Navštíveno 6878x

04.08.2007, 14:23 |
petis heled tak na REčka prej máš udělat 350-400L bednu, co nejširší a klidně okopírovat podběhy. štěrbinu 25cm širokou. Stěna kde budou woofery by měla mít aspon 10cm, čím víc tím prej líp. a to celý zaoblit. Zaleží ale na výkonech zesíku. Ale tohle by mělo pro začátek stačit. Tak a ted je to na tobě:-))
parada odpovedel nejak brzo uz na tom pracuju sem od pilin vsude ram svarim z jeklu aby to bylo tuhy

04.08.2007, 15:33 |
petis jj, bylo to rychlý. Docela se divím že vubec poradil.
jo koukal sem na jeho auto vychazi to stejne podle oka
hmm to teda asi SC nebude,...

04.08.2007, 21:49 |
petis tyvole mazec. jsi stím dost pohnul.

04.08.2007, 21:59 |
Lada362 | Upraveno: 2007-08-04 22:02:12
pomahal mi bracha ram bedny je jekl 3*2cm:-)))snad to bude drzet
akorat se ta fotka zmensila nejak vic nez sem chtel:-))))
povedlo se okopirovat sloupky takze penit se bude minimum

04.08.2007, 22:01 |
clown ty woe .. koho mate na MDFku ? :o)) asi tvrde VIP zakaznci ...

04.08.2007, 22:05 |
petis clown: jj, kupujem to po deskách:-))
Lada: jj, to by mělo, už se těším na ladění:-)
asi neumim pocitat:-)))

nooo, Lado, na koho z nás si brousíš zoubky??? ha? :-))
já bych to viděl na SM3-4 :-((
šak ja mam taky 2 SW a jsem v SM 3-4 :-)))
Hotdog: leda že by neměl 2. baterku a nebo baterky 3, pak s nama není
to je jedno ale tych 150 s tym mozno da....
Lada: v ST C jsi taky se 2 wooframa protože máš 2 baterky
taky může jet na 18V a je v SS

05.08.2007, 17:13 |
zdany Vsichni delaji stenu, ze bych ji taky vyrobil ? :))))))))))))))
to je mazec v Pribrami uvidim kam mne zaradej zatim muzete uzavirat tipi kdo bude presnej /asi vas bude vic/ vylosuju jednoho a dostane neco hezkyho:-)))
hele neser :))))
Super street 1-2 to je tutovka

05.08.2007, 18:09 |
petis tyvole milion batcapu:-)))) a ty empíky, no vypadaj všechny stejně:-)))
3x EA24000D ;-)
dohromady tak neco kolem 30tis wrms :-D
a kde máš přípojku od temelína :-))) ještě že už nejsem v SS jako loni...
jinak já bych typoval že budeš tam kde jsi tedy STREET C
tohle uz neni SC ale SS 1-2 ;-)
ma tam jeste totiz kapik
To jsem rád,konečně pořádná konkurence
kleneex to bylo ke komu ta kategorie? já myslel ládu
Láďa nemuže bejt ve street C, protože z fotek jsem pochopil, že dělá stěnu... takže E eeeeee
me se z ty fotky nezda ze by to byla Livin Loud marbella :-),aspon mi tam nejak nesedi ten cernej B sloupek :-),ale mozna se pletu
mam cernej celej vnitrek auto je origo cerny.-)))
A ty stříbrný dveře.... to je !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laďa tam má MAgic mate ... ten neni stříbrnej....... Hm?????
tak asi ho tam dorobil :D

06.08.2007, 19:27 |
mishan | Upraveno: 2007-08-06 19:28:21
no jo, tu fotku sem našel na Termpru u nějakého Francouze, takže Lada si z nás ze všech hezky vystřelil :-D :-D dámy a pánové :-))))
zde dukaz
[ Link ]
Mishane ty kurvo:-)) jak chces mam pro tebe ten bonus :-))))) bedna nad okna dve baterky 2*15 co je to za kat??:-))))
Lada362: že by to byl tygl ?? :-)))) tipuju street A??? nene, to nebude street A to budeee , street max.... hmmm... přemýšlím... hmmm počkej... tak to bude to samé jako moje sestava, heeeeej a já sem v Street Max 3-4 takže to bude asi kategorie SM 3-4 uhodl jsem???? co dostanu za odměnu?? :-)))))

06.08.2007, 23:22 |
hotdog | Upraveno: 2007-08-06 23:23:27
mišane miluju tě :-(((

06.08.2007, 23:29 |
mishan | Upraveno: 2007-08-06 23:38:43
hotdog: ale prosímtě, jako kdybys neznal Ladu :-)))))) a co se týče mě, budeš mít velké problémy ;-) to si pif :-)

06.08.2007, 23:56 |
Lada362 | Upraveno: 2007-08-06 23:57:30
mishane ty si o to primo rikas:-))
hod dog neboj Mishan je hrdina protoze vsechny nase srazy sou pro nej daleko a na slovensko vi ze kuli nemu nepojedu:-))
Lada362: ty moc dobře víš, proč jezdíme Slovensko a ne Čechy, a jestli ne, psat to tu nebudu, protože bys to nezkousl :-)) takže nebudu zbytečně čeřit klidné vody dB dragu ;-)
a o co si říkám nebo ne, tak za to muže hotdog, on mi napsal provokativní zprávu s hodnotou 147,9 dB :-) takže si prcej jeho :-)))))) a na ten popud zbrojím, protože neprodám dvou kuži zadarmo a stejně jako on i já toužím po titulu.... ;-)
co bych nezkousl?? ze na slovensku mas vetsi sance??

