Navštíveno 5299x

takze aby ste nerekli oproti lonsku mate o 3 tydny delsi termin konec je na kvalifikaci na sraze 8.9.-Blatna.Pote kdo nema body nema sanci.
jinak kdo jiz body ma muze se jiz od nynejska hlasit na prihlasovaci Email
dbdrag@seznam.cz
do emailu zadejte -jmeno a prijmeni jmeno pod kterym soutezite kategorii , pocet bodu ktere jste ziskali v teto sezone , a v neposledni rade SPZ vaseho vozu z duvodu vjezdu do arealu vystaviste
dalsi info budeme prubezne doplnovat na www.dbdragteam.cz
jinak jeste jedna vec hlidejte si to kdo se nezaregistruje ma smulu protoze mame Emaily na polovinu lidi:-(( nikdo nebyl schopen si vyplnit dotaznik na strankach
tak já už sem tam .... snad :-)

23.07.2007, 19:21 |
petis registrace je v mailu:-)
Sakra, ze jsem to letos teda stihl..... se z toho po......
podminka je u zapnenych kategorii 20 bodu u nezaplnenych jako extreme a SS 3-4 i mene to podle ucastniku
bartez mas naky body jeste z lonska ne??
jo a jeste dopiste zda Bass race nebo DBdrag

23.07.2007, 23:18 |
mishan | Upraveno: 2007-07-23 23:19:16
Lada362: nebudu posilat znovu mail,( abys v tom neměl chaos) u mě viš že dB drag ;-)

24.07.2007, 20:23 |
sumi jj ja taky poslal

24.07.2007, 20:23 |
sumi jj ja taky poslal

24.07.2007, 20:33 |
zdany Asi taky teda poslu, kdyz jinak nedate a Mishanovi jsem uz slibil, ze se musime v Budejkach zkulturnit.. :))
Sumi: No jestli predvedes v Budejkach co umis, tak bacha na to, aby jsi nezaspal kvalifikaci nebo rozstrely... :))
jinak Plutak uz pracuje na infolistu na nase stranky bude tam vse potrebne vcetne startovneho kdo ma vic kategorii jako treba DB a BASS RACE samozrejme musi zaplatit startoivne za kazdou skupinu.Startovne musi byt uhrazeno nejpozdeji 3 tydny pre finalem kdo nezaplati startovne ma smulu:-((( nerad bych totiz jako loni aby mi zustali naocet pohary ze se nekdo na posledni chvilku rozmyslel na srazech sou to zanedbatelne polozky kdezto ty finalove ne:-(((

24.07.2007, 21:59 |
Pluto JJ, pracuje se na infu na našich stránkách, na 100% o víkendu jsou tam všechny informace.
Zdany: a kua, vidím že se z toho už nevylížu :-)))) kurnik, to bude teda akce ):-)
Lada :
No mam no, ale hotove auto je v nedohlednu........ :-(
Barthez: bez tebe to nebude to pravé ořechové,tak přijeď třeba fandit a zapařit
Doktor :
vis jak to je doktore. Otazka pevne vule. Kdyz naaaahodou bude auto hotove, tak urcite prijedu aspon jako divak a delat bordel vecer po hospodach :-)))))) a s ladou a karlem odnaset stromy :-))))
jen co zjistím SPZ tak taky pošlu registraci :-)

25.07.2007, 15:41 |
PRESS jako teple pes o:-))

25.07.2007, 17:32 |
zdany Hot Dog: Sim teee, naka SPZ.. Na parkovisti je jich spousta.. Si nejakou utrhni. :)

25.07.2007, 18:45 |
sumi zdany: no tak doufam ze tak nedopadnu sam...sem zvedavej jestli mi pujdes v patach :-))))
Zdany/Sumi: no vy ste dvojka, doufám že se na finále nepotkáme :-))))))
no co si ji nepamatuju kterou mám na maluchovi a možná povezu 2 v1 tak nevím jakou spz nahlásit

26.07.2007, 18:08 |
zdany Mishan: No jo nooo, Plzen a okoli. :))) Ale u vas to taky neni slavny. :))))
HotDog: ty prijedes s Matrjoskou?? 2 in 1 ???
zdany : neee to bude nejaká spešledice Nescafé :-)))))

26.07.2007, 21:39 |
zdany Mishan: Ja myslel, ze narve malucha do Feldy. :)))))
spíš něco jako matrijoška
ja uz nemam cim jed :-(#
tak mozna jen BR
kolko je tych biodov??? kto nema 24 bodov nema pravo na finale?? je to taK?? pytam sa zo zvedavosti :)

06.08.2007, 17:31 |
Lada362 | Upraveno: 2007-08-06 17:32:06
felda tak uplne to neni je to jako na ME 24 bodu pokud se neobsadi kategorie dostavaj sanci dalsi na rade
beru to tak ze by bylo nefer dat sanci nekomu kdo bude celej rok cekat kam se nacpe pak si vybere kat a prijede jen na finale a vse vyzere
aha tak dik to som potreboval vedet...