Navštíveno 8676x

Nebo mi nekde neco uteklo?
[ Link ] ale nevím proč už třetí den se mě tam neukazují nečtené?

16.04.2008, 10:54 |
Zdenek (A)
Nevim, zda nekdo soutezil v regulerni soutezi. V Supercupu vyhrali Rumuni. Dalsi mista nebyla vyhlasovana.

16.04.2008, 12:12 |
Smrada (M)
Zdenek: Nevim jestli mam spatne informace, ale supercup jeste neni doresen

16.04.2008, 12:38 |
Zdenek (A)
Smrada: Ja se obavam, ze je... :-o

16.04.2008, 13:59 |
Smrada (M) | Upraveno: 2008-04-16 14:02:59
To by docela naprdlo. Pokud vim, tak vsechny tymy meli Rumuny v p*ci, ze prisli o spoustu bodu, ze nedodali snad ani jedny fotky vcas a tim prisli o body :(
Kdyby protest nedopadnul, tak by to bylo docela nefer a v rosporu s pravidlama, coz pokud se rozkrikne bude znamenat tak akorat ostudu a o Supercup v pristim moznem rocniku nebude mit nikdo zajem :( Docela skoda

16.04.2008, 14:13 |
Zdenek (A) | Upraveno: 2008-04-16 14:15:28
Smrada: Nechci to rozpitvavat. Ty chybejici fotky byly vysvetleny tak, ze Rumuni kupovali uplne nove auto a prodejce si dal na cas s dodavkou auta. Takze nebylo jaksi co fotit. Jestli je to pravda(?), tak se to da podle me uznat, pac co by tam posilali za fotky? Fotky prazdne garaze? :-o
Ale budu-li puntickar, tak je fakt, ze mohli poslat alespon zakladni foto z priprav a z navrhu systemu nebo z rozehravani komponentu apod...
Zdenku ale rumuni nemeli auto ale sud ale to asi vis tak nechapu co vymysli z dodavkou auta od prodejce
Podle me vyhral Sud jen proto ze to byl Sud a ze to byl originalni napad a bude to dobre vypadat v reklamne

16.04.2008, 14:57 |
Zdenek (A)
Kleneex: Sud je nedilnou soucasti prezentace nebo spise show, ktera se take hodnoti. Ikdyby tam meli ten sud 10x vetsi, tak se proste bude hodnotit. Show mohl udelat kdokoliv i treba s ohnostrojem a zivyma zviratama. Je jasny, ze za tohle jsou bonusove body a je jasne, ze jsou omezene co do maxima. Takze i ten 10x vetsi sud by nemohl dostat 10x vice bodu. Me vadi, ze ty pravidla nebyly dostatecne presne napsany. Pak je snadny vokecat odchylky od nepresnych pravidel. Hlavne me stve nefer jednani lidi ve smyslu, ze co neni explicitne zakazano, to se smi. Bylo receno, ze to ma byt uplne novy projekt a ze nesmi byt instalovana zadna kompnenta navic. Z toho ferovej clovek pochopi, ze tam nema cpat treba dalsi baterky nebo monitory. Vychcanek tam nacpe treba prave ten monitor a pro hodnoceni odpoji. Ale uz to ovlivni design instalace a rozlozeni komponent a to je spatne. Hlavne pokud jde treba o takovyto typ reklamni souteze, kde vzhled udela hodne. Skoda slov...

16.04.2008, 15:26 |
Pagoš Podle mě pravidla byly napsaný dostatečně jasně, nikde tam neni místo pro diskuzi a když si nejsem jistej, tak se zeptam. Třeba na další baterku jsme se ptali a odpověď byla, že nesmí být. Jsem fakt nasranej, že to takhle dopadlo a pravidla se regulérně nedodržely. I co se týče toho rumunskýho auta, že měli nové a neměli ho včas, to je přeci jejich problém..
jj ja z klukama tam primo mluvil a podle toho co rikaly tak byly jedine co fakt postavili auto podle pravidel
skoda no

