Navštíveno 6960x

Právě jsem dorazil z Dánska a jen namátkově a narychlo, jak to vlastne dopadlo :-)
SPL
VladaTDI - ESPL Expirienced 1 woofer - 2.místo
Johanik - ESPL Advanced Plus 8 woofer - 3.místo
Tazzzz - ESPL Expirienced 2 woofer - 6.místo
SQ a MM
Láda Jelínek - 9.místo multimedia
Peša - 7.místo nevím kategorii :-)
Etien - to sem nejak zapomel, tusim 9. misto ??
JSem vycerpan z cesty, pripadne postrehy atd, dodam pozdeji, nebo nekdo jiny :-)
johane, co mas spolocne s 8 wooframi???? preco ta hodili do vyssej kategorie????
Siggi : je to psane v minulem prispevku, je to 4 kanal, ktery je misto jedne zadni sedacky, u nas mame jen expirienced a jelikoz jsou i nejasnosti v pravidlech, tak proste mne soupli to 8 woofru, v patek sem to malem nerozdejchal, no a vcera malem taky ne :-))))
este ze sme nesli lebo nas by tiez jebli niekam hore, lebo zosik na kompa mame pod prednou sedackou ))))))))))))))))
ale aj tak slusny vysledok, gratulacie

29.10.2007, 09:04 |
Smrada (M)
Gratulace Vladovi, Johanovi a ostatnim. Hlavne pro me velke prekvapeni u Tazzze :(

29.10.2007, 09:12 |
clown gratulace vsem .. ucast se pocita ..
a rozdil byl mezi soutezicima asi minimalni
Gratulace vsem.
Pak hodte fotky :-.)

29.10.2007, 09:27 |
Zdenek (A)
Par prekvapeni tam je........ :-o Kazdopadne gratuluji vsem zucastnenym a diky za reprezentaci.
Gratuluju kuci k výsledkům.Tak to bych vážně nečekal
Taky jsem Tazzzovi přál aby mohl obměnit samolepku na zadním okně... ale jinak velká gratulace kluci!

29.10.2007, 12:50 |
pelo Gratulujem !!

29.10.2007, 13:21 |
petis gratuluju klucí.
Je to super... šikovní hošíci z Čech..
Tazzzzik jim natře prdel jindy a jinde ... :)
Velká gratulace kluci. To musela být s Tazzzem velké konkurence.

29.10.2007, 15:38 |
JR ted sem dorazil domu a jdu spat, celou akci povazuji za povedenou a beru to jako uzasny zakonceni sezony.

JR

JR

29.10.2007, 15:39 |
JR

29.10.2007, 18:15 |
pesa moje dojmy:
vycerpavajici ale prijemna cesta - kvalitni dalnice
strasne moc aut - zhruba 250
presnej opak struktury soutezicich - 2/3 aut soutezilo v SQ a 1/3 v SPL
hodne aut v Advanced 5 a 7 channels = pristi rok to bude maso :)
malo rozhodcich - jednu slecnu jsem videl hodnotit 3 kategorie
malo peknejch zenskejch, krome Rhijany :)
prekvapeni pri hodnoceni instalace (nedodrzeny 4cm od "A" sloupku + distr. blok bez pojistek) = minus 16 bodu, ktere se v hodnoceni zvuku tezko dohani :(
prekvapeni pri celkovem umisteni ze dvanacti zucastnenych v Experience Unl vysledne 7misto :) = jsem zvedavej na body jen v SQ....
super organizace, az na opozdene vyhlasovani vysledku
Attim perfektne zajistil ubytovani = za to jeste jednou diky!
Jsem rad, ze jsem mohl reprezentovat nas team a CR
Pouceni pro pristi rok:
precist si dukladne update pravidel
zucastnit se SQ souteze v zahranici
A na konec jedna prosba (ne vytka) na rozhodci v CR:
budte prisnejsi, abychom v evrope nebyli neprijemne prekvapeni.....

29.10.2007, 18:25 |
JR jo to si mi pripomnel ubytovani ....bylo vyborny, ale nikdo ne nevymluvi, ze tam upalujou zlobivy deti.

29.10.2007, 18:27 |
JR a nase cesta na vystaviste

To pesa nemate fotky konkurencnich aut ?

