Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Kdo jede ME

o Navštíveno 9891x o
o 29.09.2008, 19:38 | Boťas
Zdravím kdopak jede na ME v Rakousku?Já bych rád jel jen nevím jak je to s organizací jak to probíhá a hlavně se jaksi nějak nedomluvím cizí řečí což je dost problém.Tak jestli by mě nějací zkušení reprezentanti nevzali pod křídlo či se nechystá nějaká organizovaná výprava.

Kdyby se něco chystalo dejte prosím vědět nebo s někým moh jel dejte vědět sem nebo na josefbotik@seznam.cz

Rád bych jel
Dík

o 29.09.2008, 20:02 | rebel
tak pánové nechte caviků a pomožte kolegovi vždyt vás jede tolik zkušenejch tak botasovi dejte info jak na to atd...
o 29.09.2008, 20:21 | johanik
Letos bohuzel nejedu, ale byl sem trikrat a vzdy OK, co se tyce domluvy, tak idealni anglictina a pripadne nemcina, organizatori ME jsou vzdy Nemci, jakozto hlavni organizace EMMA. Co se tyce organizace, tak to chce sledovat co a jak se bude dit, mrknout hlavne kdy e registrace, zaregistraovat se, zaplatit startovny a pak radsi byt co nejvic u auta, vzdycky je to vsude jiny a ted se neda rict, jak to bude tam, obcas sou i docela komplikace, takze proste hlidat a poslouchat co a jak, v pripade hodnoceni pak se snazit jako vzdy co nejvic rict o aute, mit vse podle pravidel a proste chtit body :-) KDyby cokoli, napis na ICQ nebo sem, neni problem poradit
o 30.09.2008, 19:00 | frantobmw
Aj ja idem prvy krat, a taktiez nepoznam jazyk, bude to zábava :D
o 03.10.2008, 13:51 | Dragster
rebel: ty snad na ME kašleš? a kdo nás asi bude zastupovat ve 4 woofer?
o 03.10.2008, 15:34 | johanik
No prece ty :-)
o 03.10.2008, 17:41 | Tuner#2
Johanik: Takže nikdo, ale tak ona to nebude jediná kategorie bez účasti :-)
o 03.10.2008, 19:58 | johanik
Kategorii bez ucasti bylo vzdycky dost, jel sem 3x po sobe, ale letos proste nejsou finance, i kdyz je to prozatim nejblizsi finale co bylo.
Jen nevim proc, ale vsekry tvoje prispevky sou rejpavy a docela dost mi to uz vadi...
o 03.10.2008, 22:15 | rebel
Dragster:Jo jo letos kaš.. na emmu na ME.ANO CHTĚL SEM JET ,ALE NÉ ŽE SI NĚKDO VYMYSLÍ LOGICKÉ PRAVIDLO JAK ROZHODNOUT.To možná bylo logické pro ty co se jim to hodilo do krámu ,ale jinak to byla hovadina na entou .Atak na ME nejedu z principu at si zdenek postaví auto a jede za nás 4 wofer.Bude to letos zajímavé.Tak čus
o 03.10.2008, 22:39 | Zdenek (A)
rebel: Kdybych nebyl slusnej clovek, tak bych te poslal tam co zada prechazeji v nohy...
o 04.10.2008, 00:30 | Etien (M)
Zdenek: s ohledem na to, ze jsem, na rozdil od Tebe, arogantni hajzl, to klidne udelam za Tebe... staci rict :o)))
o 04.10.2008, 10:40 | Dragster
Johanik: já určitě nepojedu, vůbec nevím jak to tam vše chodí a hlavně nemám ani šanci na žádný lepší výsledek. Myslel jsem, že pojede rebel, chtěl tam a z mé strany věděl polovinu sezony, že já nepojedu.
o 04.10.2008, 11:22 | TAZZZZ
Ac dle mne 3 na MCR je fakt totalni blbost. Tak si myslim ze to co pises ze nejedes z pricipu je blbost jeste vetsi. Napsat ze nejdes z pincipu je jednoduche obhajeni neucasti ... a co kdyby si zrovna z principu jel a ukazal ze ti to tlaci a ze jsi rozhodne mel bejt na MCR kdyz nesouhlasis se souctem tlaku jako rozhodujicim meritkem.

