... advanced unlimited ... :o))
pokud jsem jeste v Emma nikdy nesoutezil a mam 2x 3 kanalove zesilovace v jake budu kategorii? Je nejaky rozdil, pokud bych mel na hudbu sponzora, nebo je to jedno?

26.02.2007, 16:31 |
Zdenek (A)
Tady je ke stazeni prelozena cast pravidel, ktera se tyka rozdeleni do kategorii:
[ Link ] Zbytek v cestine bude brzy.
S temi kanaly je to tak, ze se pocita kanal zesilovace. Pokud ale napriklad zmustkujes na zesiku 2 kanaly pro jeden woofer, tak se to pocita jako jeden kanal. Takze zalezi na tom, jak to mas zapojene. Vice v kapitole 3.1, odstavec 4.
Budes-li cisty amater, tak muzes do EXPERIENCED. Trida podle kanalu pak zavisi na zapojeni. Tusim, ze asi UNLIMITED. Budes-li mit sponzora, tak musis vyse do ADVANCED, bude 5 CH nebo UNLIMITED podle zapojenitech zesilovacu.

26.02.2007, 20:22 |
aTTim Je to tak, navrh vychazi z jakychsi predpokladu ucasti, pokud se ukaze, ze nejaka kategorie chybi a bylo by smysluplne ji mit, nic tomu nebrani.
Nikdy jsem na EMMě nikdy nesoutěžil a chtěl jsem to s 5ti kanály letos zkusit. takže budu EMMA Advanced- up to 5 channels- unlimited?
A co počet repro? hraje to roli do zažazení do kategorie?
Díky za info
Za sebe a za giga říkam ano. Tak, jak to je napsané je to dost smysluplně rozdělené.
Jen bych si ještě upřesnil jednu věc: pokud jsem dobře pochopil řazení do kategorií, bylo to tak že postoupit o kategorii výš musí ten kdo se v předchozím ročníku umístnil ve své kategorii na MR do 3.místa a dále, že kategorie EXPERIENCED vlastně nahrazuje ROOKIE, to by pak ale mělo znamenat, že ten kdo byl vloni hůř než 3-tí na MR v kategorii ROOKIE by mohl zůstat a soutěžit v kategorii EXPERIENCED. Podle dotazu Pepína a Zdeňkovi odpovědi by to tak ale nebylo? Mužu dostat upřesnění?

27.02.2007, 14:38 |
aTTim Pro novou sezonu s novymi pravidly je razeni do kategorii nasledujici:
- kdo se loni umistil do 3. mista loni v Rookie, nemuze jiz do Experienced, ale musi minimalne do Advanced
- kdo uz soutezil v Amateur nebo vyse, nemuze do Experienced
- pokud nekdo "postoupil" podle stareho klice (tedy do 5. mista na CZ nebo EU finale v Rookie), ale dale nikdy nesoutezil v Amaterech nebo vyse, muze do Experienced

27.02.2007, 19:34 |
Pavel02 | Upraveno: 2007-02-27 19:35:26
To třetí místo je myšleno na kterékoliv soutěži v průběhu lonského roku??? Nebo na MR??

27.02.2007, 19:39 |
aTTim Na MČR nebo Europe finals.