Navštíveno 4853x

02.09.2006, 20:41 |
*DM* Tak jakpak bylo,pánové "Tlakaři" na SK a Db Dragu v Trenčíně?
cakam reakcie na dnesne santenie pana rozhodcu :D

02.09.2006, 22:32 |
mishan | Upraveno: 2006-09-02 22:33:50
Ludooo, no myslím že co sem napíš Barthez tak z toho se tady všichni poserete, jinak Walaši dovezli 3 pohárky 2 první místa a jedno 2., tak jsme to tam opět trochu rozebrali :-))))
felda16: NOOOOO COMMENT toto už je mimo chápání všech čechů, šak víš ;-)

02.09.2006, 22:39 |
*DM* Mishan: Sem mu říkal,jeď s náma na Křivou Hnátu........ vím co myslíš :o))))))))))))))) to je teda ale síla,ale nechám Barteze,aby sem napsal sám,přece mu nemůžeme pokazit radooooost.
Jinak velká gratulace Vlach Motors za reprezentaci v zahraničí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jjj díky asi nás za chvíli některé začnou nenávidět podle toho kolik tam měří, že Ali a Doktoréééé :-)))))

02.09.2006, 22:49 |
*DM* Jak bude trochu volno u nás,hned s Váma pojedu,na SK zábava od příjezdu do odjezdu,nuda nemá šanci :o)))))))))))))
no co zas já pouze 143,2 :-)))
prej pouze ....woeee :-))))
pekne chlapci gratulujem aj ja........
no proti některým jsem HUPKA
hupka se píše s B jako Houba
NE NE TO JSOU NA JÍDLO TYTO JSOU HUDEBNÍ Z P
NE NE TO JSOU NA JÍDLO TYTO JSOU HUDEBNÍ Z P

02.09.2006, 23:02 |
*DM* Ali: 143,2 bezvaaaaaaaa
*DM* díky taky jsem spokojený
ali ta kproč zakladatel Hubek mi to vždy píše s B , se ho sám zeptej :-P :-)))
Hádejte čí jsou ?

To je náš Dr.Hirax - ala babka kořenářka

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

02.09.2006, 23:52 |
*DM* No ty wo*e....... :o))))))))))))))))
All :
tak jsem ted dojel home. Jeste jsem se musel na ceste posilnit a trochu vzpamatovat z pohadkove rise na "SVETOVE" urovni souteze DbDrag na SK. Pozdeji rozvinu debatu, ale ted sem hodim nazorne foto. Malem jsem ho "vomlatil" o chodnik :-))))))
Nejdrive jsem byl zarazen do teto kategorie a bylo mi umisteno cidlo kupodivu na stejny bod na skle jako v CR..................

.... no jeste jsem vyplnil nesmyslnej papir se jmenem a kategorii a uz jsem supital do auti naladovat trak 18, kdyz tu se najednou prifaril chalan nemecky mluvici a napsal tohle na sklo.

Nasledovalo tahani me sanice po aute a preskakovani blesciku v ocich. No zamackl jsem slzu, kdyz se semnou ten nemec nechtel bavit. Odvetil jsem MONSTER???? OK, ale prdneme merak do bedny a bude to v cajku.......... Odpoved : NE NE NE tady to je na svetove urovni USA a rozhodlo se, ze monster auto bude merene na okne !!!!!!!
Nemcour rekl : Mam tu ted 2 dvoubodove akce a musi se vse delat presne podle regule. Rikam ok. Sel jsem pro anglicky mluvici tabulku kategorii a sel pak za nim..... Nejdrive jsem ji schoval a rekl WARUM ????? Rekl mi ze mam cast upevneni zesilovacu pred B sloupkem....... Tak jsem vytahl tabulku kde je v extreme jedno kde co je......... a ten IDIOT si po 10 minutach premejsleni a listovani fotek a brozur o Db, ze pro to aby diagnostikoval kategorii EXTREME musi provest kontrolu installace lankem od vrchni casti b-sloupku dolu a to nejde protoze tam ma prekazku a tak nemuze 100 procentne rict, ze to je EXTREME a tak do do kategorie "vejs" ( jsem nevedel, ze monster je drsnejsi :-) ). No a to je vse.
Hlasite jsem mu zatleskal a podekoval za konverzaci v NJ a odjel jeste pred vyhlasenim :-)))))))

