Navštíveno 7207x

25.10.2007, 19:15 |
aTTim Aspoň první část výpravy bez problémů na místě, Petar nakonec nejel svým autem díky autonehodě hned v místě bydliště (jen plechy, o nic nešlo).

25.10.2007, 19:16 |
aTTim

25.10.2007, 19:17 |
aTTim

25.10.2007, 19:18 |
aTTim

25.10.2007, 19:19 |
aTTim

25.10.2007, 19:20 |
aTTim

25.10.2007, 19:20 |
aTTim

25.10.2007, 21:23 |
petis taky držím palce klucí!

25.10.2007, 22:41 |
m1tv udelejte hodne fotek :) a taky držim palce..:)
petar zvrací do misky? Etien má svého myče, Peša si to dělá sám, Johanik si fuckuje hlavu. Tak čekáme na další report
Tiše závidím....
Kluci, zvládněte to a ukažte jim to :)))
Zlomte vaz hoši, ať se daří!!!

26.10.2007, 18:09 |
TUNER Tak držim palce a dejte vedět jak to probíhá...atd.
tfuj tfuj tfuj....(pro štěstí))))
Držím palce ať přivezete nějaké pořádné výsledky!

26.10.2007, 23:01 |
JR tak dalsi den mame uspesne za sebou a myslim, ze vsechny CZ jsou uz ohodnoceny, tak se tesime na vysledky.

Tak honem nejaka ta fota :-)

26.10.2007, 23:05 |
JR

26.10.2007, 23:12 |
JR

26.10.2007, 23:14 |
JR posledni a jdu zase chlastat :-D

26.10.2007, 23:25 |
aTTim No ja jen doplnim par info o SPL a zacnu u sebe, byl sem bohuzel prerazen do kategorie SPL advanced plus 8 woofer a to kvuli zesiku na kompa, ktery mam misto sedacek :( Takze docela nasrani, i kdyz nakonec natlaceno relativne dost a za hodnosceni install a design full points. Uvidime jak to dopadne v nedeli. Dale VladaTdi bohuzel ztratil v instalaci asi 11 bodu, takze i tam to bude s nejakym poharovym umistenim spatny. Tazzzz natlacil jako obvykle docela dost, 140 na meraku bylo taky :-) Body pri install docela rozumny, takze to vypada na horke zelizko a asi jedine z nas SPLkaru. Ohledne SQ nevim nic moc :-)
Jo a taky jdu chlastat :-)
Aha, prispevek vyse sem psal ja :-)

27.10.2007, 09:25 |
Zdenek (A)
Johanik: Co je to za kokotinu? To by me strasne zajimalo, jak to oduvodnili. Procitam znovu pravidla, porovnavam nas preklad s anglickym originalem a nevidim tam jasne pravidlo, o ktere by se dalo oprit. V ESPL Experienced pisou:
"The vehicle must be registered and approximate the “original""
(Vozidlo musi byt registrovano a musi vypadat temer "originalne")
Popravde je to fakt strasna formulace "must" & "approximately" neboli "musi" a "temer". To je totiz jedine, co by se na to dalo aplikovat a to jeste s velkymi pochybnosti. Slovo "temer" zmekcuje povinnost zachovat originalitu. Povoluje tak urcite modifikace, ale neni stanoveno jak moc a ani kde se modifikace mohou delat (exterier, interier, kufr...). Tvoje modifikace neni podle me nijak brutalni. Zda se, ze je to vec nazoru. Uz pri prekladu pravidel jsem se desil presne tehle sporu.
Taky by mě to zajímalo, jaké odůvodnění si vymysleli. Podle mě jsi měl být ve své kategorii.
Johanik: Držím palce, podle výsledků ČR, neměl nikdo naměřeno ani v 8 woofer advanced víc než ty. Tak jim to koukej ukázat, když už neví jak na české ručičky, tak raději přeřazují z kategorií. Hodně úspěchů.
Ten VladaTDI me mrzi,ale pokud s takhle "ulozenou" instalaci,kterou měl na MCR (plný počet bodů) nic neudělal....tak se ztrátě bodů nedivím...bohužel..

