Navštíveno 8103x

18.10.2007, 23:54 |
Pluto Sorry za to, že jsem tento
[ Link ] thread zamkl a smazal, mysleli jsme si s Ladou, že to tak bude lepší. Prostě jsme nechtěli vést okolo toho debatu, dokud nebude vše jasné a definitivní. Všichni jste to pochopili, tedy doufám, že alespon vsichni. Jenže mě teď napadli závorky, že jsem se nezachoval jako profesionál, protože prej jsem měkkej, že to byla cenzura, atd. bylo toho dost, tak tento příspěvek odemykám a už jsem psal Darylovi, že se vzdávám moderování. Opravdu mi to za to nestojí, aby ze mě dělali neco co nejsem. Jak se říká, zadarmo ani kuře nehrabe.
Vím, že se to sem nehodí, ale musel jsem.
Všem ostatním moc děkuji za pochopení.

19.10.2007, 00:01 |
foki pluto ?!

19.10.2007, 00:01 |
PRESS na tvým místě bych jednal stejným způsobem. prostě je to smutná informace a není důvod vést debatu co a jak, a kdyby to a toto. Prostě jen oznámení pro ostatní co se událo a basta !!!!
jen by mne zejimalo kdomkonkretne napsal neco o mekkosti a cenzure jem zvedavej jestli to sem napise verejne.ten prispevek byl zamcen na zadoist vsech zucastnenych co jsme byli na miste takze pokud to chcete resit takhle pujdem asi vsicni za Plutakem.jetsli naka zavorka nepochopila proc jsme to udelali at se na mne nezlobi ale mela by se nad sebou zamyslet.Petisuv prispevek se nechal odemceni proto ze vse uz bylo jasne.
Takze ocekavam zduvodneni a hrdinske priznani
jinak koukam ze v tech zavorkach na vyber dnes moc nebylo ktere byli online mam si tom myslet sve??
jsem tu as prvni tak zacnu
resili jsme interni veci proc to bylo smazane, kdyz nebyl duvod, nebyly zadne narazky, zadne hadky ani nic co by nekoho pohorsilo.
moderator to nemel zamknout natoz smazat, ma jasne dana pravidla podle kterych by se mel chovat a nemuze jen tak svevolne mazat prispevky na neci pozadani
a pak kdyz napise
"neměli jsme kontrolu, tak jsem ho promázl"
tak je to cenzura a to je rozhodne spatne
jinak lado je mi uplne jasny ze vis kdo co interne psal, jen chces aby to vedeli i ostatni. Daryl klidne muze zkopirovat diskusi co byla
oprvdi nejde mazat prispevky jak se komu hodi
kral007
moderator
jinak ze zavorek byly dnes online vschni krome Kapky a ta debata se vede od 15.10
Kral promin ale nechtej abych ted napsal co si myslim je videt zes opravdu nepochopil
Nikdo kdo byl smazan si nestezoval kazdy pochopil takze nechapu vase jednani
jinak opravdu se pletes nevim co kdo kde psal na vasem internim foru ve tvem bonzbloku a animne to nezajima ver mi
a to ze napsal nemeli jsme kontrolu asi chapu jak myslel vis ono 700KM od domova v takove situaci a se sanci 2% pripojit se na net se tezko neco kontroluje a proste jsem nechtel aby se delali nake zavery nez napisem co a jak

19.10.2007, 00:35 |
Lada362 | Upraveno: 2007-10-19 00:35:56
takze podle mne resite stupini vec nezlobte se na mne ale je to tak a navic ten prispevek sem dal Kleenex na moje prani kdyz jsem mu volal s tim ze pozada nekoho ze zavorek aby to zmakla bohuzel nikdo nebyl k dosazeni

19.10.2007, 00:40 |
Tony (M)
Jak pise Lada - nikdo si nestezoval. Ti kdo o informace ohledne onoho incidentu opravdu stali, tak si je sehnali. Myslim si, ze kdyby se nekomu nelibilo, ze jeho prispevky v danem Threadu byly smazany a Thread byl uzamcen, zalozil by nekno thread novy, kde by se domahal informaci a to se nestalo. Myslim si, ze to Pluto udelal spravne.
mozna si nikdo nestezoval, neni mozne jen tak mazat prispevky s tim ze dbdrag nad tim nemel kontrolu tak jste to smazli.
Kdyz uz to sem bylo vlozeno, par lidi se vyjadrilo tak se tomu mel nechat volny prubeh a ne to smazat.
Kral nejak ti to stouplo do hlavy a prestavas myslet jako clovek neslo o to ze kontrolu nemel dbdrag slo jen o to ze jediny moderator ktery asi vedel o co jde byl s nami a neverim ze za timhle stoji vsichni ale myslim ze to je prace par jedincu ktery v zivote dokazali jen to se propracovat k /M/ a ted to strasne zerou sem zvedavej kdo z prispevatelu sem napise ze mu to vadilo

19.10.2007, 00:47 |
Pluto pro Krále ještě jednou:
19/10/2007 00:35 Lada362
takze podle mne resite stupini vec nezlobte se na mne ale je to tak a navic ten prispevek sem dal Kleenex na moje prani kdyz jsem mu volal s tim ze pozada nekoho ze zavorek aby to zmakla bohuzel nikdo nebyl k dosazeni
............ a tak jsem to musel udělat až já, protože to nikdo předemnou neudělal.