03.09.2006, 00:10 |
*DM* :o))))))))))))))))))))))))))))))))
Toho chalana též poznávám,ten mě už od prvního vidění měl rád jako ostinu v p*deli...............
Mno vidím,že nejsem sám..................Velebnosti,chce se mě blejt..........
No co, poslat ofiko stiznost a ne tu brecet... Jak to tak pozoruju, neni to prvni podobna stiznost na regulernost souteze na SK. Proste si delaj co chtej, tak bych je normalne naprasil.
Jen musim zduraznit ze byla zpochybnena zarazovani kategorii u nas v CR a v DE. Rekl jsem mu ze jsem byl vzdy EXTREME a on mi rekl ze nemci jsou doslova "idioti". Polozil jsem mu otazku, ze to mame asi v CR stejne a tak jsme taky "idioti" ???? BLB krcil obocim a smal se !!!!!!
Nemám slova

03.09.2006, 00:18 |
*DM* Jako Tappaja,Slováci u nás podávají protesty pořád,už se to tu nejednou řešilo.BLB si dělá co chce..........
Kazdopadne toho nelituji, ze jsem jel. Pokecal jsem s klukama. Zasmal se nad odrezavanim SWcka ( ptal jsem se ho v NJ 3x jestly ho chce fakt odriznout za zavesu a on pak fakt vzal nuz a VIZ nahore :-))))) ) Pokecal jsem dobre s dnes uz bejvalima kamaradama RADEM a MARIEM ( oni vedi za co :-)))))))))))))))))))))) ) a samozrejme s kolektivem z CR.
Je jeste musim podekovat MARIOVI a RADOVI za zarizeni smeneho obchodu CZ na SK.
TEDA SOMOZREJME JESTE PRED TIM NEZ SE STALI BEJVALEJMA KAMARADAMA. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no ty vole tak toho lituju ted jeste vic ze jsem nejel, kruva aspon bych si z nemcem pokecal :-))
jinak me bylo receno ze z Pandou bych byl na SK ne Street A ale Extrem :-DDDDD
pre ze na dverich od kufru nemam tapec ale spis si myslim ze soudi podle hodnot nez podle instalace :-((((

03.09.2006, 09:09 |
hotdog | Upraveno: 2006-09-03 09:18:36
tak to je mazec. se divím barthezovi že si to neobhájil s jeho němčinou...
a není o kategorii výš náhodou ex 5+??
mimochodem proč odřezávali ty woofry???
hotdog: já o 2 dB mín :-(((((( mazec co? :-(((
hm,to bych rozhodcimu asi na miste vrazil do rypaku a rekl mu ze jedinej idiot co znam je on,i kdybych uz si na dB Dragu nemel skrtnout!
Parek v rohliku :
Ja jsem si to snazil obhajit, ale ten tupec rikal ze vsichni ostatni tomu nerozumej a ze ma tu 2 bodovou akci a tak to nepripada v uvahu. Dostalo me jak se bal toho testu lankem a okecal to jinak. On mi vyhrozoval, ze veme retez a lanko a zacneme auti prohlizet. Ja mu rekl ok a pak to ani nechtel delat.....
prostě CUUUURAAAAAAAAAK, jinak t oani napsat snad nejde :-( :-)))
Normálně ofiko protest jinak to s nima už nevidím fakt p...s

03.09.2006, 13:51 |
JiM Tak to sou idioti to jehruza, proc jako odrezal ty woofry to nechapu!!!!
Jinak gratulace Aligatorovi i osattnim walachum :) i vsem ostatnim :)
vola sa MIKE a na prvych zrazoch bol vazne v pohode kamos ale teraz mu nejak zacina prepinat a vymysla poriadne koko...ny.....

