Navštíveno 8158x

neni treba neco dal rozvadet. Precetl jsem si, co jste zde rozebirali. Budu opakovat Fokiho. Az budeš kraliku litat kolem uhorelyho kamarada, kterej te celej rok obdivuje, koho jsi vzor a kdo je hrdy na to, ze je soucasti tvyho tymu, tak to mozna pochopis ty debile vymaštěnej. Zavři se do te sve kulničky a před zdrcadlem si opakuj, jakej ses profik. Seru na tebe a na cely tohle forum.
to Daryl: chci tady ukoncit svoje pusobeni. Vse, co se tyka me registrace prosim smaz.
Lado nezlob se.

19.10.2007, 14:04 |
Kety Nemuzu vubec uverit co to tu zase resite za pi......Ste normalni ubozaci v teto tragicke chvili se dohadovat kdo co nemel a mel mazat .Chtela bych videt kdo by myslel ,kdyz pred ocima ti jeden kamarad umrel a druhy umira v naruci .Tri roky kazdy vikend jezdis na srazy vidis je jsou to tvy kamaradi ,pratele kteri ti pomahaji je to vlastne tvoje druha rodina a vy tady budete resit kdo co muze a nemuze.Pro Krale007 a Xsata myslele sem si ze ste normalni lidi ale to co tu predvadite je hruza.Ty vase pravidla moderatora,je videt ze to vasi kamaradi nebyli protoze kdyby byli tak nic takovyho vubec neresite. Nezlobte se na me to to je jen muj nazor ale kdyby se to stalo nekomu koho znate vy treba z Emmy ,davam jen tento priklad neberte to zase hned nekteri osobne beru to jen tak ze lidi kteri soutezi u nas se zname lepe a v Emme se taky znate vic .A toto je zrovna urceny pro Krale007 a Xsata kdyby se to stalo jim resily by ste zrovna co muzes a nemuzes mazat.Byl to nazor vsech aby jsme to daly vedet lidem kteri o to staly vedet ze se stala tragedie ale ne aby se neco resilo nez budeme vedet my samy vic.Ale ted nakonec to dopadlo to co sme nechteli aby nekdo neco resil a vy najdete duvod aby vy ste zase na nas neco meli.Jinak by ste tohle nikdy neresili . Kveta
to Daryl-jako Jirka/Loony/ prosim smaz mne
2 kral007, Daryl, X-sat:
tohle je od vas doost prehnany a nechce se mi verit ze v takovyhle situaci se takhle nekdo muze zachovat

19.10.2007, 14:15 |
Daryl (A)
musim k tomu teda neco rici.
15/10/2007 18:56 zalozil Kleneex prispevek: Nejhorsi konce sezony jake muze byt :-( (1)
15/10/2007 21:24 mi psal Kleenex, proc jsme promazali a uzamkli jeho post.
Nasledne bylo zjisteno, ze to udelal Pluto. Nikdo nechapal duvody, proc byl tento prispevek uzamcen a proc byly smazany prispevky s kondolenci.
Nasledne se to zacalo rozebirat v uzavrene diskusi mezi moderatory.
Jednoznacne byl tento akt proti pravidlum tohoto fora. Bez ohledu na to co se stalo.
Na zaklade tohoto se tu zvrhl flamewar. POkud vim tak jen jsme podotkli ze to nebylo spravne.
A jen proto, ze nebyli schopni uznat, ze Plutak porusil pravidla tu z toho delat takovy rozruch ? Tak si vzpomente na pripad, kdyz Smarada smazal prispevek o chozeho praci. TO byl zase flame a ohen na strese co si to dovolujeme a ze cenzura a podobne ... a zde je to naopak ?
Jak jsem jiz psal, dany flame je nemistny, zbytecny a podle mne jen na zaklade dezinformace.
Nikoho tu nedrzim, ale nic se mazat nebude.

19.10.2007, 14:16 |
Lu Na tomto foru jsem dlouho nebyla, ale to co tady ted ctu, mi naskakuje husi kuze. Jak nekteri muzou byt tak nelidsti.
Souhlasim s Kety.
to Daryl: pridavam se k Loonymu a Kety - prosim mou registraci smaz.

19.10.2007, 14:17 |
Daryl (A)
co je prehnany ?
ze jsme jen upozorniuli, ze to je spatne ? Nebo jsme snad nekomu vyhrozovali a nadavali do ubozaku nebo neco podobneho ?
Jen jsme rekli, ze to bylo spatne. Tot vse.

