Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Nominace

o Navštíveno 7032x o
o 02.10.2007, 12:25 | Pavel02
Chlapi, dejte sem už ty nominace. Dík

o 02.10.2007, 22:23 | Zdenek (A)
Prave na tom pracuju. Bude to snad do pulnoci :-o
o 02.10.2007, 22:40 | Zdenek (A)
Slo to rychleji, nez jsem cekal. Nominaci najdete na nasich strankach zde: [ Link ]

Pokud se tam nekdo najdete a uz ted vite, ze nemuzte jet, dejte co nejrychleji vedet na adresu info@emmanet.cz. Muzeme pak nominovat nahradniky.

Jeste se pokusim vsechny obeslat emailem. Na vsechny ale nemam emailovou adresu. Nekdo ji proste nema, nekdo ji nevyplnil do registrace... Snad se to vsichno dozvedi vcas.

Jen pro pripomenuti:
Mistrak probehne opet na Autoshow Praha v terminu 20. a 21. rijna 2007. Predpokladame, ze souteze v kategorich ESPL probehnout v sobotu a ostatni kategorie v nedeli. Ale to jeste neni na 100% jiste, takze to rychle upresnime. Sledujte nas web, tohle forum a ctete emaily. Vse se vcas dozvite.
o 03.10.2007, 02:11 | Sisma
Hmm, no docela mě teď mrzí, že jsem nedodělal fávo dřív a stihl jsem jen jednu soutěž... No tak snad příští rok..
o 03.10.2007, 09:00 | Smrada (M)
Sisma: Neboj pohar mas u me;-)
o 03.10.2007, 11:40 | TUNER
Ještě by mě zajímalo,jestli se připravuje podobná akce na sobotní večer....něco jako bylo loni,bylo to gut... ;-)
díky
o 03.10.2007, 14:24 | Tuner#2
Super, zbrojím a těším se :o)
o 03.10.2007, 16:19 | raksop
Tento rok to bude bez pohára ale prídem sa aspom kuknuť. A ešte že pozdravujem Romana Navaru že díííííík - zbabelec-. Ale aspom ma teší najvyšší počet bodov v tomto roku 266+141-407 . No a zvažujem ešte moju učasť na dalši rok či to ma vôbec význam to bude mať ktosi radosti čo ?
o 03.10.2007, 19:12 | Dragster
Už mám nazbrojeno, teď už jen aby Johanik nezapnul zesilovač a snad z toho bude i nějakej výsledek.
o 03.10.2007, 19:15 | aTTim
raksop: to neni o tom, co si Roman mysli nebo ne, pravidla jsou pro vsechny stejna a letos to na tebe bohuzel vyslo takhle blbe. Ale nestresoval bych se, pristi rok to jeste doladis a bude ;)
o 03.10.2007, 21:41 | texmur0 | Upraveno: 2007-10-03 21:42:19
přjedu a těším se :-)

foto k příspěvku  od texmur0

o 03.10.2007, 21:41 | raksop
To je práve to čo sa zmenilo oproti minulým pravidlám vtedy sa považovala výmena auta ako TUS. Tento rok jedinému komu to bohovo vadi je práve on keby vás na to neupozornil tak to fakt nikomu nevadí alebo HEJ ?? je niekto další ??

jedna praktická otázka keby som mal z autom 4x učasť potom by som mal nehodu a auto už by bolo nepojazdné alebo nebodaj krádež ale stihol by som montáž do nového auta iný tip tak tiež smola a žiadne Majstrovstva ??? Alebo si musím kupiť skrz Emmu to isté auto aj vo farbe?

Sa už trochu uvedomte.

