Navštíveno 4978x

Tak jsme nakonec dalsi kviz nestihl vymyslet, tak to zkusim pozdeji, ale pridavam fotky z Krivky a neco malo hodnoceni.
No COMMENT !!!!
Takhle dobre jsem se dlouho nepobavil a troufam si rict, ze nejlepsi sraz letosni sezonu. Vsem co odjeli pred vecerem vzdavam uprimnou soustrast, protoze si nechali ujit srandu jako blazen.
KRIVONOSKA HLEDA SUPERSTAR.....

...HOD NA TERC....

KAREL SUVERENE JEDNOU RUKOU A DVEMA PRSTY ....:)

ZENSKA DISCIPLINA.....

03.09.2006, 11:05 |
Mr.Loony | Upraveno: 2006-09-03 11:06:57
PRISTANI UFO PRIMO NA RYBNICE ....

KRIVONOSKA CUP 2006

A NA ZÁVER : "JAK TO VYPADALO NA VRATNICI, KDYZ UZ NEVEDELI, DO CEHO PICHNOUT..."

masakrrrrrrrr, škoda že jsem nebyli, ale prostě jsme nemohli :-(((
JJ kdyz nato koukam tak naprosta bomba :-))))) Nevim nevim co bylo lepsi, ale v globalu asi ta krivka..... ale zase bych se nezasmal na slovenskou svetovou uroven Dbdragu :-)))))

03.09.2006, 12:34 |
*DM* Barthez:Jsem Ti říkal wo*e,jeď s náma...........
Až na tu účast byla vcelku slabá

03.09.2006, 16:27 |
Pluto Diablo: To není Hradec nebo Mimon. Na Křivku jezdí kolem 100 aut každý rok, ne 100 000 jako na Mimon :-)))
All: Děkujeme všem za účast a věřím, že jste si to užili :-)
Já to neměl s čím porovnat jen s lonskem a to bylo trochu jiný takže prostě jen můj názor
no nej foto určitě ta poslední
El-diablo: loni tam bylo MČR v dB Dragu... Letos nás to ještě čeká za měsíc na žívě, tak Křivka byla jen o doplnění bodu na dB Drag a sejít se a pokecat.... Jinak díky všem co přijeli............
to diablo: i když znám relativně jen pár lidiček osobně, byl to super sraz, páč si tam člověk prostě odpočinul... nikde si nestál frontu,každýho druhýho co si potkal tak si znal a vyšlo i počasí - prostě ideální weekend

03.09.2006, 22:13 |
zdany Vsem: Super srazik, bylo zajimave videl vase ospale a gumove figury za sobotniho rana. Jinak musím říct, že lituju toho, že jsem tam nezůstal přes noc. :)) Počasí lepší než výborné, pohodový lidičky a perfekní zábava. :)

03.09.2006, 23:22 |
*DM* Celika:Holt musíš se taky přije podívat i jinam než jen ve čtvrtek v 19,00 na sraz k ústřednímu hřitovu.

03.09.2006, 23:22 |
*DM* Loony:Ta poslední fotka je very goot!
Mnom yslim, ze specialne Loony bude mit jednu serii z jeho vecerni pantomimy, jsem zvedavy kdo sem tu serii da jako prvni :-)

04.09.2006, 22:01 |
Q

04.09.2006, 22:45 |
*DM* Už dal :o)))))))))))))
DM co to meleš za pi.....ny se čtvrtkem?