Navštíveno 11458x

Ake su kriteria pre kvalifikaciu na ME v rakusku???
Tusim ze 1 až 2 místo na MČR

26.08.2008, 20:46 |
aTTim Je to každý rok stejné - 1.a 2. z každé kategorie na MČR, případně z průběžných tabulek pokud nevychází termín. Letos to bude předpokládám stejné.

29.08.2008, 10:56 |
Etien (M)
1. a 2. z průběžných tabulek jako v lonskem roce... protoze MCR je jen dva tydny pred ME a prihlasky se musi poslat drive...
Aj ja by som mal otazku, kolki mozu ist na MCR? Lebo v pravidlach pisu prvych 10 ale ze sa to moze lisit. A este jeden, ked nebudem mat potrebny pocet bodov na kvalifikaciu na MCR ale body, ktore som dostal pri hodnoteni inst. a zvuku prevysuju body ostatnych sa nerobia nejake vynimky? :D Myslim to tak ze realne by som mal vacsiu sancu na lepsi uspech na ME ako ti ktori absolvovali viac sutazi avsak hodnotu inst. a zvuku maju slabsiu... co vy na to? :)

01.09.2008, 09:34 |
Etien (M)
franto: kvalifikace na MCR je daná jasne... uz se to tu i diskutovalo...
1. podminka jsou 3 souteze...
2. podminka je byt do 3. mista v prubeznem poradi...

01.09.2008, 09:37 |
Etien (M)
Aha, toto som necital, dik :D
franto: este mas 13.9. posledny zraz kde mozes ist o body :) , ak teda nemas db drag povinnosti ako ja u nas na autosalone :D

01.09.2008, 13:36 |
Etien (M)
franto: presne tak... prijed do Hermanova Mestce... budes mit splneny 3 ucasti na soutezich... a o body se musis poprat... nicmene myslim, ze je pro tebe matematicky mozne, se dostat mezi 3 postupujici......
Takze by som to zhrnul, pridem do Hermanova a trebars skoncim medzi prvymi tromi sutaziacimi, ziskam body a v konecnem vysledku budem treti v poradi, dostanem moznost ist na MCR. Kedze na MCR idu len prvi traja z kazdej kat. znamena ze mam moznost sa zucastnit automaticky na ME bez ohladu na to kde som skoncil na MCR?

03.09.2008, 20:23 |
aTTim Ano, v podstate ano.
Uz som to vyjasnilo cez ICQ s Etienom, ze tento rok to nie je tak lebo MCR su len 2 tyzdne pred ME ale zoznam aut sa musia upresnit uz pred mesiacom ME, takze postupuju prve dve auta ktore budu mat najviac bodov v celej sezone...
Este pribudla otazocka ci to nie je nahodou tak s kvalifikaciou na ME ze mozu ist prvi dvaja z CZ a zvlast prvi dvaja z SK?

04.09.2008, 21:51 |
aTTim Ono to je takhle kazdy rok - kvalifikace na ME je treba vzdy poslat pred MCR. V kazdem pripade ale plati prvni 2 z CZ a prvni 2 z SK z kazde kategorie. Alespon to vzdy platilo a nemam info, ze by se to zmenilo.
OK pockam kym to Zdenek potvrdi ze je to tak, potom pojdem do Hermanova Mestce...

05.09.2008, 09:03 |
Zdenek (A)
Potvrzuji...
Zdenek: Super tak ten mejl co som pisal uz neplati.
Franto
To se někdo má, když má v kategorii tak málo lidí a s třema srazama může ject na ME. Někdo má tři vítězství a nepojede ani na MČR :-/ Franto závidím... :-)
Tuner2: v naší kategorii to je tak, že pokud pojedeš na heřmaňák, tak na MČR se pravděpodobně dostaneš. Je pravda že asi budeš třetí, ale já zase uznávám že ty bys měl víc šancí na Evropě než já. Takže se zkus poptat u EMMáků jetli by ta situace nešla nějak vyřešit...:-)
Pokud dorazí ten týpek ze slovenska tak to bude fakt prdel :-D
Havala: Co jsem to počítal, tak jedině když vyhraju, což je proti Utopiím utopie :-)) jinak budu za bednou a na MČR se díky pravidlům nedostanu :-/ Už jsem se ptal, zda by něšla řešit i účast na MČR v třeba hodně obsazených kategoriích nominací i 4. míst a bohužel. Je to jako kdyby Rossi zajel v tréniku jedno kolo, nejlepší čas, ale do závodu by postoupili Ti co objeli v tréninku nejvíc kol byť s horším časem a Rossi yb se nekvalifikoval. Už jsem na to marně upozorňoval na začátku sezóny a mrzí mne to, že se to stalo zrovna v mojí kategorii.
Myslím že tam má Berrylia ale to pořád nic neřeší, co? :-))Pokud jeden z těch co maj 35 bodů nedojel tak ti stačí 3. místo. Já nevim jak by mi to časově vyšlo na tu Evropu tak by se to možná nějak dalo,.....pak se o tom pobavíme na místě

05.09.2008, 14:14 |
Tuner#2 | Upraveno: 2008-09-05 14:17:52
JJ jasně. Těším se na setkání. Jinak Utopia je řada, oba dva mluvíme o tomtéž:
[ Link ]
No pěkné kousky, a ta cena! no jedna báseň:-D
Tuner, Havala, rad sa s vami porozpravam aj ja len ma nejak najdite, lebo vas nepoznam. A tuner ma podla mna svatu pravdu ak by som bol z CZ a nie z SK tak by som na ME nedostal, napriek tomu ze na obydvoch pretekoch v PN som dostal ovela viac bodov ako pani z CZ co su bodovo predomnou... ale nastastie mam moznost to skusit na ME a to som rad, lebo potom na buduci rok v kat, Advanced na to sancu urcite nebudem mat...

05.09.2008, 16:08 |
Etien (M)
Tuner#2: je to sice bezpredmetna debata... ale k tomu Rossimu... je to jako kdyby v ramci sezony zajel na dvou zavodech vyhral absolutnim rekordem trate a na ostatni zavody by nenastoupil... asi se pak taky nestane mistrem sveta...
proste kdo nehraje (nesoutezi) nevyhraje...
frantobmw: Určitě se stavím, ale mě dle auta poznáš taky bezpečně viz. odkaz u nicku.
Etien: Bezpědnětná debata? Budu mít 4 účasti z toho 3 vítěžství, kde jsem pokaždé "jezdiče" porazil a nemám šanci na MČR ject? To je jako málo? V Německu jednou vyhraješ a můžeš na finále, ale dělat finále se třema? To je postavené na hlavu už od začátku sezóny. Sám dobře víš, že jsem to tu tehdy psal. Ale holt se nehledá ten kdo je nejlepší, ale ten kdo nejvíc utratil za startovné...
fantombmw: mužem pokecat, stříbrný Accord, taky poznáš....
Stejně to s těma přihláškama nechápu, tak ať se pošlou všichni tři co jdou do finále ne? všichni totiž mají šanci být první, a byl by problém vyřešen.

05.09.2008, 19:39 |
Etien (M)
asi je to teda malo ucastnit se poloviny soutezi...

05.09.2008, 19:41 |
Etien (M)
Havala: Franta poznas snadno... je to jeden z "nejvetsich" hifiku co znam :-)))
Ešte jedna otázka ? viem že na MČR treba 3x učast a postupuju 3. Na ME postupuju 2ČR, 2SK ALE koko je trba účasti v pravidlách je tušim 2x.????

05.09.2008, 20:26 |
aTTim raksop: stejně jako na MČR, tedy minimálně 3 účasti. Bylo by nelogické, kdyby bylo snadnější dostat se an ME než na MČR.
tuner: o co ti jde ? To, že nejsi ochoten jezdit na více soutěží, což je prostě v našem zájmu - a nejde ani tak o startovné, ale jde o myšlenku soutěžit - tak se prostě nekvalifikuješ, to je jednoduché. Mimochodem ani v Německu ti nemusí stačit jedna výhra. Takže tady prosím nerozdmýchávej zbytečné spory, ve kterých jde jen o tebe a tvou neochotu jezdit tak, jako to dělají ostatní.
aTTim: Nejde jen o mě... Kdyby Turčáni neměnil auto, tak si taky vyjezdil finále před Davidem Lvem, který je ale lepší a vždy ho porazil. Loni si taky vyjezdila finále a účast na ME Felda s bývalou Johanikovo zástavbou, která tlačila snad nejméně v celé kategorii. To se Vám opravdu líbí takové finále a taková účast na ME? Pokud jo, tak už mlčím. Navíc ne každý může být díky volnému času otrokem EMMA, taky občas musí v sobotu do práce, nebo má jiné povinnosti :-/ Kdybych na to neupozorňoval, že je to špatně na začátku sezóny, tak teď držím hubu, ale sám dobře víš, že špatně je to od začátku. A nevím od kdy víte, že to s místem tak horký nebude, tak šlo změnit pravidla, že se nominuje třeba opět 5 z kategorie jako každý rok. Pokud to tak necháte, tak to nebude finále, ale přehlídka lidí co si koupili pohár. Tady už fakt nejde o to, kdo je lepší...
Souhlasím s Tunerem, neříkám že nemůžu jezdit na všechny srazy, je pravda že jich také odjeto moc nemám, ale finále kde budou jen tři učástnici v každé kategorii je dost hloupé, já tam nemusím zapnout ani rádio a stejně si pohár odvezu. Když tam bylo loni pět účastníků, tak i když bych postoupil z 1 místa tak jsem mohl odjet bez poháru. Jo to škoda v tom, že finále už nebude takové finále.

07.09.2008, 16:25 |
Pavel02 | Upraveno: 2008-09-07 16:27:18
Tuner a ostatní co mají na letošní sezonu stejný názor (včetně mne): já jsem to taky těžko rozdýchával. Člověk tím tak trochu žil, ale letošní rok poslal mo ji chuť v tomto oboru dál cokoliv dělat definitivně do prčic. prostě jsem si ještě zajel zasoutěžit do Pieštan a po předání pohárů si ze všema co jsem považoval za slušné lidi podal ruku a rozloučil se. I když je pravda že i tak jsem se musel u toho kousat do jazyku abych neřekl něco ošklivého.