16.04.2008, 15:42 |
Zdenek (A)
Pagos: S tim autem se da rici, ze to byla objektivni pricina. To mas jako stavare, take ti v zime nestavi je to objektivni pricina zpozdeni. Dodavka auta zavisela na 3. subjektu a to tezko ovlivnis. Co udelas? Das prodejcovi -20 bodu za to, ze ti dodal auto pozdeji? Tezko! Ale mohli ty fotky resit bez auta jak jsem napsal vyse, nebo meli proste oficialne oznamit, ze auto nemaji a ne to resit az v Sinsheimu, kdyz se lidi ptaji, proc nemeli fotky. Ty baterky tam fakt byt nemely a vim, ze jste se na to ptali. Vy jste tam ale tu baterku chteli dat ucelove pro prozovani instalace, oni to meli udelane tak, ze vlastni soutez jeli bez hodnoceni a zapojeni tech baterek. Takze jisty rozdil tam je a to musis uznat. NECHCI je timto v zadnem pripade omlouvat, na ferovku tam ty baterky nemely byt, ikdyz se to hodnotilo bez nich, coz jinak odpovidat obecne sbirce pravidel soutezi EMMA. Jde o to, ze pro SC byla pravidla napsana trosku jinak. S tim s vami souhlasim.

16.04.2008, 15:43 |
Zdenek (A)
Kleneex: Ja vim. Vsak jsem nekolikrat psal pro kluky dotazy Klettovi, pac hosi neumeji tu jejich hatmatilku ;-)

16.04.2008, 15:54 |
Smrada (M)
Popravde me to mrzi a to tak, ze hodne. Byla tady tuna skeptiku, kteri neverili, ze to kluci dokazou. Ja byl tak trochu mezi nima. Kluci dodrzeli pravidla, den pred odjezdem jeste vyndavali vsechny komponenty, aby mohli vyfotit vyrobni cisla, coz bylo taky v pravidlech a nikdo to neudelal a nikdo za to dle mych informaci nebyl sankcionovan. Je to opravdu skoda, ze se to dopadlo takle. Radeji byt posledni bez protestu, nez takto. Alespon mam popravde dobry pocit z toho, ze to kluci dokazali a udelali to velmi dobre a to se moc ceni
Smrada 15:54 - naprostý souhlas.

16.04.2008, 17:01 |
Pagoš Zdenek: Uz se tesim, az mi na nejakem eventu nestrhnete body, ze mi treba calounik nestihl pocalounit doorboardy a podobne a budete se na to divat, jako kdyby to bylo ok. Jinak teda nestiham postavit auto na prvni sraz, tak bych prosil do kvalifikace plny pocet bodu za prvni misto, na druhy event uz se pokusim prijet :-)
Chapu, jak to myslis, ale v tomhle pripade to podle me neni vubec na miste.
no bylo toho hodne, bylo i napsano ze nesmi byt modifikovany zadne komponenty jak technicky ani kosmeticky a rumuni meli uplne jine mruzky nez dodali sponzori a 7x jina mrizka taky neni zanedbatelna
hodnoceni bylo vyborne, jak instal tak sound
konkurence hodne velka a nebyt toho ze nakonec nebrali v ohled omezeni pro supercup tak to mohlo byt vse jinak
hlavne mne vadi ze kdyz vyhlasi ze hodnoceni buide na DVD audio, vsem to tak hodnoti a rumunum jako jedinejm hodnoti na CD ze jim to neprehrava DVD disk, pravdepodobne ze nezapojili vsechny kabely tak co melo nastat?
Kdyz jednotka neprehraje ofielne urceny disk?
neni tezke si to domyslet

16.04.2008, 19:11 |
clown Kral ..
a na to prisli na posledni chvili, nerikej mi, ze by EMMA nedodala jinou HU :o((
je to smecko .., drzim palce, at protest nejak rozumne dopadne ..