19.10.2007, 14:17 |
Daryl (A)
Nelidsti ? V cem nelidsti ? Cim jsme se provinili proti lidskosti ? V cem ?

19.10.2007, 14:18 |
Daryl (A)
Opakuji, nic a nikdo se na tomto foru mazat nebude.
Daryle oficielne sem te zadal o to abys odemkl prispevek aby se svobodne mohli vyjadrit ti jichz se to tyka jimz byli prispevky smazany nevim rpoc jsi to neudelal
to X sat k prispevku nize napsals ze sem problemista ale pokud se nepletu stejny nazor se mnou melo spousta lidi nez jste to asi ze strachu z pravdy zamkli.A sem rad ze se ozvali dve potrefeny husy o ktere mi slo jine zavorky to nerersilia pochopili.a jestlis em problemista jak pises asi sem a muzem si toí rict do oci
Daryle rano sem si myslel ze jsme si to vyrikali a ted zase ne nevim ale proste to co jsem chtel udelam kdo bude chtit s nama pujde kdo ne muzes ho udelat novym moderatorem sekce dbdrag ale to asi nebude jednoduche

19.10.2007, 14:21 |
Daryl (A)
POkud jsme se provinili tim, ze jsme upozornili na chybu, pardon, ale pravidla jsou pravidla. Nikdo ho za to neponizoval, nikdo ho netrestal, nikdo nevolal po jeho odvolani.
V tom pripade nevim proc tu vznikl takovy flame. Zamyslel bych se nad tim, zda prave tento flame neni nejvetsim zneuctenim jejich pamatky.
Ja udelal max. Napsal oznameni a na logo jsem dal cerny pasek ...
Ja si jich vazim.
Co vy ?

19.10.2007, 14:22 |
BULOH Daryle to co jsi napsal jsi myslel vážně? To se na mě nezlob ale ubohost nad ubohost

19.10.2007, 14:22 |
Daryl (A)
Lada: ted jsem se vratil z vyjezdu. Nemel jsem cas jej odemknout nehlede na to, ze jedine co se tam a tady pise jsou urazky a napadani uzivatelu navzajem.,

19.10.2007, 14:24 |
Lada362 | Upraveno: 2007-10-19 14:25:16
Daryle ale napis to jak to je a pokud vim slo jen o dva uzivatele/M/
KURVA UZ TOHO NECHTE DO PRDELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vsychni at si daji ted pohov na nejakou dobu !!!!!!!!!!!!!!
kazdy ma svoji pravdu ale NEMA to cenu ted resit myslim ze jsou dulezitejsi veci, ne???
Tak uz KONEC!!!!!
Daryl (A) : Myslím, že to co se stalo je tragické a upozorňovat na nejaké chyby ohledně tohoto fora, co kdo a jak napsal špatně a řešit nějaké pravidla je dle mého slušně řečeno nevhodné.

19.10.2007, 14:25 |
Daryl (A)
BULOH: konkretne prosim

19.10.2007, 14:26 |
D@ve to Daryl ... nejsi buh aby jsi mohl hodnotit co je spatne a co ne...
bylo to sic proti pravidlum... to nikdo nevyvraci, ale bylo to lidske a rozumne...
PS: pocitali jste pri tvorbe pravidel s necim takovym jak tato udalost??? dam svou vyplatu na to ze urcite ne

19.10.2007, 14:27 |
Daryl (A)
Fridom: Na zacatku byl dotaz Kleenexe: PROC ?
nasledne jsem se zacal i ja ptat proc nekdo smazal kondolence jinych uzivatelu ?
Po vysvetleni duvodu jsme jen podotkli, ze to nebylo spravne a ze je to proti pravidlum. NIC VIC ...
Nacez se tu strhl tento flame a nekdo si na tom asi honi triko nebo nevim. Prectete si to od zacatku a hledejte kdo to zacal.

19.10.2007, 14:27 |
BULOH Proste me mrzí že se řeší pravidla fora u této zcela vyjímečné a tragické události

19.10.2007, 14:28 |
Tony (M)
Daryle, pokud by sis tech dvou kluku fakt vazil, tak to tady proste neresis timhle zpusobem a takovymto jednanim. Kolik uzivatelu si stezovalo, ze byly z toho threadu odstraneny jejich prispevky? Odpovis mi na tohle?

19.10.2007, 14:29 |
Daryl (A)
D@ve: otazka : my jsme se teda provinili tim, ze jsme rekli : "To je proti pravidlum ." ? Co je na tom spatneho ?
Co je na smazani kondolence jinych uzivatelu "lidske a rozumne " teda spise v cem ?

