Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > PLASY: 16.6.2007 - Registrace

o Navštíveno 5414x o
o 11.06.2007, 09:30 | Zdenek (A)
Lidicky!

16.6. jedeme do Plasu u Plzne. Prosime o registrace pres nas reg.formular zde: [ Link ]
Soutez v Brne ukazala, ze neni tezke se pres web registrovat. Meli jsme pred soutezi pres 30 registraci, coz dokazuje, ze to zase takovy problem neni vyplnit na webu formular. Takze nevahejte a vyplnujte :-)

Vice info se dozvite rovnez na nasich strankach zde: [ Link ] Najdete tam i odkaz na stranky Brave Tuning Clubu, kde jsou vsechny informace o srazu.

Upozornuji jeste jednou, ze jsme prihodili i kategorii SQ Advanced. Nekteri si stezovali, ze pro ne vypisujeme malo soutezi v teto kategorii, tak ted maji sanci si zasoutezit a nasbirat dalsi bodiky ;-)

o 11.06.2007, 09:58 | Etien (M)
stalo se :)
o 11.06.2007, 11:35 | Rom_octa
tak toto vynechávám :-(
dotaz :
ještě se zeptám je nějaká šance zjistit jestli jsem se už registroval ? myslím to všeobecně , je nějaký přehled , protože občas z toho mám zmatek .
o 11.06.2007, 11:37 | Zdenek (A)
Romane, prece jeste nejses tak starej, aby sis to nepamatoval! ;-)))
o 11.06.2007, 11:39 | Rom_octa
Zdendo asi už jo :-))
o 11.06.2007, 11:40 | Rom_octa
Zdendo asi už jo :-))
prosím Tě skore sheet , bych mohl potom od někoho dostat ? nebo jak by se mohl ke mě dostat jakým způsobem ?
o 11.06.2007, 11:42 | Zdenek (A)
No..... dam ti ho v Plasech! ;-)
Nebo nekde pozdeji treba :-o Ale to ho musim vzit s sebou a to bude problem ho nekde nepotratit :-o
o 11.06.2007, 11:59 | Rom_octa
hm... v Palsech nebudu , dobrý :-) ale budu v Rudnu :-))
o 11.06.2007, 21:17 | Dragster
Zdenek: Myslím, že jsem se registroval, ale nejsem si jistej, můžeš mě to potvrdit, abych tam nebyl zbytečně dvakrát, díky.
o 11.06.2007, 22:46 | hotdog
já jsem se taky asi registroval, ale nejsem si jistý. ale nebylo by dobrý vidět kdo jede, at jsou vidět soupeři... to bych viděl jako dobrý nápad
o 12.06.2007, 09:31 | Zdenek (A)
Dragster: Ano.

hotdog: Zatim ne... Nejsou lidi ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3123 sekund.