07.09.2008, 21:22 |
rebel Jo jo pánové je to posazené na hlavu na MČR jen 3 to je o ničem.Dragster vím ,že letos ničem jak říkaš každý má na MČR pohár. Tady jde jen o to kdo bude jezdit Slovensko a kompletně česko tak jede na MČR.Nic proti Slovensku Pieštany dobrej sraz bylo tam dobře,ale takovej db drak je jak u nás a na Slovensku zvlášt. Emma ne.To má to samé jak se mohou konkurenti z SK kvalifikovat na MČR v ČR když co sraz pro SK je pro ně cca 500km.U nás lidi koukaj že 200km a víc je dálka a co maj dělat kolegové? Možná by se u nás divili jak to tlačí na Slovensku ,ale nemají o to takový zájem ,když by museli jezdit až knám takovou dálku.Je to můj názor. Zdravím všechny Milan
Pavel02, rebel, Dragster: Jsem rád, že v tom nejsem sám a je vidět, že opravdu je to špatně od začátku...

08.09.2008, 09:35 |
Etien (M)
predem hlasim: co bude nasledovat neni nic osobniho...
T#2: sam jsi ve svem poslednim prispevku uvedl, ze vlastne neni problem v tom, kolik je nominacnich mist letos, protoze stejnej jev "vyjezdeni si nominace" nastal i loni...
takze z myho pohledu tady resis to, jak se dostat na finale, byt treba se spickovym autem, ale pritom nejezdit na souteze... a to proste nejde...
P02: opravdu tvuj nazor na letosni sezonu ovlivnuje to same co T#2???
ja myslim, ze Tvuj "problem" je nekde uplne jinde... u tebe neni problem v nedostatku absolvovanych soutezi...
podle me jsi Ty a Tvoje instalace loni na kategorii expirienced stacila, ale letos v advanced proste nestaci... promin, ale tot muj nazor... a to ze jsi s tim chtel prastit po kazdem druhem trochu kritickem hodnoceni me v tom jenom utvrzuje...
PS: se mnou jsi se v Piestanech neloucil ;-)
Etien: Ano, ale loni se tam dostali všichni co za to jejich instalace alespoň trochu stála bez nutnosti jezdit 2 x na Slovensku 600 a víc km. Navíc ten jezdič sice postoupil z 1. místa, ale na finále byl tuším 5. a to to jde, že z těch 5ti už se ty jezdiči na finále vytřídí a zvítězí opravdu Ti nejlepší. Ale pokud se ani nemůžou na finále dostat, tak je něco dost špatně.

08.09.2008, 09:57 |
Etien (M)
kdyz udelas finale pro prvnich 5, tak budou prskat ti co budou sesti... navic kdyz udelas finale treba pro 5 nebo 6 tak co to je za finale, kdyz tam budou vsichni z kategorie? (jsou samozrejme kategorie kde je soutezicich vic, tak me prosim nechytej za slovo)
Nedá mi to teda taky nereagovat. Od začátku jsem taky toho názoru, že 3 auta z kategorie je málo, těch 5, co bývalo bylo OK. Nic to však nemění na tom, že EMMA z jistých důvodů nastavila kvalifikační podmínky tak, jak nastavila a proto nezbývá, pokud někdo chce na MČR, tak si jednoduše tu účast vybojovat.

08.09.2008, 10:07 |
Etien (M)
diky za Johanikuv nazor...
napsal to co jsem mel napsat na zacatku... "proste si tu ucast vybojovat", protoze ucast na MCR je neco, za co bojovat stoji... a ne neco co je proste samozrejmost...
T#2: pokud o tom se mnou jeste chces diskutovat, tak na ICQ 467794946 prosim, at to tady nezas*rame...

08.09.2008, 10:18 |
Tuner#2 | Upraveno: 2008-09-08 10:20:21
Etien: Myslím, že prskat nebudou, pokud jsou soudní? Co by asi tak dokázali na finále? Nic... Ale v těch 5ti klidně další adepti na slušné umístění na finále jsou a jak vidíš není to jen můj názor. Myslíš, že třeba Ivo Procházka nemá na to, aby byl na bedně na finále a bohužel se tam nejspíš nedostane, nebo když se kouknu k Vám do kategorie, tak Tebe těší účast na finále a pohár za vyježdění nad třeba Honzou Paganikem, kterému to hraje přinejmenší stejně nebo dokonce lépe? Proč se neutkat na finále? Že by byli obavy aby z toho byl pohár? Věřím, že u jezdičů by ty obavy byli oprávněné. Sorry ICQ nemám.
Mimochodem, co si tak matně pamatuju, tak Zdeněk nebyl nejméně na dvou soutežích. Tak to taky nevezmete na finále? JOKE, ale já to fakt nechápu. Vybojovat a nebo vyjezdit? Dle mě je to rozdíl. Vybojováno by to bylo, pokud by ostatní porazil tím že je lepší, ale ne tím, že je horší a objel všechny srazy.
Tuner#2 : chlape ty tady řešíš zbytečné dohady, co by kdyby, ale ty podmínky byly dány na začátku sezony.
To je jak já, kdybych tady teď řešil moji kategorii, kde jsou letos 3 lidi lepší jak já, jen jeden nejspíš nestihne vyjezdit kvalifikaci, taky bych skončil až za nimi, ale není to o tom, že bych se s klukama rád "nepopral" na MČR, ale prostě o nastavení kvalifikačních podmínek...

08.09.2008, 10:57 |
Zdenek (A) | Upraveno: 2008-09-08 11:01:26
V prvni sezone byl na finale clovek, kterej mel v sezone jen 1 ucast. Ve sve kategorii vyhral MCR. To bylo panecku kecu! Nejezdi a pak nas na MCR porazi. To je nespravedlive... Nejen proto kriterium minimalne 3 ucasti...
A proc jen 3 na finale? Na pocatku sezony to vypadalo na kriticke kapacitni duvody na vystavisti v Praze. Argument o poradani akce jinde se zdaji byt jednoduse vyslovitelne, ale realizace je horsi. Premysleli jsme o tom, ale nenasli jsme rozumnou alternativu v priblizne stejnem terminu. Rozebirat to ale ted a tady nehodlam. Vezte, ze jsme to tom uvazovali. Tecka za mistem konani...
Take nas stvalo, ze na akcich rozdavame casto jen 2 a obcas dokonce jen jeden pohar v kategorii. Proste konkurence mela body na MCR a sedeli doma "s nohama na stole". Zabava tim padem mensi, napeti mensi, stupen trapnosti naopak vyssi, zajem partneru na povazenou. Jak zajistit vyssi ucast? Jedine rozumne reseni bylo zprisneni podminek pro kvalifikaci na MCR. Nadavejte si jak chcete, ale pozadovany prinos to melo. A ze muze "jezdic" vyhrat na "lepsim" protoze to ujezdi? Ano, je to mozne. Uznavam, ze je to skoda, ale i ten jezdic i ten "kvalitar" maji stejne podminky a mohou to "ujezdit" oba. Stoji to vice penez? Ano, stoji. Vime to. Kazde reseni ma sva pozitiva i negativa. Tezko uspokojit vsechny najednou. Stary znamy fakt.
Ukazuje se, ze kapacitni problemy nebudou, takze TEORETICKY muzeme ted rici, ze vezmeme 5 lidi. Ale to na 99.99% neudelame, protoze to znamena zmenu pravidel v prubehu (pred koncem) sezony. Zacnou rvat lidi, kteri jezdili, "vyhodili" penize a ted se zjisti, ze zbytecne, pac by se na MCR dostali i bez rekneme 2-3 srazu. Zacnou rvat ti, co by skoncili na nepostupovych mistech i pres to nase teoreticke rozsireni. Proc? Protoze by si spocitali, ze kdyby byvali vedeli, ze postoupi treba z 5. mista, tak by dali 1-2 akce navic a mohli jet na MCR. Proste zmena ted by vedla k mnohem vetsimu povyku, nez jaky pachate ted vy. Neberte to jako ze nechceme kvalitu. Chceme. Kvalita mela stejne sance jako ucast. Verte tomu, ze hodne kvalitnich aut tam bude i za techto podminek. Pro pristi sezonu vyhodnotime prinos a muzeme to zase trochu poupravit ke zvyseni poctu spokojencu ;-)
Nemam co bych k tomu vice dodal.

08.09.2008, 11:29 |
Etien (M)
T#2: uz fakt nemam co bych Ti k tomu rekl... snad jen ze za chvili to osobni zacne byt...
Etien: něco na tvém názoru samozřejmě je. Ale to že moje instal nestačila na první tři je možné , ale na prvních 5 by stačila bohatě. Já nepotřebuji být nejlepší, jen chci mít motivaci k tomu na své mizerné instalaci dále pracovat. A za podmínek která letos byly stanovené, to po druhé nebo třetí soutěži stratilo smysl.Přesto jsem to nezabalil a rok dojezdil. Ale prostě už dost. Čekat vždycky na začátku soutěže co pomazané hlavy vymyslí už opravdu nehodlám. Pokud jsem ti nepodal ruku tak se omlouvám. Ale ted si uvědumuji, že podal a i ahoj jsem ti řekl!!! bylo to na pódiu při předávání pohárů. tam jsem jasně řekl ahoj a pro letošek naposled. A to vím jistě.
Zdenek: Zdenku fakt jsi mě dojal, tím, že ted víte že podmínky s kapacitou nebudou. Na začátku sezony toto bylo uvedeno jako hlavní důvod 3 účastníků z každé kategorie. To je potom fakt těžké. nemám co bych dodal. A přeco něco: neřval by určitě nikdo. Ti kdo si věří že jsou dobří a v průběhu sezony si to opakovaně potrvdili, by určitě zůstali klidní. jen by jste umožnili účast i těm "do počtu". Ale ted už prostě nic. Navrhuji na příští sezonu udělat znovu změnu. Třeba první dva z každé kategorie na MR, aby i ti nejlepší museli doposlední soutěže bojovat.

