Navštíveno 5437x

07.05.2007, 11:20 |
Zdenek (A)
Vysledky souteze v Mimoni jsou na nasich strankach ZDE:
[ Link ]
jako super SPL nejlepší, ale k čemu je tlak a body za install, když stejně 6tý místo kvůli designu :o(((

07.05.2007, 12:45 |
Smrada (M) | Upraveno: 2007-05-07 12:47:07
Timo: Ja to mel takto cely minuly rok. Natlacil jsem hodne, ale malo bodu za design, protoze sem mel jen seriovku na kolech s foliema. Proste to k tomu patri a je tezky usit pravidla na miru vsem. Kdyz se nebude hodnotit design, najdou se namitaci, ze je zbytecny tunit schranky na repraky a kdyz se design bude hodnotit, tak se nejdou seriovky, co maj problem s malym hodnocenim jejich milacku
Smrada: Já nic nenamítám, ale pro mě je tuning kidnutý auto na zem, folie a kola, přesně jak píšeš Ty, v tomhle případě bych musel tlačit 160db, spíš to kritizuju z hlediska finanční dostupnosti, aby člověk dosáhl úspěchu, musí do toho narvat neskutečný prachy a "normální" člověk prostě soutěžit nemůže...
ale tohle přece víme už dávno :D :D

07.05.2007, 12:58 |
Smrada (M)
No ja si zas myslim, ze kufr v Bravu by taky sel udelat hezcejc ;-)
Šel, nenamítám nic, ale pokud chceš použít originál box od výrobce, tak fakt nešel...

07.05.2007, 14:31 |
JR ale ano, sel by i s original boxem ..... ale proste nestaci to dat jen do kufru a myslet si, ze mas hotovo.
ja nevim ze to resite :-) Nikdy se neda zavdecit vsem a udelat z Emmy druhej db drag by taky asi nebylo ono.CD je fakt desny,ale holt je takovy,tak s tim nic nenadelame,kdo chce tak bude soutezit,kdo ne,tak at nesoutezi...
Asi jako Johanik.
A Emma neni DB Drag..tak to nesrovnavejte...

11.05.2007, 23:55 |
Pluto Beky a Johan mají pravdu předsedové :-)))