Navštíveno 5927x

aby to už vyhovovalo modrým :o)

a nová podlaha v kufru

Sice se to prý už nehodnotí tak přísně, ale je to i pro můj dobrý pocit :o)) tak teď už zbývá jen dorazit na nějaký ten letošní sraz. Snad se někde potkáme :o)
Tuner#2 Za dojem z install mas 0-10b Tak to se myslim vyplati neco pro to udelat.
RakekFM: Tak snad za to nějaký bodík dostanu :o)

14.05.2007, 16:40 |
Pavel 528 | Upraveno: 2007-05-14 16:41:14
sice nevim,zda se nezmenily pravidla,ale bylo jeste loni,ze musis mit pojistky max 20cm od plusu,coz se mi zda ,ze mas dal.....takze to by bylo blbe...(((((
Pavel 528: Do 40cm a nebo před prvním průchodem kaslí a to splňuji s přehledem.
ok,pokud je to do 40cm,neni co resit.....
jak je možný,že je to tak jednoduchý a přitom se mi to líbí víc než kdejáká přeplácanina za balík eur :o)
oosbne bych udelal kryt baterky z plexi a potahl kobercem i zbytek prostoru

14.05.2007, 19:35 |
Tomak Tuner#2: jak máš rešený zakrytí + pólu baterie? "kral007" píše o zakrytí baterky, ale nevím jestli myslel tohle. nejsem si jistej, jestli to co tam máš je dostačující..., možná jo. jinak pěkná instal, líbí

14.05.2007, 21:35 |
Zdenek (A)
Co se tyka kryti kladneho polu baterky, tak mam pocit, ze to nestaci. Je to tam blbe videt, ale vypad to, ze ty svorky vykukuji pod temi cervenymi plasty. To jsou zrejme madla ne prenaseni baterie. Plus pol musi byt kryty tak, aby se na nej nedalo sahnout prstem. V tomto pripade to asi splnene neni.
Díky
Co se týče baterky, tak to je dobrá připomínka. To červené je opravdu odklápěcí a nevěděl jsem, že musí být celý terminál krytý. Jeden mám v pohodě, protože tam je svorka od Basicu se silikonovou botičkou, ale ten druhý, tak tam je jen jeden kabel a je tam obyč svorka co je normálně v autech. Sice jsem jí omotal elektrikářskou páskou, ale jen tam, kde je chycený kabel, takže musím vyřešit trvalé překrytí toho pólu na baterce. Díky za tip.
Jinak celý prostor se mě čalounit nechce, je to koženka a bez šití (což neumím) si nedokážu představit dělat s tím třeba ty podběhy a než hnusně očalouněné, tak raději v barvě :o) Přemýšlel jsem, že bych možná kufr udělal příští rok černý? ale nevím.
Instalace je pěkná, jen už by to stím také chtělo konečně vyrazit na nějaké to měřeníčko od EMMY, co třeba do Vysokého Mýta s tím o hodně hezčím stříbrným formanem.
Mě z baterky také z podmadla kouká svorka, když je v ní napajecí kabel jako ke svářečce tak ho asi nepřekreje, ale pokud je zaizolovanej tak při hodnocení bez problémů.
Pic Tygr.
Dragster: No to je dost, že máš registraci :o)) takže už můžeš sám dávat příspěvky. Uvidíme podle počasí a kluků. Chtěli jsme letos vyrazit do Německa a je to ten samý termín, tak zatím nevím, ale jinak by mě byla čest ject s Formanem :o)