08.09.2008, 13:31 |
Etien (M)
P02: mas pravdu, na podiu jsme si ruku podali, jen jsem si neuvedomil, ze to bylo louceni...
Fakt je to tazke sa vyhoviet kazdemu sutaziacemu kto sa prihlasi na EMMU, a navrhnut "spravodlive" pravidla sutaze pre kazdeho je jednoducho nemozne. Ale nezapomente vy co aspoon byvate v CZ este stale mate viac moznosti sa zucastnit na pretekoch ako mi, co sme z SR, aj ked tu mame aspon 2 preteky.
Podla mna stale je lepsie ked v kat. mas konkurenciu a ide to na ostro ako napr. u nas prve PN kde v mojom kat. boli len tri auta, vtedy vyhrat je normalne zle, ale co bolo uz mynule sedem aut to uz bolo ine kafe :D Ja uz sa tesim na buducu sezonu ked budem v kat. advanced s plnohodnotnymi supermi...
Franto napsal si to hezky, jen jedine co je potreba si asi jeste uvedomit je to, ze jsme EMMA Czech, tudiz hlavni prioritou jsou cechy, samostatna EMMA Slovak neni.

08.09.2008, 16:23 |
Kapka (M)
Franto ale ty mužes jit kdykoliv do vyšši kategorie...mohl jsi hned od zacatku soutežit v advance..v pravidlech je to dovoleno...
finale z 3 ludi je vpodstate sranda, vsetci maju dopredu pohare, v DE sa mi to paci viac, je tam aj zo 13 ludi v kategorii. Samozrejme je to vacsia krajina....
Rozhodne si myslim, ze ti "jazdici" su ti, ktori udrziavaju sutaz, nie ti, co sa za sezonu 2-3x pridu ukazat (aj ja k nim patrim).
Keby vsetci chodili stylom 3x a dost, tak je na vacsine eventov zopar ludi... myslim, ze to by nebolo pre tetu Emmu prospesne.
Ved sutazit proti 7-8 konkurentom je ovela vacsia psina ako proti 2, pripadne jednemu. Proste viac ludi, viac adidas.
V neposlednom rade ide aj o to, kto kolko casu obetuje, ja osobne som viac ako 2xPN stihnut nemohol...
PS> ak mate pravidiel, tak sa ich drzte. A ked sa vam nepacia, tak ich (po dohode) zmente

08.09.2008, 21:41 |
Zdenek (A) | Upraveno: 2008-09-08 21:43:54
Pavel02: Neni s tebou rozumna debata. Jakykoliv argument otocis. Co te dojima na male kapacite haly? Fakt nechapu. Me to vubec nedojalo. Na zacatku sezony nam rekli, ze dostaneme mene nez polovinu haly, ve ktere jsme byli v predchozich letech. Vis jak je ta hala velka? I se stridanim aut v hale v prubehu dne by se to nedalo zvladnout. To neni dojemne, ale smutne. Prizpusobili jsme tomu pocet lid na finale.
Dalsi argumenty pro mensi pocet finalistu jsem take uvedl. Nebudu je opakovat. Cist jiste umis.
A ze by lidi nervali? To si delas legraci! Nervali by ti samozrejme ti, ktery by se tam dostali necekane po pripadne uprave poctu lidi. Rvali by ti, co se tam dostanou uz ted a rvali by proto, ze jsme je donutili jezdit a nakonec by to nebylo potreba. A rvali by ti, co by se nedostali ani po zmene, pac by argumentovali tim, ze dostat mohli, kdyby byvali vedeli, ze nakonec postoupi 5 lidi a oni si zajeli treba na jednu soutez pro par bodu, ktre by jim pak k postupu stacili. I tohle jsem napsal a tys to zase obratil. Napsal jsem to uz podruhy. Potreti to psat nebudu. Cist umis a hledat doufam taky.
noclue: Jestli se soutezici dostane na MCR a je mu uplne jedno, jakej pohar dostane, pak je to fakt nuda. Ale tomu ja neverim. To je totez jako kdyby na finale MS ve fotbale ty dva tymy, co si na hristi kopou micudou, rekli, ze je jim jedno, kdo vyhraje. Medaili maji, tak by si to jen odkopali s prstem v nose a na konci by si jen strihli o vitezstvi. Ze to nemysis vazne? Verim tomu, ze ti 3, az maji pohar jistej, si zasoutezi o pokud mozno co nejvetsi z tech 3 poharu. Nerikej mi, ze ne....

08.09.2008, 22:19 |
kojak | Upraveno: 2008-09-08 22:20:19
no dufam ze budu pohare aspon hooodne velike!

09.09.2008, 08:19 |
Pavel02 | Upraveno: 2008-09-09 08:28:19
Zdenku: nic jsem neotočil. Pouze jsem se podivil nad tím, že jednou je důvod malá kapacita haly,jednou to že by se v průběhu soutěže neměli měnit pravidla. Střídalo se v hale vždycky a nikomu to nevadilo. Kdo tedy co otáčí. Pokud jsi si nevšiml, tak jsem sezonu dojezdil i když už bylo jasné, že na MR nepojedu. Takže to, že když něco začnu tak že to i dokončím, jsem snad prokázal. A to, že by se mnou nebyla rozumná řeč je blbost. Já jsem pouze vyjádřil svůj názor. A snad už jsme tak daleko, že názor se tady říkat může. Dobře víš, že jsem nepřišel veřejně ani s tím, co jsem řekl jen tobě, abych "nečeřil vodu v rybníce". řekl jsem to jen tobě a nechal na tobě jak budete ve vedení reagovat. No a i když jsi mě už v Příbrami řekl, že se nic měnit nebude do Pieštan jsem normálně jel. Zdeňku, kdybych chtěl opravdu udělat velký problém, tak bych to udělal úplně jinak. Ale to je zbytečné. jistě všichni z vedení EMMA víte co není úplně O.K. Prostě nemá smysl dál o tom debatovat. Já jsem si pro sebe situaci vyhodnotil, a prostě jako spousta jiných přede mnou (vem si papír a napiš jména těch kteří již dnes na emmu nejezdí) jsem letošní sezonou tuto kapitolu uzavřel. Budu si prostě dělat dál, ale pro sebe. Aby mě někdo drbal za to, že nechám v autě noťas aby mě ho nikdo neukradl, hmm, tak to fakt nepotřebuju. Nebo aby místo vzájemné podpory a rady jsme si vzájemně tajili svoje "zázračné postupy".
A poslední věc, překvapilo mě a to nemile, že když jsem na začátku sezony projevil zájem o účast na školení rozhodčích, bylo mě napsáno, že to není veřejné ale jen pro rozhodčí. A to jsem fakt nepochopil vůbec. A ještě něco. Absolutně není v pořádku, když rozhodčí jsou zároveň i soutěžící. To neexistuje v žádné soutěži. Rozhodčí se totiž dostanou k informacím a pokynům které běžný soutěžící nemá. Toto je pro ty kdo soutěží a zároveň dělají rozhodčí obrovská výhoda a to hlavně na začátku sezony. Být soutěžícím, kterému opravdu jde o soutěž v rovných podmínkách, tak bych toto považoval za naprosto nepřijatelné. Rozepsal jsem se víc než jsem měl v úmyslu ale upřimně řečeno, bylo by toho ještě daleko víc a "kousavějšího". A pokud chcete, aby tato soutěž byla hodna těch finančních prostředků, které do ní musejí soutěžící investovat, mělo by se hodně věcí změnit.
Jo a Zdenku, jestli sis nevšiml, tak jsem se snažil vždy psát tak,abych nikoho neurážel. Což ty jsi poznámkama o tom zda umim číst nedokázal....... Ano číst umím. A taky mám svoje názory a poznatky. A svoje názory, pokud to uznám za vhodné, klidně řeknu nebo napíšu. pokud budete jiný názor než je ten oficílní jen umlčovat, tak moc daleko tato soutěž nedojde.
Pavel02: Souhlas, ono už jen moji kamarádi se při shlédnutí letošních pravidel na to vykašlali rovnou a to o něčem svědčí. A to, že sem píšeme, jen my dva, to není o tom, že by ostatní neměli stejný názor, jen se ho prostě asi bojí říct a nebo už předem ví, že to nemá cenu.

09.09.2008, 08:47 |
Kapka (M)
ja nevidim nic spatneho na tom ze delam rozhodciho a soutežim kluci...jedinou vyhodu jako rozhodcí mam v tom že musim znat perfektne pravidla pomalu nazpamět..taky jsem 3roky soutežil než jsem šel delat rozhodčího,tak to mužu hodnotit i z te druhe strany...to že ted jsem rozhodčí je spise kolikrat pro me horší pri souteži-pri hodnoceni jsou kluci na me kolikrat ostrejsí,protože jsem rozhodčí a musim to mit na 100proc,musim soutežit v "profi kategorii",což třeba u nas v CR neni zase takovy rozdil,ale pokud vyjedes za hranice razem soutežím proti firemnim instalacim,ktere jsou uplne jinde at penezma tak zkusenostma...tohle jsem treba videl na Evrope,kde treba rusky tym mel s sebou dalsich 30 lidi co se staralo o auta pomahali ladit auta atd atd...
pavel02: nemyslim ze je to vyhoda, pravidla jsou dostupny pro vsechny, body jsou taky dany na install, ohledne soundu je to slozitejsi ale myslim si ze spravedlive.
klidne jsi mohl delat rozhodciho, ani se nedivim ze jit se jen podivat na skoleni skupiny bylo zamitnutu, je to logicke.
jinak to ze na MCR jsou jen 3 v kategorii taky povazuju za blbost ale je to rozhodnuti vedeni

