Navštíveno 8413x

Auto na SC jsem koupil Ford Galaxy.Záměrně je použito velké auto a myslíme, že to
je lepší než malé auto.Auto je také zaměrně bílé.To jen pokud by se nekdo ptal,
proč to a proč ono. :c)))
Zatím se dělalo na tomto:
- odstrojeny přední dveře, demontovány z auta a rozebrání pravé části palubní desky
- kompletní očištění a odmaštění dveří před vytlumením
- zdrsnění vrchní hliníkové strany tlumení z důvodu následného vymazaní antivibrační pastou Brax
- vytlumení předních dveří tlumícími pláty a antivibracni pastou, byla pouzita pasta Brax a na každé dveře padlo skoro 5kg Braxu
viz pár fotek, které přikladám ... tedy přiložím bo teď musím nutně ven

02.01.2008, 14:28 |
clown se s tim tlumenim nejak opicis :o))) .. uz se tesim na to vase auto jak maly dite ... drzim palce ..,
woe šášulo ... netusim ani co mas za barvu auta natoz za tlumeni :c)))))))))))))))
a dikes za palce
a dnes hotove dalsi veci:
- lamino kryty der ve dverich
- lamino zakladni tvary ozvucnice pro SW
- rozebrany prahy at vime kudy jak kabelaz
pokracujeme zitra :-)

02.01.2008, 20:46 |
Cenda hodte nejaky fotos. Nerikals Kraliku, ze to auto ma byt klasickej osobak?
bila je dobra volba, pokud je to bila jako bila, ne bila jako taxi slonova kost.
takze sypte fotky...
Cendo ... auto max do SUV nebo multivan
Kraliku ICQ nebo skyp ... diky
woe bila je jen jedna a to bila ... slonova kost je slonova kost :c)))
teprve jsem se dostal domu a mam jeste dost prace tak az potom

02.01.2008, 22:28 |
TAZZZZ | Upraveno: 2008-01-02 22:33:38

02.01.2008, 22:50 |
TAZZZZ | Upraveno: 2008-01-02 22:52:06
Jinak dalsi info zde:
anglicani
[ Link ] francouzi
[ Link ] czech
[ Link ] nemci
[ Link ] Rumuni nemaji zatim nikde zadna fota a tak jsem zvedav kdy je dodaji.Za prosinec se mela poslat fota ze zacatku instalace jinak -10b.A jsou tam pouze nase a nemecke.No uvidime kdy se obevi dalsi info o instalu souperu.

02.01.2008, 23:14 |
Kapka (M)
tak držim palecky..jinak koukam ze zbytek sveta vsadil na klasiku auta na dobrou instalaci SQ...mala auta... nevim teda jestli byl ten Galaxy tak dobry napad na spickove SQ auto...snad se podari...ale fandim vam kluci...
No nevim.Mame na to asi jinej nazor.A kdyz jsem napsal Zdenkovi co mame za auto tak mi odepsal toto.
Zdenek:
Zdar......... takl jsem Klettovi psal, ze mate Galaxy..... rikal, ze Galaxy je zcela OK a ze mate tim padem docela solidni vyhodu, protoze ostatni maji mnohem mensi auta.
kluci držte se a ať vám jde práce pěkně od ruky. Jinak koukám, že jen vy (ČR) má takový velký auto. Jak tak to vypadá, tak s Německem máte za sebou nejvíc práce, ale zdání může klamat.

02.01.2008, 23:30 |
Pagoš Nooo, podlě mě velký auto neni nevýhoda, ba naopak. Ten prostor je přeci nenahraditelnej.. Jaký jsou výhody malého auta?
K-DLS: rumuni maji Picasso ale zadny fotky

03.01.2008, 00:05 |
Cenda jsem na to zvedavej. Ta P206 primo vybizi hodit stredobasy do palubky s uzavrenou ozvucnici. Mate nejaky terminy ohledne posilani fotek, krome jiz zmineho prosince?

03.01.2008, 08:59 |
clown jako Pagos ... :o)) tam je mista ...,
Kraliku je dobre, ze se to naucis na Galaxy nekoho jineho :o)) Zesiky predpokaldam pujdou nekam dozadu ... , az to budete mit kluci hotovy privezu svoje :o))
Galaxy je podla mna po P.....i určite lepšie ako 206 alebo podobne malé konzervy. Ta velkosť priestoru keď to bude hrať sa teším, mať repro 1,5-2 m pred sebou a scénu až vonku pred autom bude husté . Akurát z výškou priestoru bude asi trochu problém /posed vodiča je dosť vysoko/ . Základ ak to bude v pasíve aby stred a výška boli čo najblišie k sebe, resp. v rovnakej vzdialenosti od poslucháča potom to bude na 100%.A hlavne ten stredak potrebuje 0,5L určite nie menej potom to je choré a treba zvýšiť deliačku cca 400Hz. Neviem ako to bude zapojene ale ak to bude možné tak jednoznačne Byamp resp. strdobas activ. A ešte dufam že ten sub bude v predu pod kaslikom 25L natočený buď k podlahe alebo do prístrojovky nie na spolujazdca. To je asi všetko odo mňa držím palce.

