Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > EMMA Supercup 2008

o Navštíveno 9085x o
o 30.11.2007, 14:08 | aTTim
Nová mezinárodní soutěž EMMA European Supercup 2008 byla odstartována

Cílem této nové soutěže je vytvořit šampionát pro mezinárodní týmy v Evropě,které by ukázaly svoji profesionalitu a perfekcionizmus v instalování zvukových systémů do vozidel v té nejvyšší kvalitě.

Osobní představení týmů se konalo na ME EMMA v dánském Herningu (25.10.-28.10.2007). Automobily musí být kompletní a schopné soutěže v roce 2008 na výstavě Car + Sound Show, která se bude konat v Sinsheimu.

Vítězný tým získá odměnu 5000,- EUR v hotovosti.

Týmy jsou z těchto zemí:
UK
Francie
Česká Republika
Rumunsko
Německo

Každý tým dostane od sponzorů této soutěže následující produkty:
Alpine F#1 Status
Focal Utopia Be
Audison LRx
+ další instalační materiál.

Tyto komponenty zůstanou ve vlastnictví týmu, ať dopadne soutěž v Sinsheimu jakkoli.

Tyto produkty jsou týmům poskytnuty zdarma a musí být instalovány v soutěžním voze, který bude poskytnut týmem.

Složení CZ týmu:
Jaroslav Hubálek
Jan Paganik
Petr Juna
Lukas Kral

Přejeme celému týmu úspěch a doufáme, že se dozvíme něco z průběhu instalace, včetně fotografíí a dojmů :-)

[ Link ]

o 30.11.2007, 14:16 | Smrada (M)
Tak tedy uz je to venku. Vim, ze nema cenu plakat. Trochu me mrzi vyber zesilovace, ale to uz je na Sponzorovi
o 30.11.2007, 14:19 | Zdenek (A)
Neni to zadne tajemstvi. Na international strankach EMMA je to normalne k videni. Brzy to snad vrazim i na nas web, ktery je ted ponekud neaktualni :-( Nechceme nic tajit. Financuji to sponzori a ti chteji publicitu.
o 30.11.2007, 14:29 | Tuner#2
No tak to jsem zvědavý. Doufám že budou fota z instalace jak to probíhá.
o 30.11.2007, 14:43 | TAZZZZ
jjj jako Smrada :c(((

Jinak komplet instal je od AIV když už je řeč o sponzorech.
o 30.11.2007, 16:04 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
zabava zacina :-)
o 30.11.2007, 16:04 | martan01
ten zesik mohli dat opravdu lepsi. Jinak jako Tuner
o 30.11.2007, 17:43 | martan01
o 30.11.2007, 18:08 | Pagoš
To je najednou informací o Supercupu...

Nebejt VladiTDI, nikdo ze soutěžících i ostatních u nás ani nevěděl, že se něco takového děje.

Taková možnost udělat něco pro českou EMMU a reprezantaci ČR a zkusit se utkat na mezinárodní úrovni v tak prestižní kategorii a málem jsme to ani něvěděli, natož, abysme se mohli zaregistrovat.

Naštěstí alespoň pár lidí pro to bylo ochotných něco udělat a nakonec to klaplo.

Už jsem myslel, že po Supercupu u nás neštěkne pes a sotva dal TAZZZZ fotky, že jsme přivezli komponenty, už je informací habakuk.

Skoro se mi chce říct, že dost pozdě....
o 30.11.2007, 18:19 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
nejwosklvejsi team jsou anglicani :-)
o 30.11.2007, 18:52 | aTTim
Mno pokud odhlidnu od toho, ze zrovna tahle akce pro ceskou EMMA neznamena vubec nic, tak nevim, o co ti jde.
Na mezinarodni urovni se da soutezit uz leta, at je Supercup nebo neni. Je to prvni rocnik, uvidime, jak to vsechno bude vypadat a hlavne jsme zvedavi na vas, protoze jit do toho znamena neco ukazat a rovnou rikam ze je to neco, ceho jsem se bal, nicmene nekdo musi byt prvni, tak proc ne vy. Nikdo tady nema zkusenost s takovou instalaci, natoz aby slavil nejaky uspechy, stejne tak vy nemate s SQ na tehle urovni takove zkusenosti oproti tymum, ktere jdou proti vam. Ale jak jsem psal, nekdo musi byt prvni, tak do toho.

Odmitam ale takovehle narazky o tom, co je a neni pozde.
o 30.11.2007, 19:01 | Etien (M)
Pagos: no jeste ze vas mame... :-))))

nicmene drzim vam vsechny palce co potkam :-)))
o 30.11.2007, 20:20 | TAZZZZ
No jo ty ses bál, ale my se rozhodně nebojíme. Hlavně celá tato soutěž je zábavasoutěž a zase zábava, ''bohužel v ČR toto skoro nikdo tak nebere a nechápe'', což v zahraničí je rozhodně jinak. Reklama pro sponzory je to tak jako tak. A lidi se u toho dokážou opravdu bavit.

Jinak - znamená nebo neznamená pro ČR EMMA. Zlob se nebo ne, nikdo neposkytl zde na EMMA ČR nikomu vúbec žádné info. Musel to najít na emmanet.com VláďaTDI. A to zrovna tobě o tom 100% přišel email z Německa. Asi ti nestálo za to dát sem tyhle info. Vážně to bylo jen proto, že ty osobně ses bál? Myslím, že by se našlo více zájemců, a že se tady všichni nebojí tak, jako ty. Já sám vím o někom, kdo je SQ a chtěl by se zúčastnit, ale dozvěděl se to až od nás a to už bylo pozdě.

Jde o to, že o tom neštěkl ani pes '' a to znamená, že je něco zde v EMMA dost špatně'' a pak, najednou, je tu spousta informací. Řekl bych, že dnešní článek od tebe o Supercupu je s křížkem po funuse.

A že to je první ročník, no a co? A zrovna ty na nás nemusíš bejt zvědavej, (už jsi zde veřejně napsal, že to pro českou EMMA vůbec nic neznamená) ... docela smutné, že na to máš takovej pohled, ale to není u tebe zas tak nic moc nového. Ale tím, že ty jseš HEAD JUDGE, tak to je, myslím, docela špatně.

Nikdo netvrdí, že ty zkušenosti máme jako soupeři, ''kde je EMMA mnohonásobně déle.'' Kde za soutěžícími už několik let stojí sponzoři, a kde je spousta různých info a rozhodně za nimi stojí jejich národní organizace, (klidně se naser, ale u nás to tak není, alespoň z tvé strany ne). A my nejsme takoví, abychom se hned všeho báli. Rozhodně to raději zkusíme, ať už to dopadne jak chce, než bejt strachy zalezlí někde v rohu jako srabi.

Dost smutnej celej tvůj článek! Namísto, aby to semklo celou ČR EMMA a ti, co o to tom něco vědí, aby pomohli v reprezentaci národnímu týmu se bojí a v podstatě to mají asi úplně v prdeli, ''neříkám, že všichni, ale ty osobně, jak tak koukám podle toho, cos napsal jsi nám zrovna za vedení české EMMA ukázal záda.'' Od HEAD JUDGE, si myslím, že by se takovej článek vůbec nikdy neměl objevit.
o 30.11.2007, 20:23 | TAZZZZ
Etiene: co ti bránilo udělat tym a zaregistrovat se?
o 30.11.2007, 21:54 | aTTim
Jojo, já se nebiju v prsa, protoze vim, ze postavit takovy auto je velmi slozite a narocne jak na cas, tak na zkusenosti, ma-li uspet na takove urovni a v takove konkurenci. Tim uspet nemyslim vyhrat, to by byla latka nasazena hodne vysoko, ale nebyt jen prihlizejicim...

Nechapu, co ma spolecneho informace z webu emmanet.com, kterou nasel Vlada s tim, co to znamena pro EMMA CZ. Trosku pleses paty pres devaty.

Vis, tyhle tvoje plky o nicem tady na me delaji dojem, ze ta vase ucast neni tak uplne o tom,. ze chcete neco dokazat, ale o necem jinym ... treba ze ty veci od sponzoru tehle akce jsou opravdu spicka (dobre, zesilovace mozna ne) a tak je to financne docela zajimavy, co ?

Co si ty myslis o me je mi uprimne jedno.
Pokud se ti neco nelibi z hlediska EMMA, neplkej tady, kde je to OT, ale zaloz jinej prispevek, nebo mi to rekni osobne - prilezitosti je dost. Ale to se zatim nestalo ... hmm, zvlastni.

Abych tak rekl na zaver, dost smutnej ten tvuj clanek :-))) dlouhej, ale celej nerika vubec nic ... krom toho, ze nebyla zverejnena informace o Supercupu. Nebyla, mozna to byla chyba, nicmene nechapu, ze zrovna tobe to ted vadi ... byla-li by zverejnena, umim si predstavit, ze by se prihlasilo vicero tymu a podle ceho by se potom melo vybirat ?
o 30.11.2007, 22:57 | TAZZZZ
Nebiju se v prsa ... a mám strach, to je ale dost rozdílné.No hrdina nejseš, to je nám všem už jasný :c)))))))))))))))

Jasně, že jsme do ted nevěděli, že je to náročné na čas a na zkušenosti. :c))))) Díky, že jsi nám to napsal, (na to jsme vážně čekali). Naše auta se totiž vždy udělala úplně sama, bez nároku na čas.

Kolik souteží v zahraničí jsi už zkusil?

Nechápeš to? No, to jsem ani moc nečekal.A to o nezveřejnění Supercupu ......... bereš jako ''možná to byla chyba''. No to mluví také za sebe.

To si docela posral s narážkou na to, že to děláme pro ty věci.Promluvíme si osobně, počítej s tím.Doufám, že si na nás uděláš čas, až k tobě přijedem... (zase si ukázal ten maločeskej mozek). Ale toto si opravdu posral.

Fakt ses ukázal.Nám teda stačilo, jak ses ukázal v Dánsku, ale toto je mazec.

Jako myslíš, že pokud bych něco z těch věcí chtěl, že bych to nedokázal koupit.Že bych to neměl levnejší? Už krz ten čas, jakej tomu budem muset všichni věnovat.Maš za to, že budou věci zadarmo?Znovna naš team jsme samé socky. Nemám slov.

Super ukázka, proč je na tom EMMA jak je.A k tobě, to co si tu dnes napsal, k tomu vážně nemám slov.

Chtěli jsme posoutežit.A věnovat tomu čas.A tešili jsme se na to.Ale to tě asi sere.A to, co jsi nám tady všem ukázal, je vážně vrchol.

A nezveřejnění Supercupu mi vadí proto, že nebejt toho, že jsme si to našli sami a že ukrajina zrušila účast, tak by jsme neměli vůbec šanci se zúčastnit. '' A ač tvuj mozeček to tedy nechápe, chcem se zúčastnit pro soutež a ne pro ty věci''

A podle čeho bys vybíral ze zájemců ... na to seš teda malej šéf, když se se mnou musiš radit :c))))))))))))))))))))))) Asi by to pro tebe byla neřešitelná životní situace.
o 30.11.2007, 23:14 | H-Honza (M)
jsem na ten ceskej team teda zvedavej, protoze pokud mam mluvit za sebe... tahle instalace bude chtit trochu jinej pristup nez to, co jsem zatim videl u vas v autech, jak u Tebe Tazzzi, u Pagose, nebo neco co bylo k videni z Kralika prace....
Nevim jaky auto budete pro ten projekt davat dohromady nebo do ceho to budete instalovat, a uz ted se mi nelibej zase ty tajnustkarsky prispevky... ale doufam ze vedle instalacnich schopnosti a projevite taky trochu tvurcich schopnosti a nebude to zase jen MDFka potazena kobercem nebo instalace co bude vypadat jako by ji nekdo nahazel do kufru vidlema, a treba navazete na ty uspechy s jakyma se vracel ze soutezi Tazzz.
Tohle neberte jako nejakou narazku, neni to mysleny spatne v zadnym smeru, je to v podstate jen konstatovani ohledne neceho, za cim jsem si stal vzdycky a co jsem nikdy netajil.
o 01.12.2007, 04:39 | Etien (M)
Tazzzz: co mi branilo? ze v kategorii master jsem jeste nevidel jedine ceske auto soutezit... tedy me nenapadlo, kdo by byl u nas v CR schopen to dat dohromady... jak uz jsem psal, drzim vam palce...
o 01.12.2007, 08:51 | TAZZZZ
H-Honza ... Jasně tvůj názor beru.Neznáme se první den a já vím, co tím myslíš.A vždy jsi si za tím stál. A znal jsem dobře tvoji Hondu.

