Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Dotaz: kategorie EMMA Racing

o Navštíveno 7652x o
o 28.11.2007, 22:18 | Jeee
Zdravím všechny EMMAky, chtěl bych se asi příští rok zůčastnit té vaší soutěže:o) a tak jsem si přečetl ty vaše pravidla, ale bud to tam není a nebo mi to nějak uniklo, něco o kategorii EMMA Racing, na začátku je o ni zmínka, ale dál nic.
Soutěží se u nás v této kategorii???

o 28.11.2007, 22:21 | aTTim
EMMA Racing neni u nas vyhlasena a ani pro pristi rok nepredpokladame, ze by byla.
o 28.11.2007, 22:32 | Jeee
Hmmm, tak to je škoda, zrovna tahle třída by se mi nejvíce líbila:o)))
A co je tomu tak nejblíže?
o 28.11.2007, 22:37 | aTTim
On je to takový mix, ze všeho něco plus něco navíc, čili těžko říct co je tomu nejblíže ... asi záleží, co je nejblíže tvým zájmům ...
o 28.11.2007, 23:20 | Jeee
no to právě nevím, bude tam 4xpáry komp. repro, asi 2xSW 30cm, chtěl bych tam dát i kapacitor, ale nepročítal jsem to ještě nějak moc pečlivě, tak nevím jestli tam může být, hodím tam asi pár monitorů, no a chtěl bych soutežit v SQ, ale nevím kategorii, protože to nebudu mít do activu, tak nevím jestli to nebude blbý
o 29.11.2007, 07:56 | Pagoš
Jeee: To, že nebudeš mít aktivní zapojení, vůbec neznamená, že by to mělo bejt blbý na SQ, někdy ba naopak :-)
o 29.11.2007, 10:11 | Jeee
No to já právě nevím, slyšel jsem že je lepší aktiv, samozřejmě že tam si můžeš nastavit přesný frekvence u pasivu to nastavíš pouze u zesíku, ale právě nevím jestli by to nastavení na zesilovačích a vlastně i radiu bylo dostatečný pro kvalitní muzik
o 29.11.2007, 10:30 | Smrada (M)
Pozor. Kazdy ma svoje. Mnohdy je pasiv lepsi nez aktiv.
o 29.11.2007, 11:22 | Jeee
No a může mi to někdo vysvětlit, klady a zápory jednoho a druhýho zapojení nebo kde bych se o tom mohl dočíst, děkuji
o 30.11.2007, 14:21 | Etien (M)
Smrada: Pozor... jestli si tu z vas nekdo nedela prcu...
o 30.11.2007, 14:28 | Jeee
Etien: tak to si asi děláš prdel ne! Tak tohle je celkem dobrý jednání! Nikdy bych si tady z nikoho nedělal "prcu" (jak si to nazval) protože to nemám zapotřebí a nevím proč si tak usoudil.
Jestli chceš pošlu ti na mejl fotky co mám koupený do auta a co tam budu dávat! Myslím že by si docela koukal!
To je přesně ono! Člověk se tady slušně na něco zeptá a ne že nedostane odpověd, ale ještě ho nařknou že si z nich dělá prdel, tak to fakt už děte .....
o 30.11.2007, 18:56 | Etien (M)
Jeee: pokud se pletu, tak se predem omlouvam... kazdopadne fotky nebo popis toho co tam budes davat urcite posli, at mame jasnejsi predstavu a muzeme ti poradit s kategorii...

btw: prdel si zasadne nedelam...
o 30.11.2007, 20:02 | Jeee
No tak že tam bude:
2xbaterie EXIDE MAXXIMA
HU bud Kenwood W808 nebo XXV
všechny komponenty od značky Lanzar řady OPTI ( [ Link ] )
zesilovače 2x OPTI 2000D
na to SW OPTI1222D a OPTI1232D
dále zesilovače 2x OPTI 200x4
na to kompo. repro 4x OPTI6.1
kapacitor 12F OPTICAP120
kabely budou STINGER 50mm doufám že bude stačit
no a pak nějaký ty monitory připojený na nějaký externí DVD
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3693 sekund.