19.10.2007, 14:29 |
Daryl (A)
Tony: jakym zpusobem ? Jakym jednanim ? Co jsem udelal ?

19.10.2007, 14:30 |
Daryl (A)
Tony: stezoval si minimalne jeden ...

19.10.2007, 14:31 |
Daryl (A)
Navic ono dotazy a upozorneni probehlo v uzavrene diskusi. Ven to vynesl nekdo jiny a tim zacal tento flame.
Kleneex má pravdu
v tuhle dobu je úplně jedno kdo má a nemá pravdu, pro ty kluky je to nedůstojný, mělo by se to na nějakej čas nechat uležet.
je mi líto co se stalo, DB držte se
me psaly take 2 co se deje
ale to mate ted jedno ne??
ja jsem se ptal proc protoze jsem nevedel kdo to udelal az jsem mluvil z plutem bylo to jasne

19.10.2007, 14:35 |
Daryl (A)
Navic tato zalezitost se tyka mne, Pluta a castecne Ladi362.
Zajimal by mne duvod, proc by se k memu upozorneni mel vyjadrovat i nekdo jinej, uplne nezucastnenej kdyz jsem si to uz davno jak s Ladou tak s Plutem v dobrem vyrikali.
Nekdo tu ma na tom flame zjevne zajem ... nebo to jinak nechapu.

19.10.2007, 14:38 |
D@ve to daryl: na tom nic spatneho neni ... fajn ... mate pravidla ... ale proc upozornujete na chyby??? myslite si ze ti co je porusili o tom nevi??? proste to prejdu a neresim... vzdyt je to pochopitelne...
- v tomto pripade bylo mazani (dle vysvetleni ve vedlejsim vlaknu ) bylo dostatecne
Ty woe, to je moooooooooooooooooooooooooc !!!!!!!!!!!!!!!
Je vidět, že tam jistý lidi nebyly.....

19.10.2007, 14:41 |
Kety | Upraveno: 2007-10-19 14:41:45
a dost uz mne to vazne nebavi posledni co sem napisu bude prispevek ktery dam jako novy sem se nehodi.Jinak slibuju ze ti co jim tu vadime uz men tu neuvidi aby jsme nebyli problemisti.Kdo bude chtit na nase dbforum prijit prijde kdo ne ma smulu nikoho nenutim.Takze je ted na darylovi jestli seekci dbdrag zrusi hned nebo az potom Lada

19.10.2007, 14:41 |
Daryl (A)
Jeste to Kety:
i kdyz to asi nebudes cist. Stejne jako zakony v beznem zivote, i pravidla zde na foru plati pro vsechny stejne. Prave o to se tu my zavorky snazime.
I kdyby to udelal kral007 jak popisujes, zachoval bych se uplne stejne. I jeho bych UPOZORNIL.
Verte, ze se to dalo resit uplne jinak a klidneji. Bohuzel nervy povolily, rozbehl se flame a mnohe prispevky jsou lehce iracionalni a snad jen psane v zarmutku a snim spojenym citovym vypetim. Proto tyto urazky neberu vazne a verim, ze se situace uklidni.
Nerikam to jen proto abych Vas tu udrzel. Nikdy jsem nikoho k nicemu nenutil. Snazim se byt jen spravedlivy a udrzet na foru poradek a udrzet jej v chodu.
Mnozi z Vas volaji po uklidneni situace a ja se pripojuju. Pokud ma nekdo potrebu osocovat, napadat a urazet, muze jit jinam.

19.10.2007, 14:44 |
Daryl (A)
Kety: mne tu nikdo nevadi. Krome tech kdo ucelove vyvolavaji flame.
nechtel jsem to rikat, ale zda se ze tento flame je jen zaminkou pro pretazeni lidi na vase vlastni forum. I kdyz zbytecne. Ja nikoho zuby nehty nedrzim. Nikomu jsem nic neudelal, kazdy at si sahne na sve svedomi.
for daryl nehaz ted vinu na sebe oba vime jak to je tys upozornil ano ale tim to melo skoncit ale kdyz se dalsi dva pridaj a kolem dokola omylaj to same tos mel zarazit hlavne ty du diskuzi sem cetl

