Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Průběžné výsledky - stav k 31.8.2008

o Navštíveno 8213x o
o 03.09.2008, 23:26 | Zdenek (A)

o 05.09.2008, 15:06 | Pavel02
Hm. Takže letos MR nic, sakra. Nechcete to rozdělit na CZ a SK ?? Že by jako první tři na MR z CZ a samostaně SK. Stejně pak udělujete mistra SK samostatně......................
o 05.09.2008, 16:03 | frantobmw
Pavel o tomto je pisane v prispevku o jedno nizsie...
o 07.09.2008, 16:35 | Pavel02
frantobmw: ten předchozí článek není tak úplně o tom, na co jsem se ptal. Toto byl spíš můj návrh jak případně vyřešit (elegantně) to, že jsme dva státy a děláme jedno společné mistrovství a tím omezujeme obě strany v účasti jak na samotném MR tak i na ME. V naší kategorii (ostatní tak nesleduji) kde jasně dominuje oskar a nesmyslně zasahuje Kapka (když Oskar nepřijede) je to do očí bijící nesmysl. ostatně i v článku níž jsem se k tomu vyjádřil. Jsem zvědav co se bude dít příští rok (už ale beze mě).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.751 sekund.