03.09.2006, 14:04 |
Gzero barthez, no ja ziram taktiez co ti to tam narobili, ale sa asi citili ohrozeny takze ta supli tam kde si nemal sancu, ty merak na skle a oni v bedni noo . ale ten tvoj fosgate je to pecka , pekny bass no super. dufam ze este prides niekedy na sk ,i ked tomu neverim ...

03.09.2006, 16:38 |
Pluto Jedinej problém u toho Bartheze je jak psal, že by mu mohli zsilovače vyčnívat přes Bsloupek, ale pokud ne, tak podat protest :-)
Barthez: Hoď sem fotku přesně zaroveň s obouma Bsloupkama, at se koukneme, co mu vadilo :-)
JiM: proč odřezali woofry.....že bysme to nechali jako kvíz????
Mishane jen je nechej hádat proč řízy řízy a čí to je

03.09.2006, 20:31 |
petis a já to asi vím. že by to bylo Doktorovo:-))
nj,je videt ze tyhle DLDcka holt plnej kotel neustoji,ale pred tim vysledkem zase smekam
Doktor mněl jen tu spodní řadu jestli se nemýlím kolik s nimi naměřil než umřeli?
el-diablo: rekord :-)))))))))
jj přesně tak ,kdo si počká ten se dočká :-D
Díky vás se tak na něco zeptat ochota půl prdele
ale noo, nemusíš se hned urážet :-))) prostě bude malinké překvápko :-))
Se neurážím jen jsem se slušně zeptal a zase ty vaše překvapení jak kdyby se nemohlo říct normálně kolik a nedělat ocapinky hold valaši

03.09.2006, 22:32 |
hotdog | Upraveno: 2006-09-03 22:33:07
i ty ďáblíku,a co se takhle místo rozčilování podívat na výsledky nebo na rekordy....
hotdog: :-))))))))))))))))))) dobrýýýý :-))))))))
vy jste jak malí já dodám fotky a Mishan výsledky nebo se nám tu ještě někteří rozbrečí

03.09.2006, 22:43 |
Pluto WOW, co to nevidím :-)))) Doktore, gratuluji k přírustku do rodiny, ale zároveň upřímnou soustrast za ty dva.

03.09.2006, 22:46 |
petis co jsem vyhrál?
:-))
Gratuluju k rekordu Jindro.
petis: no přece ty dvě rozřezané membrány :-)))

03.09.2006, 22:53 |
petis :-)))))))))
koukám že se jindřichům na slovensku daří a vozí si do čech rekordy :-) a taky je tam jako jediny zařazujou do stejnejch kategorií jako v čechách
hotdog: :-))) mluv za sebe,myslim ze zrovna Hirax uz na slovensku vystridal snad vsechny kategorie krome monstera :-) a kdyz uz tam nesoupli jeho,tak aspon Bartheze,rakouskej rozhodci ma zrejme barak blizko Temelina.

03.09.2006, 23:09 |
*DM* Doktorééé dobrýýýýýýýýý,gratulujiiiiii,to jsi zase nasadil pár lidem tady u nás brouka do hlavy......
Aligátor ladí

Náš Wallach motors club jezdí rád na SK,abychom se dostali na pódium za miss slečnami - to dokazuje náš kamarád Mishan -:))))
Doktore vitam v Panda rodine :-)))))
Doktoree, ty jo ani nevíš jak sem se klepal když jsem tam musel k ním přijít se fotit...brrr, tohle není nic pro mě :-(
No ten rakusak bude asi:
Car Hifi Pro - Mike a je Head Judge dB Drag Racing
dB Drag Racing Slowakia
dB Drag Racing Hungary
a od neho jsou ty DLDcka :-))
taky gratulace....Mishane ty se tam tváříš jako kdyby ti ten harém patřil woe :-))))))))).............moc pěkný :-)