Navštíveno 7761x

Ahoj ... mám dotaz ja vím ze tohle by mělo být v jiném forum...ale vy asi máte lepší zkusenosti...chtěl bych jsi porádit SW Cpw Sonic 15" a mám zesilovač BOA mvu - 9090..myslíte že by to něco zahrálo???chtěl bych nejaky Sw co bych neodpálil na tom zesiku....mám originál baterku je to do R19... a kabely 20mm ..tak jestli to bude stačit a kapacitor..a prostě chci nejaky SW co zatlačí a neodpálím to natom zesiku ..pac bych ho rád honil na max vykon....jinak diky za ruzne postřehy!!!
zesik slaby bude ti hrat naplne zacne skreslowat woofer a potom odpalis woofer...ser na to!
to se dá odpálit tak silny SW?tak jaky Bych mel zvolit ???aby to hrálo dobře???ale musi to byt 15"jinak diky
boa 9090 ma tusim 600rms4ohm 2x300rms2ohm tak najdi taky co ma take parametre...hertz ES380 abo vsak pokukaj lol:D
njn..ale ma strašně malo toho DF ...takže nevim..a ten Hertz má 450 rms... aby to neschorelo na tom zesiku...
Je lepsie mat silnejsi zos ako sw. Sak niesi hluchy.Ked bude sw skreslovat uberes na zosiku.
Inak my dbdragisti mame aj 10x vyzsi vykon zosikov ako sw....:D
xxxSparco: zabudol si este na dostatok stavy, cize zaklad podla mna kvalitna baterka, hruba kabelaz, pokial bude mat napatie, tak tak skoro ten zos nepojde do skreslenia ...
Pallko ???? jen pro info kdo ma 10* vetsi vykon nez vykon SW????????
250rms reprak 3kw zosik:) monster ja:)
ale reprak uz roztrhalo:D

10.09.2007, 20:14 |
petis Sparco. 3kW realných změřených? na tom wooferu?
:-)
:-)) sparco ale jestli si mel SW do jednoho ohmu v monsteru realnych tym bylo 2 a vic takze vikon nekde kolem 1800W
ale nebavili sme see o monsterech ale autech

10.09.2007, 20:44 |
petis a na kolik ohmu jsi ho měl zapojenej? a kolik měla baterka voltu při měření. Realnou impedanci víš? Ten zesík má mít 3kW při kolika voltech? :-)
co hups??:-)) kdyz vemes vsechny tyhle hodnoty ve finale zjistis ze vykon je opravdu polovicni
No ja prekrmoval 8x :) carpower TC na 1600rms :)
Jinak na sonica ten zesik urcite ne, dal bych toto:
[ Link ] co se tyce sonicu tak asi mam nejvetsi zkusenosti ja a viznek fa, kdyztak pisni na ICQ a neco vymyslime
Lada362-to slovicko "aj" je tam dost dolezite.Nemusi to byt nik v CZ ani na SK ale vo svete su taky blazni.
pallko je tam hlavne slovo MY:-)) tak napisu nekteri dbdragisti a je to srozumitelnejsi
asi sa nauci pisat cesky...:-)))
sorry kluci bezva debata mezi váma..hihi...ale já se ptal na zesik a SW ..mno takze ktomu zesiku by ste mi nejaky to SW doporučili??, prosím...afkt zesík měnit asi nebudu..kabeláž je 20mm...a baterka má 420 ah... je to 70 ..mno potrebuji SW co dobre zatlačí natom zesikua neodpálim ho..jinak sem na youtube.com video kde byla 15"sonic a táhl ho HPB-1502 ..a docela to bylo good tak envim vid...Prosím poradit jaky SW ktomu zesiku by bylo nej!!!ale 15" diky
hpbcko si asi magor tim toho sonika vodkouris jako hovno jesi chces patnactku na tenhle zesak tak jedine
[ Link ] [ Link ] [ Link ]
Hanzy tak zaprve slabe kabely
za druhe spatna baterka
diky tomu ze das zesiku malo proudu klesne jeho vykon nekam na polovic /to neber presne/ vetsina zesiku ma psanej vykon pri 14,4 tak si primou umernosti spocitej kolik maj na 12V a navic kdyz mu nedas ampery a ver ze ty skoky sou rapidni.
Takze za prve dores baterku muzes malym napetim zesik i odkourit za druhe dej poradny kabely aby to napeti prenesly a za treti vykony RMS u SW sou psany pri nakejch ohmech kdezto realna impendance je nekde uplne jinde coz de taky zmerit a spocitat takze kdyz ti zesik dava do 1 ohmu napr 2KW a das na nej SW 1ohm tak ti zesik dava v realu treba jen 1KW protoze realna impendance toho SW budou 2 ohmy a jeste diky malemu napeti mozna min
snad sem to napsal srozumitelne takze bych se nebal ze 3KW zesikem odpalis 2KW SW/priklad/ protoze na 3KW nikdy nezahrajes s baterkou a kabelama co mas.
mno tedka jsem toho moc nepobral rozumim ti jako...mno tase urcite enchci v aute tri kilovaty:D to jako vubec hihi...ale 20mm..teda je málo?,kapacitor...ten zesik..mno ja mel predtim Sw FLI 15ů udajne 400rms a chorel jak papír..a ty co mi nabizis to budou uplne stejny shity ne???ja bych treba nejaky HIFONICS BX 15D2,MAGNAT AD 380,CRUNCH GP15D2 ..enco takového teda??? enbo to je taky moc ...???jinak ti diky..
ted nevim komu jsi psal:-)))
a co ti lada nabizel za woofry? jestli se bavis o shitech tak magnat , crunch urcite na DBDrag nekupuj, nerikam ze to je shit ale vhodny na souteze to neni. jinak ten sonic co chces vydrzi s prehledem 2kw ale ten zesik urcite jinej
mne..to ne na DBdrag určitě nechci..jen chci slušný SW opravdu už porádny..už nechci kupovat žádny shitty..poučil jsem se dost...mno proste chci nejaky SW co docela zatlačí a neodpálím ho na tom zesiku ....pac bych chtel ho honit ten zesik trochu vic mno..aspon na vice nez polovinu..proste ejho strop...
lado to je urcite nejakej SPAM nehrot to jesi to neni prevlecenej kleneex hihi vinzek fa
2hanzy10 myslis to vazne
to nevim kdo to je ...teda ale jsem proste jen jeden..ju..hihi a to co jsi napsal nejsem ani jeden...
ty si trouba kdyz nechces na dbdrag tak proc to pises do kategorie dbdragu?
pac...ve forum autohifi..mi tam nikdo nepsal...a tady jsem myslel ze tomu porozumíte vice...a vice zkusenosti....
skušenosti jsou ale pokud chceč poslechovou kvalitu tak piš na stranky emma tady si mezi magorama s velkyma W
jj jasny..skoda...diky Aligátor... a ty by jsi mi nic nedoporučil???nejaky SW???

