Navštíveno 5248x

29.04.2007, 10:24 |
Zdenek (A)
Výsledky poslední soutěže najdte na našich stránakách zde:
[ Link ] Lidí tam bylo několik tisíc, ale na soutěž přišlo doslova pár jedinců. Kde je problem?

29.04.2007, 10:54 |
clown koukam ze na SQ jezdi jen par lidi ..

29.04.2007, 12:40 |
ivls jj, učast malá
ještě, že dorazil "blaha team" už v kompletní sestavě, protože zajistili o kousek víc, jak třetinovou učast :o)
no to jsem koukal, že jsou všude Blahovci :-)
Ja treba nemam jeste hotovy auto :-( Jinak bych tam byl....
tak já tedy taky zbouchám pár prkýnek do mimoně.... už jsem se regnul, tak doufám, že to stihnu...
všem gratuluju a myslím že bylo fajn že jste přijeli.
Na to ze na SQ sem sel fak "kolem", tak to bylo prima. Spis jak soutez me prisli vhod kritiky a napady co vylepsit. Snad priste obsadim jine nez posledni misto. Ale co, vzdycky je neco poprve :)
Zdeněk: problém byl s místem srazu, ale to už jsem psal, jinak bych na EMMU dorazil :o)

30.04.2007, 13:18 |
Zdenek (A)
T#2: Ne kazdej to mel tak daleko jako ty. A na samotnem srazu bylo nekolik tisic lidi...
Zdeněk: Už podle výsledků v Příbrami jsem se všimnul, že to byla bída, ale třeba ještě nemají stálí účastníci hotovo? Já třeba dělal o víkendu podlahu do kufru, abych byl komplet na tenhle výkend na Běšiny.
ja se obavam,ze tato sezona bude podstatne slabsi,co se tyce lidi,nez lonska....
plno lidi se na to vykaslalo,vcetne me..o))

30.04.2007, 14:36 |
ivls hlavně plno lidí, kteří jezdili loni poskočilo do jiné kategorie, které zatím nebyly na prvních 2 srazech vypsány

30.04.2007, 15:01 |
Zdenek (A)
Jenze ona je slaba ucast i v ESPL a tam zadne postupy do vyssich kategorii nejsou.

30.04.2007, 16:03 |
Tomak Jsem v autohifi i na soutěžích nováček, Vyškov byla první, ale názor jsem si trochu udělal. Myslím si, že moc lidí na EMMU nechce jezdit, protože musí udělat něco víc, než jen naházet komponenty a nějak to propojit. Znám spoustu lidí, kteří to tak dělají a jsou s takovou hudbou spokojeni, hlavně že to "dělá bordel". Že kabely jsou natažený všude, jen tam kde nemají být, špatný průřezy atd..., jiim nevadí, hlavně že to nějak hraje. No a potom je snadný si říct, že s takovou instal. nemá smysl na soutěž EMMA jezdit a radši zkusí něco natlačit v db drag.

30.04.2007, 23:14 |
Sau Já třeba nejezdím proto, že sem prodal auto v novém dost dobře vybudovat neco, s čím by stálo zajet na EMMU, nejde. Nicméně, spíš pro pobavení jak hudba vypadat nemá, možná na SK nebo do Brna na salon zajedu :)

01.05.2007, 11:26 |
clown Tomak .. zas az tak to desny to neni ...,
ale proste kdyz vemu konkretne Vyskov, je to pro mne vylet za 3000 Kc, vstupny, nejaky zradlo atd atd .... a ty penize proste nejsou .. , nejsem vydelecna firma abych si to nalozil do dani a abych mel vylet 700km jako reklamu (treba jako profi instalace).
Proste budu dva vikendy doma a mam usetreno na slusny signalovy kabely .. (coz nemam, pac to sezere barak :o))) a na ESPL pojedu, az kdyz si budu potrebovat proverit novej install co umi, co vydrzi .. , o nejaky soutezeni s mym autem ani nejde :o)

01.05.2007, 12:12 |
Tomak Clown: no jasně, peníze jsou stejně tak můj problém, jako hodně lidí... Ale třeba Příbram je ůplně jinde a lidí tam bylo taky málo. Spousta lidí nemá ještě hotový auta, takže uvidíme další soutěže. Já to letos zkusím, poberu nějaký zkušenosti(kvůli tomu hlavně na soutěže chci jezdit) a potom se uvidí. Jestli ale na SQ bude jezdit tolik lidí jako teď, tak to nemá smysl. A jezdit na soutěže pro poháry, když je tam pár lidí je blbost a nemůže to nikoho moc těšit...

01.05.2007, 12:21 |
clown hm .. tam jsem taky nebyl .. a to mam Pribram 28km :o))
nejak mi tam minule srala organizace a platba na vstupu za dvoulete dite

01.05.2007, 12:27 |
Tomak tobě jsou dva roky ?:o)))))))
No. já bych to SQ Emma tak neodsuzoval. Dost se projevilo to, že zatím soutěžila jen jedna kategorie. Trochu mě osobně schází kontakt na soutěžich právě s těma dalšíma kategoriema. "odtržení" nebyl podle mne nejlepší tah. Času na hodnocení by bylo dost. Po ukončení hodnocení bylo do vyhlášení času dost a dost. Ještě že se do Vyškova přijeli podívat "skalní" např. TomasSi a CRXmen a bylo co konzultovat a poslouchat. Věřím, že společné soutěže s více kategoriema to rozhýbou.

01.05.2007, 14:00 |
Tomak to P02: bylo to spíš konstatování faktu, tak jsem to alespoň myslel, něž odsuzování i když to možná tak vyznělo:o). Osobně se na další soutěže moc těším...