09.09.2008, 09:07 |
Zdenek (A)
Pavel02: Cist umist, nerekl jsem ze ne. Jen jsem ti to pripomnel. Jenze ctes asi nepozorne.
a) ...jednou je důvod malá kapacita haly,jednou to že by se v průběhu soutěže neměli měnit pravidla...
Hned od pocatku jsou duvody 2 najednou!!! Nikdy jsem nerekl jedou to a podruhe to. Na zacatku jsme premysleli o tom, jak presvedcit lid, aby jezdili na vice srazu a zarovne s tim prislo info o male hale. Na zaklade toho jsme stanovili 3 lidi pro finale. V prubehu sezony duvod "mala hala" padnul. Ja za to nemuzu. Proste to tak dopadlo. A pravidla v prubehu fakt menit nechceme nezavisle na tom, zda je hala mala, velka, zadna...
b) ...Střídalo se v hale vždycky a nikomu to nevadilo...
Neni to pravda. Nestridalo se vzdy. Minimalne jednou mozna ze i dvakrat se nestridalo, protoze jsme tam ty auta narvali vsechny.
c) ...Já jsem pouze vyjádřil svůj názor...
Na to mas samozrejme pravo a nmeberu ti ho ani ja ani nikdo jinej. Jen me mrzi to vecne dezinterpretovani detailu. Viz treba bod a)
d) ...zájem o účast na školení rozhodčích, bylo mě napsáno, že to není veřejné ale jen pro rozhodčí...
Ano, je pro soucasne a nove rozhodci. Je to proste tak. Poradame skoleni v pronajatych prostorach, ktere nejsou z financnich duvodu tak velke, aby mohly pojmout "divaky". Nemysli, ze bys byl jedinej, kdo by se chtel jen podivat. To jiste pochopis. Jinak nic tajneho tam fakt nepeceme.
e) Soutezeni rodhodcich...
Muze to vypadat blbe, ale ja na tom nevidim nic moc kritickeho. Rozhodci nehodnoti svoji kategorii, to je jasne. "Pridavne informace"? Kde by se vzaly? Zaklad je sbirka pravidel a zadne dalsi vychytavky nevymyslime. Mozna kdybys byl na skoleni, tak bys slysel vetu "Don't kill competitior!". Nasim zajmem neni souteziciho zdrbat, servat, vynadat mu, sebrat mu body a roztrhat ridicak. To opravdu ne. Take bys vedel, ze se snazime aplikovat soucasne, mozna ponekud nestastne sepsana pravidla tak, abychom zbytecne neotravili lidi. Kdybych aplikovali pravidla v ESPL opravdu striktne jak jsou napsana, bude polovina lidi bez pardonu v kategorii Master..... atd.
Zpet k soutezicim rozhodcim. Jako vyhodu kluci maji? Soutezi v kategorii Advanced s "nerozhodcima", kteri jiste nejsou zacatecniky a maji uz neco za sebou. Vedi, jak to chodi. Znaji system hodnoceni, umeji si informace najit a aplikovat. Naopak bych rekl, ze hodnotici rozhodci je na souteziciho rozhodciho podvedome tvrdsi. Treba Lada Nesmerak. Je to rozhodci, tak jeho instalace musi byt perfektni. Jeho na uplne zasunute kabely do vyhybky jsou zarnym prikladem, ze mu to proste nebylo odpusteno proto, ze je rozhodci. Proste nedostal body. A kroutil se jak zizala.
f) ...okud budete jiný názor než je ten oficílní jen umlčovat, tak moc daleko tato soutěž nedojde...
Nemam pocit, ze bychom nekoho umlcovali. Na nazor ma pravo kazdy. Nekdy ale lidi mlci a povidaji za bukem. Nekolikrat jsme rekli, ze to nechceme. Mate-li neco, sem s tim. Jde uz pak jen o formu, jak se dohodneme. Pokud neci nazor "nevyhraje", a je uplne jedno z jake strany (soutezici, EMMA, divaci), tak to neznamena, ze nekdo nekoho umlcuje. Proste se obcas nejaky nazor neprosadi. Stejne jako tvuj navrh na divoke karty na MCR (klidne to reknu, neni to tajemstvi). Ver, ze jsme o tom diskutovali dlouho a ne jednou. Nakonec jsme se dostali k zaveru, ze ne. Nebudu to ted zduvodnovat, uz jsem toho napsal dost. Jen zminim, ze zasadnim argumntem bylo zachovani stanovenych pravidel po celou sezonu.
A ted musim take pracovat pro sveho kapitalistu, aby mi na ucet poslal penize, ze kterych jsem ziv ja a moje rodina ;-)
Johanik: ak sa nemylim tak Erik ma zakupenu licenciu na EMMA suteze pre CZ aj SK. Iked sa to vsetko odohrahava pod hlavickou EMMA CZ.
At se daří v příští sezoně, a co nejméně podobných rejpalů jako jsem ted já. jen bych dodal, že to není absolutně nic osobního a nic proti jednotlivým osobám. Prostě jsem napsal co so myslím.
Kapka, ano mohol som, ale vtedy som este netusil ze to dotiahnem az sem,hold ja som vtedy nemal v mysli sa sutazit len dôjst a opytat sa na nazory rozhodcich, nehovoriac o tom ze mam 3 ch. pasivni system a kat. Advanced zacina uz s 5ch...

09.09.2008, 15:31 |
Etien (M)
franto: no a? Ivous taky hraje v adv. s 3ch... a jak...

09.09.2008, 21:05 |
rebel No je pravdou ,že jen 3 na MČR je málo,ale není to na nás. Někdo tomu velí a my jsme malí páni ,když je málo placu v Praze na MČR tak se nedá nic dělat. A zajímavé by bylo : co když se najdou třeba kamarádi a budou jezdit všechny srazy a budou ve stejné kategorii tak oba pojedou na ME ,protože u nás to vychází ME 2 dny po MČR oba budou mít nej bodů a ostatní jen odkrouhají i když jim to nebude hrát lépe na MČR,ale to neva poněvač maj body.To bude někdo naštvanej , že celá snaha v sezoně je v háji.A na Mčr pujdou taky jen 3 ty co maj nej srazů a nej bodů a nemusí jim to hrát nějak extra.
Jinak nic proti. Pravidla platí pro všechny stejně.
Ostatně já si to taky pokazil když jsem vyměnil auta a na MČR A ME si můžu nechat zajít chut a když bych nevyměnil auta tak jedu na obojí to je to co jsem psal víše.
Jinak nic proti nikomu to je můj názor. ,:((((
Chlape neves hlavu, na ME muzes myslim v klidu vyrazit, já to letos asi vzdám a přenechám místo lepším :-)

09.09.2008, 21:40 |
rebel To ne nemusíš přenechávat jiným na ME jede Felda ty a nebo Lev já sem mimo mísu at dělám předělávám tak mě to moc nechce tlačit .Je to moje chyba ,ale já tím nemyslel nic ve zlém akorát ,že se mi to zdá nedořešený.A kdo má filipa tak se tam dostane a nemusí být dobrej a já myslel že na evropu jdou ti nejlepší a né co toho víc odjedou. ¨-(
Chlape odemne to nebylo mysleno ve zlem :-) Ja se tam chci jet podivat, ale asi ne letos soutezit, takze jak uz sem psal

09.09.2008, 22:26 |
rebel jo jo jako porota jedeš a nebo jako divák

09.09.2008, 22:57 |
Etien (M)
rebel: prvni dva v prubeznem poradi na ME to bylo i loni... je to proste dano blizkosti terminu MCR a ME... na ME se musi poslat prihlasky jeste pred MCR...

09.09.2008, 23:48 |
aTTim Teda tady to jede :) ale je dobře vidět, komu to leží v žaludku ... holt se vždycky najde někdo, komu se něco nelíbí. Live is hard :)
Licenci na SK máme my, protože o ni nikdo ze Slovenska neprojevil zájem. Pokud se tak stane, nemáme žádný problém ji "pustit".

10.09.2008, 17:03 |
rebel Etien :jo ja vím ,že minulí rok to bylo stejné no právě já myslel jenom že na ME pojedou lidi třeba co nejsou ani dobrý ,ale maj hojnou ůčast a body,to se netýká mojí kategorie ta je to tak nějak vyrovnané.Jak sem psal já si to pokazil sám a to nikomu nezazlívám.Za to EMMA ani jedinci nemůžou to vím.
aTTIM:já myslím ,že nikomu v nic v žaludku neleží , jediné co mi leží ted v žaludku je svíčková z brusinkama :)
Ale jak psal dragster to finále jen pro 3 je o ničem. Každý má jisté místo na bedně a nemusí nic dělat a ten kdo ví ,že bude 3 tak muže přijet z autem nemusí ho mejt uklízet a ani hrát žádný track a tak kde je motivace pro ůčastníky na MČR?Nevím můj názor že 3 je málo stále trvá 5 bylo adekvátní čus

10.09.2008, 17:13 |
Kapka (M)
rebel: ja teda mam motivaci..chci byt MISTR CR pro rok 2008 ...a to je pro me ta nejvetsi motivace...protože nekde rikat skoncil jsem 3 na mistrovstvi CR..to nechci :-))))
rebel: Jenže pokud by jsi si to nepokazil, tak by jsi byl na finále a David Lev by tam nemohl byť mu to tlačí víc. Ale bohužel taky musel párkrát do práce a navíc třeba s Fáčkem ject 600km na Slovensko je s jeho upraveným motorem skoro až hazard. Těšilo by Tě pak to, že na tom finále jsi, když by jsi věděl, že je tu někdo lepší?

10.09.2008, 20:08 |
aTTim A nemeli bychom rovnou pozvat na finale vsechny soutezici ? Co kdyz prijel nekdo na soutez jen jednou a tlacilo mu to ze vsech nejvic ? Nebude to vsem ostatnim blby ???
Tohle je demagogie. Podmínky byly nastavené a známé na začátku. Každý si mohl rozmyslet, jestli pojede tam nebo tam, to je prostě každého věc. Měnit podmínky teď se rozhodně nebudou, čili toto je bezpředmětná diskuze.
aTTim: Demagogie? S třemi prvními místy? S tím, že jsem to říkal už na jaře na začátku sezóny? To je výsměch...
Tento post vyjadřuje názor jeho autora a nemusí se slučovat s názorem kohokoli jiného.

