Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > KONEČNÉ VÝSLEDKY: Sezóna 2008

o Navštíveno 9939x o
o 14.09.2008, 23:48 | Zdenek (A)
Konečné výsledky v sezóne 2008 najdete zde: [ Link ]

V předposledním sloupci najdete počet účastí, v posledním sloupci najdete, kam se soutěžící kvalifikoval. Ještě zopakuji podmínky kvalifikace:

MČR - 3 nejlepší v průběžném/konečném pořadí z každé kategorie s minimálně 3 účastmi v příslušné kategorii v sezóně 2008.

ME - 2 nejlepší Češi a 2 nejlepší Slováci z každé kategorie, s minimálně 3 účastmi v kategorii. Na ME samozřejmě každý soutěžící reprezentuje svoji zemi.

o 14.09.2008, 23:57 | Zdenek (A)
Jeste jedna PROSBA:
Snazil jsem se vse spocitat s maximalni pozornosti. Pokud byste tam kdokoliv nasel nejakou chybu, dejte mi prosim vedet. Diky.
o 15.09.2008, 00:00 | Zdenek (A)
A jeste jeden DODATEK:
Kvalifikace na MCR i na ME je tam napsana bez ohledu na to, zda dotycny chce nebo nechce jet. Zatim vim jen u jednoho cloveka jiste, ze na ME nepojede, presto je tam napsana jeho kvalifikace. Pripadne nahradniky na ME zpracuji pozdeji a najednou, az jak mi odpovedi na informacni email.
o 15.09.2008, 00:41 | Pagoš
Pravidla jsou pravidla, ale fakt budou v ESPL 1W pouze dva účastníci? VladaTDI sice jel pouze dvě soutěže, ale za nim díra jak vrata od stodoly..
o 15.09.2008, 08:18 | Zdenek (A)
Pagos: Delas si jen legraci, ze jo?
o 15.09.2008, 09:12 | Smrada (M)
Tak 1 woofer je mazec. Tazzz rikal, ze Vlada neprijel do Hermanaku, ze prej mu body stacej
o 15.09.2008, 09:21 | Zdenek (A)
To je tak, kdyz nekdo necte co cist ma...
o 15.09.2008, 09:26 | píďa363
A je to tu zase :-)
o 15.09.2008, 09:39 | Smrada (M)
Aby bylo dobre pochopeno. Ja nehodlam Vladu nijak obhajovat. Jen mi prijde mazec takle promrhat vidinu mistra CR
o 15.09.2008, 09:44 | Zdenek (A)
Jde o to, kdo to promrhal...
o 15.09.2008, 09:51 | Etien (M)
Zdenek: pokud to Smrada mysli tak jak to napsal, tak ma na mysli, ze si to promrhal Vlada...
o 15.09.2008, 10:22 | Smrada (M)
Samozrejme, za to si muze Vlada sam
o 15.09.2008, 11:30 | TAZZZZ
Tak to je husty. To s VladouTDI mne vazne docela sere. Ani ja jsem nevedel ze musim jet aspon na 3srazy. Bral jsem to ze musim byt do 3tiho mista. Tim ho neobhajuji ale je to tak. :c(((

To tedy asi take ME beze mne.
o 15.09.2008, 12:00 | Zdenek (A)
TAZZZZ: Proc ME bez tebe? Splnujes podminky...
o 15.09.2008, 12:10 | Tuner#2
To bude republika k popukání :-) vůbec bych se nedivil kdyby to pár lidí bojkotovalo tak jak říkalo na srazu, ale je otázka, zda na to najdou odvahu a nebo to bylo nej ústně mezi 4 očima.
o 15.09.2008, 12:28 | Etien (M)
T#2: hele hrdino, proc jsi za mnou vlastne v HM neprisel?

asi jsi taky nenasel odvahu, co?
o 15.09.2008, 12:39 | Tuner#2
Etien: Protože mě stačilo Tě poslouchat jak se vysmíváš tomu co říká rebel. Navíc jsem se dost dobře vyjádřil v e-mailu co máš od min. týdne ve schránce a arogance v Tvých dotazech na rebela mě v tom jen utvrdila.
o 15.09.2008, 12:48 | Etien (M)
T#2: jsi chudak... je mi Te lito... a vis jakej je zasadni rozdil mezi tebou a rebelem?

rebel se neboji vyjadrit svuj nazor osobne, do oci dokaze rict, ze si neco mysli jinak...

zatimco Ty se musis schovavat za klavesnici...

o 15.09.2008, 12:53 | Smrada (M)
Tuner se laskave presune do druhe diskuse, kde uz nadelal zla dost a aspon tuhle seriozni diskusi necha napokoji. A rikam to jako moderator ne jako rozhodci EMMA!
(M)
o 15.09.2008, 12:54 | Smrada (M)
Zdenek: Tazzz asi nebude chtej jet ME bez Vladi
o 15.09.2008, 13:06 | TAZZZZ
Zdenku to ano to ja vim. Ale jel bych jako vzdy v parte. Sam nepojedu. A pokud nemuze VladaTDI na MCR nemuze ani na ME. Tak s tim celkem pada to ze jede tlupa jako jezdime. Vim ze pravidla jsou jasna ale ja take opravdu prehledl to ze musi byt 3 odjete srazy. Myslim ze u VladiTDI to bylo zrovna tak. Nevim jestli je jeste jinej soutezici co toho tolik odjezdil jako VladaTDI od roku 2005 co vznikla EMMA v CR a to jak male tak velke srazy ... no jeste asi Johanik ale to bude tak vse. U VladiTDI to 100% nebyl zamer. Predelava barak a ma opravdu hodne prace a s tim ze mu body na 3ti na MCR staci nejel tento sraz a makal na baraku. Tim se ho jednoznacne zastavam ze umysl to nebyl a chyby se proste stavaji.

