Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > ME Dánsko

o Navštíveno 7093x o
o 04.09.2007, 11:42 | johanik
Kdo se chystá letos na finále do Dánska ?

o 04.09.2007, 16:36 | TAZZZZ
Asi já
o 04.09.2007, 16:38 | johanik
Taky o tom silně přemýšlím.
o 04.09.2007, 18:22 | BekyCar
+ 1
o 04.09.2007, 18:22 | JR
Johane jedem, to jako jasna vec ....... jen si musim udelat rychle papiry, at muzu vzit dvouplato na ty vase TDI :-)
o 04.09.2007, 18:24 | johanik
Papiry mam, to neni problem :-) A s tim dvouplatem to je sakra dobrej napad :-)
o 05.09.2007, 08:37 | Siggi_z_BA
tento rok to bude asi bez SK ucasti
o 05.09.2007, 09:43 | Kapka (M)
letos taky beze me...
o 05.09.2007, 15:50 | laguna
Siggi:tak to si ma teda nasral,ale aspon bude mat Tazz väčšiu šancu,lebo inak neviem:-)
o 05.09.2007, 20:54 | TAZZZZ
laguna ... ty seš take koukam hustak namachrovanej urejpanej ... jen dodam že ten nemec ktereho jsem ted na jejich mistrovstvi porazil o 4,5bodu mne letos 2x porazil jednou o 0,2 bodu a jednou nevim ... tak že bych to zase tak špatne nevidel :c)))
o 05.09.2007, 21:00 | lachimus
staci aby som to ja spatne videl :-))
o 05.09.2007, 21:13 | TAZZZZ
jé všichni hustí slovaci :c)))))))))))))))))))))))))
o 05.09.2007, 21:16 | lachimus
jeej, vole :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tazzz, teba tu maju vsetci radi???
o 05.09.2007, 21:25 | TAZZZZ
Jasne bo zavist je svine :c))))))))))))))))))))))))))

Jinak me maji radi a tebe neznaj a milujou te :c))))))))))))))))))))))))
o 05.09.2007, 21:39 | lachimus
tato moja odpoved sice nema nic spolocne s audio, ale musim to napisat

podla mna si ako velky chlapec s malou cicinou co si chodi liecit svoje komplexy na sutaze do Nemecka a potom sa tvaris "doma" ako poloboh s oholenymi nohami

to ze sa ti dari na sutaziach a ohurujes nemeckych kolegov je tvoja vec, GRATULUJEM TI, ze sa ti dari, ale zase robis z toho nieco ako "zachrana splachnuteho semena z rannej sprchy", tak je cisto na useroch tohto fora, ze ti to vsetci zeru

v poriadku...otieras si hubu o vsetkych slovakov, co ti nieco napisu...budis, je to tvoje pravo

a ci mna poznaju, alebo nie...a ci ma miluju alebo nie, tak na tom si ja nezakladam...kazde kamaratstvo s ludmi co sa okolo EMMA tocia ma potesi, ale neviem si predstavit, ze by som niekedy tebe povedal slovo KAMARAT...ty uz mas proste taky nemecky syndrom POLOBOHA a strasne si na tom potrpis a kazdemu potrebujes dokazat, ze je nieco menej...nechapem ta...keby si bol na slovak a takto by si sa spraval, tak si na okraji spolocnosti a ani znacka GZ ti nepomoze k zvacseniu tvojho ega

dufam, ze v Prahe pokwakam s ludmi ako Beky, Erik, X-sataaak, Zdenek a dalsimi o beznych veciach

vies, ja sa audiu vobec nerozumiem, ja len sedim a tocim s ovladanim hlasitosti...a zo zasady nepodavam protesty....lebo viem prijat aj pokoru a prehru!!!
o 05.09.2007, 21:46 | johanik
chlapi,hadejte se prosim jinde, tohle byl prispevek o ME,diky
o 05.09.2007, 21:47 | JR
souhlas s Johanikem ...... ale tusim, ze bude sranda :-D
o 05.09.2007, 21:48 | TAZZZZ
:c)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ano soudruhu :c))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jinak take nevim že by o tobe nekdo řekl že jsi kamarad ale to nebudu řešit zname jine lidi.

