Navštíveno 4506x

05.03.2007, 19:50 |
petis Tak střecha je hotová. Musím požkat až to zaschne a pak to převálcuju válečkem aby to bylo trochu rovný.
Ale podruhý už bych to dělat nechtěl:-)))
Někde by to sice ještě chtělo ale jedna pixla už je zdělaná, takže nato prdím.
A musím uznat že je to fakt tvrdý jak beton. Počkám a za tejden na to stoupnu:-))

05.03.2007, 19:51 |
petis
konecne, uz som myslel ze ti opadlo ked si nepisal :DDDD

05.03.2007, 20:09 |
petis Felda. ne nespadalo. ale zkončil jsem před pul hodinou:-)))
Trvá to docela dlouho. musí se to po vrstvách nechat uschnout aky se to nestrhlo.
no ti jo doufam ze tam mate max 4mm ;-))

05.03.2007, 20:47 |
petis Kleneex: jj,
jsou tam nalepený proužky dynamatu a ty jsou zamázlý zároven
mi tu kua netvrdte, že toto je povolené v Ačku, když nemůže byt přelepený paskou zadni dekl na dveřích, tohle fakt jako nechápu, vždyt se po té střeše dá chodit a neprohne se , tak to přece není normální tlumení,jako na SK jste na 1000% v Extreme
jako fakt mi to hlava nebere a kroutím tu nad tím už dlouho , ale píšu až tedkom :-(
mishan - no nieco vravis, jediny rozdiel je asi v tom ze toto na zozname je a to nase nie....

05.03.2007, 22:58 |
petis mishan: proč by nebylo když to má 4mm, a navíc je to ještě v seznamu povolených materialu?
:-)
mishan hele asi takle sou tlumici pasty ktery maji testy a neni to jen tahle de hlavne o to aby nemeli zpevnujici rohoze a jiny prisady ale je to jak to je tohle je povolene a tim to hasne.Moznost si to napatlat na strechu ma kazdej:-((
Tak podle fotek to má lépe udělané petis, vypadá to úhledněji a nemá tam takové díry.
Tak že Lado, oškrábat a znova ! ! !
: o ))))))
Fridom ja sem jeste fotky nedal:-))))))
petis/Lada: jasan chápu, jen jak sem viděl DVD z db dragu jak Kleneex rval pásku, kterou měl přidělany zadní tapec, tak mi to prostě nejde dohromady, tot vše

06.03.2007, 15:54 |
Lada362 | Upraveno: 2007-03-06 15:57:21
Mishan hele tlumeni a nedovolene dotlumovani a zpevnovani/tak je brana paska/ je neco jineho
navic my mam 4mm coz kdyz sem videl fotky ruzovyho pantery tak ty krapniky 4mm nemaj
Lada : Myslel jsem že ty fotky co sou v příspěvku : Lada362 - dalsi den za nami:-)) je tvá práce a teď že to sem hodil petis, njn zase jsem myslel : o ((
Tak jsem zjedavej, jinak petis, ty si dal jednu vrstvu, nechal si jí zaschnout a pak si dával druhou ?

06.03.2007, 18:14 |
petis Fridom: jj, přesně tak.
Jinak to video vypadalo velmi zajímavě, jak chodil po té střeše, budu kupovat combi a tam by se mi to docela šiklo, tak jsem zjedavej, jak budete spoky.

06.03.2007, 19:54 |
petis no já jsem stím na střeše skokojenej.
Ale narovinu říkám že po střeše chodit nebudu:-))
No ty mozna ne ale ja si to prubnout chci urcite kdyz ty na to nemas nervy :-DD

06.03.2007, 20:37 |
petis Kleneex: no to radši ne:-)), aspon na sezonu to musí vydržet:-)))))))
petis : nemusis po te strese chodit, staci na ni jen stoupnout jako na tom videu :-) Prece to musis vyskouset ! A kdyz ne ty tak aspon Lada. No a kdyz se to nepovede, tak se to koupi a udela znova, kdyz je to tak levne a dobre se to nanasi : 0 ))))

06.03.2007, 21:45 |
petis Protože mám 85kg tak na střechu určitě stoupat nebudu:-))ani na kraj:-))
jen tak pro zajímavost kolik to asi stojí,bud balení nebo kilo nebo tak nějak pro představu,dík
asi takle kouknete jak naslapuje opatrne jasny ze nesmis hupsnout pri 4mm se zlomi vsechno

06.03.2007, 22:05 |
petis
dík ,ale za 6,5 kg 200e je dost
Kolik jste toho dávali, abych měl představu kolik bych toho potřeboval na střechu combi ?

07.03.2007, 18:16 |
petis Fridom: na Pandu padla celá plechovka.