Navštíveno 4613x

tak gratulace k vykonu
P.S.-prave sem odeslal objednavku:-)))
Taky se pridavam ke gratulaci :-)
Hmm, obednavku tusim na co, kurba s vama je to tezky, to sem se zas dostal do kategorie :-))))
no lado škoda že jsi u toho nebyl ale rodina je rodina

16.09.2006, 23:59 |
zdany A musim rict, ze i ja jsem byl prekvapeny. Dely se divy a osobni rekordy padaly. :)) Vito - Gratulace. :)

17.09.2006, 00:29 |
petis taky gratuluju.
no jestli to takhle půjde dál, tak se na dB drag asi vyseru :-( :-))))
jinak taky velká gratulace, jak jsemse dozvěděl hodnotu, tak mi spadla brada :-O
kolik?????????????????????
sakra 144 začíná být zase málo. no což další rok přidáme na tlaku.... :-))
gratuluju
tak to dotáhnem asi na 150 a bude dobře
jinak gratulace
Ládo Víta řikal že jesi něco přidás tak si posera jo hold si se měl držet svého UUNNAA jedine B.Z.U.K je ta pravá kára na Db drag
Vinzek jenze ty vase nakupni tasky narvu do Galaxy minimalne 4 tykze bych mel mit teoretisky 8SW:-)) tak a ted mudruj:-))))
jenže ta Galaxka nemá zas tak velkej kufr na těch tvejch 8SW a nezapomeň na zesíky
myslis?????:-))))) ja myslim ze bych jich tam, 8 i se zesama narval:-))
ale Vitovi to preju snazil se dost
lada: nevim jak do galaxe.ale do sharana by se vešly v pohodě
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

17.09.2006, 22:35 |
*DM* Mishan: :o)))))))))))))
Já,jestli to tak půjde díál se na Db Drag nevyseru,i kdybych měl končit poslední........
DM: tak to si dobrý, klobouk dolů máš můj obdiv
*dm*: nevěřím, na to je ten vir moc nakažlivej a nevím jestli by v léčebně v bohnicích už našli lék :-)))
Díky za gratulace, mám z toho mooc velkou radost a hlavně vůbec sem to nečekal
2 Lada: máš strach že dvě JBLka to nepřetlačej? To je hrdinstvý 14 dní před finálem narvat kufr dalšíma wooframa, ale fakt netušim kam to tam chceš dát včetně zesíků aby si nebyl nad hranou oken
Vita a kdo psal ze budu cpat dalsi SW???:-))) to napsal nekdo jinej ja jen rekl ze by se jich 8 vesko a kouknis e nekdy do gaalxy tech 8 by se jich tam veslo jak nic:-))) jen sem napsal ze by si mel vzit v potaz nepomer velikosti auta ale to je fuk hlavne ze bude sranda ne??
Vita: neříkej mi že tu hodnotu si dostal s Helixem, to není reálné, že ty jsi měl jinej zesík co? a já možná tuším jaký :-)))
HELIX 1000.2 muj bejvalej nic jiného v tom neni jen se zadarila bedynka
ty kokšo, tak to je neskutečné :-O to čumím
2 Lada: velikost auta určitě hraje velkou roli, ale zas máš dvojnásobnej výkon, no sem zvědavej na finále, sranda to teda bude :)
2 Mishan: jj helix, udělal to fakt jen nátrubek, ta bedna byla dost přidušená

19.09.2006, 13:15 |
zdany To Mishan, musim potvrdit, nic jineho krom natrubku jsem u Viti nevidel. :)) Oproti Krivonosce. :)