Nebudu řešit muj protes, neviš o co šlo.A jako každej soutežici ma pravo podat protest pokud se mu neco nelibi ... tech co držej hubu a krok je dost ... ja sem si k tomu řekl svoje.

Nikdy nepochopiš o čem je EMMA v Nemecku.To bys tam musel jezdit.

A hubu si o všechny slovaky neotiram to se uklidni.Nebyl jsem ten prvni kdo začal rejt.

Jinak GZ do toho netahej ja ho mel v aute když si netušil že neco takoveho existuje.
o 05.09.2007, 21:50 | lachimus
ja som skoncil :-)

a na ME nejdem...len tak pre info
o 05.09.2007, 21:50 | TAZZZZ
jinak jak už jsem napsal ... malomeštactvi a zavist je svine :c))))))))))))))))))))))))))))))))))

JR nebude ... nemam zapotřebi si s nim psat ... nejsem jeho kamarad.
o 05.09.2007, 21:51 | JR
hele Tazzzzi a budes se se mnou kamaradit, kdyz pojedeme do Danska?
o 05.09.2007, 21:53 | TAZZZZ
NE bo přece nejsem nikoho z EMMA a fora kamarad a tečka.

o 05.09.2007, 21:55 | JR
dobre no, tazke od ted mi budes VYkat a rikat PANE ROZHODCI a tecka

o 05.09.2007, 22:00 | TAZZZZ
Ne tak oki ... budem kamaradi :c)))

Ale jak chceš ... klidne Pane rozhodči.

Ješte že u tebe vim že te nesere to že jsem par krat vyhral.

Tak jak chcete pane rozhodči JR.
o 05.09.2007, 23:27 | Lada362
hele JR s tim dvouplatem no nehctel bych to soferovat takovou dalku jako zadna slava drzeni na ceste:-))
Ty vole a pak ze Emmani a dBdrag nemaj nic spolecnyho sedi tam samy hniupove ktery si mysli ze cesi sou tak bohaty ze muzou jezdit na konec sveta proc to proboha neudelaj nekde inteligentne uprostred??
o 06.09.2007, 07:50 | laguna
Tazz:kto ti čo zavidi nebud smiešny ten tvoj zosik pritočeny o bednu.Prideš do nemecka a vyhraš majstrovstva a prideš na slovensko na podradnu sutaž a dostaneš nakladačku.Keby si bol v Berne na ME s tou zostavou čo maš teraz tak skončiš predposledny lenže ty po suťažiach kde je velka konkurencia nejazdiš.
Takeho chvalenkara a arogantneho človeka ako si ty som na autohifi fore ešte nestretol.Všetci su kokoti len ty si majter sveta či europy alebo neviem čoho a ešte si to daj napisať aj na čelo nielen na auto aby to každy videl aj ked budeš nakupovať v hypermarkete:-)
o 06.09.2007, 08:59 | TAZZZZ
Jseš MAMLAS v Berne jsem nebyl bo jsem mel nehodu.Jezdim prave na souteže kde je konkurence.Proto jezdim do nemecka.A že jsem jednou prohral na Slovensku ... no 3rok po tom co jsem vyhraval uplne všechny srazy to neni zase tak špatny :c))) A když už se bavime o EMMA kolik času si investoval do srazu? Kolik maš poharu?Když podle tebe nejezdim tam kde je konkurence.Kde si byl ty???