Etien ... Vím také, že ty budeš držet palce, o tom žádná. A když jsme u toho kdo kdy byl n kategorii master.Nemyslíš, že je to hlavně tím, že je tu EMMA krátce a jsou v ČR jiné finanční možnosti, a že pokud půjdeš proti ostatním státům Evropy, tak máš pramalou šanci a to už jen proto, jaké za sebou mají zázemí a sponzory a hlavně pro to, co mají v autech za komponenty? Ale tady mají všechna auta komponenty stejné.Tím je tato soutěž úplně rozdílná.
o 01.12.2007, 09:29 | Aligátor
kluci přeji hodně štěstí a pevné nervy
o 01.12.2007, 10:24 | mendo
a s autami je to ako? pochybujem ze kazdy team ma rovnake auto
o 01.12.2007, 16:28 | aTTim
mendo: auto je na vyberu tymu, tedy tym si koupi, nebo doda svoje auto. Je to omezene jen v tom smyslu, ze to auto musi byt osobni nebo maximalne SUV.

Tazzz: malost nekterych lidi je opravdu zarazejici. Ja ti neberu tvoje uspechy, udelal jsi toho dost taky jsi za to opravnene slavil dobre umisteni, u nas i venku ... nicmene, jen v ESPL, cimz tu kategorii nijak nepodcenuju, ale snad se mnou budes souhlasit, ze SQ Master je proste nekde jinde.

Chcete-li se ucastnit pro soutez, je to jen dobre. Aspon jsem pekne prilil do ohne a viola, co se nestalo, samozrejme to preslo to roviny osobnich urazek, to je typicka vlastnost ... v tomhle s tebou nepojedu.
Kazdej si muze neco koupit a je jenom o penezich co to bude, to si rozumime, ale vsichni vime, ze jen neco koupit nestaci. Jak jsem psal na zacatku, preju vam uspech a netaham do toho osobni antipatie, coz ty evidentne neumis.

Chces mi vyhrozovat ? Posluz si ...

Chces neco rict ? Bud konkretni a neplkej kraviny v obecne rovine. To umi kazdej, ale nerika to vubec nic.

DIky
o 01.12.2007, 22:40 | Lada362 | Upraveno: 2007-12-01 22:49:01
Tazz promin ale uz mi to pripada ze u nas musi kazdymu vse prilitnout pod nos u nas v DB to samy nikdo neni schopnej prolezt ofiko stranky a pak rve ze my nic nereknem jako by soutezici meli zakazano lezt na ofiko zahranicni stranky.A nezlob se na mne ale dorazi mne ze pri kazde hadce po kazdem hazes jen vetu -"co mas za zkusenosti se soutezema za hranicema??"Takovy divny mlaceni do prsou ale treba se mi to zda.To ze to nasel Vlada je jen vase plus dostali ste sanci tak co se cilis???
Vis osobne si to neber ale pokazde kdyz vznikne naka hadka vzpomenu si na nase prvni finale a vasi reakci kuli tve prohre :-(((
Nicmene preju hodne stesti.
o 01.12.2007, 23:03 | TAZZZZ
Lada362 ... sorry ale vubec nevis jak se nakonec stalo ze nakonec soutezime. A Lado o duvodu me prohry vis take pramalo.Bylo mi receno zatim netlac moc a pak to dopadlo jak dopadlo a to ne moji vinou.

aTTim ... Urazet si nas zacal ty. Asi si to po sobe precti. ... Jinak jjj malost nekterych lidi je opravdu zarazejici ''pekne si to napsal nezapomen na to'' Az se zase do nekoho obujes proc dela to a proc toto. A az zase budes hazet spinu na nas tym. A to jak si napsal proc do toho jdem si maximalne posral.

Plkaní 1A si tu predvedl zrovna ty. A nepodcenujes SPL :c)))))))))))))))) tak to je huste jak lzes sam sobe. V Dansku bylo jasne videt jak to je. Neni to jen muj nazor.

Doufam ze si kazdej udela obrazek o tom co jsi tady vsechno napsal a jak te zajimaji soutezici. A vubec jaka koliv reprezentace kohokoliv z ČR v zahranici.A to jses vedeni EMMA ... njn
o 01.12.2007, 23:11 | Lada362
Tazz ja nepsal o duvodu ale o tve reakci a tom jak jste se pak zachovali
a nevytahl bych to nebejt toho cos napsal ale to je fuk myslim ze si lidi obrazek vazne udelaj
nicmene co se tyce Emma podcenoval bych SPL taky tot muj nazor
o 02.12.2007, 00:12 | erix7 (K)
zdar vsichni, bohuzel zadna informace emailem, jak si Tazzzz mysli nedosla, maily jsou odesilany mne, attimovi a Zdenkovi soucasne. Kdyby tomu tak bylo, urcite by aspon jeden z nas dal tut informaci jako verejnou. Jinak se stotoznuji s Ladou, ze kazdy muze navstivit i ificialni stranky, a pokud jeho jazykove schopnosti nedostacuji na precteni obsahu, neni problem treba mne pozadat o preklad. To same by udeal i Zdenek nebo attim. je tady zybtecne se osobne osocovat.Prote byly jste vybrani, a verim ze pro tuto akci ( ktera jak rikal attim nema nic spolecneho s EMMA CZ) protoze tu instalaci mohl/muze delat kdokoliv jako team, klidne i lidi z dB dragu nebo profi firma.
o 02.12.2007, 13:21 | TAZZZZ
erix7 ... Co to píšeš za blbosti? Sorry ale je to tak.Víš, co je vůbec podmínkou té souteže? Jeden ze soutěžících MUSÍ být komisař EMMA CZ ... Tak si myslím, že to s EMMA CZ rozhodně něco společného má, a že to nemůže rozhodně dělat zas tak úplně každej.

Lada ... jjj to je názor dB Dragaře a na ten máš právo. Ale SPL je oficiální soutež u EMMA, tak jakej je jedinej důvod jí podceňovat?Jedinej důvod jakkoli podceňovat soutěžící v SPL? A ješte k tomu částí vedením souteže? To ti opravdu přijde fér?
o 02.12.2007, 16:47 | Pagoš
Moc "pěkná" debata, ale alespoň je vidět, jak to je.

aTTime podle mě jsi nás nařknul, že jsme se zúčastnili pro to, že nás zbydou ty věci, což mě dost vytočilo. Jestli je to finančně zajímavý nebo ne, ať si každej přebere sám. Asi i ty tušíš, že to auto nebude za víkend postavený a bude na tom desítky a desítky hodin práce. Nevim, kolik si cca vyděláš za hodinu, ale pro mě by bylo menší zlo si na F1 a ty kompa za tu dobu vydělat než kvůli tomu stavět auto na Supercup. Nehledě na to, že jsme vlastně nevěděli, že nám ty věci zůstanou, protože nám to nikdo oficiálně nenapsal, ani neřekl. Tuhle info jsi potvrdil až Ty, když si to tady napsal.

Že nemáme zkušenosti je jasný, ale když nezačnem, nikdy žádný mít nebudeme. Nemyslim si, že nemáme ani terotickou šanci být lepší než poslední. Co si budem povídat, 3. místo by byl neuvěřitelný úspěch, takže je mi jasný, žo to bude opravdu těžký, ale prostě se o to chceme pokusit. Je to jedinečná příležitost a myslim, že nadšení pro věc jsme už nějaké prokázali a ochotu pro to něco udělat také. Pokud budu mluvit za sebe, tak jsem letos nebyl úplně na málo srazech.. Mimo jiné jsem byl za svoje peníze svym autem na dva dny na Mistrovství DE a o výletu na ME v DK ani nemluvě. Na to, že nesoutěžím, tak myslim, že to neni málo. Prostě je to pro mě jediná možnost, jak si prohlídnout špičkový instalace a i přes jazykovou bariéru získat nějaké informace.

Další věc je, že jsem čekal podporu v tomto projektu a to hlavně od Vás, jak od EMMA CZ. A to, že napíšeš, že se to EMMA CZ vlastně vůbec netýká a nemá s tím nic společného, to mě dostalo. Jeden z nás asi nepochopil hlavní myšlenku této organizace a pokud jsem to já, tak mě skoro mrzí, že jsem kdy soutěžil. Respektive jinak, prostě mam pořád tendence srovnávat CZ EMMA s tou německou a často to vypadá, že u nás je úplně jiná soutěž, hlavně co se týče přístupu lidí z EMMA k soutěžícím a i nesoutěžícím. V Německu jsem nikdy nesoutěžil a když vidím, jak se ke mě Němci chovaj, jak se mnou komunikujou, tak lidi okolo nevěří, že jsme se třeba viděli jen párkrát. Nechci celou českou EMMU házet do jendoho pytle, to v žádném případě, je v ní soustu skvělých lidí, ale určitě soutěžící cítí, že někdo něco vázne.... A teď se to ukázalo, jaký je Váš, případně Tvůj přístup a pohled na věc.

Tvůj pohled a názor Ti neberu a neupírám, každej samozřejmě může říct, co si myslí. Ale můj názor je takovej, že to, co jsi tady napsal, by sis jako člen vedení EMMA vůbec neměl dovolit napsat a už vůbec ne v podstatě jako oficiální stanovisko české organizace. Podle mě je to pro českou EMMU velká ostuda, že má takový postoj k této věci, tím myslím hlavně to, že se jí to v podstatě netýká. Co si o tom osobně myslíš, jsi mohl napsat mě nebo jinému z našeho týmu do mejlu nebo jsme to mohli mezi sebou rozebrat na icq. Mě nevadí, že to teď řešíme veřejně, ale podlě mě to nevrhá na naší EMMU dobrý světlo ani trochu, což se určitě zrovna nehodí.

Celý mi to vadí taky z toho důvodu, že mam zájem na tom, aby to fungovalo, aby v Evropě věděli, že nějaká EMMA CZ vůbec existuje a tak nějak se pro to snažim taky něco dělat a ve finále to dopadne tak, že nám naše národní organizace téměř hází klacky pod nohy a odepisuje nás ještě dříve, než se začalo něco dít.

aTTime doufám, že nenapíšeš, že plkám věci v obecné rovině. Snažil jsem se to napsat dostatečně konkrétně a pokud něčemu nebudeš rozumět, klidně se zeptej.

