Navštíveno 10051x

16.09.2008, 20:06 |
rebel Zdenek :jak jsi psal ,že se letos pravidla měnit nebudou ok
Ale mohly by sem lidi dávat poznatky jak by si to představovali a pak udělat něco aby nedocházelo k dohadám o ničem a celé dny
Můj názor: min 3 ůčasti na MČR ok, na MČR 3 lidi ok,ale chtělo by něco vyřešit stím ,že když budou mít 2 lidi stejné kvalifikační body tak určitě nerozhodovat ze součtu tlaku to mi nedává smysl to můžu jezdit emmu a jen tlačit a kašlat na instal jištění a td.. a jedu na MČR
Nechci ti fušovat do řemesla ale poznatky lidí se někdy hodí. S pozdravem Milan a příští sezonu naviděnou ,-((
na zmenu pravidel pokud nejake budou budes asi muset pockat az probehne skoleni Head Judge v nemecku.
rekl bych ze letos bylo vse jasne dany a pristi rok bude vse zverejneny pred zacatkem sezony.
Ani jeste neporbehlo MCR a uz resis zase to co tady opakujes posledni tyden dokola

16.09.2008, 20:49 |
rebel | Upraveno: 2008-09-16 20:50:42
oprava né min 3 ůčasti za sezonu ,ale tak polovina srazů aby se ukázalo jak to je aby se soutěžící neminuli a nepotkali jen na finále
kral007 :jestli jsi si nevšiml myslel jsem že by sem lidi dávali různé návrhy Ané diskuze o tomto MČR a ME to je už pase ,KDYŽ NEJEDE TAZZZ VLADA TDI PALÍR ŠRETR LEV JÁ TAK TO ABY SI EMMA POSTAVILA SPL AUTA A JELA ZA NÁS REPREZENTOVAT ČR fakt jsem zvědavej na ME kdo tam pomaže ha ha ha
No ona bude muset EMMA postavit i nějaké SQčka Experience Unlimited, neb si ty auta s kabelama hozenýma za sedačkou na ME nějak nedokážu představit :-)

16.09.2008, 22:15 |
Zdenek (A)
rebel: Podle ceho chces rozhodovat pri shodnosti bodu??? Podle velikosti bot? V SQ se pri rovnosti rozhoduje podle bodu za SQ. V ESPL se ma rozhodnout jak? Z kavove sedliny? Z postaveni hvezd? Logicky snad podle tlaku, ne? .... Uz toho fakt nechte. Sve jste si rekli, my vas vyslechli, rekli na to svuj nazor. Letos nic menit nebudeme. Na pristi sezonu se pokusime udelat takove zmeny, aby bylo mene nespokojencu. CO SAKRA JESTE CHCETE???

16.09.2008, 23:01 |
kojak | Upraveno: 2008-09-16 23:02:16
Zdenek:velke pohare na MCR
Tak pravidla bych nemenil akorat bych se trosku zamyslel nad tim ze by mely byt rozdeleny auta pro EMMU a DBDrag.Protože když jsem tak v Heřmanaku koukal v nekterých kategoriich se mi zda trosku ujete kdyz dostane za montaz a auto minimum bodu ale natlaci 145 dB a proto vyhraje a dostane se i na MCR nebo na ME
A ty maxi pohry s tim souhlasiiiim

16.09.2008, 23:24 |
felda16 | Upraveno: 2008-09-16 23:26:50
taketo nieco? :)) hoci len druhe miesto ale pohoda :DD

16.09.2008, 23:28 |
kojak presne take somm mal na mysle!!!!!

