Navštíveno 10151x

měl bych dvě otázky
1. Je už známo, zda bude změna v pravidlech pro sezonu 2009?
2. Dá už se sehnat CD na ESPL pro rok 2009?

24.10.2008, 14:51 |
Zdenek (A)
Z emailu od EMMA:
The new Rulebook and CD
On this year European Championship the Mastercopy of the new SQ competition Disc 2009/10 will be presented to the EMMA Affiliates and the Industry partners. In addition the new rulebook will also be in its final stage. After the Eurofinals the rules will be published for download and also the new tracks will be available as mp3 files to give all interested groups a possiblity to get an impression. The launch of the new Rulebook and CD will be at the 2009 Head Judge training.
Takze po ME by melo byt CD i pravidla. Tak uvidime...

28.10.2008, 00:53 |
-gregi- | Upraveno: 2008-10-28 00:54:15
Zdenek, bude na sezonu 2009 EMMA DVD-Audio na SQ a ak hej bude na predaj? Dik..

28.10.2008, 07:10 |
Stofi gregi: ne, melo by byt zase pouze audio CD.
Alpine nie je sponzor EMMA, tak ziadne DVD-audio? ;-)
gregi> kvoli 1 HU sa to moc neoplati, to by si musel mat vlastnu kategoriu
-gregi- Zapomeň na DVD-Audio, to je už dávno mrtvý formát. Taky bych byl rád, kdyby žilo SACD, ale vzhledem k tomu, že ve stolních DVD to byl běžný formát a v Blue-ray přehrávačích ne, tak je jasné, jak to s SACD a DVD-Audio dopadne.
Ja som sa pytal len preto, lebo minulu sezonu bolo aj DVD-A. Skusali sme porovnat DVD-A a CD na tych istych nahravkach v aute a bol tam rozdiel... A doma postupne prejdem asi na platne kedze SACD a DVD-A su uz mrtve:-)
-gregi-: Tak rozdíl mezi CD a novýma zvukovýma formátama byl zřejmý hned od začátku, kdy jsem to v roce tuším 2000 slyšel na IFA. Ale máme víc jak 8 let po představení, tyhle formáty zná asi tak 1/100 populace (i těm znalým kterým stavím kino musím vysvětlovat, co že to vlastně ten jejich DVD přehrávač umí a kde že to SACD vlastně koupí/respektive nekoupí). Navíc když vezmu nejnovější vývoj, kdy kdejaký DVD přehrávač z loňské řady za 300Euro uměl oba dva formáty a dnešní Blue ray i za 2.000Euro to neumí...
[ Link ] tak to asi o něčem svědčí... To že F1 umí DVD-Audio je dáno dobou jejího vzniku - to ještě byli znepřátelené firmy v souboji a buď uměli SACD a nebo to druhé. Až pak se objevili první obojetné a dnes už to spíš zas mizí viz. link. Můj názor je ten, že pokud bude nová F1 (už by si to zasloužila), tak buď bude umět oba dva formáty a nebo taky spíš ani jeden.
P.S. Mimochodem když zmiňuješ domov, tak pořádný hifista se k deskám vracet nemusí, on je totiž za ten hnusný digitál nikdy nevyměnil.
-tuner2-: Suhlasim s tebou (A pripajam info, ze nova F1 nebude urcite buduci rok;-) ), jedina vec k tym platniam, vies ako to je, polovici ludi sa to paci a druhej nie :-) Idem to teraz komplexnejsie testovat tak uvidim presne rozdieli na tych istych interpretoch... PS: jediny problem je cena danych nosicov, kde sa moze splhat pri DVD-A az na 1800sk/ks (napr. McIntosch reference) a pri 200g platniach, kde sa nachadzaju 2skladby na 2000sk/ks :-)...

31.03.2009, 21:55 |
mega1 nechci zakladat novy tema a tady se o CD uz mluvilo.. chci se zeptat: mailem jsem objednavala 1 ks emma CD pro SQ a neprisla mi zadna odpoved - poslete mi ho nebo ted neni..?

31.03.2009, 22:26 |
Zdenek (A)
Klid. CD budou. Privezl jsem z Nemecka balik, ale s objednavkama se roztrhnul pytel! Po zkusenostech z minulosti jsme necekali takovy zajem a silazovat CD, ktera nam pak zustanou ve skrini, to se nam fakt nechtelo. Musime tedy priobjednat, ale budou. Nemusite se bat....

01.04.2009, 09:00 |
mega1 ok, jsem teda v klidu :-)))) dik