10.09.2008, 21:00 |
aTTim Kdybychom se měli řídit tím, co říká ten nebo jiný, nikdy nic nebude. Pravidla byla nastavena a tak to prostě je. Tečka.

10.09.2008, 22:15 |
rebel aTTim : jo pozvi všechny, mě je to fuk . Já jen psal co si myslím a myslí si to i jiní jen to říkaj mezi sebou a na foru mlčí asi aby na ně soutěži někdo nekoukal divně.Ale je pravda že pravidla jsou daná a měnit se nebudou stím souhlasím.Tečka už se o tom bavit nebudu.
Tuner#2: to že má lev auto které nedojede na slovensko není můj problém a nikoho to taky nezajímá stejně jako že s 2,8benzínem se ta cesta prodraží a mám to 500km a vůbec já tady nebudu řešit kdo a proč jede nebo nejede. To víš ,že by mě netěšilo být na finále když jiní jsou lepší a proto sem se domníval že 5 lidí by bylo rozumější a na finále by se ukázalo kdo tam je správně a kdo ne.
Kapka:jojo pro mě je taky motivace na finále zajímavá a být 3 nic moc to je fakt. Proto já mám za tuhle sezonu už po 4 předělanou hudbu a to je ta motivace něco pro to dělám ,ale jsou tací co jim stačí se tam dostat a to při těchto podmínkách je možný jako nic.Tak čusss

10.09.2008, 22:20 |
Etien (M)
me napadlo, ze bychom pristi sezonu rovnou na jare vsechny pozvali na finale a zadnou standardni soutez ani neporadali... protoze jak to sleduju, tak o souteze stejne nikoho nebavej...
a ted vazne... jak to sleduju, tak nebavej jen par zahorklych, kteri skoncili na 4. miste...

10.09.2008, 22:55 |
Tuner#2 | Upraveno: 2008-09-10 22:56:56
Etien: A libujou si Ti, co si vyjezdili poslední 3. místo na finále jen tím, že jezdí všude.
rebel: NJ je to tak, jenže pak by třeba Honza Paganik porazil Etiena, který by byl na finále až 4. jako v Pardubicích a to by bylo pak špatně :-))

10.09.2008, 23:24 |
aTTim Pagos stejne jako Etien ma uplne stejny vychozi podminky. Muze jezdit a nemusi - kazdy zna pravidla a bud se jim podridi, nebo ne, to je kazdeho volba.
Neni clovek ten, co zavdecil by se lidem vsem...

11.09.2008, 06:47 |
rebel Etien:hele jestli máš na mysli mě že jsem zahořkej když jsem 4 a nebaví mě soutěže tak ji kapku vedle přečti si co jsem tu psal a pak si to přečti ještě jednou a pochopíš.
Kdyby mě to nebavilo tak bych nic nepředělával a nikam nejezdil.Já tu nikomu nic nevyčítám . Tak čus tady to stejně nemá cenu něco psát pnoněvač si každej mele co chce

11.09.2008, 10:48 |
Etien (M)
T#2: zacinas byt osobni... takze opravuju to co jsem Ti napsal do mailu... uz neplati to, ze proti tobe nemam nic osobniho... uz muzu s klidnym svedomim napsat, ze me seres...
sam jsi mi do mailu napsal, ze ti tento system vadi hlavne kvuli tomu, ze ty jsi se na finale nedostal...
a ze jsem byl temer vsude a "vyjezdil" jsem si podle tebe finale?
v zime nez zacala sezona jsem byl taky priprave, ze pojedu 2 - 3 souteze, vic ne a pak hura na finale...
ale pak se prislo s tim, ze na finale jdou prvni 3... co to pro me znamenalo? jednoducha rovnice: finale = soutezit v sezone co nejvic...
rejes v tom Ty, Pavel02 a rebel... nemusim byt Einstein, abych pochopil, jaka je vase motivace...
a ze ja to obhajuju? ano... a vis proc? protoze jsem se na stanoveni toho pravidla podilel a do ted me okolnosti jenom utvrzuji v tom, ze je spravne... a ver mi, ze pokud budu mit moznost, tak se budu zasazovat o to, aby platilo i pristi rok, byt ja uz soutezit nebudu...
takze Tunere#2 jak rikam, situace se meni... nemam Te rad, myslim si, ze jses malej clovek, kterej si mysli, ze kdyz bude brecet at uz na zacatku nebo na konci sezony misto toho aby se zkusil prizpusobit, ze si neco vybreci...
Etine: taky Tě miluju a seš king... a když už tady vytahuješ e-mail, tak kde jsem prosím psal, že to vadí hlavně kvůli mě? To by mě fakt zajímalo a klidně sem vložím všechny moje e-maily.
Mě to vadilo už na začátku sezóny a to jsem ani nevěděl na jaký sraz pojedu a hlavně, já to nevím dodnes. Když je potřeba být v práci a nebo se třeba postarat o něco doma, tak to nejde změnit. A tohle je to co je špatně, neb na finále TC se dostane každý kdo alespoň za něco stojí a tam se pak ukáže. Na finále jsou všichni neb jeden víkend za rok jde naplánovat a tam se rozhodne kdo je nejlepší, ale plánovat si 8 víkendů v roce? Jak už jsem psal, Zdeněk nebyl nejméně na dvou srazech co jsem byl. Taky nemůže na finále?

11.09.2008, 12:08 |
Etien (M)
# ------------ Původní zpráva ------------
# Od: Tuner#2 <Tuner2@seznam.cz>
# Předmět: Re: Reotaz
# Datum: 08.9.2008 14:13:06
# ----------------------------------------
# To srovnání s Rossim ale nesedí na sezónu, ale na kvalifikaci. On by zajel jedno
# rychlé kolo, ale nesměl by nastoupit do závodu, neb druhý zajel sice horší čas,
# ale objel těch kol 10. Tohle je to pravé přirovnání.
#
# Co se týče poslechu, tak ano, slyšel jsem Galaxy už v Sinsheimu, kde to ale
# nešlo díky druhé hale (dB drag) poslouchat, takže repeté jsem si v Týnci na
# svoje CD.
#
# Co se týče porovnání, byl to jen příklad, vybral jsem ho jen tak, že jsem
# kouknul na výsledky do Tvé kategorie. Bohužel to není tak úplně stejný případ
# jako v mojí kategorii. Ano, mohl jsem jezdit všechny srazy, ale to bych nesměl
# mít práci a přitelkyni. Navíc je to asi moje poslední sezóna, protože příští rok
# chceme začít stavět...
#
# Ale brečet Tě tady na rameno nemá smysl, každý máme tu svou pravdu, oba dva máme
# z určitého úhlu pohledu na věc správný názor, ale štve mě, že jsem zrovna v mojí
# kategorii chytnul tři takovédle jezdiče a ještě víc mě štve, že šla udělat změna
# pravidel, když jste věděli o místu, že ho bude víc...
#
# Měj se a o víkendu se potkáme.
#
# Honza
Mně fascinuje, jak se tady mluví o jezdičích :-) Dám sem příklad z konkurence, DB Drag má telos tuším 14 soutěží a pro kvalifikace na finále jich bylo zezačátku odsouhlaseno 8, ted se to tusim snizilo na 6 samozrejme kvalifikacni body. Proc nikdo neremcá o tom, ze musi najezdit spusty kilometru atd ? Proste nekde to jde a nekde ne ?
Ale z těch 14 soutěží jde vybrat to co máš blízko a pořád se pokud alespoň trochu na finále máš, tak se tam dostaneš, stejně jako v TC.
Ono to, že tady píšu už skoro jen já je dáno tím, že moc lidí nechce vystoupit veřejně, ale v mém názoru mě jen utvrzují rozhovory co jsem měl v Týnci s mnoha lidma, co EMMU jezdí několik let. Navíc hodně mých kamarádů letos po přečtení pravidel a míst soutěží, rovnou řekli, že za těchdle podmínek to nebude o MČR a hledání toho nejlepšího, ale fakt o jezdičích a prostě letos nesoutěžili.
Je to pěkně vidět na počtu lidí v roce 2007 bylo cca. 184 lidí, letos jich soutěží s bídou cca. 113. Píšu cca. Nemám tu čas to počítat přesně, to jen aby zas někdo nechytal za slovo. Dle mě je to jasné ukázání toho, že je něco špatně.
Ale mě už je to fuk, smířil jsem se s tím, pár lidem jsem udělal dobře, že jsem tu ze sebe udělal "blbce" a další diskuze asi fakt nemá cenu, neb se nic nezmění.

11.09.2008, 13:08 |
Etien (M)
T#2: jestli blbce to si netroufám hodnotit, ale lháře určitě...