19.10.2007, 00:48 |
Tony (M)
A neni to poprve. co byl potreba rychly zasah moderatota a nikde nikdo...

19.10.2007, 00:52 |
foki | Upraveno: 2007-10-19 00:59:27
to kral :
kdyz budes stat nad kamaradem a ten bude bojovat o zivot a budes cist nejake zvasty co a jak a proc a co kdyby , tak si myslim ze nebudes premyslet jestli jsou nejaky pravidla nebo ne . proste pokud to bude nedustojne nebo spekulukjici tak to zaseknes .
a ne rikat : neni mozne jen tak mazat prispevky .
a kdyz to bylo vlozeno a diskuze se zacala vyvijet od tematu a plno veci nebylo jiste a potvrzene tak je to to nejjednodussi co mohli udelat s oznamenim ze jak bude mozne tak vse uvedou na pravou miru . a to si myslim tam plutak napsal . a myslim ze jen tak z prdele to nesmazali ale meli dost zavazny duvod .
a kdyby tikluci zavolali abys to smaznul tak bysjim dlouhosahle vysvetloval ze prispevky jen tak smaznout nejdou ? s tím jdi vis kam , jsou situace kdy pravidla jdou stranou .
a muzes si to ted cenzurovat

19.10.2007, 00:52 |
Lada362 | Upraveno: 2007-10-19 00:53:26
prosim DARYLA o zverejneni interni diskuze rad bych si precetl komu vadilo ze se to zamklo kdyz kral pise ze vsechny zavorky to resi a mozna nejsem jedinej dekuji
jiank jak pise Tony vsechny zavorky jsou vecne prihlaseni na foru ajedine kde by se s nima pro rychly zasah clovek spojil je ICQ kde jsou bud ofline nebo neviditelni takze potom sou vlastne nanic dokud si neceho nevsimnou samy:-((((
lada: nic mi do hlavy nestouplo, snazim se chovat co nejvice profesionalne i kdyz je to nelehka situace
(M) je dobrovolna nevdecna prace, napadlo Te nekdy ze mame zajem pomoct Darylovy udrzet funkcni forum aby to nedopadlo jak na starem?
klidne se muzes pridat
Tony: zadny zasah nebyl potreba, byl to normalni prispevek
foki: jak zaclo odvijet od tematu? vsichni vyjadrovali jen svou podporu.
Kdyby mi zavolali (nikdo mne nijak nekontaktoval) tak bych to nesmazal, nebyl duvod.
Jinak ja nic necenzuruju
cenzura se predvedla ted a pak v treba techto dvou prispevkach
18/09/2006 19:44 Pluto (M) - konec DB teamu v cechach aneb p.Nosek na scene (4) [SMAZANO by Pluto]
18/09/2006 01:35 Lada362 - konec DB teamu v cechach aneb p.Nosek na scene (27) [SMAZANO by Pluto]
add. a myslim ze jen tak z prdele to nesmazali ale meli dost zavazny duvod .
tohle forum neni majetkem dbdragu, je daryla
myslim ze jak budou (M) online tak pridaju svuj svobodny nazor k diskusi

19.10.2007, 01:28 |
foki foki: jak zaclo odvijet od tematu? asi nema cenu rozebirat prisepevek po prispevku ,
jak jsem psal , jen tak z prdele to nesmazali ale meli dost zavazny duvod .
a myslim ze jakakoliv dalsi diskuze nema vyznam . pokud chces nejak prispet tak si myslim ze moznost bude a jsem zvedav jak se k tomu (M) postavi .

19.10.2007, 01:30 |
Lada362 | Upraveno: 2007-10-19 01:35:29
Kral ted si opravdu ukazal sve IQ proc vytahujes veci ktere jsme si uz davno mezi sebou vyrikali?? Jinou obranu na sve stupidni nazory nemas??,
Kdyz si na ICQ vecne ofline tezko te nekdo kontaktuje:-)))
a kdyz jsme u toho nekolik zavorek my dnes volalo takze vim ze ne vsechny maji stejny nazor jako ty proto sem chtel zverejneni proto si myslim ze je jen par tech co jim to lezi v zaludku.
Nikdo nerekl ze je forum majetkem Dbdragu a koneckoncu staci rict jestli nekomu lezime v zaludku jako tobe neni problem se presunout se sekci na oficielni forum dbdragu koneckoncu neudelal jsem to jen kuli tomu ze tady sou lidi zvykly a nase strankove forum jsem sem presmerovali kdyz jsme se domluvili s Darylem ne na nase prani takze se zamysli co pises.
mozna to bude nejlepsi pak si budes moci ve svem utajenem internim bonzbloku kterym se koneckoncu bavi polovina zavorek / a muzes bejt klidnej od Pluta tohle nevim:-))/odskrtnout polozku dbdrag :-)))