Cílem tohoto mého příspěvku je to, abych upozornil na situaci a získal oficiální stanovisko EMMA CZ, protože mě opravdu zajímá.
o 02.12.2007, 18:10 | X-sat (M)
Pagoš - rozumná slova
o 02.12.2007, 19:10 | Kapka (M)
no tyden jsem tady nebyl...a koukam co se to tady resi...nevidim uplne na vsechny okolnosti tehle veci,ale z toho co jsem si tady precetl...je mi trosku smutno...jestli jsi to myslel vazne Ondro co jsi tady napsal...tak to je hodne smutny... jinak pro chomutovskou partu..kdyby jste cokoliv potrebovali ..s necim pichnout...neni problem...s cimkoliv rad pomužu...
o 02.12.2007, 20:16 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
tak koukam ze po vikendove absenci se to pekne zvrhlo :-/

velmi mne zarazi aTTimuv postoj ze mezinarodni supercup neznamena pro CZ EMMA vubec nic, s takovouhle rovnou muzete zavzit zda chcete licenci na dalsi rok, jestli bude jeste zajem o provozovani souteze kdyz narodni CZ EMMA team nic neznamena :-(

treba pro Alpine CZ to asi neco znamena kdyz to maji na svem webu
[ Link ]

ono kdyby to bylo oficielne vyhlaseny tak by melo zajem urcite vice lidi, treba kapka, cenda, raksop, ricci . . .

to ze mame asi mene zkusenosti nez ostatni teamy neznamena ze nemame sanci udelat zajimavou instalaci ktera bude konkurence schopna. Ale bude stavet tak aby nam nebrali body za montaz jako treba Etienovi za nekryty plusy

bereme to jako zabavu, jako pozdvyhnuti CZ sceny smerem dopredu aby meli soutezici motivaci neco delat a vedeli ze maji sance soutezit i v zahranici. A cenne zkusenosti jinak nabrat nejdou.

po tech vsech problemech s registraci ktera byla jsme radi ze jsme dostali sanci a vysledkem je narodni CZ EMMA team - SPL&SQ TEAM CHOMUTOV

spousta lidi v zahranici soutezi za svoje teamy, kluby coz u nas jeste neni, supercap dava nove rozmery soutezicim
o 02.12.2007, 20:35 | aTTim
To Pagos:
Financni cast motivace tu je a zrejme to tak bylo i zamysleno, protoze kdyz uz do toho date desitky, nebo spis stovky hodin prace, je logicky, kdyz je za to odmena i materialni, nejen potencionalni uspech ci neuspech. Informace o tom, ze ty veci zustanou tymu v kazdem pripade samozrejme byla soucasti teto souteze a bylo to zmineno na webu, kde jste se o tom dozvedeli. Ono se neni za co stydet, ostatni by do toho taky nesli jen tak pro prestiz, pokud by to nebylo podporeno sponzory ... cili si nemyslim, ze jsem vas nejak narknul nebo urazil proto, ze jsem napsal, ze jde o penize, vzdycky jde o penize a bez nich to nejde. Priznavam jen jedno a to je, ze po tom, co napsal Tazzz, kde me osocil z neceho, co absolutne neni a nebyla pravda, tak jsem trochu vybouchnul a z toho vznikla tahle veta, ale viz vyse.

Ze nejsou zkusenosti je samozrejme pravda, stejne jako je pravda, ze zadny nebudou, pokud se nezacne. Proti tomu neni co rict.

EMMA Supercup 2008 se opravdu nijak netyka EMMA CZ, je to akce EMMA Europe, nebo EMMA DE jak chces a jejich mezinarodnich sponzoru. Narodnim organizacim tato akce nic nebere a nic neprinasi. Bude to vizitka tvoje a celeho tymu lidi, ktery se na tom bude podilet. Jasne, muzeme tady polemizovat o tom, ze kdyz se zadari, muze to byt brano jako uspech EMMA v CR, kdyz se nezadari, tak jako prohra EMMA v CR, ale ja to tak nevidim. To, ze nekdo uspeje treba na mistraku Evropy je jen a pouze jeho zasluha, nikoli EMMA jako takove, stejne tak pokud neuspeje.
Podpora tohoto projektu z nasi strany muze byt minimalne medialni, staci se dohodnout, v tom nevidim problem.

Pokud se tyka meho osobniho nazoru, do osobni roviny to preslo po tom, co tady Tazzz zacal psat nepravdy. Jakmile se to stalo, preslo to bohuzel do roviny osobnich urazek, na coz odmitam reagovat.

Pokud se tyka letosniho finale, neverim svym ocim ... muzes mi rict, jakym zpusobem hazi narodni organizace klacky pod nohy, nebo vas odepisuje driv, nez se zacalo neco dit ?

To Tazzz:
k tobe viz vyse, navic k ESPL, nevim, jak jsi prisel na to, ze podcenuju tuto soutez. To, ze me osobne akusticky tlak v aute nezajima a netajim se tim je ale diametralne odlisne od souteze v ESPL. Ta je proste soucasti EMMA a ja ji tak beru. Nevim, cim ti bylo ublizeno a rad bych se to dozvedel. Uplne konkretne. Kdyz uz to tu resime, tak to doresme do dusledku.
o 02.12.2007, 20:42 | aTTim
Kral: pletes si pojmy, precti si, co jsem napsal v predchozim prispevku.
o 02.12.2007, 21:13 | Pagoš
aTTim: Neměl jsem na mysli finále, ale Supercup
o 02.12.2007, 21:32 | Q
hm, jako x-sat a kapka

postoj aTTima je pro mě smutný, ale nikoli překvapující.

Pokud by malej Barrandov mohl něco udělat, dejte vědět.

Ahoj Q
o 02.12.2007, 21:32 | TAZZZZ
Napiš mi kde jsem psal nepravdy.Neboj já ti k tomu něco napíšu.A to úplně konkrétně.Ale dnes mám jinou práci.

A co jsi napsal si napsal ... už si zatím nestojíš?
o 02.12.2007, 21:36 | TAZZZZ
Jinak, všem ostatním samože moc děkujeme za podporu.A ozvem se :c)))
o 02.12.2007, 22:02 | Etien (M)
Kral: tvoje zminka o mych nezakrytych plusech nebyla uplne fer...
o 02.12.2007, 22:18 | Etien (M)
zacina to bejt nechutna debata, resp. dlouhy cteni, ktery se pomalu zacina menit v hon na carodejnice, do kteryho se pridavaj i ti, kteri o tom vedi kulovy... jsem zvedavej kam to dojde... kazdopadne to nic dobryho neprinese... takze diky Pagosi, ze jsi to zacal... nechapu proc jsi mel vubec potrebu si tady takto verejne postezovat a k cemu jsi cekal, ze to bude dobry... :-(
o 03.12.2007, 09:13 | Smrada (M)
Puvodne sem k tomu nechtel nic psat, ale neodpustim si kratkou poznamku.

KOMU TIMTO KDO PROSPEJETE???

attimovo vyjadreni me trosku mrzi, ale zas na druhou stranu ho chapu. Vyznam pro EMMA CZ to dle meho ma, ale ne po strance organizacni, ale po strance vysledku. Kdyz se CZ Team dobre prezentuje, prezentuje i celou EMMA v CR. To je ale dle meho vse.

A prijde mi trochu trapny se tady navzajem osocovat. Podle me je dobre, ze se do toho nekdo z CZ pustil, ale za to neni proste reditel zemekoule. Maslo na hlave maji vsichni, co se tady do teto debaty pustili. Kazdy dalsi prispevek je akorat liti oleje do ohne a proto si myslim, ze pred psanim nejakeho dalsiho prispevku bych durazne doporucoval, aby si to dotycny rozmyslel. Ted mluvim jako Moderator a rikam, ze pokud se tady budete dale napadat, tak to tady proste promaznu, necham tady akorat anouncemen o EMMA Supercup, zamknu a nazdar
o 03.12.2007, 09:20 | TAZZZZ
Hele Smrado ..... Pokud to tu někdo promaže, tak mě to fakt nasere a začnu to řešit ješte důrazněji.Že se to tu řeší a veřejně je sice velice smutné ale asi to už jinak nešlo.A pokud sem někdo něco napsal snad si za tím stojí.Jsou to rozhodně názory lidí co k tomu mají co napsat!Nevidím tu žádného nonama.
o 03.12.2007, 09:24 | Smrada (M)
Dobre, tak jeste jednou

Jmenovite na Tebe: Proc se nechavate zatahovat do takovyhle uplne de**lnich diskusi. Mate vsichni rozum. Jde mi o to, ze kdyz si to tu nekdo neznaly precte, tak si udela obrazek. A myslim, ze ne moc peknej. Proto si myslim, ze jak rozhodci, tak vedeni, tak i soutezici by se meli chovat tak, aby akorat neublizovali soutezi jako takovy.

Tak dobre. Posledni varovani premluvil si me:)

Nesmazu to tu, ale jeste jeden utok a LOCK
o 03.12.2007, 09:38 | TAZZZZ | Upraveno: 2007-12-03 09:43:32
Hele Smrado ... Konkrétně pro tebe, ať si to každej přečte.Já napsal co jsem napsal a stojím si za tím.A že byl náš tým napaden, za to opravdu nemohu. Ty mne nechápeš?Asi ta situace kolem EMMA prostě řešit už potřebovala. Mužeš napsat že já jsem pro soutežení udělal málo? Že k tomu nemám opravdu co napsat?

PS. aTTim po mně chtěl, abych byl konkretní a tak mu napíšu.Myslím že jsem byl konkretní dost, ale asi to moc nečetl.A nebude to útok.Budu velmi konkrétní.

A budeš li to brát jako útok, tak mně nasereš také.To už tu nikdo nemůže napsat jak to vidí? A pokud se koukneš pořádně on napadl nás.My jsme jen napsali co nám vadí. A od čeho je toto diskuzní forum?

A maš email.
o 03.12.2007, 09:41 | Smrada (M)
Ale v zadnym pripade to neberu jako utok (uz mluvis trochu rozumneji :o))) ), proto taky pisu, ze mate maslo na hlave vsichni. Jde proste jen o to, ze jeden ma lopaticku, druhej ne a proto udela vsechno proto, aby se s nim ty ostatni nebavili. Vsechny tyhle prispevky pres 10 aktivit jsou blaboly o nicem, plne osobnich utoku a urazek a me to proste se*e
o 03.12.2007, 10:07 | Zdenek (A) | Upraveno: 2007-12-03 10:20:21
Pomalu se probouzim ze smutku, co jsem si precetl tuhle diskuzi. Takze k tomu neco napisu, doufam, ze prispeju k uklidneni atmosfery.

a) Ma Supercup neco spolecneho s EMMA CZ? Co se tyka organizace, tak nema (a tak to myslel attim). Je to cele v rezii EMMA DE/Int. Pro nas to nema prinos z hlediska sponzoringu take zadny. Takze z tohoto pohledu se da odpovedet NE. Podivame-li se na to z obecnejsi roviny, tak jsme narodni asociaci teze organizace, takze jsme do toho nejak zavleceni take. Ale to je asi jasne a nikdo to nepopira.

b) Suprecup u nas nebyl oficialne prezentovan ze stejneho duvodu, jako nevypisujeme kategorie EMMA Racing nebo SQ Master apod. Proste tu "nejsou lidi". Pochybujeme o ucasti dostatecneho mnozstvi lidi na EMMA Racing. Kdyz je na srazu Tuning cup a EMMA, tak lidi sotva stihaji prejizdet mezi nami a TC. Kdyz udelame 3. soutez, tak nam tam nikdo neprijede. Stejne tak s SQ Master. Neni tu nikdo, kdo by byl schopen a ochoten postavit tam auto. A ikdyby, tak jedno auto je k nicemu. Chce to alespon 5 aut v kategorii, aby to melo smysl. Ukazte mi, kdo to u nas umi a pujde do toho. Asi by se to melo dosti tykat profi firem. Kdyz jsme se je pokusili oslovit, tak nas bud rovnou poslali k certu nebo rekli ze na to nemaji penize a vrcholem bylo, kdyz zastupce jedne nejmenovane firmy chtel prislib, ze jejich firma nebude figurovat ve vysledcich, kdyz nedopadnou dobre. Husty, co!? Takze duvod je jasnej. Proste jsme Supercup "nevypsali", pac jsme neverili, ze to u nas nekdo bude chtit delat. A co si budeme povidat, je to take trochu o prestizi. Zapusobily trochu i obavy, abychom neskoncili na sestem miste z peti. Ale to nebylo zase az tak rozhodujici. Nejsme z toho zase tak vystraseni, jak ta nejmenovana firma ;-)

c) Kdyz se prece jen ozvali zajemci, kteri se chteli zucastnit, tak se EMMA CZ postarala. To nemuzete rici, ze ne. To byste zase nastvali vy me. Komunioval jsem s Klettem a snazil jsem se vas tam dostat. Casu uz bylo sakra malo a diky nedorozumeni s terminem uzaverky prihlasek do souteze (dopis z EMMA DE/Int uzaverku zminil nenapadnou poznamkou typu "Autobazar BBB neruci za nic" dole na smlouve) to vypadalo blede. Ale nakonec se to povedlo. Mohli jsme rovnou rici, ze je pozde...

