Navštíveno 7766x

TAk je doma a teď se DB Dragisti těšte, přijde EMMA v akci :-))

johane to je maso koukam ze uz si pochopil
Kurva neznam vetsi panda klub nez ma DB Drag :-)))))))))))
Zachvilku pujdou ceny dilu na vrakacich nahoru, kdyz je tu takova pandi expanze :-))))
Jinak gratuluji...... :-)

04.10.2007, 08:57 |
zdany A jeeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeee. .)) Panda ala Emma. :)
a zase cervene :-o
ale kdyz pujdes na emmu tak ju musis hodit do modre ;-)
jsem zvedave
P.S. co budes stavet??? SQ :-DDD

04.10.2007, 10:36 |
clown necekane :o))
dle mejch info je to jen winter car takze se stavet nebude jinak je to zatim cistokrevne SQ repro a radio pioner DEH neco s kazetou -DDD
Radio AAA co sem slysel nejdrazsi cast auta
Kuwa pěkný zrcátka .... :)
nechte se prekvapit :-) Zatim ani ja sam nevim co s tim, jinak s tim SQ mate pravdu, repro pioneer, radio neni AAA, ale nejaky noname :-) A nejde radio, jen kazeta, sakra :-)) Musim nekde pohledat stary hitovky na kazetach
Nemá být ta Panda modrá, ta barva jí vůbec nesluší :-))

04.10.2007, 13:28 |
PRESS hééééskýýý
Gratulace k neu car a vítám tě v klubu magorů :-)

04.10.2007, 19:41 |
petis :-)), gratulace, jako že je to zimní auto je sice hezký, ale za chvilku to bude srazový auto:-))
petis woe srazova je fabka ale ja ho premluvim ma to jednu vihodu nemuze se mu posrat TURBO takze to bude jednoducheeeeeeeeeeeee -DDD
hele blbouni nerejpejte :-) Dneska sem ji vycistil zevnitr, o vikendu se vrhnu na venek :-) A konecne se mi podarilo zprovoznit svetla, nejak sem zjistil, ze sem jel bez brzdovek asi vcera celou cestu domu a dneska celej den po meste :-) Ale vsechno sviti, blika, jen jeste netroubi :-) No a dalsi opravy zitra
jo to by me zajimalo kde -LOL

04.10.2007, 22:47 |
Luigi johanik- to ti nestačí ta kazeta co jsem ti tam nechal? Sice je už asi 5let stará,ale jinak dobrá,ne? :-)
Vinzek : muizes hadat :-)))
Luigi : cece kazeta je mazec, ale uz sem ji projel asi 5x sem a tam :-))
na kazetě bych našel Křemílka a Vochmurku, možná i šmouly kdyby jsi chtěl :o)