EMMA uz je tu nekolik let a kazdej rok je nekdo kdo ma za to ze na to na ME jednoznacne ma ale nepojede ''protoze je to daleko a nebo protoze toto ci tamto'' ....... Ted nejede dost lidi co jezdilo tak neni problem se ukazat porovnat soupere a na neco zajimaveho se podivat a je to opravdu blizko a stejne jsou zase nejake vymluvy.
o 04.10.2008, 20:37 | rebel
Zdenek,Etien :JÁ NEŘÍKAL ŽE JE NĚKDO AROGANTNÍ TO DEJTE NA ADRESU NEKOMU JINÉMU.Hele do prdele si myslím nemusíme nikoho posílat né!To umím i já ale nedělám to a umím to i osobně.Ale možná je to vaše jediná odpověd pánové.
Tazzz:ty sám si prohlásil ,že když nepustí kolegu s passatem tak na ME nejedeš tak nevim.A ano z principu nejedu . Nominovaní nejedou a já bych měl jet ,protože se někomu nechce tak to né soorryy kolego(johanik vyjímka už tam párkrát jel tak si dá letos pauzu OK).
o 04.10.2008, 21:24 | Tuner#2
johanik: Nikoho nenutím moje příspěvky číst a pokud je rejpání to, že někomu poradím jakou plazmu, satelit apod. tak nevím... Takže to se všema mýma příspěvkama nebude tak hrozný. Najdou se tady tací co neporadili už rok nikomu nic, ale vždy se objeví víš v jakých diskuzích a tam opravdu jen rejou a zesměšňujou a to je dle mě horší. Mimochodem to, že David ME nejede vím, tak proto sem to sem napsal.
o 05.10.2008, 08:28 | TAZZZZ
Ano napsal jsem ze protoze nejede VladaTDI nejedu take ale ja uz take 2x na ME byl a VladaTDI take. Spolu by jsme jeli ale takto to seru. Mel bys ale myslet take na to ze za rok se ti krasne muze stat ze se treba na ME uz nedostanes.
o 05.10.2008, 12:10 | Pagoš
Přesně jak píše TAZZZZ, bejt Tebou, tak na ME jedu, dokud můžu. Já tenkrát nejel, když jsem mohl a dodnes mě to sere. Na Evropě jsem byl, i když jen na čumendu a prostě je to úplně něco jinýho, než jsme zvyklý u nás, rozhodně zajímavá zkušenost.
o 05.10.2008, 12:35 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jezdil jsem se divat na kazdy ME od roku 2004 a letos snad nevynecham kdyz je to blizko :-)
o 05.10.2008, 20:54 | rebel
TAZZZZ,Pagoš:Jo něco na tom bude ,že mě to třeba bude srát že nejedu na ME to je fakt.Ale ted už mi to časově nevychází a tak až příští rok no jo bude to možná dál to je blbé ale to se nedá nic dělat.Tak čus,-(((
o 06.10.2008, 21:23 | pepe689
-)))))))))) válka Roseových
o 07.10.2008, 22:52 | Kapka (M)
ja treba osobne jedu na ME...i když vim že tam budu tak do počtu..protože jsem videl nejake soutežni instalace z ciziny..ale i tak za to mi to stoji..byl jsem už jednou v Bernu..a nelituju toho..takže se vykaslete na tyhle debilni žabomyší valky a koukejte všichni jet..kort když je to za kopcem v Rakousku
o 08.10.2008, 21:29 | rebel
ne ,:)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3637 sekund.