o 03.10.2007, 22:00 | Rom_octa | Upraveno: 2007-10-03 22:04:29
Jako já nevím co tady řešíš ? já jsem jasně říkal že mě to je opravdu jedno a docela by mě zajímalo kde a kdo o mě vypráví že jsem zbabělec, pokud vím ptal jsem se jenom na to oficiálně jaké jsou letos podmínky nominace aTTima , klidně pro mě za mě přijeď já se Tě nebojím , já totiž vůbec nevím jestli se zúčastním , protože moje auto nejede , vůbec teda nechápu co tady řešíš a takové kdyby jsem je na to neupozornil , to se mě opravdu příčí , je snad jedna komise a ta o tom rozhoduje
o 03.10.2007, 22:05 | Rom_octa
jo jinak Te taky pozdravuji :-)
o 03.10.2007, 22:09 | Cenda
je to na hlavnich rozhodcich, ale ja jako soutezici v teto kategorii bych s tim taky nemel problem, spis naopak, byl bych rad. Docela me to prekvapilo, pocital jsem s nim.
A to se na Oskara nechytam ani nahodou a navic tam mam prusery, coz se pokousim jeste resit.
o 03.10.2007, 22:12 | raksop
viem o tom svoje. Prísť prídem ale ako divák :-)
o 03.10.2007, 22:28 | Rom_octa
jnak Oskare já zbabělec nejsem .... nevim co bych k tomu to dodal
o 03.10.2007, 22:31 | Ricci
Divil by som sa Oskarovi, keby do toho este buduci rok isiel,myslim, ze pochopil...
o 03.10.2007, 22:42 | Rom_octa
ještě teda dodám : ptal jsem se aTTima jak to je letos s nominací a podmínky aby právě nebyli protesty !!!! říkal mě že je v pravidlech chyba překladu a že platí originál pravidla kde je jasně stačí jeden event ,,, že se rozhodli zachovat CZ pravidla je čistě na rozhodčích EMMa, opět nevím co mám dodat
o 03.10.2007, 22:49 | Ricci
No Comment, myslim, ze si na to uz kazdy rozumny clovek nazor urobil a Oskar ako clovek s jednoznacne najlepsie hrajucim autom si zasluzil byt o tomto nejakym slusnym sposobom osobne informovany a nie sa to dozvediet iba nahodou...
o 03.10.2007, 23:00 | Ivouš
nevím tomu hlavu patu, ale Ricci , co to proboha blábolíš??

pokud sem to dobře pochopil, Oskar startoval v sezoně jen 2x a bohužel pokaždý s jiným autem. aTTim tady jasně píše, jaká jsou pravidla nominace: [ Link ]
tak jako co tady do prdele jde? co je na těch pár větách nepochopitného? To má snad rozesílat každýmu mail s důvodovou zprávou?
o 03.10.2007, 23:04 | Ivouš
pokud existují nějaká pravidla, tak jsou snad od toho, aby se respektovala ne? To že se stalo zvykem zvykem je všeobecně ignorovat v obou našich banánových republikách neznamená, že se tak musí chovat všichni a když se tak nestane, ještě se nad tím pohoršovat... pánové, docela ste mě svýma úvahama dostali... já osobně sem si teď názor Ricci "urobil" , ale poněkud jiný, než máš na myslí.
o 03.10.2007, 23:15 | Ricci
For je v tom, ze napriek tomu, ze tam mohli mat najlepsie hrajuce auto sa rozhodli, ze ho tam mat nechcu aj ked to sami mohli rozhodnut...
o 03.10.2007, 23:30 | Ivouš
tak sem se dival do pravidel, na tohle bych si z hlavy ani omylem netroufl, ale nic takoveho sem tam nenasel, takze me zkuste opravit a ukazte mi kde.
o 03.10.2007, 23:56 | Ivouš
protože kdyby ta možnost legalně byla, nevěřim, ze by se někdo proti Oskarově účasti stavěl. Ale protože nemáme jen 2 eventy, a v našich pravidlech neni stanoveno jinak, plati co již bylo napsáno. Naražíš-li na kompetenci národní organizace změnit počet soutěžících, ano, to je možné, ale při respektování výše uvedeného, tedy účasti vozidla na 2 eventech. A na závěr, víc už se k tomu nehodlám vyjadřovat, nedomnívám se, že by kredit a event i licence národní organizace EMMA byla nějaká paušální a doživotní država, ale podle mně o ni lze kdykoli přijít a tohle by třeba mohl být jeden z důvodů. Spousta lidí ví, že nejsem žádný horlivý "emman" a že k jejím pravidlům mám i výhrady, ale pokud je příjímá většina a mé zábrany nejsou takové, abych se jim nemohl podřídit, zůstávám loajální. Totéž platí podle mně i pro soutěžící, takže když Oskar píše, že zvažuje svoji účast v dalších rokoch, je to jen jeho volba, obávám se, že pravidla se kvůli nikomu měnit nebudou.
o 04.10.2007, 08:41 | semtex
Páni: citam si to tu a nestiham zasnut... Sutazenim v EMME respektujete jej pravidla a ked sa vam tie pravidla nepacia, tak nesutazte...
Oscar: Nechapem, ako mozes nieco take napisat a urazat niekoho? Vsak nie si nejaky zakomplexovany kokotko? To si musi kazdy chlap furt nieco dokazovat?
o 04.10.2007, 10:31 | Siggi_z_BA
no tak sa prideme ukazat, aby ste nehovorili )))))))))))))
o 04.10.2007, 11:01 | aTTim
Teda panove, ja se nestacim divit. Pravidla jsou pro vsechny stejna, tak jako v jinych soutezich, proste je treba se kvalifikovat na finale a to je podle pravidel mozne pouze tehdy, pokud jsou alespon 2 ucasti VOZIDLA v sezone. Myslim, ze je to dostatecne jasne a neni o cem tady diskutovat. I kdyby to bylo nejlepe hrajici auto na svete, presto nesplnilo kvalifikacni predpoklady, jasne uvedene v pravidlech.
o 04.10.2007, 11:08 | Zdenek (A)
V minulych 2 sezonach jsme nebyli na 100% striktni a privreli jsme nad nekterymi vecmi oci. Vzdy se nam to vratilo z druhe strany. Takze mame 2 moznosti: Jet striktne podle pravidel a schytat to od nekolika postizenych jedincu nebo udelat vyjimky z pravidel a schytat to od tech, kteri udelali vse pro kvalifikaci a splnili podminky. Co se vam zda lepsi a spravnejsi???

