Navštíveno 10097x

02.11.2008, 21:15 |
Zdenek (A)
Uz se stalo zvykem, ze po 2 letech dochazi ke zmenam v pravidlech. Letos to snad nebude rozsahle zemetreseni, ale nektere veci byste meli vedet uz ted. Takze nahlednete na nase stranky EMMA CZ
[ Link ] a ctete...
Škoda že nebude 1W, SQ jsem zkusil, tak jsem chtěl i ESPL, no tak nic
To si dělají EMMAci legraci? Myslím na 1W kategorii.
Alespoň dali včas vědet.
Zdenek kam budu zaradene auta kroew mwju instal za zadnymi sedackami do vysky operadla, ale 2x15"? lebo kat 8 woofrov uz nie je.

03.11.2008, 08:06 |
Zdenek (A)
Siggi: Zkus se zamyslet.... Jen mala napoveda: 8 wooferu nebylo u nas ani letos ;-)

03.11.2008, 09:15 |
Boťas Sakra sakra sakra!!!!!!!!!to zas mužu předelavat celou instalacia je to hotovy měsíc tak papa 1W už definitivně asi žadna naděje na zachováni asi neni co?Chjo:(((

03.11.2008, 09:22 |
Zdenek (A)
Jo, je to skoda toho 1w. Ale co se da delat? Soutezicich v 1w bylo vzdy nejmene. Za celou sezonu nejmene ze vsech kategorii. Prijelo jen 5 lidi a z toho jen 3 byli na vice nez jedne soutezi a to jeste kdyby VladaTDi mohl dostat ucast na finale bez kvalifikace, tak neprijel vubec ;-)
to Zdeněk: nevíš zhruba termín prvního eventu 2009? Březen či později? Dík

03.11.2008, 09:53 |
Etien (M)
Havala: myslim, ze to bude cca jako letos...
resp. brezen to nebude urcite... to neni zadny sraz, tudiz ani soutez...
vidim to na kveten... nejdriv konec dubna...
ale ber to jako strelnu do boku ;-)

03.11.2008, 10:01 |
Zdenek (A)
Etien strili pomerne presne............ takze pozor na nej ;-)))))
Havala: Ty budeš zkoušet Advance?
Zdeněk: Bude i nějaká změna pravidel v nominaci na MČR?

03.11.2008, 11:28 |
Kapka (M)
Zdenku jak je to s postupem v kategori když byl na MČR? plati to furt ze musi do vyšší kategorie SQ+MM ?

03.11.2008, 12:09 |
Zdenek (A)
Tuner#2: Kvalifikacni pravidla na MCR zrejme doznaji nejake mensi zmeny, ale to budeme resit az na jare. Na to je zatim cas.
Kapka: Viz pravidla pro SQ Experienced:
Soutěžící je oprávněný soutěžit v této kategorii, jestliže splní všechny následující podmínky:
- Vozidlo a/nebo soutěžící nikdy nesoutěžil v EMMA SQ v žádné jiné kategorii než EMMA Entry nebo EMMA Experienced / Rookie. Soutěžní pravidla EMMA 2007/2008
- Vozidlo a/nebo soutěžící nikdy neskočil na prvním, druhém nebo třetím místě v kategorii EMMA Experienced / Rookie na národním nebo mezinárodním mistrovství.
- atd...
Takze z toho plyne. ze vsichni finalisti z MCR v kategorii SQ Experienced musi do prislusne kategorie v SQ Advanced. Pokud by nekdo v SQ Experienced na ME skoncil do 3. mista, platilo by totez.
Kategorii MM ani ESPL se toto netyka.
jediny dobry vidim ze bude zase kategorie omezena na 2k€ :-)
bude zase zabava

03.11.2008, 15:31 |
Zdenek (A)
kral: Pro tebe to asi bude zabava, ale ja se budu zase hadat s lidma, kolik ten jeho zesik vlastne stal...

03.11.2008, 15:34 |
Etien (M)
to dokazovani cen bude otrava... to je pravda...
nicmene to umozni soutezit i "lidovejsim" instalacim...
to oceňování komponentů vám nezávidím, to je fakt, ale zase je to rozumné pravidlo s ohledem na charakter soutěže.
zdenek: budes brat katalogove MOC ceny a podle nich se pojede, kazdej mame stary ceniky :-)

04.11.2008, 09:40 |
Pavel02 | Upraveno: 2008-11-04 09:43:11
Jen bych se ujistil: ta kategorie exper.2000 je omezena pouze cenou komponentů? tedy počet kanálů omezen není? A ještě dotaz: jak oceníte komponenty u kterých už není aktuální cena? tedy komponenty staré třeba deset let? viz zesilovač DENON, HU DENON a pod.

