Navštíveno 10067x

Vsem dikes za super nedeli v Neumarktu na EMMA. Jen podam info a fota daji kluci. Zatim nej sraz sezony. Zadnej TUZING ale pouze a jen EMMA auta.
VladaTDi ................. 1.misto 1woofer
TAZZZZ ................... 1.misto 2woofer
Kapka .................... 3.misto v MM
SPL a SQ Team Chomutov ... 2.misto v 5k master
Já osobně děkuju hlavně tazzzzíkovy který to jako vždy všechno obvolal a domluvil. A také lidem co se zůčastnily. Byli tam k vidění hodně pěkné práce. Ale nás hifíky amatéry zaujal hlavně gryl plný masa také nic nezbylo :-)
Opravdu super srazík povedl se
Hezky, pěkně kluci, gratulace!

20.07.2008, 22:37 |
Kapka (M)
dneska jsem uplne uz KO..ranni budicek v 5 rano a 600km za volantem me docela znicilo...tak aspon jednu fotecku :-)... 4 auta-4 pohary..zbytek fotecek bude hned zitra..mozna i sesmolim i nejaky reporticek...

ted jsem prijel a super sraz
ja vstaval uz ve ctyri a tesim se do postele :-)
fotky v prubehu tydne
diky celemu SPL & SQ Teamu CV za vydarenou akni, Kastlemu za ucast a diky Kapkovi za to ze si nakonec udelal cas a zaridil super pocasi :-D

21.07.2008, 00:48 |
Pagoš Byl sraz, jo?? Jste měli říct a jel bych taky :)))
Velká gratulace :-))
Super jak Kapka ladí aspoň kraťasama :-D
Take dekuji vsem, sraz byl opravdu povedeny, sqvela nalada i sranda, best sraz sezony - zatim :o)

23.07.2008, 15:25 |
erix7 (K)
gratulace !

26.07.2008, 10:59 |
Kapka (M)
konecne jsem se dokopal na fotogalerii...tak se kochejte jako vždy na Kapkoviny.cz
[ Link ]

26.07.2008, 11:00 |
Kapka (M)
jedna žrací fotka :-)

27.07.2008, 14:55 |
Francouz | Upraveno: 2008-07-27 15:00:56
No konečně teda :o))) !! Na Ja, Weissbier :o))) !!! Jinak teda gratulace !!!
tak konecne taky par fotek odemne :-)
SPL & SQ tem chomutov

kastle :-D

myti pred srazem :-D

veselej lion

die karibik bar :-D

trochu matrix :-D

pagos chrape :-D

jinak skoda ze nikdo nefotil jak po nas sla Ramona pri vyhlaseni :-D

27.07.2008, 22:43 |
Bulík | Upraveno: 2008-07-27 22:43:49
Jsem tady novej tak se rozhlížím,hodně čtu jak to řeší kluci co už vědí o co jde a celkově se učím.Je mi jasný,že ůčastnit se takových počinů není sranda a pomalu poznávám vše co za tím je a co to obnáší.V každém případě gratulace ůčastníkům,kteří se umístily.

28.07.2008, 08:57 |
Pagoš Super fotky, super sraz, letos jednoznačně nejlepší. Děkuji našemu týmu za spolupráci a pohodovou neděli :)
tohle byl tak skvělej sraz že kdyby byli takový všechny tak už bych co nejdřív začal soutěžit :)
kastle: vzdyt si vyhral v kategorii steak advance :-)
RadekFM byl prvni v steak master :-D

30.07.2008, 09:29 |
Kapka (M)
jo to je vlastne ten pohar co nam jeste nemci slibily poslat...za výpravu ktera sežrala nejvice stejku a klobasek :-)

30.07.2008, 10:20 |
Kapka (M)
jinak jsem nasel i nejake fotecky tady
[ Link ]