Kdybychom na zacatku sezony vyhlasili, ze krome radne kvalifikovanych jedincu udelime napriklad 2 "divoke karty" a pak na finale poslali 2 auta, ktere nebyli na 2 soutezich a jsou hodne dobra, tak by to bylo neco jineho. Ale nic takoveho nebylo receno...
o 04.10.2007, 11:27 | Rom_octa
jedine na tom mě mrzí , že to bylo hlavně staženo k mé osobě , což jsem už překousnul doufám že to bylo již už dostatečně vysvětleno .... a přeji Všem hodně úpěchů a dobrý zvuk ....
o 04.10.2007, 12:16 | johanik
PAnove nechapu v cem je takovy problem ? Jsou tu jasne stanoveny pravidla, tak se budem chovat podle nich ne ?
o 04.10.2007, 12:40 | píďa363
už se poprali?? Jak píše vedení... tak to prostě je...
o 04.10.2007, 12:50 | TUNER
Kluci ani jste mi díky hádkám nenapsali jestli bude nějaká akcička,nebo si máme plánovat něco svýho.....?
díky
o 04.10.2007, 14:02 | Pavel02
texmur0: neovlivňuj porotu ......o))
o 04.10.2007, 15:20 | aTTim
TUNER: ne, letos neni v planu zadna organizovana akce jako loni.
o 04.10.2007, 15:37 | Tuner#2
aTTim: To je škoda :o/

Jak vůbec bude fungovat vjezd do areálu? bude se platit vstupné na ten sraz a ještě potom startovné a nebo to půjde object jinudy?

Bude možné auto nechat přes noc ze soboty na neděli bezpečně v hale?
o 04.10.2007, 15:49 | aTTim
Vjezd do areálu je v rámci startovného, stejně jako vstupenka na výstavu.
Nechat auto v hale přes noc je teoreticky možné po dohodě.
o 04.10.2007, 15:56 | Tuner#2
aTTim: Díky. Ta domluva až na místě, nebo je to možné do předu a s kým?
o 04.10.2007, 15:58 | Pavel02
S tím večerním programem je to fakt škoda. To porážení kuželek bylo super stejně tak jako perfektní raut. Asi to stálo dost peněz tak letos nic. No škoda, už i proto, že byly soutěže letos hodně rozdělené a vlastně jsme se jako soutěžící potkávali v dost omezené míře. Dvakrát škoda.
o 04.10.2007, 15:59 | Kapka (M)
hele jelikož je to za cca 14 dni...nechteli by to udelat nove tema a ofico tam napsat KDY KDE ,OD kOLIKA,STARTOVNE atd???co Zdenku?...jeste jsem dotedka ofico nenasel že se kona finale..
o 04.10.2007, 16:02 | aTTim
Neboj, dame vedet co nejdrive, v tuto chvili doladujeme podrobnosti s poradatelem vystavy, jinak uz by to bylo venku.
o 08.10.2007, 13:58 | raksop
Pravidla 2005-2006
4.4.1
VOZIDLO se musí zúčastnit a získat body alespoň na dvou sutěžích v sezóně, aby se mohlo kvalifikovat na národní finále.

otázka ??
[ Link ]

pravidla 2007-2008
2.4.1

VOZIDLO se musí zúčastnit a získat body alespoň na dvou sutěžích v sezóně, aby se mohlo kvalifikovat na národní finále,není-li stanoveno jinak v národním překladu pravidel (poznamka:některé země mají pouze 2sutěže za rok.).

