Navštíveno 8343x

11.03.2008, 11:53 |
Marv Mam dotaz ohledně přechodu do kategorie Advanced. Minulou sezonu jsem soutěžil v kategorii Experienced kde hodnotil poslech jeden rozhodčí. Nastavení (směrování) výškáčů jsem měl tedy nastavené na řidiče a rozhodčím to podle všeho vyhovovalo (stejně tak mě). V Advanced hodnotí poslech dva rozhodčí a teď nevim jakým způsobem to pojmout. Pokud se budu chtít zavděčit oběma, tak to podle mě na žádné z pozic nebude ideální a už vůbec ne pro mě jako stálého uživatele. Jak se k tomu postavit? díky...

11.03.2008, 12:08 |
Zdenek (A)
Obecne receno by obe nastaveni mela byt co do poctu ziskanych bodu podobna. Kdyz to postelujes na ridice, tak rozhodci na pozici ridice oboduje hodne vysoko. Rozhodci na pozici spolujezdce bude mit hodnoceni samozrejme horsi. Pri kompromisnim nastaveni daji oba mene, ale asi ne tak malo jako rozhodci na pozici spolujezdce pri nastaveni pro ridice. Pri vyslednem propoctu bodu, kdy se pocita prumerna hodnota, maji oba vysledky sanci dostat se na podobnou uroven.

11.03.2008, 12:24 |
Marv Oki, taky mi to vycházelo cca na stejno. Když ale zvážim fakt, že mimo soutěže to budu poslouchat já, tak to vyhraje varianta řidič.
Díky Zdenku.
Jestli se chce někdo podělit o zkušenosti jak to řešil a k jakým došel zjištěním, tak sem s tím :-)

11.03.2008, 14:24 |
Etien (M)
nemam s tim sice moc zkusenosti ;-) ale je to jak pise zdenek... taky volim variantu preference ridice a nejak jsem s tim loni soutezil...
jen nezapomen na pojeti sceny... stred sceny neni pred ridicem, ale v prostredku mezi levym a pravym krajem sceny, bez ohledu na to jestli to koresponduje s krajem palubky ci nikoliv...

11.03.2008, 14:39 |
Marv Etien: jj, vim, že s tim nemáš moc zkušeností :-)))
je mi jasný co tím myslíš a byly tady už obsáhlá témata o tom co je lepší (střed auta vs řidič), ale pravidla mluví jasně...jak píšeš...
Mě šlo hlavně o směrování výšek, což se teď u mě asi změní... TCR zřejmě nedoznají oproti jednomu posluchači výrazné změny, protože střed scény bude pořád stejný.