Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Dilema s pravidly soutěží

o Navštíveno 8095x o
o 22.06.2008, 13:06 | Kajkov | Upraveno: 2008-06-22 13:07:07
Mám poněkud dilema, objevují se někteří soutěžící v kategorii SQ experienced s nadupanými source a procesorem,
nevím jistě ale mě bylo řečeno že ne, takže co dělat koupit si také procák a být rovnocený soupeř než mě diskvalifikují (někdy) nebo pokračovat dál s tím co mám a brát to sportovně , je to vlastně sportovní???

o 22.06.2008, 13:25 | Pagoš
Nevím, v jaké třídě experienced soutěžíš, ale v unlimited jsou procesory povolené.
o 22.06.2008, 17:25 | Etien (M)
je to presne jak pise Pagos...

snad jen doplnim: ODDELENE procesory NEJSOU POVOLENY pouze v kategorii exp. 3 chanels, cili pokud ma nekdo napriklad HX-D2, tak muze i do teto kategorie...

o 22.06.2008, 17:57 | Kajkov
Dobře ale není pak v tom zmatek, je to jako jít na start ve sprintu s jednadvojkou proti speciálu a propo pokud to chápu já dobře tak nejsou povoleny dsp oddělené od zdrojové jednotky v třikanálu ani pětikanálu,takže pokud nechci vysolit peníz za nový zdroj tak musím do pětikanálu abych měl srovnatelné soupeře!!
o 22.06.2008, 21:54 | Kajkov
f. Etien mimochodem a co si myslíš o tomhle je to docela cenově dostupné PIONEER DEH-P88RS
o 23.06.2008, 09:52 | Tuner#2
S tím jsem si teď na srazu užil své, ale jelikož v kategorii SQ Experienced je u nás jen 3ch a pak Unlimited, tak je to jasné. V Unlimited může procesor být, to by přece se na to nemuselo být zaškrtnuto v hodnocení, pokud by z toho automaticky vyplíval Advance. Navíc si myslím, že 90% zvuku dělá dobrá instalace a nastavení. Já třeba DSP používám jen na časové korekce a aktivní výhybky na panoramatický ekvalizér jsem nešáhnul a Imprint nepoužívám.
o 23.06.2008, 10:16 | Pagoš
panoramatický ekvalizér? :-)
o 23.06.2008, 10:18 | Tuner#2
Ups, parametrický samozřejmě. Panoramaticky jsem fotil přítelkyni dostihové závodiště :-D
o 23.06.2008, 10:34 | Etien (M)
takze jeste jednou, a snad jasne...

citace pravidel ohledne SQ Experienced: "separátní (oddělené od zdrojové jednotky) analogové nebo digitální procesory (např. DSP, EQ apod.) jsou povoleny pouze ve třídě s neomezeným počtem kanálů zesilovačů"

tak snad to je dostatecne pochopitelne...
o 23.06.2008, 14:55 | Kajkov
f. Etien asi jsem natvrdlej ake jestli to chápu správně tak pokud mám zdroj(rádio) s DSP integrovaným jako třeba zmiňované PIONEER DEH-P88RS tak můžu do unlimited, i do 5 kanálu, jo a propo uuvažuji o koupi tohoto kousku, jekikož jsem laik tak bych rád aby jsi mi řekl co jsi o něm myslíš
o 23.06.2008, 15:22 | Tuner#2
Můžeš klidně i do 3 kanálu... Jinak rádio to je slušné, měl jsem ho v merku taky.
o 23.06.2008, 16:07 | Etien (M)
Kajkov: no rekl jsi to ty, s tou natvrdlosti :-)))

uz fakt nevim... proste si precti pravidla a pochopis...

navic v SQ Exp jsou vyhlasene jenom 2 tridy:

a) do 3 kanalu

b) unlimited

takze pokud mas DSP oddelene od ridici jednotky (rozumej radia), musis do unlimited...

pokud nemas DSP oddelene od radia, muzes i do 3 kanalu, teda pokud hrajes jenom na 3 kanaly... pokud hrajes treba na 5 musis stejne do unlimited...

uz fakt nevim, jak to napsat jasneji...
o 23.06.2008, 16:13 | Kajkov
Sorry kluci mám trochu s Pardubic vymytej mozek,,,,,kapku jsme to přehnali
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.367 sekund.