Navštíveno 7504x

26.01.2008, 23:15 |
Zdenek (A)
Prvni info o sezone najdete na nasich strankach...
[ Link ]
V tom článku je malá chybička, předposlední odstavec je tam dvakrát :-)

27.01.2008, 16:54 |
tcp_radim206 | Upraveno: 2008-01-27 16:59:23
no prave, par tydnu ...... potrebujem tak par mesicu :-(
A doufam ze tam jsou nadale slovenske srazy :-)) treba Nitranske Rudno.......... letos veznem vlastni pivo neboj Zdenku :-)) ne jak loni

27.01.2008, 19:02 |
X-sat (M)
Dle všech předpokladů bude beze mne, jako rozhodčího.
kedy priblizne bude kalendar zrazov??

27.01.2008, 21:02 |
Zdenek (A)
mychal: Diky za upozorneni. Zlobi mi klavesnice notebooku a zkopirovalo se mi to tam 2x. Opraveno.
radim: Slovenske srazy budou. Vlastni pivo je dobrej napad... :-)
felda: Zalezi na tom, jak rychle se dohodneme s poradateli srazu. Nejpozdeji do brezna to bude urcite ;-)
Už jedem? :)))
X-Sat... Nedělej...:)
kdy??? co??? jak bez sata??? kdo ještě nejede???? tyvole letos dodělávám domek... hodně práce..

28.01.2008, 15:41 |
Zdenek (A)
Sate, vymysli si nejakej lepsi vtip! ;-)

28.01.2008, 16:42 |
X-sat (M)
To není vtip. O víkendech studuju VŠ, toť real.
No tak doufám že jsi jedinej kdo nebude jezdit...
Je to škoda :-( Jinak na novou sezonu se těším.
Zdenek: Nestraš, ještě jsem nezačal něco dělat... :o) ale jinak se těším a doufám, že budu potkávat i satelita.
No tak abych rekl pravdu tak :
pida363 : my taky stavime ale ne domek ale garaz druhou
tuner 2 : my jsme taky jeste s dodavkou nezacali :-( kuaa
..... a navic nejak letos tech srazu nedame asi tolik jak loni, uz zadne probuzeni v piestanech primo naproti stanu EMMY , hrozny trapas :-))) ,ale treba se zas dostanem do finale,chceme mrknout i do polska a madarska

28.01.2008, 21:30 |
Smrada (M)
Docela se tesim
sate.. nedělej vostudu ti nestačí základka? ty tam chceš příští rok dělat policejního ředitele bo co?
tcp_radim206: garáž bude posléze Bohužel nevyhrála nad kuchyní, obývákem koupelnou atd... nahovno..
druhou polovinu lonský sezony sem z rodinných důvodů vypustil, letos by už toto nemělo hrozit, ale určitě nebudu schopen absolvovat všechny akce.
Smrada a ty dě+láš furt rozhodčího? si už před dvouma rokama pomalu říkal že končíš:-)) jo a verča měla nakonec pravdu že to bude hotový na 2OO8:-)

29.01.2008, 13:37 |
Smrada (M)
Kallin: Sice sem tento rok (2007) neobjel moc srazu,ale rozhodci sem furt a doufam, ze dal i budu
I já se těším...a audi taky:))
sakra a ja nemam postavenej ani box :(( loni jsem sezonu nestihl a letos jak na to koukam to taky moc dobre nevidim :((
No, ja to letos nejak taky nestiham, auto rozebrany, do niceho se mi nechce, hruza :-) Ale snad to stihnu dodelat
me se do toho chce, ale delam jeste dve jiny auta a na svoje nezbyva cas :)) coz je teda spis k placi nez k smichu

29.01.2008, 15:15 |
Smrada (M)
Mno, pokud mi nekdo nelohne navi, tak bych mohl do multimedie :o)
S prednima reprakama to bude boduuuu ... :o)
Smráďa. Žádný multimedia..:)))

29.01.2008, 15:22 |
Smrada (M)
Vyhraju obrazem :o)
Ty spodni casti zvuku :o)
to....Zdenek......... a co kdyby rozhodci byly kluci z Top Audio Club Prerov?tak jsme s Renkem dneska o tom premysleli jestli mame dostatecnou kvalifikaci :-)
to.....Beky .......... ty ne multimedia? A procpak?