Jen dodam krom jinych srazu a neni jich malo byl:
MCR 2005
M Nemecka 2005
MCR 2006
ME 2006
MCR 2007
M Nemecka 2007
ME 2007
A na vsech techto srazech co jsem napsal byl nejhure druhy.

Myslim ze VladaTDI rozhodne neni ten co by jezdil jen do poctu a co by chtel usetrit penize tim ze nejde a take myslim ze by se melo prihlednout k tomu jak k EMMA a soutezeni pristupuje cele roky od vzniku. A je pravda ze nema 3 starty ale stejne je na 3tim miste. A nepozvat zrovna toto auto na MCR je dle mne opravdu smutne. Pisu zde jen svuj nazor ale take se ho chci 100% zastat a ne jen proto ze je kamarad a opravdu EMMA venoval spoustu casu a penez ale treba take proto jak jsem krz nej loni na ME protestoval skoro 2dny a kdyz to klaplo tak on letos vse predelal aby uz nemohl nastat tento problem. Proto mne to opravdu mrzi a mozna by to stalo za zamysleni vedeni EMMA CZ. Dekuji

Pro rejpaly je to muj nazor a 100% si za nim stojim. Nemam zajem rozpoutat nejakou debilni debatu ale je to forum a mel jsem potrebu toto napsat.
o 15.09.2008, 13:17 | aTTim
Podminky pro letosni rok byly od zacatku 3 ucasti a do 3. mista v konecnem poradi. Tyto podminky byly a jsou stejne pro vsechny, dost se o tom diskutovalo tady i jinde. Cili mozna je smutne, ze VladaTDI nebude na finale, nicmene podminky mel stejne jako vsichni ostatni a neni proste mozne kohokoli prosazovat nad ostatni. Diky za pochopeni.
o 15.09.2008, 13:25 | Tuner#2
Smrada: OK, nevěděl jsem že už sem dokonce ani nemůžu nic psát...

Etien: Odpověď máš v "mé" diskuzi.
o 15.09.2008, 13:35 | Midnite
Tuner: sice se do emmy zapojim az dalsi sezonu ale prijde mi ze si tady vylivas zlost. myslim ze jsi skoncil o jedno misto za postupovym ale nekdo takovy pech hold musi mit.. jinak nic proti tobe
o 15.09.2008, 14:28 | Smrada (M)
Tuner: Obracis moje slova. Ja si myslim, ze v obou diskusich meleme dokonale dokola totez. Myslim, ze nema cenu obhajovat jednou dany pravidla. Pokud ma nekdo problem s tim, ze musi jezdit po srazech a BOJOVAT, tak potom to nechapu. Soutez je od slova SOUTEZIT. Jsou dany podminky, za kterych s soutezi a ty jsou pro vsechny stejny. Od zacatku az do konce. To, ze si nedosahl na postupove misto je proste vysledek SOUTEZE. To, ze si splnil podminky Te neopravnuje k tomu, byt na MCR za predpokladu, ze podminky splnili dalsi 3 lide lepe nez Ty.
o 15.09.2008, 15:59 | píďa363
Udělat jednu jedinou vyjmku by bylo dle mě dosti nevhodné, navíc by to nejspíš rozpoutalo válku :-(
o 15.09.2008, 17:08 | VladaTDI | Upraveno: 2008-09-15 17:14:12
Sem ted teprv dostal echo od Tazzzze ze se tady resim, pravda je takova ze jsem mel za to ze staci byt do tretiho mista pro kvalifikaci na MCR, je to ma chyba ze sem si blbe precetl pravidla a o zadnou vyjimku uz z principu nezadam, musim dat taky prostor spolusoutezicim, co me mrzi trochu vic je ME tam sem chtel letos jako i nekolik let nazpet vyrazit bojovat o tu porad utikajici jednicku, coz je asi tim ze nebudu na MCR v cudu. Jinak s tim casem jsem na tom fakt ted blbe ale to je vedlejsi. Jinak dekuju VŠEM! za podporu, vazim si ji... No co se da delat tak (mozna) pristi rok vsem z Emmy ahoj.
o 15.09.2008, 18:06 | Olin
Pánové, už sedm let dělám do tuningu a čtvrtý rok soutěžím v EMME, ale to co se zde děje, nad tím zůstává rozum stát. Jednou jsou zde daná pravidla, můžu mít na ně jakýkoliv názor, ale pokud soutěžím, musím je respektovat. Všechny ostatní debaty jsou doslova o . . . Ti co se kvalifikovali, Ti by se měli začít připravovat na MR a Ti co nepostoupili, nebrečet a začít s přípravou na příští ročník, aby to byli právě oni, co postoupí na MR.
o 15.09.2008, 20:28 | rebel
Etien:Jo jo děkuji že jsi se mě zastal to máš pravdu já jsem z těch lidí co řeknou z očí do očí co si myslím a proto jsem u někoho za rejpala a td. a lidi na mě koukaj divně a někdy radši sklopí hlavu a jdou jinam jen abych něco nezačal řešit to je ale vedlejší.
A Tuner#2 má taky pravdu ,že je lepší nic neříkat poněvač ,když někdo nechce tak se nedohodne a pak ho nekdo osolí jinde
Možná jsem hloupí a každopádně nechci už řešit MČR
čus :,))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3414 sekund.