11.09.2007, 19:09 |
petis kolik to máš těch nicku??
ja jeden..ale je tu u me kámos..vis to byl jeho dotaz..a ja jsem regnuty a svem..a nechtene jsem psal pak ze sveho..

11.09.2007, 19:13 |
petis :-)), jasný. já jen že to vypadá podivně:-))
to on by lregly na svem..a ják já to vykriskuju..ap kanajedu na tu stranku znova tak jsem tam pak zse prihláseny já.takze jinak sorry..vypadá to dost blbe..jako kdybych byl dement..ja vim...|:D

11.09.2007, 19:14 |
petis | Upraveno: 2007-09-11 19:15:14
:-)), vpohodě.
tento basák by ti mohl vyhovovat je to na poslech a design je suprovy 2x4 ohm MDS ZR15 DYNAMIC LIMITED EDITION
prodám

ali a to chces zapojit na BOA zesik?
njn...ale za tyhle SW se nedolatím omg...hihi...a na ten boa nevim...
ne musel by vyměnit i zesík každopádně basák je k mání za 6000

11.09.2007, 20:33 |
Laďas Aligátor: A parametry k MDS???

11.09.2007, 22:03 |
JR MDS je nesmysl, nedokazes ho nicim poradne rozhejbat.

18.09.2007, 09:40 |
jao01 Preco chces subwoofer s priemerom 38cm? Podla mna celkom staci 30cm subwoofer. Ja mam MAC AUDIO Z2200 skoro to iste ako BOA9090 tiez som chcel SONIC ale 25cm a aj na tento je ten zosilovac vraj slaby nie este na 38 a ma nizku citlivost.Kable mam 20mm2 baterku Banner 55A 450A a 1F kapacitor a subwoofer Pioneer TS-W307 D2 v 49L basreflexovej bedni 400/1200W. Pustam donho plny vykon a nic mu nieje je pravda ze nepouzivam nastavenia ako basy,lound,basbost to je na nule ale ten sobwoofer to zvlada v pohode. Mam Fabiu Combi a kim som nemal vytlmene boky kufra tak mi ich ohibalo zhruba tak 1cm dovnutra. Po vytlmeni je to ok a pre bezne počuvanie to staci az az.Slabim zosilovaco subwoofer odpalis urcite skôr.

19.09.2007, 09:55 |
Alda Heej autorsky prava, co tu dela fotka myho exauta? :-)
Jo souhlas s JR, nakrmit to neni vubec prdel.
Mel jsem na ne 2x VRx 1.500 a bylo to vic nez smutny.

19.09.2007, 09:56 |
Alda Nicmene cena 6000,- za MDS je vic nez zajimava, stoji 20 a jestli se nepletu, jsou jediny 2ks v CR ktery jsem si nechal privest.