16.04.2008, 19:49 |
aTTim | Upraveno: 2008-04-16 19:53:13
Nic není jednostranné, viděl jsem protest i odpověď na něj. Jasnou pravdou prostě je, že byly nějaký pravidla a ty zřejmě nebyly uplatňovány všem stejně. Ve zkratce to základní:
- fotky. Na to už odpověděl Zdeněk, i dle mě je to objektivní příčina, pokud to tak je, což ale už zpětně nikdo nedohledá. Měli to včas veřejně oznámit, že nemají auto a tudíž nejsou fotky.
- baterky: byly tam, ale nezapojené a nehodnocené. Může to být bráno jako dvojí metr, nicméně obecná pravidla toto dovolují... teď je k diskuzi, zda se měly uplatnit pravidla SC nebo ta obecná...zase dvojí výklad.
- mřížky: tady je otázka co je a co není komponenta. Podlě někoho mřížka je komponenta, podle někoho není. Nikde to není jasně napsáno, čili diskuze je bezpředmětná ve chvíli, kdy zodpovědná osoba řekne, že tato úprava je OK. Těžko s tím něco jiného udělat
- CD / DVD: tohle nevidím jako problém, použitím CD si mohli Rumuni jen ublížit, nikoli naopak. Navíc, co by měla EMMA v tom případě udělat ? Vyloučit je ze soutěže ?
Obecně bych řekl, že je to problém interpretace pravidel, ať už SC, nebo těch obecných.
Pokud je zájem a pokud s tím bude tým SC souhlasit, můžu sem dát text protestu a odpovědi na protest.
Ať tak nebo tak, protest je tímto ukončen a pořadí se měnit nebude (pravděpodobně, nikdo tuto informaci neuvedl přímo).

16.04.2008, 20:30 |
Pagoš aTTim: příčina nepříčina, taky jsme sháněli auto tak, abysme ho měli včas
baterky jednoznačně být neměli, není o čem diskutovat, odkud máš info že byly nezapojené?
Mřížky jsou součástí balení, tudíž komponent, to bychom mohli polemizovat, jestli dekl zesíku je nebo není komponenta atd.
bylo jasně dáno dvd, jestli si pomohli nebo ne, je úplně jedno
pravidla sc jsou nadřazená pravidlům obecným a hovoří dostatečně jasně ve všech zmíněných bodech
Průběh byl skvělej, náš výsledek taky, škoda jen, že měl být lepší, jen si to někdo nepřál, případně bylo úplně jedno kdo vyhraje a vítěz se vybral, jak se hodilo. Jinak tomu fakt nerozumim.
Jako Pagoš a kral007.
Jinak ja take kupoval auto, konkretne na SC, a najezdil jsem s Pagošem vice jak 3000km, nez jsem byl spokojen a stejne to bylo vcas. Je kazdeho problem kdy a kde si auto obstara a zda ho ma vcas. Nikdo nebyl nucen kupovat nove auto. Nehlede na to, jak pise Zdenek. Fota se dat dala. Klidne jen o priprave a rozehravani.
Kdyz jsme meli v prezentaci fotky cisel komponentu, kazdej se divil proc jako??? A dle pravidel to bylo jasne uvedeno.
Sere nas to proto, ze nase auto bylo 100% dle pravidel SC. A pokud by bylo vse dle pravidel, tak jsme to vyhrali. Kor kdyz mi bylo receno, ze to bylo uplne tesné a jim rozhodne nemeli vzit tesné body.
Kleneex ... myslim, ze nase kapota v airbrushi bude vetsi reklama pro Alpine Fokal a Audison ....... sud mozna pro EMMA SC
Clown ... 100% vedeli, ze jim DVD nehraje, jen na to srali. Ja jsem si ho jeste nechal poslat do Nemecka od Kletta, aby se dalo ladit, bo v CR ho nikdo nema.
Neco komentovat vubec nebudu ..., je jasne ze nekdo, kdo se mimo jinou podporu :c))) vsadil, ze to rozhodne nestihnem, nas ted nepodpori v zadnem pripade.

16.04.2008, 22:40 |
Etien (M)
tazzz: kdyz to nechces komentovat, tak to nekomentuj
Tazzzz vsak tak jsem to myslel ze to bude dobra reklama na SC
:c)))))))))))))))))
Kleneex ...... jasne ja jsem to pochopil. Ale SC mela bejt hlavne reklama pro sponzor. A ty jsi videl vsechna auta na zivo ... tak si asi obrazek udelas sam.
prave ;-)
no nebudu to rozvadet dal!!
jj bylo to tam dobrý Galaxy byl nej hlavně pecka kola ;-) :-)