Navštíveno 3651x

26.01.2007, 21:02 |
petis :-))))))))), ale kdyby byly pandy fakt stejný byl by to mazec:-))

26.01.2007, 21:05 |
petis Jasně. Myslel jsem stejnej odstín:-)
hele potom me splichnite nejake plech na vzorek abch si mohl vybrat stejnou barvu ;-)
Laaadoooo: šak sem ti psal na icq abys mi dal číslo barvy a ty furt níííc, tak jak to máme teda stříknout??? :-)))))))))))))))))
petis: stejnej odstín bude ;-)
Karel: na kolik to vyjde, s doktorem jsme domluvený, že ji bere, ale dělá furt na pandě, tak moc není na netu
Mishan rikal sem Karlovi at se s tebou spoji:-)))))
mishan.: černá je ultra TATRA 603 ale červenou jsem dělal,ta nemá číslo...
a mám jí teda pro tento případ,1000kč na auto,včetně tuž. a ředidla...
ok. domluvím se s Doktorem, a dám vědět...... si ted připadám jak jeho mluvčí :-)))))
takže, Karle, barvu berem, takže ji předej MikeVW a on mi ji na Vsetín doveze jak bude mít cestu, ještě mu napíšu at se domluvíte, jo
mishan:ok,a kolik jí budete chtít?
karelmax: no na jednu marabelu, takže nevím kolik jste jí spotřebovali, kolik toho je za těch 1000 Kč??, pokud to vyjde na celé auto tak tolik bysme vzali ;-)
mishan: černou i červenou,po 1kg za 1000.-
takže jestli tomu dobře rozumím, tak 1kg červené + 1kg černé+ Tužidlo to celé za 1000,-Kč? jo? pokud ne, tak mě oprav...
ředidlo koupím
mishan: jj,přesně tak. A ředidlo musí být PUR. Polyuretan..
oukej,a co je to proboha za barvu že se to ředí tímto??? :-)))
ale pokud ta cena jak jsi psal výš bude i s ředidlem, tak to pošli všechno, jo? díky
je kluci oni neexistujou telefony?? asi by to byla snazsi domluva:-)ú)))
tak mi tak napadá, mohl bych si udělat pandí mládě ??? :-))
Lada362: tobě se to nelíbí???? že to tu řešíme?? :-(
já musím šetřit každou korunku na dB drag :-)))))))))))))))))
lada: myslis ze dva lidi co jezdi dve sezony dbdrag se uslysi v telefonu?
leda ze by si psali esemesky :-)))
Midshan nevadi mi to ale mate v tom hezkej chaos:-))
Lada362: jo máš pravdu, to máme :-)))))))))))))))))
Kral007: gut hláška :-))))))))))
karelmax: tak to vyřešme, nebo se tu z nás Lada posere smíchy :-)))).....pošli mi komplet barvu se ředidlem a tužidlem na jednu marabelu...jo??
dobře, dám vědět mikemuVW
nic nevím,nic neslyším... :-)))
karelmax: takže s mikemVW jsme domluvený 12.2. ke mě jede, tak mu to prosím dovez, jo ? dííky
vy ste blazni, ja na vas s barvou kaslu mam uz metalizu, ale aspon to bude podobny :)