Navštíveno 7651x

takze bych jen tak zbezne shrnul nase finale sem uplne utahanej navic jsme misto domu jeli s malym do nemocnice takze moc neni nalada na psani ale i tak-
chtel bych vsem podekovat za ucast za super atmosferu a doufam ze se Vam vsem u nas take libilo.Doufam ze se vyjasnilo par par veci ktere mi kazili naladu celou sezonu /Ali doda ilustrani foto:-)) urcite vi co myslim:-)))/
Jinak dekuji Loonymu a nevim komu jeste kdo to vymyslel ale ten proslov a to gesto by snad melo srovnat vsechny vztahy .v tech emocich to spatne vyznelo takze jeste jednou s Plutakem dekujeme za vasi cenu vazime si ji a budete ji videt na kazdem srazu uz jme to vymyslely a slibujeme ze se budem snazit i dalsi roky aby to bylo lkepsi a lepsi.Rivality mezi soutezicimi se nezbavime ale ta nevadi kdyz je zdrava a ostani uz snad mame za sebou.
takze za sebe a cely realizacni tym vam vsem jeste jednou dekuji a dekuji i vsem co nam se vsim pomahali

30.09.2007, 21:41 |
zdany Diky VSEM, jak celemu organizacnimu teamu, tak vsem soutezicim, za perfektni atmosferu a prubeh mistrovstvi. Snad jste vsichni dorazili domu v poradku a doufam ze se uvidime zase na jare na sraze. Take verim, ze valecne sekery byly zakopany hluboko do zeme a take tam, nejmene, na pristi sezonu zustanou.
Howg

30.09.2007, 21:52 |
JR ja k tomu nejak ani nemam slov .....

taky gratuluju za uspořádání a super akci.
Největší poděkování odmně ale směřuje k Roccovi, který mi zachránil cestou domů když mi bouchlo kolo a půjčil mi jeho rezervu protože mě se do fiata již jaksi nevešla :-( má to i nafocené tak možná dodá i foto

30.09.2007, 23:24 |
Tony (M)
Ja taky dekuji uplne vsem za SUPER akci a vsechno kolem toho. Do utery bych mel mit udelanou mega fotogalerii. Jelikoz mame neco pres tisic fotek, tak to musim vsechno projit a usporadat... Ted uz konecne lezim v posteli - svoji posteli a jdu chrnet...
Jeste jednou diky UPLNE VSEM!!!
Mám toho dost tak jdu spát rozepíšu se až zítra jen tady dám hned jednu fotku o kterou mne láďa požádal
Myslím že není potřeba to dál okecávat.

30.09.2007, 23:30 |
mishan | Upraveno: 2007-09-30 23:33:04
jjj to je vono :-)
Díky všem lidičkám okolo za skvělou sezónu a podporu lidem mě blízkým bez kterých bych se toho nemohl účastnit. Za ten rok co jsem v dB Dragu jsem poznal mnoho lidiček se kterýma rád pokecam a jsou na pohodu a i když to sem tam něco pokazí třeba SW na Mimoních nebo odpadnutej káblík na finále rozhodně to není nic proti tomu když čekáte v tý kose 200km od domova 2 hodinky na odtahovku :-D ale řeknu vam ten pohled shora je taky krásnej ;-) teď už mám Mégane v garáži a čeká až vymyslim co s ní :-) (nakonec šla do pr...kýnka ;-) i baterka :-( ) dneska nebo v úterý sem dam nějaký odkazy na fotečky dobrou ;-)

01.10.2007, 07:03 |
PRESS JJ taky díky všem zůčastněným za super průběh finále, jak organizaci tak i soutěžícím
I ja se pridavam k podekovani dB Drag Teamu za celou letosni sezonu okorenenou nadhernym finale se skvelou atmosferou a naprosto originalnim doprovodnym programem,ktery myslim si nepobavil jen samotne ucastniky finale,ale i spoustu navstevniku,kteri se prisli podivat.Takze jeste jednou dekuji a tesim se na sezonu 2008.
ja se taky pridavam k podekovani za perfektni atmosferu a gratulace vitezum, cest porazenym :)
bylo to paradni ukonceni sezony az mi to prislo lito, uz aby bylo zase jaro :)))

01.10.2007, 09:52 |
D@ve spolecna fotka finalistu

a sup sem nejake vysledky ;-)
jsem moc zvedave

01.10.2007, 12:42 |
Tony (M)
Kleneex: nech vsechny trosku vydechnout.... ;-) bylo to fakt hodne narocne... Padlo hodne prekvapujicich vysledku i osobnich rekordu, takze vysledky budou hodne zajimave..

