Navštíveno 6806x

1.nehledejte chyby v češtině měl jsem za 4.
Nevím jestli dělám dobře nebo ne ale nechápu proč se tady pořád hádáme jak pitomci.Podívejte na na fotku z minulého roku jak jsme všichni štastní že jsme se účastnili finále v DB Dragu a nikdo neřešil jakou značku SW nebo zesilovače používá.Přece ti co soutěží v DB ragu tak chcou mít co nelepší výsledky , ale nududu se nikomu vnucovat tím že tato značka je lepší než ta co používám.Pokud někteří nejsou schopni unést kdo co v autě má tak to beru jako závist a detinstní. Nechám si poradit klidně si vyslechnu názor druhých ale nenechám si kecat do toho s čím soutěžím pokud ta hodnota nebude stačit s tím co mám tak nebude alespoň budu vědět že mám co zlepšovat a testovat.
PS. co tím to článkem chci říct : že se mě nelíbí jak se tady pořád nafukuje že to je špatné to to je lepší a tohle je nejlepší značka každý soutěží s tím na co má a co mu vyhovuje pokud.
Myslím že někteří co si to tu čtou a pak odepisují to dělájí moc dobře aby to tu vřelo, ale jméno v DB to pošpiňuje což se mi jako soutěžícímu vůbec nelíbí.

02.09.2007, 20:14 |
Lada362 | Upraveno: 2007-09-02 20:23:18
Ali ale to je nejak mimo nevim ze nekdo z ceskyho DBdragu by tady nafukoval nakou znacku spis si tu z toho vsichni delaj srandu.
já jsem Ládo nepsal kdo ani z kama
Když vzpomenu na situaci která byla před a v průběhu loňskýho finále tak je situace hodně podobná ;o)))) !
neni to jedno kdo co jak kdy a kde proste nejlepsi je prvni a pak ti ostatni stat ce muze cokoli a i ten co celej rok vyhrava 1 mista muze zkoncit posledni nebo ne
Vincku presne tak treba se mu sekne radio ......:-))) nebo nezapne zesik:.......:-)) nebo to zahadnym zpusobem prestane hrat
Presne tak staci jen zapomenout na to za mas treba zaple EQ a uz tam chyby 1db a jsem v prdeli ;-)
Kdyby jenom 1 DB, ale co pak mych 148 chybejicich :-)))
no u me stacil ten 1db :-DD
já mám jen obavy, aby to nebolo jako na předchozích finále. lidi co nic netlačí si popůjčovali věci, ostatním vytřeli zrak a dělali machry a po finále to hezky zase vrátili a nic netlačili.... :-(
toto já nezažil Jindro tak nevím o co jde
ja ani jeste nevim kolik tlacim ale podle ucha ma neco kolem 40-42hz tak jsem zvedave :-)
prajem wam VEeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkE hodnoty na finaaaaaaaaale:)