19.10.2007, 14:51 |
Daryl (A)
ja jsem ji cetl az tehdy,. kdyz jsem zamkl prispevek. Tezko jsem mohl neco zarazit.
for daryl
19/10/2007 14:44 Daryl (A)
nechtel jsem to rikat, ale zda se ze tento flame je jen zaminkou pro pretazeni lidi na vase vlastni forum. I kdyz zbytecne. Ja nikoho zuby nehty nedrzim. Nikomu jsem nic neudelal, kazdy at si sahne na sve svedomi
nezda se ti ze kdybych chtel uz sem to udelal davno?? kdyz mi to bylo vytceno zhora z vedeni proc nejsme na spolecnem foru?, proc myslis ze sem si to obhajil??
Myslim ze jsme sve forum meli a sem jsme presli ty vis proc nikdo nikoho neprosil proste to byla oboustranna dohoda kdybych nechtel zustali sme tam tak nevim rpoc resis zase tohle
a ted uz vazne koncim je mio nejak nanic smutny ze to o co se jednalo se prekroutilo a nekdo se nekde za rtohem usmiva ze jsme nejhorsi a ma ve svem tajnem bonzbloku kolonku Lada362 cervene:-))) ale toi uz je mu nanic

19.10.2007, 14:52 |
Prady ? :( ?

19.10.2007, 14:58 |
paia cela tahle diskuze zacina smerovat nekam, kam nikdo nechce a osobne to povazuji za velmi nedustojne, at uz vuci obema klukum, kteri uz tu s nami nejsou, nebo vuci vsem tem, kteri se mezi sebou povazuji za pratele. proto navrhuji, aby jste tuhle zbytecnost jiz dale nerozebirali, smazali veskere rozvasnene diskuze a usmirili se soukromou cestou. je zbytecne vyvolavat nejake dalsi emocionalni diskuze, protoze to, co se stalo uz nikdo neodcini a muzeme se z toho maximalne poucit. a to na obou stranach, zavorky uz budou vedet, ze v urcitych situacich musi jit pravidla (at uz jsou jakkoli dobre minena) stranou a je potreba konat podle zdraveho rozumu. Ladu, Plutaka a dalsi prosim, aby taky jiz dale nehrotili situaci a radsi sve usili venovali treba tomu charitativnimu mereni. podle me tyto hadky za to nestoji a zbytecne rozbijeji komunitu, ktera se formovala nekolik roku. preci by jste ty roky za jeden den nezahodili?

19.10.2007, 15:02 |
Daryl (A)
Ja nic neresim. Nechapu ....
asi jsem trosku zaostalej. Z diskuse jsem vyrozumel, ze hadka zacala mezi kralem,x-satem a plutem ... tam by mel skoncit
Souhlasím s Kleneexem. Lidi nechte těch hádek a urážek, nikam to nevede. Klukům to hlavně život nevrátí, je to hodně nepříjemná událost co se stala, tak by na ně chtělo raději společně vzpomítat. Ne se tady rozhádat.
tak jsem to pročetl a...chápu, že tu spoustu lidí jedná hodně v zármutku...ale myslíte, že by to ti kluci chtěli? na posledním rozloučení by mělo být co nejvíc lidí a měli byste ukázat, jak pro vás byli důležití a hlavně povzbudit rodiny...sám jsem to zažil a moc dobře vim, jak se každej cejtí...je blbý, že se to všechno stalo, ale bohužel už nevrátíte ani životy kluků, ani smazané příspěvky nic...tak se na to vykašlete, nechte to uležet, dejte klukům důstojné rozloučení, podpořte rodiny a ono bude časem v uvozovkách "líp"...
nestacim se divit, myslel sem ze je tohle `nase` forum a pri takovyhle tragedii tady resit ubohy pravidla, to se na mne nezlobte, ale mnozi mne tady nemile prekvapily ve svych nazorech!!!

19.10.2007, 17:00 |
X-sat (M)
V privátu jsem Plutovi řekl svůj názor, to že ho neakceptuje a vše má potřebu řešit veřejně - jeho problém. Stejně tak překrucování faktů. Ale to je na jihu zřejmě nějaký folklor...

19.10.2007, 17:09 |
Pluto X-Sat: Akceptoval jsem tvůj názor a s tebou jsem křížek neměl, měl jsem ho s Králem, kterej měl potřebu to pořád řešit. Dík za pochopení a nepřekrucuj to.
Na toto téma končím diskuzi. Dík za pochopení.

19.10.2007, 17:22 |
X-sat (M)
OK, mrzí mě, kam se to celý vyvinulo a nejhorší je, žo to komentují lidi, kteří o původu a podstatě nic neví. Mohli jsme to vyřešit mezi Mkama...