d) Vim, ze jste se to dozvedeli na posledni chvili, ale stale mi dluzite auto, do ktereho se to bude delat. Sice jste uz rekli "bude to asi / zrejme / mozna auto XXX". Ja potrebuju vedet "bude to auto XXX" a docela by me potesilo par fotografii. Cekam, ze se me kazdym dnem Klett znovu zepta. Jak to tedy vypada?

o 03.12.2007, 10:33 | TAZZZZ | Upraveno: 2007-12-03 10:40:03
Takže aTTime, chtěl si, abych byl konkretní.Tak ti to napíšu a nebudu si brát servítky. Nasralo mně to, ale neřešil jsem to zde na foru. Nechtěl jsem dělat dusno. Ale blbce z nás teda dělat nebudeš, na to rychle zapomeň. Nejsme z těch, co si na hlavu nechaj srát. Nebojíme se něco veřejně napsat. Pagoš píše úhledněji než já, ale pokud bys to opravdu četl, máme na mysli to samé. A to je chování EMMA CZ a hlavne tvoje vážně arogantní chování. Jsem rád, že pár lidí z fora se také nebojí a napíšou, ale jsem zklamaný, že jich je tak málo, kdo se veřejne ozvou.A vím co si dost lidí myslí.

Tak ti napíšu, jak si se k nám SPLkařům choval v Dánsku a myslím, že ty si tam byl za EMMA CZ jako HEADJUDGE, ale to si se teda předvedl.

Kolikrát si se byl u nás s VladouTDI podívat........................... ani jednou. (bylo to k nam cca.150m z vedlejši haly, vážně štreka)
Kolikrát si se zeptal, jak to vidíme.............................................. ani jednou.
Kdy si se nás zeptal, co hodnocení a zda je vše ok................ ani jednou.
Zeptal si se zda budeme za něco protestovat ................................nezeptal.
Chtěl si vědet, co jse nám třeba nelíbí ......................................nechtěl.
Že budem protestovat se k tobě 100% doneslo..................... no a co, že.
Zeptal si se tedy co se děje......................................................... nezeptal.
Zeptal si se zda potřebujem pomoct s protestem .................. nezeptal.
Zeptal si se jak probýhal protest a ja to dopadlo......................nezeptal.

Ty jsi tam totiž byl jen sám za sebe a na SPL sereš ............... jen to neumíš přiznat. To ale nevrhá dobré světlo na celou EMMA.Mimo jiné myslíš si že EMMA co se týká startovného uživí jen SQ soutěžící? Asi ne že? SPLkaři jsou součastí EMMA a to jsi věděl, když si do toho šel. Startovné platí také! Tak by ses nad tím měl vážně zamyslet a chovat se podle toho.

Celkově to hodnotím tak, že si se na nás na ME v Dánsku vysral jako na placatej kámen. '' Můj osobní názor''

Naopak se nás zastal Alex Kllet - německý headjudge, a to že vůbec nemusel. (Není z našeho vedení a měl asi docela svejch starostí s problemy ME dost.) Ale stejně šel k nám a zeptal se: "Hallo Hubalek, tak co a jak?" A když jsem řekl, že špatný, a že je to podle nás nefér, hned se začalo neco dít. "Hned myslím do 10min.'' A to tam přišel 3x a pokaždé se ptal, dokud se to nedořešilo a vždy to hned řešil. Nebejt toho, tak byl VladaTDI taky na 5místě. Jedinej, kdo nám pomáhal byl JR a Johaník s překladáním do AJ a ten s GII s podporou ''sorry ale ted nevím jeho jméno.'' A Peša k nám přišel také aspoň na drb a zeptal se co a jak. Měli jsme tam stůl a cca 20 židliček ... dost místa pro ty co, chtěli přijít.

A já dodám, že VladiTDI jsem se zastal, jak to jen šlo a pokud by měl jakýkoliv neoprávněný problém Johaník, buď si jistej, že bych se ho také maximálně možně zastal. ''No vlastně jeho problém s kategorií jsem řešil také, ale to nebylo neoprávněné, to jen neznal bo v ČR se toto neřeší''

Tak a teď mi napiš, že píšu plky ... bo to je jediné, co jsi zatim tak nějak napsal + urážka našeho týmu.

Ještě ti napíšu to, že já osobně, hned jak přišel Peša, jsem se ho zeptal co a jak a jak to proběhlo u vás, jak to vidí a kde byly problémy, a když přišel majitel té luxusní GII proběhlo to stejne, zase jsem se na vše zeptal a ač se s nima moc neznám, komunikace proběhla super. Prostě když se chce, tak to jde, ale někomu se očividně nechce.

PS: Nemám radost řešit to tu veřejně.Ale sám si se mně zeptal. A už to jinak asi řešit nešlo. Komunikace na foru o EMMA a problémech je celkově nulová.
o 03.12.2007, 10:45 | TAZZZZ
Zděnku ..... To auto snad dořeším dnes.A uznej že proti ostatním týmům máme na vše méně času.O souteži jsme se dozvěděli jako poslední, pak sme nestihli registraci a pak nás přijali.Za to ti děkujeme.Pak bylo ale MČR a ME DK. Tak že času opravdu málo.Jen dodám že ješte jeden tým tam také auto nemá uvedeno a jeden tým si ješte v SRN nebyl pro věci.
o 03.12.2007, 12:12 | píďa363
mě to nebaví číst takhle celé. TAZZZZ si tu nacvičuje slohovku nebo co... mě spíš zajímá jestli se už poprali?
o 03.12.2007, 12:59 | VladaTDI
Takže taky něco napíšu, sem v časovým presu tak je v rychlosti. Předem mě mrzí jak se to tu mlátí hlava nehlava a mrzí mě stav České Emmy jako celku, Jsou lidi kteří dělají pro Emmu co můžou a sou lidi co se tak nějak vezou a je jim celkem jedno kam se Emma v ČR ubírá - každej ať si udělá obrázek o tom kdo je kdo sám. Často vzpomínám na staré dobré časy kdy byla Emma hlavně nadšení a zábava, teď je to spíš stres, nervy a zabavy taky moc není - vážně mě to mrzí a bere mi to chuť jezdit.

Tak a k Emmě CZ v Dánsku
Je špatně že sme jeli nějaký 3 nebo 4 party lidí už jen to dává vidět že nejsme jako Team CZ sehraný, dá se to asi pochopit že někdo nemohl dřív a někdo jel později ale 4 party je na nic, Organizace ubytování žádná, škoda že to neproběhlo třeba jako ve Šwajcu, ono bydlet všichni pohromadě je o dost lepší - což zase značí že organizace CZ teamu není nejlepší, a tak můzu pokračovat dál a dál viz trička....

Proti attimovi osobně nic nemám ale to že se o nás v podstatě nezajímal a že sem ho zahlíd někde na tribuně po 2 dnech je zvláštní. Celkově česká Emma působyla neorganizovaně a chaoticky v podstatě to bylo jako tam Praha, Ústí a Chomutov a to je špatně.

Co se tyce Supercupu tak je chyba ze Emma CZ nikomu nic nerekla, sme prece v Evrope tak jakto ze EmmaCZ s tim nema nic spolecnyho? Mela by byt Hrda a podoprovat Čechy že se dou byt a zvyšovat prestyž ČR Emmy, to jestli na tom někdo vydělá že něco dostal zadarmo je naprostá blbost, prodejní reálná cena těch použitejch věcí je podstatně nižší a toho času práce a komplikací za to nestojí - aspoň mě ne, takže toto můžou dělat opravdový nadšenci, kterými bezesporu Tazzzz Kralík a spol sou a já jim držím pěsti.

A EMMĚ jako celku vskazuju ať se zamyslí. Mladý jsme jen jednou tak ať nějakou tu srandu užijem.

Věrný soutěžící EMMA CZ - VladaTDI :o)
o 03.12.2007, 13:17 | TAZZZZ
njn je tu několik druhů členů ... Jedni napíšou, co si myslej, ať je to jakkoliv a klidně krátké nebo třeba slohovka ''nemyslím jen sebe'', ale děkuji za ně, bohužel jich je dost málo. Jedni, a asi vetšina, bohužel jen čtou, bojej se a mlčej a někdo prostě musí napsat aspon OT.
o 03.12.2007, 13:21 | Pagoš
Etien: Mam teď hromadu práce, tak jen ve zkratce.. K čemu je to dobrý, že jsem si tady "postěžoval"?

Ono totiž když si lidi řeknou všechno mezi sebou tak je to hrozná pohoda a jakoby se nic nedělo a že spěje všechno kamsi nikdo nevidí? Vidí to dost lidí, jen se bojí to řešit a hlavně to říct nahlas.

A v tomto vlákně je to moc pěkně vidět, kdo řekne svůj názor a kdo ne.

Čekal jsem od toho to, že každej kdo k tomu má alespoň trochu co říct, řekne svuj názor, protože to ze začátku vypadalo, že se vlastně cítíme jako ublížený chudinky a ještě neprávem.Tak mě zajímá, co si o tom myslí ostatní.

Že to nic dobrýho nepřinese, je jasný, ale minimálně zúčastnění budou vědět, na čem jsou a jak to je. A hlavně se konečně ukazuje na obecnej problém, kterej potřeba řešit a snad se řešit začne. Protože už to takto moc dlouho nepůjde, to všichni vidí a dobře vědí.

Mimochodem Etiene podle mě si férovej chlap a dokážeš si udělat názor a stát si za nim takže i Tvůj názor bych ocenil.