No, zkouseli jsme rozdhoci nejak presvedcovat, ale cokoliv co neni v kufru ma byt pry v advanced, takze bohuzel, zustal jsem ve stejne kategoriii, takze advanced 8 woofer :-(
Jinak VladaTdi ziskal zpet 10 bodu strzenych za pojistky, je tam diskutabilni bod v pravidlech, takze body byly zpetne prideleny. Jinak je tu opet trosku zmatek, doted nevime, kdo jde zitra do finale, vecer jeste chodili nejaci dalsi rozhodci zkoumat hodnoceni predchozim, no proste zmatky. Uvidime zitra, jak ze to vlastne dopadne, tak drzte palce, zatim to vypada na pohar asi jenom na Vladu TDI.

27.10.2007, 21:51 |
Cenda jsme nejdriv nechapal jak to, ze Ondra soutezi v ESPL :-)))
drzim palce. A SQckari, mrknete na Advanced 5k, jestli tam nekdo soutezi s 2way.
Nene, v SPL jen ja, VladaTdi, Tazzzz a moje alffasoniky :-)))

27.10.2007, 23:07 |
Smrada (M)
Hlavne nechapu to Tvoje prerazeni. Vzdy se mluvilo o wooferech. To tedy v dusledku muze znamenat, ze jelikoz mas kompa v prednich dverich, tak ses taky advanced? :(
ha tak koukam ze nejen u nas sou nejasnosti a ruzny vyklady pravidel
Jinak drzte se sem zvedav na vysledky
Vysledky jsou v novem prispevku :-)
TO CTS.CZ Vazeny pane rejpale, jedte taky na Mistorvstvi Evropy a pak nam tam neco vypravejte o instalaci:-D
no CTS nenapsal nic zleho ja kdyz to porovnam treba s Tazzem napsal bych to same
K tomu se nema smysl podle me dal vyjadrovat...vsichni vime, ze je to proste o subjektivnim dojmu rozhodcich....A je to proste o tom, jak na to ten rozhodci hledi. A nevim, proc teda to tady resi po finale... ne primo s Emmou a nebo s Vladou? Kazdej ma proste jinej vkus.... A verte tomu, ze ani na samotnym finale Evropy to nebylo jen o tom, jak to auto vypada z venku, nebo jaka je instalece.... NATLACIL a bylo...
kočičkaTDI : proč pane rejpale, tak to až se podíváš co jsem napsal já, tak to jsem zjedavej co budu : oDD
uz jsem to napsal do prispevku vedle kde se to resi takze sem jen ctrl+c
no hlavne tady neni druha cast kufru a to viko kde je precizne udelane lamino, velkej monitor a reproduktory, dale na fotkach neni videt nainstalovanej pocitac s windowsama.
a hlavni je ze je to delane na max.SPL tak aby to tlacilo
VladaTDi je:
mistr 2005, 2006 , 2007
vitez mistrovstvi nemecka 2006 , 2007
a z evropy
2misto , svycarsko 2006
2misto , dansko 2007
a z nemecla vozi bodu stejne jako z cech
VladaTDI ma stale plnej počet bodu za auto
Dansko řešit ted nebudu ... hodnotilo nas moc lidi a bylo to na kokot a mel vice bodu neč ja za kufr ... ale to neni o nečem proti Vladovi to je proti tomu jakej tam meli bordel
CTS.CZ ... vzali mu 10bodu za napajeni ... Belgičan byl kokot a po 3 nebo 4h jsem vyprotestoval že to mame dobře ... a 1b za to že nema prezentaci ... ta bejt ale u SPL nemusi ... na to už jsem nemel ani tlak ... protestovalo se skoro celou sobotu a vše bylo na kokot ... protestoval každej... MAM PAR ZAJIMAVOSTI CO VAS 100% DOSTANE ... jsem utahanej vratil jsem se z Danska kolem 7h rano a v 11h už jsem musel do nemecka a přijel jsem ted ... ješte neco napišu nebojte ... mam k tomu celkove dost co řict