?????????????????????????????????????????????????????????

Kto našiel rozdiel ???
o 08.10.2007, 14:08 | Zdenek (A)
1) Co se ti nezda? Auto muzes vymenit bez ztraty bodu, ale nove auto musi byt alespon 2x na kvalifikacni soutezi.

2) V letosnim originale pravidel neni zminka o min. 2 soutezich, ale nase sbirka pravidel pozaduje 2 souteze... Takze nas narodni preklad pravidel stanovuje jinak...
o 08.10.2007, 14:28 | JR
Oskar: O co ti jde? Pagos se tenkrat ptal jestli prijde o body a o ty neprijde, kdyz by mel novy auto. Kvalifikace na finale se vubec neresila.
o 08.10.2007, 15:24 | raksop
OK zabudnite na to SORRY končim.
o 08.10.2007, 15:37 | aTTim
Oskare sorry, ale bud teda jasne rekni, v cem je problem resp. v cem jsme udelali chybu nebo Te znevyhodnili nebo jeste lepe na jakem zaklade bys mohl startovat na MCR, anebo prestan mlzit.

Znovu rikam, ze me to netesi, ale delat fer soutez znamena byt fer ke kazdemu, kdo se na te soutezi objevi, jinymi slovy dodrzovat pravidla. Nevim, co je na tom nejasneho.

Diky
o 08.10.2007, 23:37 | Lada362 | Upraveno: 2007-10-08 23:37:29
uff a to sem si myslel ze je to jen u nas:-)))
sice do emmy nedelam ale uz pri par prispevkach sem pochopil co kluci vysvetlovali dokola takze mi nejde do hlavy proc ej kuli tomu takovej rozbroj.Pravidla jsou jasna i u nas a i kdyz my treba udelame vyjimky je to jen na nas to same si myslim ze je u Emmy pokud neni vyjimka tak neni pro nikoho.A jak pise Zdenda kdyz chce clovek vyjit vstric otoci se to proti nemu to sem se taky presvedcil
o 09.10.2007, 22:19 | JR
JA bych to pochopil, ze pokud by se udelala vyjimka v jedny kategorii u nekoho, tak by Oskar chtel, aby byla udelena i jemu, ale pokud vim, tak nikomu zadna udelena nebyla, tak fakt proste nechapu o co tady jde.
o 10.10.2007, 21:59 | TomasSI
chlapi serme na cele MCR v Bratislave su zrovna na tento termin Bratislavske jazzove dni, to bude ina parada nez pocuvat stale do kola testovacie Emma cd. budu tam super kapeli Spyro Gyra ,Us 3, Saxofour ,Mike Stern ,atd slovaci idu do Ba nie do prahy :-)
o 11.10.2007, 04:38 | tappaja
No tys to rozsek teda...
o 11.10.2007, 11:11 | pelo
niekedy sa fakt hambím....
o 11.10.2007, 17:53 | Sisma
jééé, po delší době jsem zas tu a čtu a nestačim valit kukadla.. Jinak, až se budou udělovat vyjímky, tak stojim v řadě..
Moje situace: Skoro rok jsem předělával auto, stihl jsem jen jednu soutěž, v kategorii je nás jen 6, 3 klucí máme 10 bodů a jen jednu soutěž, teoreticky by jsme mohli být na finále všichni, aby bylo nějaký soutěžení, ale jen ty další 3 splnili podmínky pro nominaci, takže máme smůlu a oni budou na finále jen ve 3 lidech. Taky bych mohl bejt nějak uraženej, protože když kouknu do výsledků, tak bych měl na to znovu vyhrát mistrovství, ale loudal jsem se, tak mam smolíka.
Je to sice malinko jinej případ, než se tu tak strašně řeší, ale podobnýho charakteru je.. Pravidla jsou pravidla a nedivim se Zdendovi, že je chce dodržovat, protože by to byl jinak dobrej holubník a pravděpodobně by to vedlo ke konci všeho toho Emma soutěžení.... :-(
o 18.10.2007, 18:40 | lachimus
taaakze konecne som dosiel z garaze:

dalsi 3 kW zosik namontovany, takze na kazdy woofer ide jeden trojkilowattovy zosik a este sme dali dalsie 2 GZ baterie!!

...bude peklooooooooooooo :-)))
o 18.10.2007, 20:05 | johanik
no panove, tesim se na Vas, az se tu ukazete :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2343 sekund.