03.01.2008, 17:56 |
Smrada (M)
¨No co se tye tech malinkejch aut, tak mate krom zvukove vyhody u tu, ze s velkym autem se lepe dela. 206tka a jeji dverni konektory :))), malej prostor ve dverich apod. Drzim vam palec, mozna bych se prijel i kouknout zitra, budu mit cestu okolo
raskop: diky, repro bude aktiv a ozvucnice na stredy se urcite povede nahnat vetsi nez 0,5l. SW bude misto kastliku a airbagu vepredu v palubce
hezky koukam ze nemci se taky cinej akorat teda kdyz uz to ma komplet Ghia doplnky tak ten ram no nevim.Jinak myslim ze Galaxy hraje sam o sobe i bez tlumeni slusne prostor je prostor
raksop ... dikes ... Zamer byl jednoznacne velke auto ''mohl jsem koupit cokoliv''. Akorat jsem se vratil s Pagosem od kralika007. A resili jsme zrovna dnes to ze stredak a vyska bude jednoznacne co nejblize u sebe jak to jen pujde a na stredak udelame pokud to klapne treba 1,5L a pak se uvidi.To kde bude sub uz cca vime ale nad tim co radis ty se 100% zamyslime. Dikes za podporu a radu :c)))
Ram na aute byl a ja ho tam necham. Muze si ho sundat pak ten kdo si pripadne auto koupi.Pocitam ze ho po sezone asi prodam. Pokud ne tak si tam ram necham.
Predpokladam že hudba tam ale ostane :-)

04.01.2008, 10:09 |
Martyn | Upraveno: 2008-01-04 10:15:58
Hezke hezke, hodne stesti preju:o)
Je to hezky jsem zvedavy jak to dopadne
kyklopDLS - s tím velkym autem bych si tak nebyl jisty ze je jen jedno :-))))
to cenda ... ano koncem kazdeho mesice ''prosinec,leden,unor,brezen,duben'' se musi odeslat aspon 5 fotek a napsat neco strucne o prubehu instalace.Tyto fota budou zverejnena emmanet.com.Pokud to nebude tymem dodrzeno je napsano ze za kazde mecisni nedodrzeni bude -10b.

05.01.2008, 16:29 |
Cenda a preci si vsimnul :-) dik Jardo.
jsem si vsiml hned jen jsem ti zapomel napsat :c)))
panove jen tak dal jen tak dal... drzim palce. ;-)
jen malý dotaz , komponenty už někde hrají , zahořují se ? :-)) nebylo by špatné již ted to někde nechat hrát .

06.01.2008, 11:17 |
Pagoš Zatím ne, na zahoření bude relativně dost času :-)
Teď je jiný problém, crossblok nemá 6ti kanálový vstup, pouze 4kanálový, kde je pásmo pro TW a M společné :-/
Však som vám písal že - stred a výška aby boli čo najblišie k sebe, resp. v rovnakej vzdialenosti od poslucháča . Hold paíiv.
S tým rozohratím by som to tiež nepodcenoval !!!

06.01.2008, 17:27 |
Pagoš raksop: S tím umístěním je to jasný,to jsme měli rozhodnuto v podstatě hned od počátku. Jde jen o to, že nelze ladit dělící frekvenci mezi M a TW, ale když budou ve stejném místě a vzdálenosti, tak to v zásadě nevadí a je předpoklad, že ten crossblok má dělící frek. nastavenou ideálně..

06.01.2008, 19:18 |
Laďas Ty tlumící pláty,to je SIKADAMP 630??? Kde se dá sehnat nejlevnější??? Teda jestli se můžu zeptat.. :-)
ladas: ano je to sikadamp630, dodavalo extrem-audio.cz

06.01.2008, 19:54 |
Laďas Kral007:Díky.. Ta cena je stejná jako všude.
Panove dalsi foto rekl bych ze zatim za anglanama a nemcema podle fotek na netu zaostavate a to statecne.Anglani meli hned na zacatku rozehravaci stenu na vsechny komponenty pak az zacali rozebirat auto ty fotky na emma nejsou moc aktualni
pekna prace kluci , doufam , ze uspejete co nejlip
a doufam ze fordika nekdy nekde uslysim jak hraje :)