Navštíveno 5071x

05.03.2007, 22:41 |
hotdog | Upraveno: 2007-03-05 22:43:57
mám dotaz a trochu nejasno v pravidlech. vím že je to jen přeběžný překlad, proto chci vědět jestli to tak je jak jsem to pochopil. tohle je citace z pravidel str.20 článek 3.3.3
...od B-sloupku dopředu a mělo by vypadat téměř “originálně”.
Instalace (včetně wooferu, subwooferovývh boxů atd.) by neměla být výšší než horní
okraj zadních sedaček (bez opěrek hlavy!!!)....
podle toho co tu je o výši bedny na woofy MŮŽE být vyšší, když není vysloveně napsáno že NESMÍ
a ještě jsem nepostřehl rozdíl mezi advanced a advanced plus
díky moc
No taky jsem zvedavej kam s tou mou elektrarnou zapadnu :-)))
prosím, můžete mi říct, jak si to mám vysvětlit???

11.03.2007, 14:16 |
aTTim Pokud to není úplně jednoznačné z textu, uvádím na pravou míru:
- instalace, tedy SW, box atd MUSI byt nize, nebo maximalne zaroven s hornim okrajem zadnich sedacek (ne operek hlavy). Takto to bude posuzovano.
Rozdil mezi Advanced a Advanced Plus je v hodnoceni designu, jeste cekame na odpoved z EMMA International a pak uvidime, ktereou z techto dvou kategorii u nas vyhlasime. V kazdem pripade ne obe dve.
díky. za odpověd. právě že když je tam napsáno že by neměla být tak to není jednoznačný. jednoznačný je to co jsi napsal ty, že NESMÍ být nad úroven sedaček. a jaká je to vlastně kategorie, když je to nad sedačky??

12.03.2007, 22:40 |
aTTim ESPL Master.
Jeste dotaz kdyz je bedna s SW pod urovni horni hrany sedacky ale natrubek je vyveden vys nez je hrana sedacky??
ESPL Master (pokud se nepletu) :-(