17.09.2008, 07:40 |
Havala | Upraveno: 2008-09-17 07:41:08
Tuner 2: Tak neco ti řeknu, už mě stím začínáš pěkně srát. Dobře vím že moje instalace naní po této stránce nic moc, ale nechápu tvoje debilní poznámky právě na mě. Uvědom si že za vše si můžeš jedině ty tvojí blbostí, protože pokud si to nepochopil, tak z finále tě vytlačili Vajdík a Zimáček, takžeco se pořád otíráš o mě? Mnohokrát sem s nima mluvil ale nikdy sem neslyšel nic takového že co ty tu zase děláš, ty bys tu neměl být a podobně....Prostě sme si řekli že pokud ses objevil na srazu že to bude těžká konkurence ale nijak sme to neřešili. Prostě se nauč počítat a smiř se stím že ty se na republiku nikdy nedostaneš protože nikdo neudělá pravidla právě pro tebe na míru. Nikdy bych to tu neventiloval ale co ti řekli o dojmu ze zvuku v Heřmaňáku? Vzpomeň si. To já sem v tomto ohledu dopadl líp, a nemám korekce apod.... Takže bych byl příště opatrnější než něco začneš řešit. nic neni jedonznačné.
Havala: A potrefená husa... Nemám osobně proti Tobě nic, ale sám se podivej na výsledky, kdo má více bodů za zvuk a instalaci. To co mě řekli, tak to byl jejich názor, mám na to jiný pohled, holt každý vnímáme zvuk jinak a to je v pořádku. Ohledně republiky, možná Tě uteklo, že loni jsem na republiku šel jako tuším 4. a byl jsem vicemistr a letos to mohlo být ještě o stupeň lepší nebýt nesmyslných pravidel...

17.09.2008, 10:34 |
Kapka (M)
ja nechci tak velky pohar...jak bych to asi vozil po srazech :-)))) me staci když mam zabalit tech svych 25 ks poharu :-)
Tuner2: porad dokola... "nebyt nesmyslnych pravidel..." tim by ses mohl ohanet pokud by byla pravidla zmenena v prubehu sezony, ale to se nestalo - pravidla byla stanovena pred zacatkem sezony, a pro vsechny stejna - mel jsi tudiz stejnou sanci jako ostatni se na finale dostat - fakt nechapu proc tu porad dokola brecis jak ti vsichni ublizuji... uz se na to vy**r, ted uz s tim stejne nic neudelas, a zkus v pristi sezone nam vsem ukazat, a dokazat, ze TY si zaslouzis jet na finale - podle me je to dobra vyzva, nemyslis ?

18.09.2008, 07:10 |
rebel | Upraveno: 2008-09-18 07:11:06
PRO VŠECHNY:jÁ TUTO DISKUZI ZALOŽLIL PRO PŘÍPADNÉ NÁMĚTY NA PRAVIDLA PRO ROK 2009 .
TAK JESTLI MÁ NĚKDO NÁPAD TAK HO MŮŽE NAPSAL A TŘEBA SE NĚCO ZMĚNÍ DALŠÍ SEZONU!!!
LETOS FAKT NÉ
?:)))
Felda:pohár pěkný bomba,ale neskladný a na srazy by se špatně vozil
bmw.525i: Máš mail, veřejně se mě to řešit nechce, ale rozhodně to není brečení, ale boj za spravedlnost a poukázání na to, že když jsem to říkal na začátku zezóny, tak to nikdo nebral vážně.
Proc tady zakladate neustale takove zbytecne temata doprdele uz? stejne se tady bude par jedincu porad stekat jako T#2... asi nemate co delat kdyz se chcete porad hadat

18.09.2008, 11:35 |
Zdenek (A)
T#2: Ale to uz jsi tady rekl kazdemu alespon 10x. Nestaci to? Klidne to napis i do srazu, do barazu, do pripominek........... nech si to vytisknout v rudym pravu, ale letosni podminky to stejne nezmeni. Chapes uz to konecne?
Tuner : z toho co jsem si tu přečetl je to brečení. Na zacataku byly dany pravidla, Zdenek zde i uvedl, proc tomu tak bylo a tusiz nezbyva nez ctit pravidla a kvalifikovat se. Spravedlive to rozhodne je prave tim, ze pravidla byly od pocatku jasne dany, rozdilovalo se vice lidi, ze pujde jen 5 do finale, ja s tim taky uplne nesouhlasil, ale co, pravidla jsou tu, tak sem se zaridil, jezdil a jsem na finale, tys mohl udelat uplne to same a bylo to.

