Navštíveno 7338x

Tak po nekolikaletem odporu asi zkusim tu Vaši emmu :P
Jen jsem chtel vedet jake zakladni veci u instalace dodrzet abych neztratil zbytecne body.
A do jake kategorie budu zarazen v pripade ze u me v aute je:
HU Alpine + DVD + XBOX, predni dvojite komponentni repro (2x stredobas), 2 SW misto zadnich sedacek

28.11.2007, 21:45 |
JR po nekolikaletem odporu ti odpovim, at si stahnes a prectes pravidla, vsechno tohle je tam krasne popsany.
jiriku, ja se nechtel prohrabavat v tech tunach textu a doufam jsem ze nekdo strucne a jednoduse odpovi :P
tvoje odpoved byla na me az moc strucna :o)

28.11.2007, 21:51 |
JR a co ti tady mame psat? Body instalace jsou jasne popsany, jak ma bejt co jisteny je taky pravidlech, jaka ochrana kabelu je taky v pravidlech ....
stejne tak je tam i presne popsano rozdeleni do kategorii, protoze si ani nenapsal jestli chces ESPL, SQ nebo MM.

28.11.2007, 21:52 |
aTTim Nejsou to tuny textu, na tuhle otazku ti odpovi prvnich par stran ... navic jsi ani nenapsal, jestli chces soutezit v SQ, Multimediich nebo ESPL. NIcmene jak psal JR, v pravidelch je to popsane, pokud to ani pak nebude jasne, klidne se zeptej.
tak jsem si to zbezne proletel a jisteni no problemo, najaky zhruba zaklady taky ale zarazeni do kategorie porad nic.
Chci zkusit ESPL, mam da se rict zesiove auto uvnitr jen je ve stredove konzoli navic 9"monitor a sportovni sklopne sedadla, zadni sedacky v aute nejsou a misto nich je laminatova zastavba se dvema zesilovaci a 2mi 12" SW presahujici mirne hranici oken

28.11.2007, 22:21 |
aTTim Potom ESPL Advanced 8W pokud mas instalace pod urovni imaginarnich operadel zadnich sedacek, pokud je to vyse, pak ESPL Master. To je rozdeleni aniz bych videl auto.
aTTim: to jse si myslel, tak to je pekny no :-) zkusime a uvidime, kazdopadne asi konkurence bude obrovska, takze spis jen zkouska

28.11.2007, 22:38 |
aTTim O konkurenci prece soutezeni je, nebo ne ? Nebo kdyz je konkurence, tak radsi uteceme ? :-))
ne ne, jasne ze neutecu, stavim auto pro sebe a ne pro konkurenci, jen jsem chtel zjistit jak budu na tom a kam me soupnete :-) Takze diky za odpovedi