Navštíveno 7550x

----------PREDAM DLD DL15----------
1000rms
2x2ohm
cena 8500sk
vsetko zaruka....
malo hrany
100percent staw

hod to do správné rubriky!!! tj Bazar Autohifi

01.09.2007, 22:32 |
xxxSparco | Upraveno: 2007-09-01 22:40:14
uz to tam je:)mishan :))))))))
taky jeden prodam Press doda foto
lado myslis tuhle fotku?? :-D

Kleneex kua kde to porad beres me us boli celo
tuhle jsem dostal pres MMS ;-)
noo nic mu nevadi, nic ho neznici....
Vincku tahle mu prisla vcera vecer mam i hezci s Presem jak ho objima atd:-))))
jinak nekup to krasny popelnik RUCNE vyrabeny predtim celej den slouzil jako odkapavac pod pipou:-))

02.09.2007, 13:14 |
petis :-)))))), Ale uplně puvodně měl sloužit k jinýmu učelu (soutěži) a to HWDD:-))))))))))))))))))
was fest drbe DLD ?a nexapem preco to zaj***te prispevok?
pretoze ten pripevok tu nema co robit od toho je prodam koupim vis??

02.09.2007, 13:18 |
JR nechces zacit psat nejak normalne? Klidne pis slovensky, ale pouzivej alespon ty spravny pismenka.
som sa pomylil ! dal som to potom do bazaru:) tak ok konec debaty .............was to ale sere:D
sparco a nikoho nejebe DLD ale ty keci kolem moc ste ho nafoukli:-))))
MOC!nehovor za mna........ja to predawam a nic nenafukawam:)je to taky isty woofer ako ostatne..........neni nic extra ale neni ani najhorsi proste je dobrej
lado zla sekcia!!!
!!!!!!!!!!!pretoze ten pripevok tu nema co robit od toho je prodam koupim vis??!!!

02.09.2007, 13:39 |
Pluto xxxsparco: Proti inzerátu nic nemám, ale příště si prosím včas sundej prst z tlačítka s pomlčkou, nějak se ti v nadpisu přemnožily a zapoměl jsi si vypnout CAPSLOCK. Děkuji za pochopení
pluto ok nabuduce sa to nestane
felda lol:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

02.09.2007, 13:50 |
petis Dobře když to tu teda má co dělat. Máš pocit že je tohle special pro dB Drag? Kterej nemuže koupit někdo jinej než jen dB Dragisti?
re audio je tez len na db drag?? a kicker??? atd...
mas pocit ze tamte veci co predawali oni sa nedaju nikde zohnat?:)

02.09.2007, 14:07 |
petis RE Audio MT je special por dB píšou to i na stránkách nejsou ktomu žádný udaje. takže asi tak.
A Kicker SoloX je asi to nej co mužeš prodB koupit.
Sparco: SoloX se v Evropě sehnat nedá. RE je na objednávku. Zastoupení je v Evropě asi dva měsíce.
A myslel jsem to trochu jinak ale to je jedno:-)))))
poprosil by som to stadial vymazat

02.09.2007, 18:22 |
Pluto xxxSparco: Po dohodě s administrátorem tohoto fóra nelze mazat a ani zamykat thready, kde nedošlo k zásadnímu porušení pravidel fóra. Proto ti bohužel nemohu s tímto problémem pomoci.
Děkuji za pochopení.

02.09.2007, 19:01 |
Pluto felda16: ????????
up . obnovujem vyznam prispevku predava sa tu woofer
xxxSparco posli sem par obrazku nejakejch prasarnicek a smazou ti to hned ale mozna i z tvim nickem-DDDDDDDDDDD

02.09.2007, 19:30 |
Q hele ale jako popelník se to včera osvědčilo.
Teda asi ne tenhle model, ale byl taky hezkej.
vinzek: tvim nickem :-))))))) ach ta čeština :-)))))
mishan ja sem cech to jako jo ale z timto jazikem co se psani tejka sem byl ve skole na 4- a jesi si z toho pochopil treba
: tvim nickem :-))))))) ach ta čeština :-))))) ze chci bramboru na kmine to je tvuj problem
vinzek: jde vidět, že ty si to nepochopil vůbec :-P :-)))