A jestli jsem začal debatu, která se měla ubírat tímto směrem, by se dalo polemizovat. Každopádně jsem si trochu rejpnul do toho, že je najednou hromadu informací a když to bylo potřeba, nebyly žádné. Nic víc, nic míň.
o 03.12.2007, 13:37 | KyklopDLS
Nezlobte se na mě, ale neměla by tato soutěž právě stmelit soutěžící a rozhodčí? Bohužel se děje opak a hádá se to tu hlava nehlava. Toto hádání nejspíš nikam nepovede. Přeju týmu mnoho štěstí a pevných nervů při přípravě na soutěž i na soutěž samotnou. Čekám, že budete pravidelně dávat informace jak pokračujete plus nějaké fotky.
o 03.12.2007, 16:42 | Etien (M) | Upraveno: 2007-12-03 16:49:29
Pagos: mno... vypada to, ze tady diskutuje Tazzz s aTTimem a ja s Tebou... peknej krizovej dialog :-)
(krizovej od slova kriz, nikoliv od slova krize)

libi se mi, jak to napsal Zdenek, kterej vystihl podstatu veci a protoze to psal s rozvahou, tak peclive volil slova, aby to co napise nemohlo byt vylozeno jinak... to bohuzel my ostatni nedokazem, takze si za tim co napise nas oponent hledame i to co tam neni... a to myslim bez vyjimky... Etien, Pagos, aTTim, Tazzz, Kral, VladaTDI, Smrada, Kapka, X-sat atd... vsichni startujeme na prvni otoceni klicku, coz nikam nevede... ono napsat myslenku presne tak, jak je myslena kolikrat neni jen tak... obzvlast, kdyz se to pise s horkou hlavou a navic to pak dalsi horka hlava cte a najde si tam i to, co tam neni... obcas clovek neco napise a rika si, ze to napsal jasne a srozumitelne a ze to musi byt kazdymu jasny a ono ejhle... viz debata, jestli ceskou emmu zajima SC nebo ne... opet odkazu na Zdenka, kterej to napsal tak, ze to pochopime i my ostatni...

jak se choval nebo nechoval aTTim v dansku tady resit nebudu, neb jsem tam nebyl... kazdej jsme nejakej, jeden takovej, druhej makovej... kluci z EMMA CZ (ted myslim Erika, aTTima a Zdenka)jsou taky kazdej jinej (jeden porad jak skoksovana tryskomys, druhej horka hlava, treti ztelesnena rozvaha) a je to dobre, myslim, ze se dobre doplnujou... nebo by snad nekdo chtel, aby ceskou emmu vedli tri Erikove? nebo tri zdenkove? asi ne... do danska holt vzhledem k okolnostem jel jenom aTTim... ze se neprisel zeptat... a prisli jste za nim vy? ze mate problem? a aby vam pomohl?

co se tyce toho, ze se se SC mlcelo, to uz taky myslim napsal Zdenek a ja do toho neubudu zbytecne rejt, aby to nebylo spatne vylozeno... jenom dodam, ze kdyz jsem se dozvedel, ze do toho jdete, tak jsem byl hodne prekvapenej... a to nemyslim nejak osobne, jen jste me proste nenapadli, kdyz jsem premejslel, kdo by do toho v cr byl schopen jit... ja bych tu odvahu vzit na sebe tu odpovednost nemel... takze na zaver smekam a drzim vam palce, neb je pred vama opravdu nelehkej ukol, kterej se neda resit prostym "pokus x omyl"...

PS: chci jenom podotknout, ze tady spousta pritomnych zna muj zvraceny smysl pro humor... proto chci ctenare ujistit, ze tentokrat jsem se snazil to napsat seriozne a bez ironie... takze za nejakym pripadnym dvojsmyslem ten dvojsmysl nehledejte...
o 03.12.2007, 18:58 | Pagoš | Upraveno: 2007-12-03 18:59:50
Etien: Wow, si to napsal jak soudní zapisovatelka :-)

To, co jsem napsal, jsem si po sobě přečetl a i když jsem se konečně po několika dnech trochu vyspal a tím pádem i trochu uklidinil, tak nezjišťuju, že bych teď něco napsal jinak.

Že jsme všichni psali pod tlakem, s tim souhlasim. Dalo by se tomu předejít papírovou korespondencí, ale dnes holt máme internet a jiné možnosti, takže prostě můžem komunikovat just in time :-)

S tím, co proběhlo nebo spíš neproběhlo v Dánsku, tos úplně nechopopil, tak se v tom nebudem pitvat, aspoň ne tady. To už k ničemu nevede.

K SC už asi bylo řečeno víc než dost, Zdeněk nás tak nějak jakože uchlácholil a asi nemá cenu v tom hledat ještě něco dalšího. Že to bude těžký, o tom žádná, chceme to zkusit. Podle mě by byla škoda nechat to plavat. Je to prostě možnost něco takovýho zkusit a jsme pro to ochotný udělat co bude v silách našim i těch, co nám s tím budou ochcotni pomoct. Když to nezkusíme, tak si pořád akorát můžem stěžovat, jak jsou všude v HiFi dál než my a nikdy se to nezměníme ani trochu.

V podstatě už bylo řečeno vše myslim. Jenom doufám, že to bude alespoň k něčemu dobrý a že se každej zamyslí nad tím, proč tohle nastalo, co je špatně a co s tím v rámci svých možností může udělat.
o 03.12.2007, 20:02 | RadekFM
Ja se jen divim, jak tu par lidi ze SC dela nejakou bozskou soutez, do ktery se smi prihlasit jen par vyvolenych a sami by se do toho neodvazili. Podle me to berete moc vazne. Je to normalni reklamni akce, ktera prinese sponzorum uzitek, at uz bude poradi tymu jakekoli a pro nikoho nebude ostuda ani posledni misto. Tot muj nazor.
o 03.12.2007, 22:48 | Q
Etien to napsal hezky, prostě držíme palce!

A raději bych to sám viděl tak, že všichni za jednoho, nikoli proti sobě.

Jsem divnej, blb, staromódní a všichni mě nesnášej, ale kdyby se EMMA zase trošku dala dohromady jako parta nadšenců, byl by to pro mě úžasnej vánoční dárek. A když se zase začneme všichni podporovat a zdravě soutěžit - slibuju, že přestanu "zlobit" a zařídím super striptérku na EMMA show

o 04.12.2007, 00:48 | Tuner#2
Uff, tak jsem to taky přelouskal a musím říct, že je to delší než moje flame wary s Marauderem :o)) Musím souhlasit s tím co napsal Zdeněk ač se mě aTTimovo jednání a přístup k věci taky moc nelíbí, ale 100 lidí 100 názorů a když je člověk byť nevědomky vyprovokován tím druhým, tak napíše něco, co by za jiných okolností nenapsal a třeba přímo do očí neřekl ani náhodou...

Každopádně našemu teamu držím palce a přeji dobrý sluch a zvuk.
o 04.12.2007, 08:19 | píďa363
tak aby to nebyla pouze OT jak psal čertík. mě přijde že na začátku šlo o to že EMMA CZ neinformovala o supercupu. Já to beru spíš tak že když něco chci nebo mám o něco zájem tak se snažím sám a nečekám, že mi to někdo strčí pod nos.
o 04.12.2007, 11:16 | Pagoš
píďa363: Ono šlo hlavně o to, že když nějaké možnosti nevíš, tak o ní nemůžeš projevit zájem..
o 04.12.2007, 13:54 | Etien (M)
no ja myslim, ze to nakonec dobre dopadlo... kdyby se to verejne inzerovalo, tak se prihlasi vic tymu a co potom? jak mezi nima rozhodnout? referendem?

takhle se vybral sam tym, kterej projevil nejvetsi zajem o EMMA a deni kolem...

mozna trochu cynickej zaver, ale uz me to vazne nebavi...
o 05.12.2007, 12:42 | Pavel02
Nikdy nic není jen černé nebo bílé. Teď to vyřešit stejně již není možné. Je škoda se kvuli tomu rozhádat a poškodit tak možná budoucnost soutěží EMMA u nás. podle mého názoru vedení EMMA mělo zveřejnit i tuto soutěž. Podle toho co jsem tady četl podcenili at oprávněněně nebo neoprávněně případný zájem o tuto soutěž. Na druhou stranu není nejšťastnějším přihlásit do takévé soutěže takto nahodile sestavený tým. Těžko se asi půjde ubránit tomu, aby výsledek tohoto týmu nebyl hodnocen jako ukázka kvality SQ v CZ. Jsem toho názoru, že pokud vůbec měl nějaký tým soutěžit, tak to měl být tým, který by ukázal maximum u nás možného.
Pokud v soutěži dopadnou dobře budou jim asi všichni klepat na rameno, ale když to bude výbuch..............
.
o 05.12.2007, 13:37 | RadekFM
Pavel02: Proc myslis ze je team sestavenej nahodile? Navic co myslis tim vybuchem? V takovy soutezi neni zadny umisteni vybuch, protoze instalace budou hodne vyrovnany a tim spis, ze hodnoceni SQ je dost subjektivni.
o 05.12.2007, 13:45 | RadekFM
Pavel02 : To je ale idea cely souteze SQ, ucastnit se, sbirat zkusenosti a vylepsovat. Vysledek hodne zalezi na rozhodcich, kazdej to slysi trochu jinak, nejde to merit, jako treba spl, takze kdyz neskoncim jako 1., neznamena to ze jsem looser.
o 05.12.2007, 14:47 | Pavel02
Ta nahodilost sestavení teamu mě vyšla logicky z toho co jsem si tady přečetl. Prostě se domluvili a sestavili taem. Nebo je snad někdo vybral? V tom vidím tu nahodilost. Tím výbuchem nemyslím horší výsledek s kvalitní instalací. Tím výbuchem myslím případnou nepovedenou instalaci jako takovou. Viděl jsem a slyšel jsem instalace členů tohoto teamu na soutěžích a nemůžu říct, že to bylo to nejleší co bylo na domácích soutěžích k vidění a ke slyšení. Poslouchal jsem například s úžasem na loňském finále MR EMMA jednoho z členů teamu jak vysvětloval rozhodčímu instalace některé "nepovedené detaily" své instalace. No ale snad nebude tak zle.
o 05.12.2007, 18:24 | Kislik
hele vubec nevim o co jde, skoro ani nevim co a k cemu je emma, ale fandim Vam, jen koukejte at to funguje lip nez muj hub bez full speedu :-)
o 05.12.2007, 18:53 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
team nebyl zadnej nahodnej vyber

jak uz bylo vyse napsano, kazdej si muze cist emmanet.com takze sanci meli vlastne vsichni stejnou

o 05.12.2007, 21:35 | Pagoš
Pavel02: Celkem snadno se dá vyvodit, že máš na mysli mě a zajímají mě ty nepovedené detaily, co máš na mysli. Rád Ti to objasním, žádnej problém. Neměl jsem krásnou instal, to netvrdím. Jen pouhý koberec a to vše v autě z roku 83 víceméně v původním stavu, ale jen krásným autem a instalací se soutěže nevyhrávají. Hlavně v autě na každodenní ježdění a ježdění do školy, se prostě kompromisy dělat musejí a co si budem povídat, i finanční. Což v té pro mě jako pro studenta VŠ byl docela problém. Chápej že jsem si při studiu moc peněz nevydělal v podstatě všechny padly do instal a sezóny. A nebylo jich málo..

Teď jsou možnosti trochu někde jinde, je víc informací, zkušeností, takže snad se nám to alespoň trochu podaří.

