Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Jak toto?

o Navštíveno 6097x o
o 01.04.2007, 12:54 | SilverGhost
Protože se mi nepodaří protáhnout kabel do p. dveří originálním svazkem kabelů, musel jsem vyvrtat do dveří díru. Jak mám tento kabel zabezpečit tak, aby byl považován za skrytý? V rulebooku jsem našel jen toto: Kabely nebo svazky kabelů v “husích krcích”, plastových trubkách apod. nejsou jsou považovány za skryté!

o 01.04.2007, 14:29 | Smrada (M) | Upraveno: 2007-04-01 14:30:23
Skryta kabelaz se dle meho zjistuje pri zavrenych dverich.
o 01.04.2007, 14:51 | Zdenek (A)
Uvedu na pravou miru:

1) Pravidla jsou jeste prilis cerstva a jsou tam chybky. Ted sedime na skoleni a prochazime zaroven i sbirku pravidel, vychytavame mouchy (opravujeme chyby a upresnujeme ne zcela jasne veci). Data kapitola rika, toto:

"Kabely nebo svazky kabelů v “husích krcích”, plastových trubkách apod. NEJSOU JSOU považovány za skryté!"

Ano, je to chyba. Ma tam byt "NEJSOU".

2) Skryte kabely se podle novych pravidel hodnoti s otevrenymi prednimi dvermi. Protoze je problem vest kabely do dveri na 100% skryte, tak plati, ze kdyz budou kabely do dveri vedeny originalni pruchodkou, tak je kabel povazovany za skryty. Povede-li mimo originalni pruchodku, bude povazovany za skryty, pokud.........

.... zbytek doplnim, az budu moci nahlednout do textu, ktery jsme upresnili. To bude o prestavce za par minut ;-)
o 01.04.2007, 15:11 | Zdenek (A)
Takze doplneni:

Bude-li dodatecna pruchodka dobre udelana v podobnem stylu jako originalni pruchodka, tak je to povazovano za skryty kabel. Bude-li to odflaknute, napr. kabel bude jen v obyc. husim krku a treba i bez gumovych pruchodek apod., nelze to povazovat za skryty kabel.
o 01.04.2007, 15:17 | SilverGhost
Kabel je tvistovaný, ve dvojité izolaci, bude mít husí krk a samozřejmě gumové průchodky.
o 01.04.2007, 15:25 | Zdenek (A)
Bude-li to vypadat alespon trochu podobne jako originalni pruchodka do dveri, tak by to slo. Az budes mit foto, dej to sem. Podotykam, ze lze koupit gumove pruchodky do dveri aut na ruzne modely aut, v ruznem provedeni, velikostech... Budou jiste vypadat lepe nez bezny husi krk ;-)
o 01.04.2007, 22:40 | SilverGhost
A kde si to viděl? Po tom pátrám už týden a nic.
o 01.04.2007, 22:51 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)

foto k příspěvku  od kral007 (eXtrem-audio.cz)

o 01.04.2007, 22:55 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)

foto k příspěvku  od kral007 (eXtrem-audio.cz)

o 02.04.2007, 07:50 | Zdenek (A)
SG: Treba v Praze na Belohorske ulici je prodejna nahradnich dilu na vozy Skoda. Maji tam nekolik druhu pruchodek. Ja kupoval takovy mensi a jedna stala kolem 20 Kc ;-)
o 02.04.2007, 09:43 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jinak treba stualarm
o 02.04.2007, 21:39 | SilverGhost
Praha je trošku z ruky, ale stualarm mě nenapadl, zkusím ještě pohledat. Díky oběma.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5577 sekund.