11.09.2008, 17:45 |
rebel Etien:já v ničem nereju a už to nebudu komentovat.Jen jsem psal ,že to když jdou 3 je to podle mě málo a když je to tak nastavené tak to tak je a bude. A také po nikom nechci aby to měnil !!!!To né .Já sem sice 4 ,ale naděje umírá poslední tak uvidíme. Jinak jestli nebudu na finále tak to tu nebudu dávat nikomu za vinu, mám všech pět pohromadě a to ,že sem celou sezonu měl jinej wofer není chyba EMMY a nebo pravidel.To je můj průser....!!!!!!!!!!!!!!
Takže čus Má debata je u konce nemám čas sedět na netu a hlídat ptákoviny to se radši zavřu do garáže
Mějte se tu hezky a hodně zdaru na soutěžích. :)))
johanik: jo to je debata o ničem to a kdo a kam jezí je každého věc . Že3 lidi bude málo na MČR sme se bavili na sraze a je sranda :tady napíšeš že se ti to zdá málo jen 3 na MČR a za jeden den se řeší kdo a kam jezí a tak radši končim nebo se tu bude řešit proč ten a nebo ten někam nejel a co dělal když nejel a že by tam nedojel na tu emmu.
Jo jedeš heřmanák já tak 50 na 50.
Tak se měj.
Tohle je oničem

11.09.2008, 18:17 |
Boťas Hmm zajímavá diskuse
Podmínky byli stanoveny na začátku sezóny jde jen o to jak kdo se k tomu postavil.Já sem si jasně řekl že budu jezdi a asi su teda jezdič ve vašich očích a mam to vyježděný ale soutěžit mě baví a rád se účastním srazů kde je EMMA.Jo je to taková da se říct jistotka že už nějakej pohár na finále bude ale přece jen to první místo je VELKÁ motivace tedy aspoň pro mě.je fakt ,že loni sem ze čtvrtýho místa poskočil na druhý ale tak pravidla sou pravidla a bud to člověk akceptuje nebo se na to vykašle brečet tady a dělat zlou krev asi nijak nepomůže.
Jo všechny víkendy se nedaj naplánovat ikdyž sou naplánovaný od vydání kalendáře měření.Udivuje mě že nejvíc brečijou z kat ESPL kde nejsou body za prezentaci takže ani nemusí konkrétní člověk měřit auto a muže to odjet někdo za něj při nedostatku času.nebo založit team a pak na menu nesejde.
Taky bych rekl, ze uz je tu debata o nicem, jen sem sem obcas nahodil par mych poznatku..
Rebel : já jedu, Hermanak je vzdycky super :-)
Etiene: jaká je naše motivace? A fakt i ty jako rozumný člověk to považuješ z naší strany za pouhé rytí? Promiň, to fakt ne. Začínám být bohužel přesvědčený, že kdo tady "nevyje z vlky" je špatný a je za rejpala. Já moji motivaci klidně napíšu a nepovažuji ji za nic špatného: na MR jsem byl dvakrát a vždycky se mi tato akce líbila a chtěl jsem na ni i letos. I za cenu že budu poslední. A omezení účasti na MR a můj zájem o účast na ní bylo jedinou motivací. Ty jsi mně docela shodil (přesto že jsi v mém autě nebyl) ale to mě nevadí. Jen škoda že jsi mě to neřekl osobně. Pokud se podíváš na výsledky celkově, tak být opakovaně před Petarem není zas tak špatný výsledek. Pokud by Petar dvakrát zázračně nezabodoval, mohl mít Černého Petra on.
Tak se mse po týdnu mrknul na debatu a to se to rozjelo:-D
Rád bych k tomu něco řekl. Celý problém je o tom, že ti kdo si myslí že mají dost kvalitní auto tak ho nemůžou dostat do finále, protože nejsou schopni z časových a finančních důvodů odjet dostatečný počet soutěží. Vzato do důsledku tak je to argument trošku divný, pokud jde o čas, tak prostě pokud něco chce člověk dělat tak si na to musí udělat i čas, v případě Tunera 2 uznávám že má o něco lepší instalačku než já, ale taky pokud si spočítá tak mohl odjet o jeden event víc a vpodstatě by měl velkou šanci na mistra. Jde li o prachy tak bych mohl být nasraný na konkurenty co v mojí kategorii mají komponenty za pětinásobek než mám já celou instalaci, ale beru to protože dělení kategorií dle finančních limitů už skončilo.
Co se týše soutěžení tak sem docela spokojen, protože se 2x stalo že sem měl rovnost bodů a rozhodoval zvuk, jedonu sem snad skonšil 4. a "pouze"s 9 bodovu ztrátou na prvního. V SQ Exp. unlimited si myslím že to bylo hodně zajímavé až po poslední event.
Uvědomte si jednu věc, všechny tyto změny a kvalifikační kritéria jsou dělaná pro soutěžící, pro jejich motivaci. Pokud někdo chce větší spravedlnost tak by se teda zavedly systémy jako v automobilových soutěžích: mistr ČR je vítězem celkového pořadí eventů jakov F1 jako v WRC. Tam se nikdo Kimiho nebo Loeba neptá jetli jede na event. Pak si teda dejme soutěž hledá se nejlepší instalace - ta se najde a je vymalováno, nic dalšíh ose nebude řešit. Takže mistrovství ČR logicky chápu jako šence pro ty méně uspěšné doladit detaily a předehnat svého rivala, který v podstatě mohl být celý rok vždy předemnou!!!!
Osobně se na finále těším, protože my tři co jsme se tam nominovali se nyní bodově lišíme jen minimálně.
havala: uplne sa da suhlasit s principom, ze kto sa nepostavina start, ten nemoze vyhrat.
Je vela ludi s dobre hrajucimi autami, ktorych majitelia jednoducho nemaju cas, peniaze, chut a podobne chodit kazdy druhy vikend niekam krizom krazom po byvalej vlasti, Ti by sa potom nemali rozculovat, ze im to hra lepsie a chcu vyhrat...
PS: To, ze niekto ma drahsie komponenty je zivot, ja tiez neplacem, ze som skoncil druhy s 2pasmami za chalanom s 3pasmom... vacsia prdel to bude o rok, ked G-unit bude mat rozohrate repraky a bude v exp. unl. To budu ostatni plakat....
Havala: Odjel jsem maximum co jsem mohl. Na Heřmaňák jsem ani ject nechtěl a přesto jsem byl ukecán kamarády, abych alespoň teoretickou šanci využil. Ale pokud se pak diametrálně liší hodnocení mého auta a kamaráda s BMW, který na poslední soutěží v Příbrami byl třetí a já první s odstupem 20ti bodů a nejednou je předemnou, i když jsem s tím nic ani já ani on nedělali, tak to mě přijde trochu divné. Navíc na finále jdou lidi co skončili od 5. místa hůře, to o něčem taky svědčí, s kabelama zašmodrchanýma jen tak za sedačkou a instalací od kamaráda za dva dny. Nebudu jmenovat, dotyčný se v tom najde sám, ale jsem zvědavý, kdo nás bude za Českou Republiku důstojmě reprezentovat za SQ Experience Unlimited na ME.
Každopádně přeji hodně zdaru na MČR.

14.09.2008, 12:53 |
Havala | Upraveno: 2008-09-14 13:01:31
Tuner 2: To o ničem nesvědčí. znova opakuju co sem napsal: už nevim jak odlišit kategorii experiencend a advanced, pokud tam jdou instalace špičkové kvality, tak se s nimi já rovnat nemůžu, zeptal ses jich proč nešli do advanced? Aby měli vyšší naději na pohár. Nezlob se na mě, ale žes nestihnul odjet víc eventů je jen tvoje smůla, soutěžím s takovou instalací jakou mám, a nehodnotím to já, ale rozhodčí, a body sem si nevycucal z prstu. Přestaň se vymlouvat na nemohoucnost a uvědom si že je třeba respektovat pravidla. Nijak zvlášť mě postup do advanced netěší, protože to znamená buď skončit nebo pořádně zainvestovat.
Podle tvé logiky by na MČR teda jeli polák, slovák a ten bavorák. I ty bys měl smůlu. Sorry ale to je přece blbost.
Noclue: o těch komponentech - já to respektuju, nezávidím, a obdivuju to preciznost, opravdu, ale abych si vyčítal že sem odjel 6 srazů z osmi jestli sem tím náhodou někoho nepoškodil komu to hraje líp,....no zní to debilně :-D
A moc nejde dohromady spojení: nemá peníze a dobře mu to hraje. V oblasti autohifi opravdu NE. Pokud se někdo domnívá že má na mě ať mě jde porazit, jde tu přece o soutěž.
Nedalo mi to a musim sa vyjadrit...Tuner sorry ,ale tvoje argumenty su dost divne, podla tvojich poznatkov by sme na MCR mali postupit v zlozeny Noclue, Polak a ja, pretoze cena nasich komponentov je 10 a viackrat vyssia ako vasa? A co keby sme sutazili celu sezonu? Sme tak isto ako ostatni v kategrii experienced "zaciatocnici", ale zaciatocnici v sutazeni. To, ze mame za sebou viacej v auto-hifi nam nikto nemoze zobrat a aj my sa musime este vela ucit, skusat, kupovat a menit. Rozpraval som sa na 2 zrazoch s chalanom z Ceska (Havala) a pride mi ako v pohode chalan, kt. si necha poradit, vie o svojich chybach, kt. musi doladit a nehovori o tom, ze on by mal postupit a neviem co. Chalan chodi na sutaze a ziskal niekolko poharov, takze si ten postup zasluzil ako aj ostani v kategoriach...
Dalsia vec, to ked nas niekedy niekto porazi alebo rozhodcovia daju menej bodov za to a to, nas vzdy moze posunut dopredu. Je len na nas ci sa k tomu postavime konstruktivne alebo sa budeme hrat na to, ze vieme sami vsetko najlepsie....
To Noclue- repraky sa pomaly rozohravaju:-) Nabuduci rok snad bude DEX s DSP, Focal 21 dopredu a mozno TA2 :-)
Pavel02: mas do jiste miry pravdu, ale na druhou stranu, kdybych "zazracne" bodoval jeste vicekrat, tak jsi nemel ani hypotetickou sanci jet na finale... uznej, ze takhle to bylo z hlediska souteze zajimavejsi...
Uznávám a už o tom nedebatuji. jen jsem rád že jsem byl občas před tebou .... ale to není v žádním případě ve zlém. Spíš jen že jsi dvakrát asi dobře naladil a pak se už moc nedařilo.