Jinak tým je náhodnej asi tak jako celej SPL & SQ TEAM CHOMUTOV :-)

Život je jedna velká náhoda...
o 06.12.2007, 08:18 | Kapka (M)
no ja si hlavne myslim že asi toahle story mela zacit uplne jinak...Zdenek Ondra a Erik meli sem napsat že je moznost se zucastnit teto souteže a že by chteli postavit team Ceska Republika..a jestli by do toho nekdo chtel jit..a myslim že by spousta lidi rado pomohlo..nekdo sikovnyma rukama nekdo hlavou a hlavne pak ušima pri nastavovaní...a mohla zase fungovat pohodova parta Emmaku co tady byvala drive...a myslim že kdyby se do toho opreli lidicky z cele republiky co umi..a myslim že tech lidi je tady dost..tak by nemel byt problem možna i na dobre umistení..ale hlavne by to bylo zase o srande zabave tak jako na zacatku souteženi EMMA v CR...ja moc toho jeste neumim v SQ ale hned nabídnul pomoc Teamu Chomutov ...protože me tohle bavi autohifi a je to pro me zabava...tod asi vse...
o 06.12.2007, 09:02 | RadekFM
Naprostej souhlas s kapkou. Taky me zajima, jak to vubec je s nominaci na SC ? emma.cz mela sestavit narodni tym? Nebo se tymy mely hlasit primo na emma.com? Protoze v prvnim pripade to mela emma.cz udelat a netvrdit ze to neni jeji zalezitost a ve druhem pripade to udelat mohla, beze strachu, ze bude muset rozhodnout, ktery tym zvolit.
o 06.12.2007, 09:30 | Pavel02
Pagoš: měl jsem na mysli to, jak jsi zdůvodňoval "instalaci" výšek a volně plápolající kabely k nim. čekal jsem jasnou bodovou srážku a ona žádná nebyla, to mě bylo divné. Promiň že jsem to tady použil, je to pryč a destkrát jsem to chtěl vymazat. No stalo se.
Jinak přesně jako Kapka. V podstatě jsem to myslel stejně. On to jen napsal lépe. Prostě EMMA CZ to neměla nechat bez povšimnutí a měla do toho aktivně vstoupit.
Kral007:Jak jsem to myslel s tou nahodilostí jsem vysvětlil a viz Pagoš výše.
o 06.12.2007, 09:55 | Zdenek (A)
Kapka, Pavel02, RadekFM a ostatni: Vy jste jak nezastavitelnej flasinet ;-) Myslim, ze jsem vse dostatecne vysvetlil v mem postu "03/12/2007 10:07 Zdenek". Ano, podcenili jsme zajem o tuhle soutez. A Ondrovo vyjadreni o tom, ze s tim nemame nic spolecneho, bylo ponekud zjednodusene a zbrkle. Omilani techto faktu kolem dokola nikam nevede. Soutez bude i pristi rok, tak se na to lepe pripravime. Ted se pokusime sledovat stavbu auta prvnimi prukopniky teto extra souteze a budeme jim fandit a drzet palce. A samozrejme budeme zprostredkovavat komunikaci s organizatorem souteze. Uz nevim, co k tomu rici vice...
o 06.12.2007, 09:55 | Pagoš
Pavel02: Myslel jsem si, že máš na mysli kabely k výškám. Nebylo to tak dramatický jak popišuješ :-) Kabely byly v černé smršťovačce, aby nebyly moc vidět a vedly mezi gumou okna a hranou slopku. Nebyla jiná varianta. Na sloupku neni žádnej plast, sloupek je jen z fabriky polepenej koženkou a to je vše. Táhnout kabel sloupkem byl nesmysl, jednak jsem do sloupku nehctěl v žádnym případě říznout z důvodů bezpečnosti a jednak by byl kabel stejně neprotažitelnej. Pak ještě byla varianta udělat celý sloupek z laminátu a dát kabel pod laminát, ale pokud jsi někdy seděl v mém autě, tak víš, že cokoliv přibyde na sloupku už brání ve výhledu. Neříkám, že to vyřešit nešlo, určitě ano. Ale druhá věc je, že mě na to za celou sezónu nikdo z rozhodčích neupozornil (respektive půl sezóny, co to tak bylo). Ono to totiž nebylo skoro vidět... Jo mimochodem bod mi za to byl strhnutej, měl jsem na MČR 49 z 50 za instal.

foto k příspěvku  od Pagoš

o 06.12.2007, 09:56 | Pagoš
A detail, lepší foto nemam..

foto k příspěvku  od Pagoš

o 06.12.2007, 11:23 | Pavel02
Pagoš a ty středobasy se ti takto líbí?Já jsem podobně, ale dolů dal do auta které bylo na jedné soutěži středobasy a -5bodů, kašli na to neřeš to.
o 06.12.2007, 11:27 | Pavel02
Zdenku: ano je to jak flašinet, ale je to náš názor. Pokud by to byl názor jedince, tak asi nebude mít váhu stejného názoru více lidí. Jsem taky pro to už ukončit.
o 06.12.2007, 14:23 | Ricci
EMMA CZ bohuzial asi pomaly speje do zahuby, uz dlhsi cas si vsimam tento vyvoj, tato diskusia to len potvrdzuje...
o 06.12.2007, 14:50 | tappaja
No a kdyz to obratim, prijde mi, ze si tu celej SPL&SQ team Chomutov hraje na svym pisecku a cejtim tam nejakou averzi vuci EMMA celkove (Praha). Uz sem to zbezne zaregistroval po ME v Dansku, byla tam naka debata ohledne tricek ci co.

Takze od ME v Dansku to tu nemecky mluvici chomutovska vyprava vedela o SC? Tak proc treba neupozornili tady v sekci EMMA, ze neco takovyho objevili na nemeckejch strankach? Ano, bylo to na posledni chvili, cet sem ze byly problemy s registraci a bylo to teda o fous a pochybuju, ze kdyby se nakrasno prihlasilo vic teamu z CR, ze budou nemci cely zhavy je vsechny po uzaverce prihlasovat.
Nicmene TED sem tahat to, ze na to CZ EMMA neupozornila a dmychat flamewary, kdyz uz maj prihlasku a nafasovany veci doma, mi prijde mimo.

EMMA CZ bych vytknul to, ze nedala zadny info. Stacilo by treba i to, ze nemecka EMMA chysta SC, ale pripadnej zajemce si to bude muset vybehat sam. Tecka.
o 06.12.2007, 15:23 | TAZZZZ | Upraveno: 2007-12-06 15:24:44
Kapka ... Na 100% souhlas a náš tým do toho šel také a jen protože nás tohle baví a autohifi je to pro nás také zábava

Pavel02 ... Trošku sem asi zatahuješ to že te Pagoš na MČR porazil pokud se mi nezdá ale to si mohl řešit hned tam.Po roce je dost pozde.A to ač se tě to třeba dle bodů nějak dotklo.

Ricci ... S tebou jsem mluvil na MČR 2007 osobně a za nabídku pomoci to naladit děkuji a uvidíme jak to vše bude.

tappaja ... Sorry ale když to čtu tak ty ale vůbec nevíš o co jde ''ani o tričkách a ani o SC a už vůbec ne o info z ME DK'' ... tak že super OT asi si to najdi na netu a pročti si to ... už si to měl udělat než si sem vůbec napsal. Celé je to úplně jinak ''ale úplně a vše'' než ty zde uvádíš a ani to nechystá EMMA DE ... prostě si přečetl asi dvě věty a udělal si zavěr a napsal OT

PS: Možna si pročti také toto od začátku. A rozhodně nemáme problém s Prahou :c)))
o 06.12.2007, 15:38 | tappaja
OK, ale myslim, ze to necham tak jak jsem to napsal, nic na tom menit nebudu.
Ja tu prezentuju SVUJ nazor.
o 06.12.2007, 15:49 | Conan
Cítím to jako Tappaja...
o 06.12.2007, 15:51 | TAZZZZ | Upraveno: 2007-12-06 15:55:49
Jasně a jsem rád že to necháš tak jak si to napsal.Jasně tvůj názor to je OK ale už jak si to celé napsal je jasné že o žádné z těchto věcí (SC a pořádání+registrace,trička,ME DK atd) vůbec nic konkrétního nevíš.

PS: Je jednoduché napsat svůj názor.Jen je otázka zda bez znalosti věci má ten názor vůbec nějakej význam.
o 06.12.2007, 16:09 | Pagoš
Pavel 02: No, co se týče středobasu, tak nevim, co se Ti na tom nezdá případně nelíbí. Mě se to líbí, do koncepce auta to zapadá a hlavně je to 100% funkční. A když uvážíš, že jsme soutěžili v rookie, tak docela dobrý bylo.. Určitě by šly středobasy trochu zapustit, ale jetta má na to hrozně úzký dveře a za magnetem prostě musí zůstat trochu místa, to je přeci jasný... Jak říkam, celá instalace byla přispůsobená hlavně zvuku a to se nakonec podařilo. Na kůži, laminát, vychytávky, špičkový zpracování a parádičky už jsem prostě neměl ani čas ani prostředky z důvodu studia...

Jinak tedy všem, co nás chtějí podpořit, předem díky moc!! Určitě budem potřebovat pomoct, poradit...
o 06.12.2007, 20:54 | nocarret
už vidím jak Vám ochotně všichni budou fest pomáhat s instalací a radit a pak Vás to tam nechají prezentovat....možná v jiným státě ale spíš ani tam ne, jinak přeju ať se to povede ...jakkoliv .-)
o 06.12.2007, 21:51 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
05/12/2007 14:47 Pavel02
tady mas tabulku z Rookie2000 na MCR 2006

prvni dve auta staveli lide co budou stavet auto na SC
kdyz se podivas na stejnou kategorii, uvidis o kolik je to bodove jinde

foto k příspěvku  od kral007 (eXtrem-audio.cz)

o 07.12.2007, 10:01 | Pavel02
No dobrá, kral007, nešlo mě o to že mě Pagoš porazil, byl lepší jednoznačně, ale já jsem soutěžil první rok a učím se to. Ale na druhou stranu uznej ,že skočit z kategorie Rookie (začátečník) do SC je trochu velký skok. A ani nechtěj abych sem dal fotky toho co se mě dostalo do rukou z tvé instalace ve fiatku Petry Kuncové. Myslím, že by to byla pěkná ostuda. Ale pokud mysliš že šlo o čistou práci, tak stačí říct. I toto bylo jedním z důvodů proč jsem se vůbec do této debaty zapojil. Já jsem výše napsal, že už nechci pokračovat, ale musel jsem přece jen ještě reagovat. Já jsem začátečník a uznávám to a soutěžíl jsem s dalšími začátečníky. To slovo začátěčíky bych zdůraznil.
o 07.12.2007, 10:36 | TAZZZZ | Upraveno: 2007-12-07 10:40:38
Pavel02 ... Take jsem ti uz nechtel psat.Ale pises blbosti.Nejdrive jsi napadl Pagose ''kterej ti dal 46b na zvuku a to neni vubec malo'' a ted Kralika ktereho auto ti dalo 44b na zvuku?! Neprehanis to uz trosku? Pagos delal hifi take uplne poprve a byl tak uplnej zacatecnik. Nehlede na to ze zacatecnik v EMMA SQ je tu zatim porad kazdej.

PS: K SC ... To tu to z vas fakt nepochopil vubec nikdo ac uz to RFM psal? Tak jeste jednou.Instal do vsech 5ti aut je uplne STEJNA a SC je jednoznacne HLAVNE reklamni akce.Za A sponzori co se ucastni a dali 5ks od kazde veci asi netusej ze jedno auto bude 1ni a jedno 5te. Co myslite tusi nebo netusi? Dle mne jim je to jasne ale je jim to CELKEM jedno.Jedno auto proste bude prvi a oni se budou chlubit.A take se budou chlubit uz tim ze vubec dali 5ks tak super veci do souteže.A stejne se v casakach obevi kazde z 5ti aut nebo jeho cast.Coz je reklama jako prase at tak nebo tak a proto to delaji.Za B rozdily budou rozhodne jine a asi jen male nebot to neni stejna SQ soutez jako klasicka kde proti sobe stojej uplne jine instalace.
o 07.12.2007, 10:59 | Pavel02
nema to smysl. Už mlčím. Zde nejde napsat nic. jen poznánku - já jsem výše uznal že byl (byli) lepší ale mezi začátečníky. A pokud myslíš že přeháním tak ti pošlu fotky komponentů z uvedené montáže. Prostě řečeno, ani začátečník by se neměl ke komponentům takto chovat. A nešlo o napadení, jen jsem vyjádřil názor. Ale to ty nerad slyšíš. Každý kdo je jiného názoru než ty je následně umlčen. Není to poprvé co tady takto válčíš a umlčuješ ty kdo napíšou svůj názor. Já nikomu jeho názory neberu, ale na druhou stranu svůj řeknu a jsem již v dost pokročilém věku na to, abych si za svým názorem neuměl i stát.
o 07.12.2007, 11:08 | Pavel02
TAZZZZ a ještě k tvému PS: tak to je podle mne naprostá kravina, že někdo dá peníze (věci) do soutěže, nazve to superpohárem a bude mu něco "jedno" !! Určitě očekávají v rámci reklamy i příslušnou kvalitu odvedené práce. A ty malé rozdíly? No nevim, nevim. To možná v SPL může platit, že naprosto stejné komponenty = malé rozdíly, ale v SQ je to trochu jinak. Tam mohou při stejných komponentech vzniknout rozdíly propastné.
o 07.12.2007, 11:49 | TAZZZZ
Pavel02 ... zase OT ... Ano napiš svuj nazor v tom ti nikdo nebrani ale jak vidim ta propastna prohra z 2006 ti vazne lezi v zaludku jako prase.Nechapu proc toto OT resis tady.Se SC to nema vubec nic spolecneho a mohl si to resit s tema co te porazili uz davno a ne zde.Jde ti o to ze nejses v SC. Tak to ale neni problem ani Pagose ani Kralika.