19.10.2007, 01:34 |
Lada362 | Upraveno: 2007-10-19 01:39:07
a tim se dal nebudu k tomuto tematu vyjadrovat pockam jak se k tomu postavi daryl a jak se vyjadri lidi kterych se tykalo smazani a zamceni prispevku a pak se dle toho zaridim nebudu tady resit kraviny ty si reste na internim foru
a jestli nestaci jako duvod to ze jsme to zamkli to ze jsme nemeli sanci cokoliv nekam psat nebo vysvetlovat a nechteli jsme aby se to nejak zvrtlo -proste jak to napsal Pluto jinymy slovy nemeli sme kontrolu- tak potom nechapu vsichni krom asi tebe to pochopily
Že byl příspěvek zamčen bylo správné rozhodnutí.... "TEČKA" !!!
lada: ty stare veci byla reakce na to ze to tady cenzuruju ja.
nevik kdo ze zavorek Ti volal ale pokud daryl da diskusi tak uvidis zda se to bude lisit nebo se to shodne.
netusuk co myslis pojmem par zavorek kdyz je nas tu celkem 9
mam email, telefon... takze ma kdokoliv moznost
jinak nejdriv jsi chtel at to nekdo napise na forum, pak smazat
mel sis to nechat na dobu az budes u pocitace abys mel kontrolu
dalsi prispevek uz taky nepisu, necham prostor pro vyjadreni ostatnim

19.10.2007, 01:46 |
Lada362 | Upraveno: 2007-10-19 01:53:43
cti poradne -chtel jsem to jako zamceny oznameni ne thread bohuzel zadna zavorka nebyla k dosazeni aby to zamkla hned
a nezajimaji mne zavorky ale lidi kterych se zamcenia smazani tykalo nebo to neni demokraticke forum??

19.10.2007, 01:51 |
Lada362 | Upraveno: 2007-10-19 01:52:38
pro ostatni co vy na to??
[ Link ] sekce by byla czech area
koneckoncu aspon bych sem mohl prestat kopirovat plno veci ktere si tam najdete sami
no nevím co k tomu dodat ale napíšu to hnusně asi by to chtělo aby se něco podobného stalo i kralovi007(M) , aby si uvědomil co se vlastně stalo.
PS: nechápu tvé jednání.

19.10.2007, 09:23 |
paia plne souhlasim se zasahem Plutaka, v danou chvili to bylo asi nejrozumnejsi reseni dane situace.

19.10.2007, 09:28 |
X-sat (M) | Upraveno: 2007-10-19 09:29:29
Nic spekulujícího v příspěvku nebylo a NIKDO si nestěžoval. Jeho obsah NEBYL v rozporu s pravidly DF a NEBYL důvod ho promazat ANI ZAMYKAT.
TEČKA
Láďo, ty jsi rejpal klasik, ale nedej bože, aby tobě někdo něco vytkl. Meleš kraviny a děláš zbytečný rozbroje. My se na celou věc, na rozdíl od vás, díváme relisticky. Tohle je prostě život a může to potkat koholiv z nás, takže ty samolibé kecy si nech v garáži...
Pluto - hodně mě mrzí, že jsi to takhle překroutil...

19.10.2007, 09:45 |
Daryl (A)
A dost uz.
jsou dany pravidla, vime proc se tak stalo a tim to hasne. Priste se to nebude opakovat. Kazdy udela zbrkle rozhodnuti, jsme jen lidi. Nebudem uz do sebe rejpat, kluci to maj ted tezky a delaj rozhodnuti pod tlakem. Nechame to vychladnout a kdyz tak pokecame az bude zase vse v pohode.
Zamykam prispevek, jelikoz jiz neni o cem debatovat a strhava se to v osobni urazky.

19.10.2007, 09:48 |
Pluto Co jsem překroutil? Napsal jsem pravdu, kterou jste rozebírali, napsal jsem svoje stanovisko, se kterým jsem to udělal a jelikož jsem udělal podle vás chybu, tak se vzdávám závorky. Mě to opravdu za to nestojí, aby když něco dělám zadarmo, tak aby si na mě ještě někdo otvíral pusu.
Končím s debatou, fakt na to nemám.

19.10.2007, 10:09 |
D@ve | Upraveno: 2007-10-19 10:13:26
nevim co na to napsat...ale ALIGATOR to vystihl presne...
stala se mimoradna udalost, a proto by se melo i jinak uvazovat ...
Je mi jen lito, ze nekteri nedokazou pochopit jednani Pluta, Ladi a ostatnich....
Proste jsou vyjimky kdy zakony a pravidla musi jit stranou... zkuste se vzit do situace kdy Vam zemre pritel, kamarad, souper ( v dobrem) ,... atp...
MYSLITE SI ZE BY SI PRALI ABY PO JEJICH SMRTI TADY BYLI TAKOVE ROZBROJE???
v tomto pripade bych videl vymazani tohoto vlakna za spravnou vec a uz se k teto zalezitosti nevracel...
David Marecek alias D@ve