Navštíveno 5997x

Tak chlapi, aby zde nedocházelo k podezírání co kdo má nebo nemá napučované na finále MCR, tak já budu měřit se !! svojí !! sestavou, tj. zesík MNC Huricane S3000 a 2ks DLD DL 15. A o to samé bych vás chtěl požádat, aby jste mi taky napsali, aby to bylo fér ;-) Díky
Vincek 4* nuclear 12" a 2*gzpa1.600 hoddogovo modely neznam

05.09.2007, 17:04 |
mishan | Upraveno: 2007-09-05 17:09:25
Lada362: myslím, že Vinzek je svéprávný a dokáže tu napsat sám co má, nemusíš to dělat za něj, není to přece malý kluk ;-) díky a pokud vím, tak vinzek meří se sonicama a jedním GZ
jak to muzes vedet kdyz od slusovic te nikdo nevidel???
jinak nevim ceho chcete dosahnout ale tohle je myslim hrozna cipovina
Mishan to je to samy jako by Vincek napsal jakto ze tlacis s DLD kdyz si mel Helony
Lada jen doplnek nuklear je spl a misan mam kamosa v bance tak sem si na to pujcil
Lada362: já nepotřebuju jezdit po srazech, abych věděl cipoviny. I já mám své špicle tam u vás :-P
misham a u vas je kde?? tak kdyz to nepotrebujes tak se neptej:-)) a mas to
Jo a pres rok budem misto sw kupovat kvery a strilet se aby sme byly 1
Lada362: tebe se nikdo neptá,sem si to chtěl jen ověřit a hlavně sem to tu psal kvuli hotdogovi... konec debaty
já jsem někde napasal, že TY si něco půjčíš?? psal jsem to všeobecně tak nebud vztahovačný.
jinak auto bude tak jak bylo v mimoni. mimochodem jsem na něj nesáhl od tý doby a ani na to nemám čas a náladu. marodím a jsem rád že se hejbu.
Mishane víš o čem jsme se včera bavili
hotdog, nejsem vztahovačný, vím jak jsi to myslel, toto bylo myšleno v dobrém ;-)
Ali: to vím, neboj, ale toto sem psal dřív, než sme se bavili ;-)