PS: Treba v Bautzenu u EMMA byla jedna soutez v hazeni mobilem do dalky a jmenovalo se to Mistrovstvi Nemecka v hodu mobilem do dalky ''to jen k nazvu SC'' A ano kvalitu odvedene prace jednoznacne ocekavaji proto to dela EMMA! Ale trvam na tom že je to jak uz jsem o SC psal. JE TO HLAVNE REKLAMNI TAH. Jinak jeste dodam bo vidim ze to opravdu nechapes ani po 5ti napsanich.Ano odvedeni prace cekaji a mezi EMMA se 100% bude resit ktere auto melo za co kolik bodu. Ale u siroke verejnosti ktera o tom nic moc nevi a na rozdil od soutezicich EMMA dela tem spolecnostem trzbu to to bude uplne jedno.Jedno auto bude proste prvni a vsechny se budou celej rok tocit v casopisech v ramci reklamy.
o 07.12.2007, 12:03 | Pavel02 | Upraveno: 2007-12-07 12:06:17
Tazzz: jen jsi potvrdil co jsem napsal. Jde ti o to umlčet jakýkoliv protihlas. Já prohrávat umým u tebe je to ale problém. Já proti Králikovi ani Pagašovi osobně nic nemám a to oba snad vědí (nebo aspoň Pagoš), jen jsem vyjádřil názor na takto sestavený tým a doplnil svůj názor tím, proč jsem takového názoru. Svůj názor tedy napíšu již naposled a jednoznačně: Účast v SC považuji za prestižní záležitost a ne za sranda soutěž a podle toho měl být vybrán soutěžní team. A chápu souvislosti a vše kolem velmi dobře jako mnozí ostatní, kteří se tady do toho zapojili. A někteří to vyjádřili dokonce i tvrděj a jasněj než já. KONEC.Už do tohoto příspěvku ani napáchnu.
o 07.12.2007, 12:11 | Zdenek (A)
TAZZZZ: Nic ve zlym, ale nechces uz se radeji pustit do stavby auta na SC 2008? ;-)
o 07.12.2007, 12:15 | JR
ja nevim no ..... na jednu stranu se tady rika, ze se mohl prihlasit kdokoliv a na druhou stranu si prectu co se pise na EMMA int a tam stoji "The target of the EMMA@work European Super Cup is to generate a Championship where National Teams can show their professionality in installing a Car Audio System on highest quality level."
Takze mam takovej pocit, ze se mel utvorit NARODNI team. Nemyslim si, ze lidi ted v teamu jsou tam spatny a zkusenosti maji, ale taky si myslim, ze se do toho mela i trochu zapojit EMMA CZ a udelat nejakej team.
o 07.12.2007, 12:20 | TAZZZZ
Pavel02 ... Tak jeste jednou. A co te teda sere kdyz pises ze proti nim nic nemas? Ohodnoceni jejich nebo tveho auta? Ale s tim nema nas tym take co delat.Umis prohravat? No je videt jak ti to ale uz rok lezi v zaludku jak uz jsi zde priznal.

PS: Nas tym to take bere jako prestizni zalezitost ale take a nemalo jako zabavu.Podle nasich vysledku na EMMA bys mohl vedet ze berem vse vazne ale take si to umime uzit a je to vzdy sranda.

PPS: Jinej tym se ale do SC neprihlasil at se budes vztekat jak chces.A mysliš ze treba ty bys to udelal lepe? Ja jen ze treba Pagos si sound ve svem aute ladil uplne sam.

Je videt ze take nechapes myslenku cele EMMA ... a to je ze to je zabava. Ne prace ale zabava.
o 07.12.2007, 13:28 | Pavel02
Buhužel jsem sem zas vlezl. Tazzzi tím osobně myslím jejich osoby. Pagoš ti jistě potvrdí že spolu nemáme problém. Tazzzi rozhodně nejsem já kdo hraje roli mistra světa v čemkoliv. A už fakt Konec.
o 07.12.2007, 13:50 | TAZZZZ
Pavel02 ... Zatim si ale nenapsal jedinej rozumnej duvod proc ti vadi ze oni jsou v tymu.A o to to jde.Je to proste OT.Porazili te a ty to nemuzes vydejchat nebo proc??? Celej clanek je o SC a uz to napsal RFM.

03/12/2007 20:02 RadekFM
Ja se jen divim, jak tu par lidi ze SC dela nejakou bozskou soutez, do ktery se smi prihlasit jen par vyvolenych a sami by se do toho neodvazili. Podle me to berete moc vazne. Je to normalni reklamni akce, ktera prinese sponzorum uzitek, at uz bude poradi tymu jakekoli a pro nikoho nebude ostuda ani posledni misto. Tot muj nazor.

Asi si to tu moc necetl.Tak jsem ti to napsal znovu.Ale zese si to asi necetl.

PS: EMMA je Evropska soutez :c)))
o 07.12.2007, 13:59 | Kallin
umím německy tak velký prd a asi sem línej a nechtělo se mi to hledat. jaký sou podmínky pro instalaci? dostanou komponenty a zbytek už je na fantazii. myslím tím design provedení takže když to sečtu kolem a kolem tak všechno mimo komponent jde na náklady týmu a je to jen z jejich osobní vůle že do toho jdou a vkládaj prachy a čas.
samo pro králíka to bude pak na shopu sakra reklama pokud by vyhráli ale to už sou věci kolem. dík za odpovědi
o 07.12.2007, 14:02 | TAZZZZ
Kallin ... jjj je to presne tak jak si to napsal, dostali jsme komponenty a instal.
o 07.12.2007, 14:07 | Kallin
a proč tam nejsem já? dyt já sem nejlepší:-))
jinak mohlo být info předem i tady. to že něco takovýho se děje sem zjistil až tady. je to asi tím že sem letošní sezonu nikde nebyl a tudíž s emmou nejsem nějak v kontaktu.
o 07.12.2007, 16:23 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
kallin:
jediny kde jsi to mohl zjistit bylo na strankach EMMA INT, nikde nebyla zadna zminka a nebyt VladiTDI tak o tom nevedl nikdo.

pavel02:
A ani nechtěj abych sem dal fotky toho co se mě dostalo do rukou z tvé instalace ve fiatku Petry Kuncové. Myslím, že by to byla pěkná ostuda. Ale pokud mysliš že šlo o čistou práci, tak stačí říct

co bylo na Bravu ostudne? pri hodnoceni nebyl zadnej problem.
Na Evrope 2006 bylo za instal 49/50bodu a celkove 7.misto
a myslim ze nikdo z CZ nebyl na lepsim jak 7.miste v SQ

Bravo bylo prvni auto pro soutez a je to pomalu dva roky co se to stavelo

na MCR06 jsme delali EMMA@WORK s vysledkem 1.misto
o 07.12.2007, 17:08 | Lada362
jeden malej dotaz .Kdyz se tady vsichni cili ze Emma nedala nic vedet tak nechapu proc ti co nejvic kricej a vim na 100% ze o teto soutezi vedeli minimalne od 8.9.:-)) nedali vedet ostatnim jestli nema nekdo zajem sestavit s nima team nebo ze vubec naky SC existuje?????Co ???
Hlavne mi nepiste ze je to OT:-))
o 07.12.2007, 17:19 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
lada: team muze mit maximalne 5lidi a team se dal dohromady

navic to bylo na rychlo , minimum informaci a nakonec jsme byli prihlaseni po terminu, SC byl uzavren a dal jsme to neresili a se dlouho nic nedelo, o tom ze je sance jsme se dozvedeli na posledni chvili tesne pred ME DK a misto bylo kvuli tomu ze to Ukrajina vzdala

stejne by mne zajimalo kolik statu evropy podalo prihlasku
o 07.12.2007, 18:30 | Pagoš
Pavel02: Potvrzuji, že spolu nemáme problém :-)

lada: pokud si o soutěži věděl 8.9. a měl jsi dostatek info pro to, abys tu mohl něco zveřejnit, měl si to udělat. K nám se kloudné informace víceméně dostaly až po uzávěrce přihlášek, kterou jsme mimo jiné nestihli. Takže pak už nemělo význam něco řešit. Naštěstí teda Ukrajina zrušila účast a pak teda vybrali nás..
o 07.12.2007, 20:50 | Lada362
Pagos smutny je ze od 8.9. jsem to vedel konkretne od Tazze:-))) takze jsi na spatnej adrese
o 07.12.2007, 21:21 | Lada362
dlouho jsem odolaval ale-mozna je ironicky ze se budu Emma CZ zastavat zrovna ja ale delam to hlavne proto ze znam kluky uz hodne dlouho a nemyslim ze by byli takovy co z nich delate a taky vim jak to chodi treba v DB.
Takze za prve si myslim ze to ze nemate zadny info neni pruser Emma CZ ale Emma jako takovy.Jedna vec je vymyslet soutez ale druha je vybudovat si zakladnu starat se o ni a informovat ji.Proc by to teda nemohla udelat slavna Emma international /nebo jak se to nazejva/ kdyz to dokazou provozovatele dBdragu kteri si myslim maj Xkrat vetsi zakladnu soutezicich??Kazdy soutezici dBdrag dostava stejne info stejny maily jako dostavam ja do dbdragoveho mailu takze nikdo nemuze brecet ze nic nevy.Vsechny info jsou na ofiko strankach takze si je kazdej muze precist.Proc treba tohle nedela Emma jako takova?? Proc to nahaze na ostatni rozhodci a poperte se s tim???Takze dle meho to neni púruser Emma CZ

druha vec-kdyz se tady porad dohadujete o reprezentaci trickach zajimalo by mne koho jste vlastne reprezentovali?? SPL team chomutov nebo Emma CZ?? Vsude pisete neco jineho.Pokud Emma CZ nesl bych na zadech nebo na hrudi hrde logo Emma CZ stejne jako na ME nasi kluci nosily trika DBDRAG CZ a nikdo nemel teamovy trika stejne jako u jinejch zahranicnich soutezicich .

treti vec-Tazzy kdyz jsi tak dlouho vedel o soutezi proc jsi teda kdyz jsou kluci tak spatni nebyl lepsi a naky info nepodal ty sam???A o tom prekousavani proher.... no radsi to nebudem rozebirat.

a za ctvrte myslim ze vsechny spis nez vase hadky a napadani by tady zajimalo a radi by videli foto co teda delate proto aby se vam zadarilo.

takze zaverem by si mel kazdy dle mne sahnout do svedomi a nenapadat se navzajem.Myslim ze kluci pro vas a pro soutez delaj vic nez dost a vsichni by jim za to meli byt vdecni.nevim kdo by tomu chtel obetovat tolik prace a casu jako oni.Sanci to dokazat meli vsichni stejnou ze ji vzali za pacesy a snazi se je jejich plus tak by jim v tom meli vsichni pomahat.
Mozna ze vas par rekne ze jako DB mi do toho nic neni ale je .Tohle co mate ted tady mi uz mame zaplat buh za sebou a doufam ze navzdy.

o 07.12.2007, 21:47 | TAZZZZ
Lada362 ... Protoze EMMA neni moje firma a ja za ni nedostavam penize.Nedelam to jako kseft ale jako zabavu.Zverejnit to mela ona at si ty osobne myslis co chces.Nehlede na to ze cele bylo v AJ a sam sem toho moc nevedel.