Kde si byl ty 2004? Ja na mistrovstvi nemecka.Kde si byl 2005 ja mimo vsech srazu až na Evrope v Řecku.Jo 2006 si na evrope byl ale ty tlaky co maš ve 4woofrech tlačim cele roky ve 2woofrech.Možna si mel peknej laminat ''když ti ho nekdo udelal'' Sorry 2006 jsem nebyl protože jsem mel nehodu.Lidi z tohoto fora to vedi ''ty ne no žadne překvapko'' Nebejt nehody Bern bych 100% jel to si bud jistej.

A na SK na pořadnou soutež ... to jseš velmi smiešny ty.Ani neviš jak lidi vidi srazy na SK. Teda podle učasti z ČR bys to vedet mel :c)))

Jinak nevim za machra maji v ČR všichni tebe už pro to co jsi tady psal 2005 a 2006.

A v Bernu předposledni ..............dalši looooool ............ to co si natlačil ve 4woofrech bych dal taky .......... tak nevim kdo je tady desnej machr.

Proč nejedeš letos na Evropu? Ja mel loni duvod nejezdit. Kde jseš letos ty?Jakej maš duvod?Tech co maji plnou hubu kecu jako ty znam dost. Kde si byl když byl Sinsheim? To je pro tebe take mala konkurence že?

Hele ZAVIST ZAVIST ZAVIST to je svine ... at už na SK nebo v ČR :c)))))))))))))))))))))))

Neboj tvuj ubohej članek mne nepřekvapil :c))))))))))))))))))))))))
o 06.09.2007, 09:44 | BekyCar
Tazzzziku. No taaaak!!!..:)

o 06.09.2007, 09:52 | felda16
tazzzz uz se kurva nauc citat napisal PODRADNU sutaz a neee PORADNU ...to je rozdil :DDD
o 06.09.2007, 10:15 | TAZZZZ
Ty woe ... nejsem slovak

Jinak tebe z SK jsem tu skoro čekal :c))))))))))))))))))))))))))))))))

laguna ... Jak mužeš psat kde je a neni konkurence? O konkurenci v nemecku muže psat např. johanik a VladaTDI ale ne ty kterej jezdiš SK ... nekdy nahodou ČR a pak jednou Evropu a už viš vše o konkurenci.Asi bys to mel prubnout jaka je to v nemecku sranda bejt na bedne ... když za každym co ma uspech stoji vice či mene sponzor.
o 06.09.2007, 11:01 | lachimus
tazzzzzzzzzzzzz...tebe sa z tych "smajlikov" este neotvara cela hlava az po usi???
o 06.09.2007, 11:18 | TAZZZZ
otvara ale to je v ČR bežne to jen ty neznaš ... a dodam je videt kdo prudi a když už nevi co napsat napiše kokotinu :c)))))))))))))))))))))))
o 06.09.2007, 11:19 | lachimus
...a zase si si otvoril hlavu!!
o 06.09.2007, 11:21 | TAZZZZ
A nebo napišeš ješte vetši kokotinu ... Už je mi jasne kde si vzal tech 88 přihlašeni :c)))))))))))))))))))) ... jjj a zase
o 06.09.2007, 14:31 | Rom_octa
nechodim jsem ale opet jsem se pobavil :-))
o 06.09.2007, 16:29 | hotdog
jak je vidět i u modrých to vře... :-)))
o 06.09.2007, 16:30 | johanik
nechcete se hadat pres ICQ treba ? Tohle byl normalni prispevek !!!
o 06.09.2007, 19:43 | laguna
Tazz: ty si normalny sedlak tak som si ťa nejak predstavoval len ti chyba trčiaca slama z tych kraťasov čo maš inak bomba foto
z toho nemecka.:-)
K ostatnym otazkam sa nemam chuť vyjadrovať ja mam aj ine priority a zaluby ako je autohifi.
o 06.09.2007, 19:54 | TAZZZZ
sedlak? tak jo bačo :c)))

Bomba že s tim poharem s 1.čkou :c)))))))))))))))))))

jj hotdog ... a hadej z jakeho statu to prameni??? :c))))))))))))))))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2187 sekund.