18.09.2008, 11:38 |
Zdenek (A)
Jestli ma nekdo KONSTRUKTIVNI NAPAD, sem s nim. Radi o tom podiskutujeme. Ramena uz mame promocena od slz, tak pojdme delat neco rozumneho.
Johanik: A já snad nejezdil? Mám stejnou účast jako halda dalších lidí co na finále jdou, namátkou třeba stejně jako Kapka. A brečet? Některým příspěvkům jsem se musel smát já.
Ale máte pravdu, řešit to už nebudu...

18.09.2008, 11:55 |
Zdenek (A)
T#2: Beru te za slovo... Neres to uz... Diky ;-)
Tuner: Nejezdil, nemáš dostatek kvalifikačních bodů, tak jsi holt nejezdil natolik, aby ses kvalifikoval, pokud ses chtěl kvalifikovat, měl jsi jezdit. Ale to se tu mele stále dokola....

18.09.2008, 12:17 |
Smrada (M)
Si tak rikam. Kdyz budeme tenhle kolotoc naprosto zbytecnejch dotazu povzdechu apod. ignorovat, budeme narknuty, ze nekomunikujeme se soutezicima. Kdyz budeme reagovat, chce to pevny nervy, pac je to jak preskakujici gramofonova deska...deska...deska...deska.

18.09.2008, 12:24 |
Zdenek (A)
Tak kde je nejaky ten konstruktivni navrh???

18.09.2008, 12:32 |
Smrada (M)
Zdenku zadnej nebude. Mozna jeden. Upravme kriteria podle toho, co po nas chteji jednotlivi soutezici :)))
Nebrat osobne

18.09.2008, 12:42 |
Tuner#2 | Upraveno: 2008-09-18 12:43:44
Tak teda k příští sezóně. Stačilo by se držet evropských doporučených pravidel a na finále nominovat všechny co splní min. účast na 3 srazech. Pak to půjde považovat skutečně za finále a najde se skutečný mistr republiky. Navíc bych to zkusil udělat v dřívějším termínu třeba s TC a dB dragem a kašlat na to jak se vyspí Incheba a tím i nominace na ME budou jasné, neb tam pojede 1. a 2.

18.09.2008, 12:50 |
Smrada (M) | Upraveno: 2008-09-18 12:50:57
Tuner: Zajimave. Myslim, ze nejake smluvni vazby s Inchebou jsou, takze resit jine misto neni mozne (jestli je to jinak tak me opravte)
Budu pocitat 11 kategorii krat 5-7 auto rovnase 55-77 aut. Navrhni misto konani tak aby:
1) bylo dostatecne lukrativni, aby tam lidi prijeli
2) doprovodny program
3) bylo dostatecne lukrativni pro sponzory
4) melo dostatecne zazemi (spani rozhodcich a soutezicich vedlejsi zabava)
5) abysme se tam vesli bez problemu!

