Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > dB Drag Racing > Ospravedlnenie zo Slovenska

o Navštíveno 6143x o
o 06.09.2007, 10:11 | gábor
Velmi dávno už váham, že sa zaregistrujem a prispejem svojim názorom a pripomienkami. Na začiatok by som chcel napísať - nechcem nikoho kritizovať a ani odsudzovať, a hlavne nechcem nikoho presviečať o ničom. Trápi ma, že medzi slovenskými a českými dB Dragistami sa spustia takáto vojna. Chcel by som sa v mene slovenských dB Dragistov ospravedlniť, ktorí niekoho neakým spôsobom urazili.
A teraz dovolte aby som napísal svoj názor čo sa týka boji medzi istými značkami. Tak isto ako ostatný dB Dragisti som odskúšal všetko možné. Nikdy som nehovoril že toto je dobré alebo zlé, iba som zbieral skúsenosti. Druhá vec čítal som,že podla niektorých českých kolegov ja možem za to že Dr. Hirax prešiel do kategorie Extrem, aby ma neohrozil. Neviem koho to napadlo ale to by sa mal spýtať Doktora, aby sa k tomu vyjadril osobne. Ale ináč fakt sa ho bojím,ked tlačím o 3dB viacej.

Info: RE MT15 nové cena 17000sk , pre dB Dragistov zlava - Tým to som chel povedať že to mám odskušané a neuznávam len jednu značku,ale stále skušam čo najlepšie vyhovuje pre mna.

Info: Ešte by som mal jedno oficiálne oznámenie: Na buducu sezonu staviam auto Street C, aby tu už bol konečne pokoj, ktorý ma fakt trápi.

P.S.: Mám aj RICON sety na RE až do 2x0,5ohm

s KAMARÁTSKYM dB Drag pozdravom GÁBOR

foto k příspěvku  od gábor

o 06.09.2007, 10:30 | TAZZZZ | Upraveno: 2007-09-06 10:31:11
Nejezdim tolik dB Drag jezdim na EMMA a moc nevim co se tu vše deje ... ale toto je dle mne super.
o 06.09.2007, 10:32 | PRESS
jj paráda taky doufám, že už bude konečně klid
o 06.09.2007, 11:06 | Lada362
no tak ted sem na to zvedavej kdyz sem se snazil nedal si pokoj nikdo tak ted uz sme na vas dva tak snad to pomuze:-))))
P.S.-Gabor 4*0,7 je lepsi:-)))Jinak dik za podporu doufam ze ti Felda vyridil vzkaz
o 06.09.2007, 12:36 | Aligátor
hesky žeby krok k lepšímu zdrvím oda judge z DB
o 06.09.2007, 17:11 | Lada362
jinak gabore sem rad ze budu mit ve street C oponenta ale vuci ostatnim srovnavas nesrovnatelne
Uprimne a to neber ve zlem jak se chces rovnat s lidma ktery si vsechno koupi a stavi samy?? to je nesmysl a oba vime jak to je.
o 06.09.2007, 23:02 | Pluto
Děkujeme kolegovi z SK za pomoc se zvtahama mezi CZ a SK dB Drag fanatismem. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3527 sekund.