Navštíveno 3870x

Tak čo hoši,chystáte niečo aj na tuto sezonu,nejaké prekvapko??Dojdete navštíviť aj nás? :)

jasne ze chystame
a jasne ze se ukazeme i na SK
ale nerekneme nic :-DDD

10.01.2007, 15:28 |
petis Jako Kleneex. Mlčíme jako hrob:-))
noo,tak to som si aj myslel,ale aspon som sa pokusil no :D
no to by nebylo prekvapko kdybysme to rekli:-)))
a nakupte poradny pohary at ta cesta za to stoji:-))) ty plastovy byli divny

10.01.2007, 16:05 |
petis Lada:-)))))
jj snad sa chyby ktore boli odstranili, aby ste sa citili u nas ako doma :DDDDDD niektori z nas sa zase chystaju k vam ::DDDD hehe

10.01.2007, 18:17 |
Pluto Felda: Na SK soutěžící se samo taky těšíme. Hlavně na AHT team, ty už jsme dlouho neviděli :-)
tak, já se teda připojuju za celý WALACHMOTORS (decibel) club, že vás přijedem potrápit celkem často, takže počítejte s menší kolonou :-) jsou na vás přichystané 4 kusy :-)))))
hmm,tak ako vidím pre nás zas nič neostane :(((
ale radi vás privítame :)
ale joooo, zůstane... budete se ale muset snažit ;-)
třeba oči pro pláč, co mishane:-))
Ja snad ani ne. Mam to tam 350km a v kategorii monster bejt fakt nechci. Domluva s rozhodcima je na bodu mrazu.
Jen si nato vzpomenu....... tak mi jde mraz po zadech

No jo no nezařaditelný auto prostě hodili do monstra ale když už monstr tak měřák do bedny jako všichni
jo no, o to se celou dobu Barthez s tím čuráčkem hádal, a i přesto ted debílek řekl NE :-(
no však v niektorých prípadoch je to s ním ozaj ťažké to vieme :-/
mishane ale bohuzel ma pravdu pokud auta ma instalece pred B sloupkem neni pro neho kategorie.
Proste pred B sloupkem nesmi nic byt takove jsou pravidla
Si asi prodlouzim B sloupek nebo budu startovat v monstru na SK ale jedine s merakem vevnitr. Mel bych hodne velkou vyhodu oproti opravdovemu monstru a to sile cele installace v jedne bedne :-)
no to by me zajimalo jestli udelas i tak v beden vic nez 170db :-P
muzeme to zmerit ve vyskove treba jestli dojedes
JJ To by me taky zajimalo jestly jo :-). nekde to pak skusime a uvidime :-)))) Ale i tak je to pro me nezajimave. Kazde SW ma svou bednu :-(

12.01.2007, 15:54 |
mishan | Upraveno: 2007-01-12 15:55:19
Kleneex: já ti rozumím, tak když to byl monster, tak měl dát měřák do bedny a to neudělal!!!!! to myslíš taky že je správně?? ha?? já myslím že neee
ale bohuzel je na monster take omezeni a to max rozmery muzou byt jen 1x1x1m :-((
take jsem se to dozvedel ve francii
hmm, tak ted babo rad.... no vidím že Barthez s nama na slováky radši už na dB drag nezavítá :-( :-))
Podle pravidel by neměl nikam ale je tam myslím nějaká položka o hlavním rozhodčím ale nevím jak to přesně je
No me to docela nebetycne sere. napadlo me pozadat kluky v CR aby se nato zeptaly nekoho vejs. Aby me nekam zaradily napevno a daly nejakej papir, kterej bych v SK omlatil o hlavu....
bohuzel pokud mas jake koliv dil z instalace pred B sloupkem tak nepatris do zadne kategorie budes muset asi ten zesak posunout
a jinak ten papier ti nepomuze protoze kazdy hlavni rozhodzi se muze rozhodnout sam jak chce to je jeho pravo jestli te necha startovat nebo ne :-(((
takove jsou hold pravidla ale muzes startovat v Bass Racu tam na instalece nejsou zadne pravidla ;-)
presne jak rika Kleenex ani u nas bys nikde nemel bejt ale nechapu proc te nenechali v Extreme jako u nas kdyz si tam nemel komu konkurovat
Lada :
No prave ze na SK jo. Extreme se tam pohybovalo kolem 142........
Premejslel jsem jak to elegantne predelat, ale nemam proste misto :-((((
michalee, v Extremu na SK jsem přece já, už nevzpomínáš?? :-D
tak huš huš :-))))))))
Mishan :
Ajoooo :-))))))))))))