15.09.2008, 11:24 |
Etien (M)
P02: no ja myslim, ze jsi nepochopil Petaruv humor... on ve skutecnosti dobre naladil nikoliv jen dvakrat, ale ctyrikrat, a dvakrat mu to proste nevyslo... ono by se to totiz dalo zcela otocit a rici, ze Tobe se dvakrat "zazracne" podarilo dostat pred Petara... cemuz ja tedy rozhodne nerikam opakovane...
ale nechme to uz byt...
No uz je jasny kdo je vlastne nevetsi chudak na foru :c)))
Havala, -gregi-: Slováci ani Poláci neměli splněno 3 srazy, takže by na finále nemohli. Samozřejmě pokud by jste jezdili celou sezónu klidně jen tři srazy, tak ano, na finále máte plné právo a věř mě, že pokud by jsi byl předemnou gregi Ty, tak tady nic nepíšu. Jsem si dobře vědom, že máš lépe hrající instalaci, byl jsem si jí poslechnout. Ale pokud jdou na finále 3 lidi a ani jeden mě nebyl na všech 4 srazech porazit, tak je asi něco fakt špatně.
To už nemá cenu řešit.....:-(

15.09.2008, 12:31 |
Etien (M)
T#2: uz jsem Ti napsal jinde, tady uz je to moc dlouhy... je treba tim tvym brekotem zadelat nejakej jinej prispevek...

15.09.2008, 12:50 |
Smrada (M)
Jen si povzdechnu. Proste tohle je asi ceska povaha. Pravidla proste plati. Kdyz pojedu vedome rychle, zaplatim pokutu, muzu si za to sam. Ale spravny cech zacne brecet, ze ty pravidla sou spatny a hleda misto jako je obejit. At uz rejpanim nebo jinak. Mrzi me hlavne to, ze nekteri nemaji "respekt" z autority. Proste to vedeni EMMA nejak udelalo (spravne na zacatku sezony, ne v polovine, ne nakonci) a tim to hasne. Podminky mame vsichni stejny
Etiene: já myslím, že Petar nepotřebuje tvoji obhajobu. Já proti němu absolutně nic nemám. A asi jsi ani ty nepochopil můj humor. Jen jsi nahrál té plechové hubě k další hrubosti a urážkám.Dík. Přijedu se podívat do Prahy a tam si můžeme pokecat osobně. ostaně i s Bubálkem si tam rád osobně promluvím.

15.09.2008, 13:03 |
Etien (M)
P02: jasne, urcite prijed a proberem to... nicmene mezi nama... no to nebudu resit tady... ozvi se mi nejakou jinou komunikacni cestou...
No nevim kdo je tak ubohej ze mi komoli jmeno a kde zde jsem pouzil hrubost a urazku ... ja jen ze ty jsi opravdu chudak. Jak ohledne startu na SC tak ohledne SC komponentu tak take ohledne MCR. A pokud se pletu ze nejses chudak ''nebo se necejtis jako ukrivdenej chudacek'' tak si precti co pises.
Etien: Dělám v obchodu 11 let a za tu dobu umím celkem dobře odhadnout lidi. Třeba se pletu, ale arogance z Tebe jak v diskuzi po mailu tak živě jen čiší a takovým lidem se já raději vyhýbám, stačí, že s pár takovýma jedincema se musím setkat občas pracovně. Celou dobu mě tady jen zesměšňuješ a přitom, kdyby to bylo jako loni, tak TAZZZZ/Pagoš přijel s Galaxy, šel na finále a tam kdyby Tě porazil, tak bys tady "brečel" Ty. Je mě jasné, proč se Tobě letošní pravidla líbí a dokud se budeš jen posmívat, tak tohle je můj poslední příspěvek směrovaný na Tebe.

15.09.2008, 13:46 |
Etien (M)
T#2: uz se proste nebudu opakovat...
co se me arogance tyce...
1) ohledne te v zive diskusi vis kulovy, neb jsi se mnou jeste nikdy nediskutoval... nicmene treba Ti teda rekne rebel, jak na nej moje arogance pusobila, protoze moje arogance smerovala k nemu... nebo mozna ne... mozna smerovala k nekomu kdo jenom stranou poslouchal a bal se zapojit... sam nevim... budu to muset se svou aroganci probrat...
2) ohledne te me arogance v mailove komunikaci s tebou... at si kazdy udela svuj obrazek sam... nakopiruju ji sem na zaver... ostatne si tam muzes znovu precist muj nazor na to co si Ty myslis o Galaxy verzus Golf... treba ti to prostym opakovanim konecne dojde...
a jestli se Ti posmivam? no smeju se fakt uprimne... ja se tady smeju, Ty tady brecis... takze statisticky jsme oba emocne naprosto vyrovnani...
malem bych samym smichem zapomnel na ty maily...
> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Tuner#2 <Tuner2@seznam.cz>
> Předmět: Re: Re:Dotaz
> Datum: 11.9.2008 17:18:41
> ----------------------------------------
> Můžeš mě říct v čem jsem lhal? Ale bylo pěkné, jak startuješ přesně na to, že
> kdyby to bylo jako loni, tak by jsi na finále utřel nos :-)
>
> Takhle arogantního člověka jsem už dlouho nepotkal, ono mě stačilo, když jsi mě
> v jednom příspěvku před časem napsal, "Ty už raději mlč" To mluví za vše.
>
>
> > ------------ Původní zpráva ------------
> > Od: Jakub Eremiáš <Etien3@seznam.cz>
> > Předmět: Re: Re:Dotaz
> > Datum: 08.9.2008 13:22:11
> > ----------------------------------------
> > ano, Pagos byl v Pardubkach na druhem az tretim miste... ja za nimi na
> > ctvrtem... nicmene delilo nas jedno misto... nikoliv dve...
> > a co to dokazuje?
> >
> > ze to Pagosovi hraje lepe nez mne?
> >
> > konkretne v Pardubkach vyhral Petar, kterej Pagose porazil i v Panencaku... a
> co
> > to dokazuje?
> >
> > ze to Petarovi hraje lepe nez Pagosovi?
> >
> > ja Petara porazil o dve mista v Olomouci a v Piestanech... a co to dokazuje?
> >
> > ze to mne hraje lepe nez Petarovi?
> >
> > dokazuje to jenom to, ze je skoda, ze se Pagos vysral na soutezeni... opakuji
> na
> > soutezeni... protoze to mohla byt super bitva o finale v prubehu cele
> sezony...
> >
> > uz chapes ten rozdil mezi mym a Tvym pojetim???
> >
> >
> > Ty nabizis bitvu na finale X ja nabizim bitvu o finale
> >
> >
> > Ty nabizis bitvu jeden den X ja nabizim bitvu celou sezonu
> >
> >
> >
> > proste EMMA je soutez... a soutez se ma soutezit....
> > jak jsem psal... kdo nehraje nevyhraje...
> > ty to delis na jezdice a na kvalitu...
> >
> > a cim se provinil jezdic???
> >
> > podminky maji vsichni stejne...
> >
> >
> > jeste jednou s vratim k Rossimu... ostatne Ty jsi s nim zacal...
> >
> > myslis si, ze kdyz Rossi z tech 16 zavodu co jsou v sezone 6 vyhraje a v
> > ostatnich nedojede nebo dokonce vubec nenastoupi, ze se stane mistrem
> Sveta???
> >
> > a chces mi rict, ze ten co v tech prvnich 6 zavodech dojede vzdycky druhej,
> ale
> > uspeje v tom zbytku a bude mit logicky vic bodu a stane se mistrem, tak ze
> ten
> > ma mit nejaky vycitky a ma mu to byt blby???
> >
> >
> > uz fakt nevim jak to napsat...
> >
> >
> > K-)
> >
> >
> > PS: jeste k tomu Pagosovi, kteryho si mimochodem vazim, a kterej by se asi
> > divil, kdyby vedel jak si ho tu berem do huby... takze jeste k nemu: Ty jsi
> jeho
> > auto slysel??? a pokud ano, ty jsi slysel to moje??? protoze ja treba to
> Galaxi
> > nikdy neslysel...
> >
> >
> >
> >
> >
> > > ------------ Původní zpráva ------------
> > > Od: Tuner#2 <Tuner2@seznam.cz>
> > > Předmět: Re: Re:Dotaz
> > > Datum: 08.9.2008 12:54:48
> > > ----------------------------------------
> > > Třeba Honza Paganik. Když byl v Pardubicích, tak co si vzpomínám byl druhý
> a
> > Ty
> > > bez poháru. Stejně by to tak mohlo dopadnout i na MČR, ale holt ne každý
> může
> > > ject přes 600km na Slovensko a ještě k tomu 2 x když je to navíc České
> > > mistroství. Občas člověk musí být taky v práci, ale to holt EMMA v potaz
> > nebere.
> > > Navíc mistroství ve třech je fakt k smíchu.
> > >
> > >
> > >
> > > > ------------ Původní zpráva ------------
> > > > Od: Jakub Eremiáš <Etien3@seznam.cz>
> > > > Předmět: Re: Re:Dotaz
> > > > Datum: 08.9.2008 12:06:52
> > > > ----------------------------------------
> > > > nad kym jsem si vyjezdil body???
> > > >
> > > > muzes mi to rict?
> > > >
> > > > K-)
> > > >
> > > > > ------------ Původní zpráva ------------
> > > > > Od: Tuner#2 <Tuner2@seznam.cz>
> > > > > Předmět: Re: Re:Dotaz
> > > > > Datum: 08.9.2008 11:56:39
> > > > > ----------------------------------------
> > > > > Ahoj,
> > > > >
> > > > > OK, beru to, měl jsem z Tvých příspěvků na mou osobu jiný pocit. Ale
> > > > každopádně,
> > > > > když to nechceš ventilovat veřejně, tak mě napiš odpovědi na moje
> > poslední
> > > > > otázky ve fóru sem. Myslím si, že kdybys byl v mé situaci, tak budeš
> > dělat
> > > > > přesně to samé, ale díky tomu, že jsi si vyjezdil body nad lepšíma,
> tak
> > > jsi
> > > > > samozřejmě na straně EMMA.
> > > > >
> > > > > Honza
> > > > >
> > > > >
> > > > >
> > > > > > ------------ Původní zpráva ------------
> > > > > > Od: Jakub Eremiáš <Etien3@seznam.cz>
> > > > > > Předmět: Re:Dotaz
> > > > > > Datum: 08.9.2008 09:18:49
> > > > > > ----------------------------------------
> > > > > > Cau,
> > > > > >
> > > > > > to se omlouvam, ze to tak vyzniva...
> > > > > >
> > > > > > je to jen o tom, ze si asi nejvic stezujes na stavajici system,
> jehoz
> > > ja
> > > > > jsem
> > > > > > zastancem, a myslim, ze plni svou funkci...
> > > > > >
> > > > > > proste jsme nazorove kazdy jinde a o to jde...
> > > > > >
> > > > > > vubec to neni osobni... vzdyt se ani osobne nezname...
> > > > > >
> > > > > > ty jsi proste kritizoval dany system nominaci na zacatku sezony a
> ja
> > se
> > > ho
> > > > > > zastal... kritizujes ho ted a ja opet reaguju...
> > > > > >
> > > > > > a ze jsem napsal, ze to je bezpredmetne?
> > > > > >
> > > > > > za tim si stojim... jednu soutez pred koncem to proste
> bezpredmetne
> > > je...
> > > > ted
> > > > > se
> > > > > > nic nezmeni, protoze proste ani nemuze...
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > jak rikam...
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > nic osobniho
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > Etien
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > > ------------ Původní zpráva ------------
> > > > > > > Od: Tuner#2 <Tuner2@seznam.cz>
> > > > > > > Předmět: Dotaz
> > > > > > > Datum: 06.9.2008 10:16:35
> > > > > > > ----------------------------------------
> > > > > > > Ahoj,
> > > > > > >
> > > > > > > už delší dobu pozoruji, že jsi na mě silně vysazený. Můžu se
> zeptat
> > > čím
> > > > > jsem
> > > > > > Tě
> > > > > > > v minulosti urazil/naštval, že mě teď nemůžeš vystát? Alespoň
> > takový
> > > > pocit
> > > > > mám
> > > > > > z
> > > > > > > Tvých příspěvků.
> > > > > > >
> > > > > > > Honza/Tuner#2
> > > > > > >