01.10.2007, 13:17 |
PRESS jako Tony, ještě teď je mi zle...

01.10.2007, 15:06 |
PRESS drželi jsme se hesla : alkohohol v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství .
Mno a vono to nějako nefungovalo o:-)))

01.10.2007, 15:50 |
Tony (M)
jj, presne jak rika PRESS

a kua, hmm, pekné pekné....

01.10.2007, 16:03 |
PRESS jj na dva lidi dobre o:-)))))))
Tak jsem se dostal konečně domů chtěl bych Vám všem poděkovat za příjemnou atmosféru na finále. Počasí nám vyšlo i když jsme byli v hale.
Jmenovitě to nebudu psát - ale děkuji kamarádům za podporu, rady a výpomoc, vím že jsem byl chvílema protivny ale to jsou ty nervy :-)
Těším se až příjde jaro a sezona si nás o5 zavolá na to naše TRRRRRRRRRRR
Které máme tolik rádi. Decibelům 3xsláva :-)
Taky díky za super akcičku. Bylo to moje první mistrovství, tak jsem z toho byl trošku vyjukanej, ale po příšerným sobotním ránu se to hodilo do pohody.
Nejvěčí pochvala odemě směřuje k Loonymu proslovu, když předával ten pohár Láďovy, to bylo fakt srdcervoucí a dojemný.... fakt super.
Moc se těšim na sezonu 2008, kdy toho už snad stihnu víc než letos.
HotDog: Všichni víme, jakejma paštikama jezdíme... a nikdy nevíš, kdy a od koho budeš potřebovat pomoct...
Tak to prosím ber jako samozřejmost.

01.10.2007, 19:08 |
Tipo Já taky všem díky,bylo to prostě bezva!!!!!!!!!!!!!!!
Jo jinak Ládovi za tu cenu pro Nikolu,do ted je z toho mimo.
Kdo nebyl tak at jen lituje,a kdo byl tak fota a hned!

01.10.2007, 19:08 |
petis Vše již bylo řečeno a opakovat by to bylo zbytečný. Takže jenom řeknu DÍKY!!!
jj taky diky vsem zucastnenym za super akci a nej sou tem par babochlapum bylo to super
bylo to dobry. Preji Vám všem hodně stěstí v příštím roce.

01.10.2007, 19:46 |
PRESS
30/09/2007 21:52 JR: co to je za čůzu??? :-))))

01.10.2007, 20:21 |
Tony (M)
vinzek fa: par babochlapu jo??? Tak tady pro pobaveni...

01.10.2007, 20:22 |
Tony (M)
ooooooooooo super
Route88 uz vis o koho jde

01.10.2007, 20:25 |
Tony (M)

01.10.2007, 20:26 |
Tony (M)

01.10.2007, 20:28 |
Tony (M)
Rocco: jj máme paštiky ale já mám tu nejpaštikovatější a ještě k tomu nejmenší že se mi pro samé baterky a zesilovače nevejde rezerva a hever :-(
příští rok se ale polepsím
kdyžtak přidej foto na čem se dá jet 15km :-)
takže mám změnu s těma fotkama kdo bude nějaký chtít tak mi napište na ICQ, jinak se rozhoduju že udělám prezentaci s komentářem a budu se snažit aby to bylo co nejdřív nebo si udělam ještě nějakou galerii na webu ale udělám na 70% obojí tak se těšte foteček mám dost :-)

01.10.2007, 22:20 |
Tony (M)
Jak to tak vidim, tak pristi sezonu budou jezdit pastiky s vozikama, jelikoz pro samou audiotechniku se jim tam uz pak nevleze ani pohar...
tony: na pohár jsem si místo našel :-)

02.10.2007, 07:36 |
D@ve voziky???? Ty si myslis ze by to utahli??? :D

02.10.2007, 21:21 |
TommyDS | Upraveno: 2007-10-02 21:22:39
Gratulaaacia ceskym dBdrag-istom ;-)
A dufajme ze budu uz len veci co nas spajaju a nie rozdeluju ...
Ty voe to vypada, jako by tam mely soustredeni koularky z byvale NDR :o))))

03.10.2007, 15:34 |
D@ve [ Link ] - male videa tocene mobilem - o nej missaka ;-)
Tak to musela bejt mega akce, dle videa :o DD