29.10.2007, 20:45 |
pesa ja nefotil, ale Petar urcite neco bude mit
to vypadam jak po flasce jamesona :D
Dansko hned ted řešit ted nebudu ... jen naznačim ... jednu kategorii 9aut hodnotili 3 teamy jakej v tom meli bordel '' to nema obdoby!'' ... Vladovi vzali 10bodu za napajeni ... Belgičan byl kokot a po 3 nebo 4h jsem vyprotestoval že to mame dobře ... a 1b za to že nema prezentaci ... ta bejt ale u SPL nemusi ... na to už jsem nemel ani tlak vyprotestovat ... protestovalo se skoro celou sobotu a vše bylo na kokot ... protestoval snad každej... MAM PAR ZAJIMAVOSTI CO VAS 100% DOSTANE ... Johanika přeřadili ale u nas byl rus co mnel zesaky 4cm nad sedačkama a řekli že v ang. pravidlech je chyba tisku a tak ho přeřadit nemužou .......... byl jinej score sheet a mne strhli body co se ani nedaj a řešit se to moc nedalo ........... protestoval jsem a neco jsem vyprotestoval a když jsem videl po vyhlašeni score sheet ... dost jsem se divil ........... jsem utahanej vratil jsem se z Danska kolem 7h rano a v 11h už jsem musel do nemecka a přijel jsem ted ... ješte neco napišu nebojte ... mam k tomu celkove dost co řict
jako že total akce s meřakem a k tomu ma video ... to jsem ješte nikde nevidel ............. až si odpočinu neco napišu pokud mate nekdo zajem
myslim že v Dansku nemeli score sheet ale scor shit

29.10.2007, 22:55 |
Cenda klidne se rozepis
kde ma byt vlastne mistrak pristi rok?

29.10.2007, 23:02 |
TAZZZZ | Upraveno: 2007-10-29 23:06:03
Netušim kde bude mistrak.A to co se delo skoro u všech SPL bylo maso ... nešlo o nadržovani jen o maximarni bordel a laxnost to tak nejak řešit.Ted jsem fakt KO tak snad zitra.Jsem vzhuru od 07h od nedele a řidil jsem včera 920km a dnes jsem zase musel do nemecka a domu jsem přijel v 22h ... jdu hayat a snad zitra

