Navštíveno 5387x

18.06.2007, 08:16 |
Zdenek (A)
A je to na webu......
[ Link ] Akce byla super! Plno aut, hezke pocasi, poklidna soutez. Ten slejvak nakonci byl hustej! Stihli jsme vyhlasit vysledky par minut pred bouri. Ani altany nam nezmokly. Ale bylo to vo fous! ;-)

18.06.2007, 09:51 |
TUNER Jj,taky jsem běžel po výsledcích balit altán,měli jsme to tak tak a pak už jsem z auta jen koukal jak tam prodejci co nestihly zbalit chytají altány po louce...)))
Jinak srazík,počásko,lidi a pokec super.
Dík Kapkovi za hodnocení a upozornění na nedostatky,Zdeňkovi za rychlost a všem co se motaj kolem EMMY a setkal jsem se s nima na srazíku... ;-)
Jj, jen ta akce ....s klicema:)

18.06.2007, 10:07 |
Smrada (M)
Beky :-)

18.06.2007, 10:09 |
aTTim No co aspon nejaka sranda, jakmile se rozkriklo co se stalo, sebehli se lidi kolem auta jak vosy na bonbon ;)

18.06.2007, 10:13 |
Smrada (M)
A kazdej byl strasne chytrej. Nejlepsi byl ten chlapec co rikal, ze u jeho taty bmw v plny nalozi to funguje tak a tak a tady ne apod.
no kdyz jsme se vratili, jelikoz se tam nedalo projet, fakt jsemmyslela, ze tam nekdo neco dava zadarmo
lidi jsou echt neskutecni:)
Pres hranice tam to bylo docela rychly, nazpet vcelku taky, ale byl tam takovej postarsi manik a nevratil mi obcanku, takze ji do ted ma Manuel
Proste vzruso.
Jinak jsem byla doma ve dve rano.
Jo, jinak diky Baldymu za rychle spunty na Tankstelle party:)
TUNER: Zdeněk byl až moc rychlej, dokonce tak, že jsem skoro nestihnul vyhlášení výsledků - ještě že tam byla poblíž žena :o))
Super srázek a jsem rád, že byla konečně na EMMĚ i nějaká konkurence - když jsem to viděl ráno, tak jsem myslel, že budu soutěžit akorát s TUNERem a ten je v jiné kategorii :o))

18.06.2007, 13:43 |
Etien (M)
jojo... bylo to o fous :o)
dva Mistři republiky konečně ukázali tomu zelenáčovi s Golfem kam patří :o))))

18.06.2007, 15:38 |
Marv Taky musím říct, že to bylo super. Hlavně to bylo fakt v klidu a míru.
Díky všem EMMAnům za organizaci a hodnocení....