29.01.2008, 16:01 |
Zdenek (A)
radim: Tak a ted vazne! Rozhodci opravdu potrebujeme, takze pokud mate seriozni zajem, tak budeme jenom radi. Nekdy ve druhe polovine brezna bych to videl na nejake to skoleni. Takze dejte vedet...
Ehm, tak jsem se těšil na Emma, že už bych si konečně zasoutěžil, ale zase prd, furt jen kupuju krámy a v autě je zatim prd :(((
Dobra zitra to proberem a do konce mesice budes vedet vic o nas, uvidime jak to vsechno bude letos a kdyz uz by to vyslo snad budem alespon necim prinosem
ja myslim ze ma Beky se svym spodkem slusny sance :-)
Radim: Tak to každopádně!!!!
Král...ehm ehm...a to počkej na tu "živou" prezentaci:)))

30.01.2008, 09:23 |
Smrada (M)
Kral: Dobra narazka po vcerejsim "kapacitoru" :o)
beky ....... to kazdopadne teda nechapu jo nebo ne?
letos zřejmě bez naší rodinné účasti....
Tcp.... Nechapu co na tom nechapes, je to snad jasny ne...
beky............. to vis to je tim ....all retard
Zdenek tak ze asi jo po dnesku jsme rozhodnuti na 26 procent........... uvidime zetra
Radime to se rozhodujete takhle po kouskách a každý další den se vám přičítá určité procento ??? :-DDD
Nikdy nevis co bude dal ale je to myzny ze budeme si jistejsi :-))
Bude asi zajímavá sezona. :-) jo Radime už ti řekli že kdo je emman rozhodčí tak na přeskáčku pomáhá Petarovi a mě na stavbách? v sobotu je hodnocení a v nedělí malta, cihly, betony atd. Budeme moc rádi když se k nám přidáte. bude potřeba hodně lidí :-)

31.01.2008, 08:53 |
choze píďa - woleeee :-))))))))))))))))
On to Ráďa pochopí....ale žádný multimedia!!! :))
pida .............. a kdo pomuze na stavbe nam s garazi a nejem s ni? no to bude slozitejsi.To by se muselo v patek jezdit do prerova na stavbu :-))) ........... tezka doba sehnat v tehle dobe zednika , to neni jen tak a jeste cihly, malta, písek .............. :-)))))
¨
to beky........... no ja jdu do multimedii tak ze se uz teším až mi predstavís svuj vuz pokud budem teda rozhodcovat ...... velky auto..... aby jsme zacli uz v patek :-)))) at to do nedele stihneme :-)))

31.01.2008, 18:30 |
tcp_radim206 | Upraveno: 2008-01-31 18:33:12
Jo abych nezapomel vypada to na 50 na 50 ze pujdem do tech rozhdocích , dnes jsme o tom zase diskutovali ,no ale uvidime jeste nam, zbyva přítel na telefonu ne ? nebo to je jina hitparada?
A taky bude zalezet na autech jsme dnes domluvili váhu tak jsem zvedavy kolik važí oproti puvodni vaze 121 mazda s tim vsim co ma vevnitr, nebude na EMME kategorie o nejtěžší vůz ? nebo spíš nejvíc naložený :-))
Radime přítel na telefonu jsem já, takže klidně se přidejte do našich řad. Bude to zajímavé.
Jinak pak se pochlubte kolik váží mazdička oproti původní ;-)

01.02.2008, 00:19 |
JR pokud v dany kategorii soutezis, tak ji nemuzes hodnotit.
No Ráďo...chvílema teda píšeš z cesty....jak to tak čtu...
Buď to chcu dělat, nebo ne? Ne...? :)
beky........ tak to kazdopadne, ale je v tom to ale , jedna vec je chtit a druha vec je jestli muzu z nasi strany
beky pri tebe by bolo rozhodovanie jednoznacne "delat", ale u rozhodcu to ma 50 na 50 "delat-nedelat" )))))))))))))))))
Siggi_z_BA.... Musím to komentovat? :))))
Tak ja něco povim vypada to že rozhodnuti se zvyšilo na 85 procent rozhodnuti ,jen sem usime domluvit s Zdenkem
Naskýta se otázka .................. chcete mě ?
Siggi_z_BA.............. u Beky je to jasný tam není co rozhodovat

04.02.2008, 20:10 |
Kapka (M)
2 Radim: no pokud budes sebou vozit neustale slecny jako na finale..tak te chceme :-)))
kapka...... no jak se to veme letos budou vozit ony me preci :-))) ,ale neboj urco nebudes sam neco vymyslime a neco kačence do auta přiložíme i pro tebe od nás z moravy nějaků tu děvčicu :-p
hehe, jako Kapka, teda jinak jako JR :-)))

04.02.2008, 21:08 |
JR hele ale at je alespon plnoleta :-D
JRe, resis blbosti :-))))))