02.09.2007, 20:26 |
mishan | Upraveno: 2007-09-02 20:28:22
vinzek: každopádně mě bude zajímat, v jaké skupině budeš na finále, když si ted byl 2x v SS1-2 když si registrovaný do SM 3-4??? a za 2 dny končí kvalifikace ( nevím v čem si byl na křivce)
jediny kdo to nechápe jsem já asi su už z toho všeho kokot
si nic nedele ja to take nechapu :-)
Ali: ser na to, je aspon prdel :-))))
Mishane mi to jako prdel nepřipadá jestli tobě jo tak si magor:-)
tak se omlouvám ,zjistil sem konec kvalifikace , protože sem si nebyl jistý a ta je v Blatné, tak sorry, beru z5
mishan prdel jo doufam ze to nebude ta moje AU
jinak na finale sem z tebou misaku nezradil bych te
vinzek: no tvoje nee, já nejsem na kluky, neboj :-))))))
tak bude boooooj :-))) ;-)
nejak sem nepochopil ty kvalifikace a skupiny pokud ma aspon naky body ve skupine ve kterej prihlasil tak neni co resit pak si muze snad jezdit kde chce ne??nechapu co se tady resi
pokud vincek bude v Blatne v extreme porad muze startovat v SM3-4
Lada362:hlavně že si mi psal,že 2 soutěže před koncem kvalifikace musíš být ve skupině, ve které chceš být na finále, řešili sme to ohledně mojeho Extreme bylo to tak i minulou sezonu, tak co tady píšeš takové bludy??? nechápu z koho si tu děláš pořád prdel ....takže asi kde chce být nemůže ne???? nebo že by se vše naraz změnilo??? zajímavééé
Mishan precti si poradne podminky kvalifikace a pak tu prskej nepletes si to nahodou s necim jinym??Vis musis taky sledovat deni kolem ne jen cucet do bedny obcas taky nekde pisem nebo na srazech rikame co se zmenilo nebo nezmenilo pokud nesledujes neni to muj problem a nejsem povinen to psat kazdemu extra
tusim mishan ze je to naopak dva srazi musis met kdyz des do jinej skupiny
Lada362 sorac pravidla nectu ale mam hubu a zeptam se jesi se pletu tak me oprav

02.09.2007, 22:12 |
mishan | Upraveno: 2007-09-02 22:13:38
vinzek: ok díky , aspon se budu v naší skupině víc bavit :-)))
mishan kua ty ses rychlejsi nez sracka ty u toho sedis porad jako ja ne -DDD
vinzek: :-))))))) kua stíhám všeckooooo :-))))
Lada362 ze by dalsi prujmista
Hele Vincku uz ti vita rikal co sem zase provedl?? Napred sem musel kuli 155,7 prestat kourit a pak:-))))))...........
jo jeste neco na finale budu met SW od firmy laudman Lada rikal ze to budu met o 100kc levnejsi -DDD a hodne D
hej?? to su seriovo vyrabane??? protypy nie su povolene.....
felda16 to si delas prdel ted nebo to myslis vazne ?

02.09.2007, 23:02 |
vinzek fa | Upraveno: 2007-09-02 23:04:30
jako tohle sou rucne vyrabene sw akurad to bude mozna prototyp pac ho mam momentalne ve stavu puzzle upadlo me na nej kladivo coz by nebylo tak desny jenze pak jeste 9X nez sem ten magnet sundal taky musim najit kos a civku je to vazne nasracku
jo a jesi me omluvite tak ten vrchlik tam bude z kartonu nebo novin pac ten uz vazne nemam
klidne taky mam takovej a celkem to tlaci, ked bude normalny bude to este lepsi

02.09.2007, 23:27 |
Pluto Opravím Vás s těma bodama, vy experti :-)))
Pro kvalifikaci na Mistrovství je potřeba X bodů. V kategorii, ve které chci soutěžit na Mistrovství musím mít nasbíráno minimálně polovinu bodů z X.
Uvedu příklad: Celý rok soutěžím v 5 kategoriích. Chci jet na MČR kde je potřeba 24 bodů. Chci bojovat v kategorii Street C, tak v té musím mít minimálně 12 bodů, což je polovina z 24 bodů.
Kdybych jel na MS, kde bude potřeba např. bodů 100, tak v kategorii, ve které chci soutěžit musím mít minimálně 50 bodů
Snad jste mě pochopili :-))))
jj já to naprosto chápu Pluto je dobré že jsi jim to vysvětlil :-)))
Pluto (M) cili musis met dva srazi pac na jednom ty body neudelas jinak dekuji psal sem ze to nectu tak nevim jak to presne je ted uz jo