18.09.2008, 13:04 |
Zdenek (A)
Smrada to vystihnul pomerne presne. Faktem je, ze nejake vazby na Inchebu jsou, ale pokud budeme chtit jinam a budeme mit kam, tak neni sila, ktera by nas u Incheby udrzela. Proste smlouvy neplati nadosmrti, ale maji omezenou platnost a pak se prodluzuji nebo obnovuji. Takze to zase neni tak fatalni. Nicmene Incheba zatim nabizi nejlepsi podminky.
Ostatni body jsou vice mene opodstatnene. Na motokary klidne muzeme i do Velkeho Drevice nebo jak se to tam jmenuje. Ale finale nelze udelat kdekoliv. Pronajem rozumne haly neni za hubicku. Pokud ano, neni na miste, kam by prijel nekdo jinej, nez samotni soutezici a par jejich kamaradu. Na Autoshow prijde 20-30 tisic lidi, coz samozrejme zajima partnery. Zduraznuji, ze nelpime na Autoshow za kazdou cenu. Ale podminky jsou tam zatim asi nejlepsi, co jsme dokazali zajistit. Trapi nas v podstate jen termin. Mohlo by se to konat tak o 2-3 tydny drive, aby se daly delat kvalifikace na ME podle vysledku na MCR. Letos nas zpocatku jeste vypekli s tim mistem, vypadalo to, ze se tam vejdou akorat rozhodci a soutezici tam budou jezdit po jednom. Nastesti se tak nakonec nestalo. Nicmene to bylo jednim z podnetu pro 3 finalisty. Ale to uz se zase opakuji.
Pro pristi sezonu me napadaji drobne upravy, aby se finalova ucast nedala jen odjezdit. Ale to bych nechal na reseni az po letosnim MCR, protoze toho ted mame fakt hoooodne. Je nas tu na foru hodne a rika se, ze vice hlav vi vice. Takze kdyz nekdo budete vedet o hale, kde se da MCR usporadat za splneni vyse uvedenych podminek, dejte vedet a muzeme to resit. Sami uz o tom premyslime od prvni sezony a zatim proste Incheba vitezi...
Smrada: Smluvní vztahy po mě nechtěj, do toho nevidím. 5 - 7 aut bylo v kategoriích i loni a bez problému se to vešlo do jedné malé haly rozdělené napůl SQ jeden den SPL druhý den. Místo? TC je teď v Brně, tam by se snad nějaký volný pavilon našel a Brno není jediné výstaviště. Ohledně 4, tak že loni něco takového bylo? Vedlejší zábava byla úkolem každého jedince (neberu motokáry na které jsme se ale domluvili na místě), ale když je zábava rozhodčích přednější než účast víc aut, tak nemám co bych víc radil.
Zdeněk: OK chápu to. Jen mě zajímá, proč to dB Drag umí relativně bez "lidí" třeba v Budějovicích a "my" k tomu potřebujem Autoshow. Stejně si 99% lidí v naší hale zaklepalo loni na čelo co je to za blázny s autama bez kufru a šli dál. Stačilo se občas zaposlouchat do některých komentářů :-) neber to jako rejpání, ale fakt.

18.09.2008, 13:51 |
Zdenek (A)
T#2: Myslis cernobile.... Kdyz Smrada mluvil i tom, ze i zabava pro tym je jedna z podminek (ne nutna), tak tim nemyslel, ze se to kvuli tomu vsechno dela. Tak to neprehanej. Volny Pavilon se jiste najde v Brne, ale take je dulezite, za kolik. Tusim, ze TC bude mit rocni rozpocet v ponekud jinych cislech a radech. Zkouseli jsme PVA Letnany, ale bylo to neprustrelne hlavne financne.
Lidi klepajici si na celo se vyskytuji vsude. Ja bych na celo klepal kuprikladu na vystave abstraktniho umeni ;-) Ale to neni podstatne. Na tyto akce chodi plno lidi ruzneho razeni. A paradoxne prave i tito lide klepajici si na celo patri mezi ty, o ktere nam take jde. Pokud chceme, aby se EMMA dostala do podvedomi vice lidi, tak neni cesta poradat vsechny akce na "uzavrenych" lepe receno klubovych akcich. Tam prijdou hlavne ti, co uz vedi. Ten co si klepe na celo je potencialne jeden z tech, ktery treba jednou prijede na soutez. Na prvni pohled to takove lidi prekvapi, ale nekteri z nich to casem schropnou a zacne jim hlodat cervicek, jak to vlastne v tom aute muze hrat. Je to opravdu lepsi, nez co dava do auta vyrobce? Co si to takhle zkusit nekde poslechnout? A uz to jede. Ted to zase asi beru trochu extremne ja, ale pokud chceme byt videt, meli bychom pro to neco udelat, v nasem pripade MCR na ocich verejnosti. A Autoshow je v tomto smeru vice nez vhodna prilezitost. Mate-li jiny rozumny tip, sem s nim...

