Navštíveno 7024x

21.10.2007, 18:29 |
Zdenek (A) | Upraveno: 2007-10-21 18:30:09
Pratele,
MCR je za nami a uz zbyva jen zverejnit vysledky finalove souteze a asi o tom i neco napsat. Vzhledem k me zaneprazdnenosti se mi povede vysledky dostat na web az nekdy v prubehu utery. Dalsi nejake povidani bude az zase nekde vysetrim nejaky cas.
Kdyby nekoho z vas polibila spisovatelska muza, muzete neco sepsat, prilozit par fotek a pak to muzeme vrazit na web.
Za tym EMMA CZ
Zdenek
Gratulujem Slovákom -TomaSi,M.Slamka,Lachimus!!!!!!!!!
Bylo to super, díky za pěkný víkend hezky v teple haly :o)
Jjj take hodnotim jako moooc super.Moc rad jsem se se spoustou lidi zase videl a '' to že jsem potkal Chozeho ktereho jsem nevidel od 2005 byl važne bonus'' A tepla hala byla velikanske +.Dekuji moc všem organizatorum a zučastnenym.

22.10.2007, 17:32 |
Ricci Bolo vyborne a vyborna atmosfera aj organizacia a niekolko poharov sme na SK doviezli, takze maximalna spokojnost :-)
super atmosféra moc se mi líbilo. Už se těším na příští rok
ahoj Tom Z3

23.10.2007, 09:45 |
Pagoš Skvělá akce, jsem rád, že jsem se byl podívat, po dlouhé době jsem zas potkal skoro všechny na jednom místě, což se během sezóny moc nestává. Jinak teda děkuji CV týmu a hlavně TAZZZZovi za krásnej pohár, udělali jste mi fakt radost, nic takového jsem nečekal a netušil, takže jsem byl fáákt překvapenej :-) Samozřejmě to oceňuji a vážim si ho jako poháru z národního mistrovství, kór když je na něm jednička :-))

23.10.2007, 10:25 |
VWoky Gratulace Pagoš z Teplákova to jsme vážně taky nečekali :-)))
NZ to maš za zasluhy ... jinak si byl překvapenej že si ani nezapozoval fotografum ... tak mam jen horši foto jak s poharem hned utikaš nooo :c)))

23.10.2007, 14:46 |
Zdenek (A)
!!! VYSLEDKY JSOU NA WEBU !!!
Kuk sem...
[ Link ] ;-)
Sikula :-) Koukam ze v Masteru to bylo o chlup :-)

23.10.2007, 16:00 |
Cenda nemam rad hodnoceni instalace :-)
skutocne clovek zabudol na bezne starosti zivota a prezival to co ho najviac bavi. ja tiez dakujem za sprijemneny vikend.dik raksop
když tak koukám na naměřené hodnoty v EXP 1 W.....tak jsou kolikrát vyšší než v kategoriich s více woofery (myslím tím pohárová místa)...
Bylo to bezesporu moc pěkné zakončení sezony 2007. Sice jsem měl nejdřív obavy v neděli, že všechny soutěžní auta nedostanu do haly, ale nakonec se vše podařilo. Za tým EMMA všem soutěžícím děkuji, za vzorné chování a že jste se řídili všemi pokyny a tím přispěli k hladkému průběhu celé akce. Budu se těšit na další ročník a věřím, že nám zůstanete věrní a nepřestane Vás bavit jezdit na srazy.
2 KyklopDLS:Byla to fakt super akce a těšim na příští rok......