Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > ME 2008

o Navštíveno 5284x o
o 12.03.2007, 19:02 | wilibald
Není nějaká idea, kde bude? Otázka je, kdy začít stavět nové auto, což je pro mne bohužel tak na rok času... Chci, aby bylo konkurenceschopné na ME, jsem ochoten pustit i nějaký peníz a bylo by zbytečné ho udělat na příští sezonu, abych potom zjistil, že je ME třeba v Petrohradu, kam bych tedy rozhodně nejel...a než bude další sezona, tak z něj udělat ojetinu...
A dojde vůbec v dohledné době na ČR..???

o 12.03.2007, 21:24 | JR
a opet se k tomu vracime ..... lidi investujou deseti nebo statisice do auta, tuningu a muziky a pak nejsou ochotny dat par penez za cestu na ME
o 12.03.2007, 22:35 | aTTim
Otazka ME 2008 v CR je stale otevrena, ale osobne si myslim, ze realnejsi je to az v 2009.
Umisteni ME 2008 bude znamo nekdy na podzim, nemyslim si, ze by bylo nejak daleko z Evropy, vim ze velky zajem ma treba Holandsko.
o 12.03.2007, 23:57 | erix7 (K)
taky Slovinsko, Chorvatstko a Bulharsko. zudelt ME neni bohuzel zadna prdel, a to se nebavime jenom o finacnim zatezi.
o 13.03.2007, 08:49 | wilibald
To JR: Nejde o náklady na cestu. Pokud bych nemíval na stole svodky Interpolu o veselých příhodách českých občanů v Rusku a nepotýkal se místní Policií a soudy, tak jsem možná v klidu. Moskva a Petrohrad jsou celkem O.K., pokud tam letíš letadlem. Zbytek je bohužel RUSKO a ještě dlouho bude. Sám jsem ochotný dát Moskvu letadlem, ale když jde o nějakou lokální cestu autem, tak jedou otrlí externisti s "výcvikem v přežití".. ;o) Cesta vlastním slušným autem přes Rusko a Bělorusko je pro mne zbytečné dobrodružství....z minulého týdne...běloruským celníkům se zalíbil český kamion s nákladem...takže řidič zavřený, rodina si ho může přijet vyplatit, auto zkonfiskováno ve prospěch Republiky Belarus..ofikl důvod...dvě krabičky cigaret, které nebyly v kabině viditelně uloženy.
o 13.03.2007, 09:29 | wilibald
Jinak samozřejmě v případě konání ME v ČR se rovnou hlásím o práci na přípravě, nebo jsem ochotný v rámci svých možností pro věc "cosi udělat".
o 13.03.2007, 16:15 | erix7 (K)
wilibald, St.Peterburg bylo ME v 2003, nemslim si ze v dohedne dobe bude Rusko zase. mozna casem Bieorsku nebo Ukrajina. ale to je ve hevzdach, zatim.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2689 sekund.