07.08.2007, 16:11 |
mishan | Upraveno: 2007-08-07 16:13:44
tak to sem vůbec , ale vůbec nemyslel, to je až to poslední a myslím že šance jsou jak na slovensku tak i u nás naprosto vyrovnané, řekl bych že u nás jsou šance o něco málo větší...
a jezdíme tam proto, že tam to aspon žije, ne jak u českého dB dragu, tu je bohužel absolutně mrtvo, žádná zábava, prostě nic :-( , Na Slovensku je pořádná SHOW, zábava , spousta srandy, to je to hlavní co nás na dB drag táhne, nejen pořádné decibely. Slušovice to bylaz mého pohledu ostuda a to že na to nemáš lidi je Lado tvuj problém.. víc k tomu psát nebudu, od slováků by ses mohl hodně učit.... ;-) ale co já k tomu mám co kecat.. vzdyt tomu vlastně vůbec nerozumím :-))))))
Hiraxi, ta samolepka je ale provokativni :-)))
mishan a lada: kluci nechte toho, jste jak malý jardové
mishan: to nebyla provokace, to byla jen informace, kterou by ses dozvěděl o pár dni pozděj... nebo by ti to možná řekl aligátor který tam byl.
a je mi jasný co chystáš.... co jiného než dld???
Hotdog: ok , necháme toho jinak já to věděl hned ten den, volal sem Zdanymu, ale tak trochu z tvé strany to provokace byla, to mi nepovídej ;-) a já sem za ni samozřejmě rád ;-)
route88: dobrá jak malý michalové a ládové.
mishan: no tak dobře byla, ale taky jsem se chtěl hlavně pochlubit...
no nevim v cem oistuda ale to je fuk a jestli ti schazi vykrikovani ze tahle je nej a tahle je taky nej tak to potom jo to sorry:-))))a koukam ze si kam vitr tam plast o tom uz sme se presvedcil davno loni si rval a jeste letos kuli zarazovani a ted je to opacne ale to je tvuj boj nenutim nikoho aby jezdil k nam kazdej at jezdi kde je mu lip.Taky by ses mel zamyslet ze tu zabavu okolo si delaj lidi na slovensko jedete jen soutezit a odreagovat se ale tady uz je to rivalita a nervy kuli mistrovstvi a o tom to bohuzel jeTim koncim tuhle diskusi kdyz se ti u nas nelibi jezdi na slovensko komu se libi at jezdi k nam a je to vyreseny:-)))))))))
no vidím že si mě Lado vůbec nepochopil a meleš tu blbosti... rivalita kvuli mistrovství?? no jo, ale jak je to možné, že je to tak celou sezonu??? kvuli zařazování sem měl připomínku pouze a jen jednou max. dvakrát, tak co to tu na mě vytahuješ???ale co už no....seru na to, ty seš nejlepší a všichni sou hovna , stejnak to jiné nebude ;-) konec debaty jak píšeš
cetl si nekde ze sem nejlepsi?? ja ne:-))))na rozdil od nekoho snesu kritiku :-))))
jakto že nee, jsi nejlepší v kategorii Extrem 5+ a to hned 2krát ;-)
kua už toho nechme :-))))) nebo mě jebne :-))))) si dělat navzájem problémy :-(

08.08.2007, 01:10 |
erix7 (K)
Dr.Hiraxi, abych te na priste nepochcal ja osobne O:)
erix: to ne, ty se v budejkach vyradis na Ladovi zezadu jako loni :-)
eriku vím že jsi Emann já taky i když tento rok jsem se nějak moc nezůčastnil bo jsem prodal auti a s tím co mám se dá jen DB , pokud tam doktor dal fotku tak nechápu proč tě to tak rozčiluje.
PS: pokud jsi to myslel jako žert tak ok.
Ali : byl tam smajlik :-)
A asi budu muset na vikend taky vymyslet nejakou samolepu :-))
já osobně si asi nechám udělat dva pajduláky jeden to dude kropit na DB a druhy na EMMA a dám si je proti sobě aby si nic nezáviděli.
no tak Ali to rozsekl :-)))))
hele hosi pokud mate radi piss party curejte rovnou na sebe navzajem nepotrebujete na to loga soutezi :-P :-)
Luku: ty volee, tak to už je mooc :-)))))))))))))))))))