Jinak si pis co chces vytahuj tu 3roky starou zalezitost je mi to upne jedno.Svoje jsem ti k tomu napsal a uz ti to take objansi RFM.Aspon on vi jak to bylo.Ale je ti to jedno a mne to je uplne FUCK. :c))))))))))))))))))))))))))))))
o 07.12.2007, 21:55 | Lada362 | Upraveno: 2007-12-07 21:56:17
Tazz co vim vse ti v Blatne Zdenek objasnoval byl jsem u toho takze nepis ze si toho moc nevedel.A nevim ze by kluci brali za Emma nake penize to je potom lepsi jak u nas nas nikdo neplati:-)) Koukam ze mate o obou soutezich vsichni zkreslene informace.
A co si myslim uraz se nebo ne ale myslim si jen to ze tu zbytecne vyvolavat hadku ktera je uplne zbytecna nikam nevede.
A nevykladej zes o tom nic nenapsal jen z duvodu ze Emma neni tvoje.
A vubec ja napsal svuj nazor a nebudu se tady dohadovat o nicem:-)))))))))Blby je ze co ja vim stejnej nazor ma vic lidi jen se ho asi bojej napsat nevim proc

Nicmene odpovedel jsi jen na jeden bod co jsem napsal:-)))))
o 07.12.2007, 22:09 | TAZZZZ
Ty si u toho rozhodne byl to ano.A u celeho?Ty jsi tam neporadal soutez? Jak uz jsem napsal spoustu veci okolo jsem nevedel.Rozhodne na mne nehodiš ze jsem to mel napsat na forum ja. Ja jsem soutezici.A oni nemaji zalozenou VOS nebo co to maji?Ja vyvolal hadku? Pagos se jen zeptal a ja reagoval na ty plky.

Mimo jine jsem aTTimovi napsal neco co chtel konkretne a nejak mi pozapomel odepsat.

Take jsem napsal svuj nazor a take vim o spouste lidi s fora co maji podobnej bo stejnej jako ja jen se boji napsat ale k tomu uz jsem neco napsal.Take si to asi upne necetl.

03/12/2007 13:17 TAZZZZ
njn je tu několik druhů členů ... Jedni napíšou, co si myslej, ať je to jakkoliv a klidně krátké nebo třeba slohovka ''nemyslím jen sebe'', ale děkuji za ně, bohužel jich je dost málo. Jedni, a asi vetšina, bohužel jen čtou, bojej se a mlčej a někdo prostě musí napsat aspon OT.
o 08.12.2007, 00:11 | H-Honza (M)
na MCR06 jsme delali EMMA@WORK s vysledkem 1.misto

hele z kolika aut to vubec bylo? :O)))
o 08.12.2007, 00:19 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
H-Honza: jako bys nevedel :-)))
bylo ze dvou aut ale prvni je prvni :-)

kazdopadne byla to prvni Fabie kterou jsme kdy delali, cely to trvalo 20h a stihli jsme to cely vcas. Ono lip se dela ve svem nez na vystavisti pred halou plnou lidi

kdo nevidel tak se muze podivat tady
[ Link ]
o 08.12.2007, 00:31 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
lada362: tricka jsou takovy jaky jsme chteli
mame oraznovy a svetle modry
na obou jsou loga EMMA
a jen maly napis SPL & SQ team Chomutov vepredu nad logem EMMA

zada jsou zase logo EMMA + CZECH TEAM

o 08.12.2007, 00:36 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)

o 08.12.2007, 22:18 | Zdenek (A)
Lidicky...... strasne by me zajimalo, proc se tu furt hadate. Asi jsem moc zvedavej, ale ja to proste nechapu. Myslim, ze vse bylo receno a vygenerovat kvuli tomu pres 100 postu, to je neuveritelny. Pripada mi to, ze se hadate proto, ze vas to bavi. Je-li to tak, tak je to alespon nejakej duvod.
o 09.12.2007, 09:01 | RadekFM
Zdenek: Ale to je realita, lidi proste bavi hadat se, nenadelas nic :-)
o 09.12.2007, 14:02 | nocarret
od toho jsou víceméně fóra že .-)))
o 18.12.2007, 23:43 | TomasSI
A aky tam bude wofer?
o 18.12.2007, 23:50 | Yawor
o 18.12.2007, 23:53 | TomasSI
A možte sa aj na hlavu postsvit nikto nieje fundovanejší k tejto zostave ako Viktor Blaha a Oska Paur. Ktorý z vás sa serká dva roky z berylliami? ze viete ako to má hrať. Keď chcete uspieť tak su dôležite aj tie nuansi ktore z toho polezú. To že niekto zapojil DLS do 300 aut este neznamená že v tak krátkom case vychyta muchy na takych kompach. Ktory z vás suťažil na Emme z Focalmi? Ze si trufa v takej konkurencii uspieť! Majú tam byť taký ludia ktory majú najlepsie zkusenosti z konkretnymi komponentamy,len vtedy bude zaručená najlepšie odvedená práca.
o 19.12.2007, 09:37 | Pagoš
TomasSI: Děláš si prdel? Teď jsou všichni strašně chytrý, jak to mělo bejt nebo kdo měl tvořit tým. Proč se tedy zmínění nepřihlásili?! Asi z toho důvodu, co jsem napsal ve svém první příspěvku do tohoto vlákna. Pokud jsi nečetl, rozhodně si to všechno přečti, než tady začneš psát moudra. Mimo to si jeden z dalších kdo vůbec nepochopil myšlenku této soutěže a že nikdo z našeho týmu nikdy neinstaloval Berilia... To se tak stává u věcí v hodnotě kolem sta tisíc, že si člověk nesáhne na vše, co kdy bylo vyrobeno... Podle Tebe, pokud teda s tím konkrétním výrobkem nemám zkušenost, raději se o to nemám ani pokoušet? Máš představu, co celá ta soutěž obnáší? Vše si přečti a zamysli se, než sem začneš něco psát.
o 19.12.2007, 14:54 | TomasSI
otazka je ci ich niekto oslovil?
o 19.12.2007, 16:19 | Smrada (M)
Tomas: brzdi, dle meho zbytecne prilevas olej do ohne, ktery je uz uhasly. Sice to nebylo nahlas receno, ale podminky meli vsichni stejny a jediny tyhle kluci se prihlasili. Nikdo nikoho neoslovoval, kluky taky ne. To, ze kluci neinstalovali zrovna Berilia neznamena, ze to nemuzou udelat kvalitne a dobre. To se pak da postavit do roviny "Nikdy si nemontoval repraky do auta, tak se do toho ne er, na to tu jsou jiny". Dle meho nazoru neni nutno prizvavat lidi, kteri Berilia jiz meli. A hlavne, ukaze se az to bude hotovy a predpokladam, ze pak zas bude kazdej general, ze by to udelal lip. Ale to uz predbiham
o 20.12.2007, 09:38 | Pavel 528
Smrada:tim jsi me tedy dostal....o)))))))))))))))

"Sice to nebylo nahlas receno, ale podminky meli vsichni stejny a jediny tyhle kluci se prihlasili. Nikdo nikoho neoslovoval, kluky taky ne"

Kdyz nikdy nikdo nikoho neoslovoval,tak jak se to ti kteri se to nedozvedeli nekde v Dansku ci v Nemecku od EMMA meli dozvedet??????tedy se nemohli prihlasit
Trochu je to postaveny na palici.....
Nikdo jinej se nemohl prihlasit,pac to nikdo oficialne nevedel a kdyz se to sem dostalo,tak uz bylo rozhodnuto,kdo to bude delat....
o 20.12.2007, 10:18 | Etien (M)
P 528: s Danskem ani s Nemeckem to nemelo nic spolecnyho...
o 20.12.2007, 10:23 | Tuner#2
Etien: No tak se o tom kecalo v Blatný, ale ten kdo u toho nebyl má smolíka. Takže někdo to věděl, ale 99% lidí ne. A když o tom nevím, tak pro to nemůžu ani nic dělat.
o 20.12.2007, 11:19 | Pavel 528
Etien:no to je jedno,kde se to dotycni dozvedeli,ale ostatni vedeli kulovy.....melo se to dat oficialne nekam,treba sem na forum....jinak jak to doplnil tuner2
o 20.12.2007, 11:40 | Zdenek (A)
UF! Do p*****! Neumite cist? Nebavi vas cist? Nebo jak si to mam vysvetlit? Vsechno to omilate uz snad po stopadesaty :-o .................
o 20.12.2007, 11:44 | Smrada (M)
Pavel: ofiko to bylo vyhlaseny na emmanet.com, tudiz meli podminkyopravdu vsichni stejny
o 20.12.2007, 11:48 | Tuner#2
Zdeněk: Já jen reagoval na Etiena. Číst umím, Ty jsi to osvětlil, a napsal jsi, že jste podcenily zájem o soutěž, což je pravda a tím to alespoň pro mne končí.

Otázka je, kdo tady z těch "kecalů" by do toho fakt šlo, já za sebe můžu říct, že ani náhodou, neb od září jedu v plném nasazení v práci a po novém roce stěhujem firmu, takže nejdřív kdy budu mít trochu času bude tak březen.

BTW: Co bude za auto?
o 20.12.2007, 11:50 | Tuner#2
Smrada: Myslím že ne, když se o tom dozvíš, že se něco chystá, tak ano, na ty stránky se podíváš, ale já teda běžně na cizí stránky EMMY nechodím a na naše jen když se jdu registrovat na soutěž, nebo náhodou něco potřebuju zjistit.
o 20.12.2007, 14:46 | Etien (M)
T#2: vis o tom kulovy, tak radsi nereaguj... to ze nechodis na emmanet.com je tvuj hlavni problem... kluci si to na tech strankach objevili sami aniz by vedeli, ze se neco chysta... cimz projevili nejvetsi zajem ze vsech... ostatni se ted divej, ze jim to nikdo nestrcil pod nos...
o 20.12.2007, 15:11 | Tuner#2
Etien: Vím o tom svý...a na emmanet.com nechodím, neb bych si tam moc nepočetl, ale to asi neuznáváte, že taky někdo dnes nemusí umět anglicky. Pak teda český stránky být dle Tebe nemusí, když si vše přečtu (nepřečtu) anglicky...
o 21.12.2007, 09:28 | Pagoš
TomasSI: nikdo jich neoslovil a o tom je respektive měla být tato debata, ale to by sis to musel nejdřív přečíst.
o 21.12.2007, 20:29 | IvanP
Chalanom co to budu realizovat nezávidim :-( , caká ich obrovské množstvo práce a ešte viac neznámych prekážok ale držím im palce aby to nakoniec dobre dopadlo a hlavne vela vela trpezlivosti.
o 22.12.2007, 01:08 | Ricci
Nezavidim nikomu ladit takyto system so spickovymi komponentami a mrdkovymi zosikmi, uprimnu sustrast...
o 22.12.2007, 10:49 | Pagoš
Ricci: Určitě si to taky budeš moct zkusit ;-)
o 02.01.2008, 23:33 | VlastaCB
Jak to ctu ,je to porad stejny ,nekdo rekne svuj nazor a zacne se to tu hadat.Nezavidim klukum co budou stavet SQ auto ,je to docela slozity dostat z SQ opravdu maximum ,hlavne z tech komponentu a prekazek budou mit asi opravdu hodne,obzvlast v takovym velkym aute .Mnoho zdaru pri realizaci a aspon nejakem umisteni .Aspon nekdo bude mit zajimavy zacatky v SQ.Pokud to budou opravdu stavet ti co jsou tam jako tym ,bude to hodne velka zkusenost pro ne samotne .
Instalaci zdar...........
o 05.01.2008, 23:21 | TAZZZZ
VlastaCB ... mas ve vzkazech vzkaz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3094 sekund.