04.11.2008, 09:46 |
Pagoš Pravděpodobně dle původních doporučených cen, 2006 se taky počítaly komponenty za plnou původní cenu. Takže i když zesík dnes kousíš za 3k, ale původně stál 30k, tak už jsi v půlce limitu jedním zesíkem :)

04.11.2008, 09:58 |
Zdenek (A)
Pred 2 lety byl tetnto "cenovy" system ve vsech SQ kategoriich. Priznavam, ze to byl opruz a byli jsme stastni, ze to zrusili. A ted tohle! Pokud nedojde k nejake uprave oproti praveku, tak by se to melo pocitat skutecne podle doporucenych koncovych cen komponentu v dobe nakupu noveho kusu. Takze paradoxne muze nastat prave to, co popisuje Pagos. A nejen to. Komponenty tahane z ciziny nebo dokonce ze zamori byly vzdy neskutecnej orisek. Protoze nejsme chodici katalogy, tak jsme samozrejme nedokazali na 100% overit vsechny ceny. Az vyleze finalni podoba pravidel, dame ji k dispozici a dozvite se presne, jak se to bude pocitat. Jeste poznamenam, ze v praveku se do ceny nepocital instalacni material a neaktivni komponenty, jako ruzne kapacitory apod.
zdenek:
Jo, je to skoda toho 1w. Ale co se da delat? Soutezicich v 1w bylo vzdy nejmene. Za celou sezonu nejmene ze vsech kategorii. Prijelo jen 5 lidi a z toho jen 3 byli na vice nez jedne soutezi a to jeste kdyby VladaTDi mohl dostat ucast na finale bez kvalifikace, tak neprijel vubec ;-)
kdyz se vratim k tomuhle, kdo jel na ME v 1W? dik

04.11.2008, 10:37 |
Zdenek (A)
kral: Nominaci meli Olin a Pepa Botik. Olin rovnou rekl, ze nejede, tak jsem ho ani neregistroval. Registraci jsem poslal jen za Pepu, ale ten tam nakonec take nebyl, alespon ho tedy nevidim ve vysledcich.
ze jste nenominovali VladuTDI, kdyz nikdo nechtel jet :-)
kdyz dostal pozvanku kluk ze 4W z pateho mista a na MCR taky nebyl...
nebo byl problem v tom ze Vladovi chybel treti sraz

04.11.2008, 11:45 |
Zdenek (A)
Kral: Nemel 3 akce.

04.11.2008, 12:01 |
SIS Taky jsem chtěl stavět instalaci pro kategorii 1w... :o(
SIS: Tak to nejsi sám, jednu takovou mám, No tak holt nebudu jezdit :-D

04.11.2008, 13:41 |
Zdenek (A)
Hosi, tak sup do SQ! Je cas na kvalitu... ;-)
Zdenek: SQ jsem byl, ale na Advanced to není ... :-D

04.11.2008, 19:57 |
SIS Takže když budu chtít soutěžit tak v kategorii 2w?
Zdenek: Do SQ se mi zatím nechce :o)

04.11.2008, 21:25 |
Etien (M)
sis: ano, 2W...
No zaujimave zmeni v kat. mna zaujima v kat Advanced (kedze tam postupujem) kat. Pure sound? To bude ako Pure pasiv bez korekcii?

05.11.2008, 09:58 |
Etien (M)
franto: postupujes do advanced...
pokud bude tato kategorie v danem regionu kde budes soutezit otevrena, vim ze uvazujes o soutezeni v madarsku, tak v ni muzes soutezit...
Pure sound nebude jako Pure pasiv...
Pure sound bude jako jine advanced, jen se nehodnoti pozice, protoze v PS budou zakazane casove korekce...
Je to škoda chtěl jsem příští rok do 1W
Zdenek: Předběžně, nevíš kdy budou pravidla pro příští rok v češtině, abych se mohl připravit. Přece jen chystám nějaké změny a rád bych vše sihl.
Kde bude příští rok EMMA budeme vědět až tak asi březen?
Je možnost stát se pro příští rok rozhodčím EMMA?
Je mne jasny ze za to EmmaCZ nemuze ale nas***** jsem teda dost, nejenze to letos nejak neklaplo a pristi rok uz tedy soutezit nemuzu, tak taky proto ze jsem si pred mesicem koupil na novou sezonu novej zesik za celkem raketu a ted je to k nicemu...

05.11.2008, 17:11 |
Zdenek (A)
Vlado, tak mas 3 moznosti:
- ve 2w zapasit s Jardou
- jit vyse
- jit do SQ ;-)
4. moznost je se na to vykaslat, ale to by bylo obecne skoda :-(

05.11.2008, 17:24 |
VladaTDI | Upraveno: 2008-11-05 17:25:19
jit do 2W je o nicem s Tazzzem si nebudem konkurovat, a na 4w mam nevhodny auto, do Sq no to asi neni pro me, jeste to budu resit ale asi pravdepodobne za 4 a obcas se na Vas pridedu podivat :o)
no 160dB na emme tiez padlo v sedane :)
A co rozdeleni multimedia na pristi rok? Porad bude s procesorem a bez?

02.01.2009, 21:05 |
mega1 | Upraveno: 2009-01-02 21:06:12
jak se bude pocitat cena v kat. do 2tis. EUR u komponentnich repro, kdyz mi vejsky sezral pes a nahradila jsem je jinejma??
:-)))))
že by měl někdo stejně nenažranýho pejska jako mám já? :-)

03.01.2009, 21:54 |
mega1 to si pis! :-))))
mega1 - zapocitas do toho i cenu psa :-) a novy vejsky