15.09.2008, 13:47 |
Pavel02 | Upraveno: 2008-09-15 13:53:07
pardon, samozřejmě to má být Hubálek, to byl překlep.

15.09.2008, 13:53 |
Etien (M)
omlouvam se vsem za tu roztahanost mailu... nechal jsem to zcela zamerne v puvodni podobe aby tady nikdo nemohl brecet, ze jsem to nejak upravil nebo tak...

15.09.2008, 13:55 |
Zdenek (A)
T#2: Proc myslis, ze Etien obhajuje pravidla? Mozna ti to jeste nedoslo, ale on je prave z tech, kteri by byli dotceni, kdybychom ted cokoliv zmenili. Venoval tomu cas a penize a ted by zjistil, ze mohl usetrit, kdyby vedel, ze postoupi 5 lidi. A stejne by rvali ostatni, kteri se probojovali na MCR. To je presne to, co jsem uz napsal nekde na zacatku tyhle nesmyslny debaty. Etiena znam dost na to, abych vedel, ze kdyby skoncil na 4. miste, tak ty pravidla bude obhajovat dal. A kdyby ho porazilo Galaxy? V primem spravedlivem souboji? Neboj, ustoji to a brecet fakt nebude. A kdyz, tak doma v koutku sam, ale to nevim, pac je to jeho koutek. Ale nebude tady nikomu plakat na rameni a mlyt neco o bojkotu cehokoliv. Myslel jsem, ze jsme si to v HM vysvetlili. Vypadal jsi, ze jsi to kousnul, ale je videt, ze ne...
Pavel02: V debate, kdy se jedna vazne, se dost tezko pozna, ze neco myslis z legrace. Do takove debaty legrace nepatri, nemuzes se pak divit, ze se po tobe nekdo ozene. A jeste neco malo, co bys mohl vedet: Nemusis mluvit sproste, abys nekoho urazil. Takze prosim neobhajuj, ze jses slusnak, pac nepouzivas sprosta slova.
Nestaci to uz? Verte, ze letos nic menit nebudeme. Pro pristi sezonu se muzeme zamyslet a zamyslime nad zmirnenim tvrdosti podminek, ale rozhodne vas budeme motivovat k jezdeni na akce. 2 ucasti fakt stacit nebudou ani v pristi sezone...
pravidla jsou dana od zacatku sezony tak proc nekdo breci tesne pred finalem? nerozumim... nelibi se ti pravidla? nesoutez...
Tuner no2: nemyslim si ze zrovna priklad jednoduchosti dostani se na finale TC je tak jednoznacnej... myslim si ze zrovna i tahle soutez je jasny dukazem o tom ze je potreba jezdit a jezdit... jistej si muzes bejt teoreticky az pokud 5 soutezi vyhrajes (pocita se 5 nejlepsich vysledku... nicmene ani tak se nekteri "nejlepsi" ve svejch kategoriich nedostali na finale... protoze proste nemeli odjezdeno
Zdenku: ale s tím že bylo něco legrace začal Etien ne já !!! On napsal, že jsem nepochopil Petarův humor, já jsem jen reagoval. Proč nesprdneš Etiena, že do vážné diskuze tahá legraci. A taky bych tě požádal, abys všem včetně Etiena vysvětlil, jak to bylo s mojím zájmem o školení rozhodčích. Samozřejmě ne tady. Není moc fajn, když to někdo používá proti mě.

15.09.2008, 14:06 |
Etien (M)
P02: nech to byt a ozvi se mi...

15.09.2008, 14:10 |
Zdenek (A)
Pavel02: Jak to bylo s tvym zajmem o skoleni, to jsme probrali po telefonu a vyjasnili si, k cemu doslo. Kolegum jsem uz referoval. Co nadelas, stroj casu jeste nikdo nevymyslel, takze se o rok zpet fakt nevratime.

15.09.2008, 14:12 |
Zdenek (A)
Koncim tuto debatu. Rekl jsem k tomu vse. Kdo pochopit chtel, pochopil. Kdo pochopit nechtel, nepochopi ani kdybych to vsechno 100x zopakoval. Kdo pochopil a nemuze se s tim smirit, nesmiri se s tim stejne jako ten, co pochopit nechtel...
Zdenek: OK, máš pravdu, ten večer jsem s tím smířený byl, ale pokaždé když kouknu na link na celkové výsledky a vidím, že na republiku jdou lidi co byli vždy za mnou a mám odjeté 4 srazy, což je bohaté splnění pravidel, tak to ve mě vře. Klidně to přiznám, fakt mě to štve, ale jak píšeš, nezměním to. Chápu, že teď něco měnit na nominaci je špatné, ale já proti tomu bojoval od začátku sezóny, to dobře víš. Dle mě a snad každého s kým jsem se bavil, to nebude MČR, ale fraška. Jen je škoda, že to tu veřejně napíšu jen já.
Každopádně je to tak, nic s tím nenadělám a radost Etienovi dál dělat nebudu.

15.09.2008, 14:29 |
Etien (M)
skoda... ja se tak dobre bavil...

15.09.2008, 15:38 |
aTTim Tuner: a co ti branilo jet na vic akci, nez jsi byl ? Pritelkyne a prace ? No jasne, ze me to nenapadlo driv ... vzdyt ty jsi jedinej na svete, kterej ma pritelkyni a praci.
Prestan uz prosim brecet nad rozlitym mlekem. Mel jsi uplne stejne sance jako vsichni ostatni, teto sance jsi nevyuzil a ted tady porad dokola brecis. Uz konecne pochop, ze se kolem tebe netoci svet a ze to proste kvuli tobe, ani kvuli nikomu jinemu, menit nebudeme. Tak to je a tak to bude. Myslet si o tom muzes co chces, ale z meho pohledu tady porad dokola rozdmychavas debatu uplne o nicem a zadam te, abys s tim uz prestal. Znovu opakuju - nic se nezmeni.

15.09.2008, 17:10 |
Kapka (M)
2 Tuner: hele ja jsem ted taky mazal na Hermnak pres pulku republiky...a to mam jednu ruku zafixovanou v orteze...v patek jsem mel do vecera rodinnou oslavu svojich 35 narozenin..a jeste v 11 vnoci jsem predelaval svoji prezentaci abych dostal co nejvice bodu a treba i vyhral...vstaval v 5.30 v sobotu rano..litnul tam..cely den jsem delal rohodciho..ohodnotil všechny kategorie ESPL spolu s Pidou..zasoutežil jsem si ve dvou kategoriich..hned po srazu litnul domu zase pred pulku republiky ..a vecer mel s kamosema oslavu narozek..takže spat jsem sel až nejak po 4 rano..a stežuju si na neco?chci jet na finale do Prahy?chci..tak tomu musim neco obetovat...
Pavel02: Etien to pochopil spravne, melo to byt takove drobne zlehceni na me uz moc vazne debaty :-)
na souiteze jezdim hlavne jako rozhodci, protoze me to bavi, a to ze soutezim beru jako sanci nekam posunout (doufam ze dopredu) svoji vlastni instalaci... to ze mam tak nevyrovnane vysledky je dano tim, ze proste zkousim menit nastaveni (bohuzel ne vzdy k lepsimu), abych se neco naucil, byt je to system pokus/omyl... dalsi - a mozna hlavni pricinou - je to, ze kazdou volnou chvili (a ze jich je zalostne malo) travim budovanim vlastniho bydleni, a na auto a muziku mi nezbyva tolik casu kolik bych si pral a kolik by bylo potreba aby to vypadalo a hralo podle mych predstav... ale nechci aby to znelo jako vymluva... soutezit chci a budu, vzdycky je nejaka moznost (to pisu pro Tunera2, aby vedel ze neni jediny kdo toho ma vic)... treba zrovna v rijnu bych potreboval byt vic na stavbe a byt 2 vikendy v cudu se mi moc nehodi a nejradsi bych se na MČR a ME vykaslal :-) ale to zase nemuzu udelat kvuli ostatnim kolegum rozhodcim, ani lidem kteri me v soutezeni celou sezonu podporuji...