18.09.2008, 17:14 |
rebel Zdenek:No tak nic -Tak tento blog není o změně ale o tom samém jako minule.
Ostatní:Tak až budete pánové příští rok nadávat na pravidla tak si zatukejte na hlavu a řekněte si jé to já myslel ale nikomu sem to neřekl když se o tom mohlo něco napsat a možná na tom něco změnit nebo upravit.Za rok bude pozdě a zas se tu budem jen vztekat a vztekat.
Budu mluvit k věci. podle mého např pravidlo tří soutěží bylo zbytečné, protože se uplatnilo v podstatě jen jednou v kategorii ESPL 1 woofer. Stejně všichni objeli víc srazů. Navrhoval bych aby se finále konalo např ve čtyřech, aby tam byl určitá bojovnost na místě finále, prostě nejeli byste si pro jistý pohár. stejně tak si ale dovedu představit systém jako je v MS automobilových soutěžích - soutěží se celou sezonu bez finále a rozhoduje jen součet bodů. už ale vidím jisté týpky kterým by se to hrubě nelíbilo.
Jak již mnohokrát řekli EMMáci - podstatné je že pravidla platí po celý rok beze změny a pro všechny stejně. Já s tím problém nemám.
Když to uděláš jako MS v automobilových závodech, tak na to doplatí ti, kteří nemají volné všechny víkendy a jedno nedojetí už těžko doženou. Spíše je reálnější varianta, že se budou počítat čtyři nejlepší výsledky ze sezóny. Tak bude relativně nucen člověk odjet aspoň část termínů, ale jeden nebo dva výpadky ho neohrozí.
pokud bude chtit nekdo presny pravidla a dodrzovat je tak muze nastat ze auta budou muset bejt v devet rano zaregistrovany na place a nebo body dolu za pozdni prijezd
takze je jasny, ze nejaky narodni upravy musi byt, jinak by vsichni prskali jeste vic pri striktnim dodrzovanim pravidel
už vidím jak si někdo stěžuje že ten druhý měl tehdy a tehdy slabšího soupeře, všechno má mouchy...:-(
Taxík nevadí. Alespoň okolní lidé uvidí. v čem se můžou povozit :-) tady se mele stále to samé. co se člověk až diví. Rebl založí vlákno o možných námětech, Zdenek požádá jen o náměty a stejně prd. Možností jak upravit body a kvalifikaci bude určitě po vícero. Teď koukám na možnost se přihlásit do jedné soutěže a je mi jasný, že pokud nebudu jezdit tak nemám šanci, neboť soupeři jezdí skoro všechny závody, (zároveň to berou jako tréning) takže já budu muset taky a je klid. a ne že mi už body stačí...

19.09.2008, 08:41 |
Kapka (M)
ja bych nechal ty 3 min ucasti za sezonu...byl bych pro vice lidi na finale republiky než 3 lidy v kategorii...taky jsem kdysi navrhoval nejak treba pomoci bonusových bodu ohodnotit prubežný výsledek za celou sezonu...neco na zpusob 1.misto 3 bonus body 2.misto 2 bonus body 3.misto 1 bonus bod...aaby lidi mely motivaci cely rok neustale bojovat a jezdit i na souteže..

19.09.2008, 20:12 |
Olin já bych také nechal ty 3 min.účasti, ale na MČR bych pozval 5 lidí. Jinak si ale všichni musí uvědomit, že na začátku sezony jsou daná nějaká pravidla, a soutěžící je musí respektovat a ne brečet "já nevěděl", "já pracoval" a pod. Tady je nyní několik témat, na kterých se řeší věci doslova o . . . a většina debat, jako je třeba tato, by se měli řešit až po evropě!
Souhlasím s 3x účast za sezonu s jedním autem, na finále by bylo ideální prvních 5 z průběhu sezony. Byl jsem na na finále pouze jednou, ale i tam jsem byl v nejistotě, zda si pohár odvezu, letos jedu podruhé a už teď jsem klidnějsší protože vím, že si nějaký odvezu, protože nebůžu být mimo bednu.
Zdeněk má pravdu v tom, že není vše lehké zajistit, prostory, sponzory atd., tak zde jen nepomlouvejte současná pravidla, byla jasně daná na začátku sezony, a každý měl možnost si je přečíst. Osobně jsem také pro aby finále bylo dříve.
Jediné jiné místo, které by trochu podléhalo podmínkám konání je ,,Zahrada Čech,, v Litoměřicích. Jinak pravidlo Tří bych nechal. Nechápu že některým stále nedocvaklo, že jednou pravidla jsou dána a musí se jim soutěžící podřídit. Radši pište náměty na příští sezonu, ikdyž osobně bych to nechal až na dlouhé večery v zimě. Teď si myslím, že máme dost starostí s MČR a ME.

24.09.2008, 14:56 |
Kesam OMG.