29.10.2007, 23:02 |
Zdenek (A)
Cenda: Doufam, ze ne na Islandu ;-)
Ja zase doufam že už ne v Dansku :c(((
Uz jsem neco zaslech, merak, kterej obcas vyplivne vysledek klidne o db mensi, nez byl skutecnej peek pri mereni, tak to je dost ulet, kdyz se bojuje o desetiny. K tomu bordel pri hodnoceni, no obdivuju lidi, co maj jeste chut soutezit.
Pesa: co znamenají ty "4 cm od A sloupku" ??? Upřesni to.
jjj RadkuRFM maš spravne info. Meřak si nepamatoval maximalni peek.Všimlo si toho jen par lidi.Ale ja jsem to aspon z rozstřelu natočil.Tak až bude CD dame to na net.Je to maximalne husty ... a na ME je to ostuda jako prase.
Tak i ja dodam par postrehu z ME :-)
Cesta tam probihala maximalne v pohode, jel jsem spolecne s Ladou, kteremu jsem vezl Golfika na plataku a JR s moji Fabkou spolecne s nami, odjezd v cca 7 hodin vecer z Usti, prijezd nekdy po 8 hodine rano do Herningu, pote nasledovalo myti aut na pristavenych wapkach a pak jiz ozmisteni do hal. V SQ hale jiz bylo docela narvano, ale SPL hala zela prazdnotou, proste ve svete je to jinak, vsichni soutezi hlavne v SQ a SPL berou jako okrajovou soutez :-) Hala na SPL se ovsem take relativne zaplnila. V patek prisel hlavni rozhodci pro SPl a kotrolovat kategorie, kde k memu zklamani doslo prave jiz k zminovanemu premisteni do kategorie 8 woofer, jelikoz v advanced proste mensi kategorie neni. Mohl jsem si vybrat jestli chci do plus, nebo ubyc, v plus se hodnotilo vice designu, tak jsem sel do toho. V hodnoceni jsem ziskal absolutne plny pocet, coz mne sice zarazilo, ale naprosto potesilo :-) I ja se vsak divil tomu, ze napriklad meho soupere hodnotili jini rozhodci a tak jsem se mych hodnoticich rozhodci zeptal, jesli je to OK a oni jen ze vse OK, ze v tom neni zadny problem. Nasledovalo mereni, kde hodnoty byly docela rozumne a pak uz jen ocekavani, spise cekani na cca 5 misto. V prubehu soboty jsme jeste resili s klukama nejake mensi protesty a diskuze s rozhodcimi, ktere nakonec nastesti u Vladi dopadli dobre a bylo mu uznano zpet 10 bodu, bez kterych by zcela jiste neskoncil na 2.miste. Po vecerech se trosku jako vzdy popijelo, nechybel kamarad Jack :-) Nekteri jedinci patecni vecer lehce protahli, nebudu jmenovat,jen namatkou *****, **** a ***** :-))) V sobotu jsme di mohli radne prohlednout haly, kde se konaly zavody supersportu, DTM atd, v dalsich halach byl klasicky autosalon. V nedeli pak nasledovalo finale SPL, kde jsme letos meli jen jednoho zastupce. Finale bylo vsak takove nijake, zadni divaci, nikdo ani nevedel, ze probiha a ja sam sem ho prosvihl, vloni v Bernu to bylo jiny kafe :-) Ve 4 hodiny zacalo vyhlasovani vysledku, ktere bylo docela dlouhe, preci jen tam nebylo malo soutezicich a vsechny kategorie byly otevreny. NAsledovalo nalozeni Golfika na plato a zase dlouha cesta domu, v 8:30 rano sem byl konecne doma, respektive hned v praci :-) DEkuji vsem za super atmosferu a doufam, ze si to pristi rok i pres jiste problemy zopakujeme a ze bude pocetnejsi cesky team a navic treba i v jednotnem teamovem obleceni ! :-)
K SQ dodaji ostatni par info, preci jen sem SPL :-)
Ano třeba se sejdem v nejakem vyraznem barevnem jednotnem teamovem obleceni .............. když už si s tim začal.
Nikdo nebyl vubec proti teamovemu oblečeni, jen proti černe barve, a to už jste nechteli řešit ''alespon, co vim od JR'' a tak se nedalo bohužel nic delat.Černe tričko tam mel každej a jelikož jsme to tušili a chteli jsme bejt videt a take se najit v davu.
A jak si poznal napřiklad že je tam tolik Rusu?
To jen pro objasneni černa vs.oranžova ..... jedinej Peša byl za všechny :c)))
Taky bych byl rad, aby sme byly jednotni, ono mit 2 kombinace neni nic moc, navic kdyz nas tam nebylo zas tolik. Holt se melo za to, ze cerna barva je neutralni a OK, navic s tou zlutou to bylo uplne idealni a ze by ji mel kazdej druhej, ne nevim. Navis s oranzovou jste lehce slpali vedle, protoze ty sam vis, ze oranzovou maji Holandani :-)
Tady jeste jedno kompletni foto a vysledky z clankem muzete najit zde
[ Link ] 
Jen dodam, ze vysledky jsou z kvalifikace, nikoli kompletni vysledky z finalovych rozstrelu, tak aby se nekdo nedivil, napriklad v kategorii 1 woofer :-) Kompletni vysledky budou v prubehu tydne zverejneny
Rozhodne nemam zato že oranžovou mužou mit jen Holandani.Dadam že mame take svetle modra trička.Vy jste rozhodli že černa a u nas se s tim nikdo neztotožnil.Nechteli jste třeba modrou tak jsme si udelali svoje.Všichni jsme s nima spokojeni.
Proč se teda neudelala třeba žluta s černou vyšivkou?
PS: mne nemel nikdo za Polaka :c)
Nepsal sem ze ji muzou mit jen Holandani, psal sem, ze ji maji Holandani a tak mi prislo docela blby mit stejnou barvu.
Ohledne toho jaky mohly byt barvy nema smysl se bavit, bylo to vse docela narychlo, ale v jednotnosti je sila !
Ad PS: tohle uz sem si s Klettem vyridil a sjednal napravu :-)
Kolik Holandanu si potkal? ... uznavam že by mela bejt stejna barva a nebo aspon vesta v jedne barve s napisem.
Ale ty uznej že ME je take 100% šou a melo by to bejt videt.Třeba v pestrobarevnem provedeni oblečeni.
Holandanu jsem potkal docela dost :-) A kdyz vim, ze nekdo proste ma teamovou oranzovou, tak bych do ni nesel taky.
Uznavam show, to je jasna, ale ta cerna zas tak spatna neni :-)

30.10.2007, 18:42 |
aTTim Tak me se akce libila moc stejne tak jako loni, nikdy nikde neni vsechno perfektni, lide jsou omylni atd cili veci jako protesty byly samozrejme videt na kazdem kroku, hlavne v sobotu. Je to ale takovy obecny kolorit, moc nervozity malo casu ... Dobra zprava je, ze jsme opet alespon v ESPL zaznamenali velke uspechy a doufam, ze pristi rok to bude jeste lepsi !
Vsude bylo videt mnoho inspirace, poslechl jsem si par aut a vetsina jich stala za to, vsak je to ME, navic jsem potkal par starych znamych, takze celkove moc dobra pohoda, navic v parte 1 (aka black) super pohoda a nalada behem tech dnu na vystavisti i veceru na samote u lesa :) Diky vsem zucastnenym za super straveny cas.
PS. to nejednotne obleceni me trochu mrzelo, nicmene cerna je podle meho univerzalni a s modro/zlutymi napisy jsem si nas s nikym nespletl, naproti tomu oranzova tam byla videt vice, nejen u party 2 (aka orange). Kazdopadne, nejsme-li schopni dohodnout se na barve, potom neni o cem a holt nebudeme jednotni.

31.10.2007, 18:52 |
pesa tak, pokud bych poladil instalaci byla by to bramborova :)
[ Link ]