19.10.2007, 17:52 |
Kety | Upraveno: 2007-10-19 17:56:09
Daryl-vim ze chces aby forum fungoval a to ti schvaluji ale v prispevku ktery jsme zamkly jsme se zaroven pod to napsaly ze se omlouvame za smazani prispevku jinych clenu a to mel byt konec tematu a zvasi strany pochopeni Kveta

19.10.2007, 17:58 |
X-sat (M)
A jaký problém v tom, že jsme si to chtěli vyříkat mezi sebou jako moderátoři...? Emoce nejsou to pravé při řešení problémů. Nic se nenafukovalo tak, jak je výše popsáno. Nikdo nikoho nenapadl, jen jsme si vzájemně vysvětlovali celou věc - tím myslím POUZE POSTUP MODERÁTORA - a to nemá absolutně nic společného s tragédií, která se stala, které se dotkla každého z nás... Ale v tom je prostě obrovská nevýhoda diskusních fór obecně - neosobnost. Pouhá špatně složená slova ve větě můžou udělat hrozný zle...
loony: trochu v klidu jo? myslim ze neni potreba zadnych urazek
jestli jsem se nekoho dotknul tak je mi to lito ale npsal jsem co jsme opravdu resili a jak to kdo vidi.
nekdy je to tezky ale ja jsem zvyklej vyhodnocovat veci i za situaci kdy normalni clovek neni schopen slova.
Spousta lidi vi ze jsem dost dlouho delal ve Vinohradske nemocnici na urgentnim prijmu ARO kde byly lide po tezkych havariich, srazky z vlakem, sebevrazi a dalsi, jak je prijem tezkeho polytrauma neni cas delat chyby a bojuje se s kazdou vterinou o zachranu lidskeho zivota to same kdy jsme celou noc jeli na operacnim sale.
jinak nerekl bych ze se ztrhla hadka mezi mnou a plutem, na tom ze se to nemelo zamykat se jsem se neshodl jen ja a x-sat ale vsichni a ja byl az jeden z poslednich kdo na to zareahoval ze se to mazat nemelo
to ze X-sat a ja jsme se nebali verejne rict co si myslime se nakonec otocilo proti nam.
kdo delal v integrovanem zachranem systemu vi ze na chyby neni cas, ja byl na to zvyklej a stejne tak je na extremni situace zvyklej X-sat jako kriminalista.
u zachranky, u hasicu a u policie neni cas na emoce a jsou proto horsi nez ostatni i pres to ze zachranuji cizi zivoty s nasazenim vlastniho?
spis to vypada ze nekomu vadi kombinace moderator - emma
jinak neni to tak dlouho co jsem reagoval na foru v sekci autohifi a byla jen kratka odpoved a link, dostat jsem take od daryla zdrbano byt jsem moderator a partner , smazal mi prispevek a poslal mail, takze je videt ze pro vsechny to plati stejne

19.10.2007, 19:07 |
Pluto kral: OKI, konec debaty, nená to už cenu, ale hlavně sem nemotej ted EMMU, to už opravdu ne.
pluto: OK, ja doufam ze jse vse okolo toho co bylo vyresene

19.10.2007, 20:50 |
X-sat (M)
OK
Sice nevim presne o co tu slo,ale jak uz napsali jini clenove.Nehadejte se tu prosim,kdyz je zrovna vse cerstve. Jsou tu nekteri lide,kteri byli treba u te nehody nebo tu muze treba cist nekdo z jejich pribuznych nebo rodiny.Chteji se s tim vyrovnat,ze kluky uz nepotkaji na srazech,na pivu nebo kdekoliv jinde. Uz nebudou soutezit nikde.A kazda podpora kamaradu je ted pro ne nejlepsi lek.Tak se prosim pekne nehadejte.Moc dekuji.........................

20.10.2007, 00:35 |
Smrada (M)
Chtel bych k tomu taky neco napsat. Uznavam, ze Plutakova akce byla zbrkla a ne zcela podle pravidel. Zaroven ale musim jasne rict, ze v takovem to pripade to povazuji za "chybu" zcela omluvitelnou a ja Plutaka zcela chapu, proc to chtel udelat a taky chapu, ze se jednalo o vec udelanou ve stresu, soku, daleko od domova atd. atd. Proto osobne v tomto nevidim, zadny problem, celou vec prechazim jako by se nestala a KONEC.

20.10.2007, 00:37 |
Smrada (M)
... a prijde mi, ze toto vsechno nema zadny smysl. Chyby na druhych hledat umime vsichni, odpoustet je neumi snad uz asi nikdo. Hlavne si myslim, ze bychom v takovychto situacich meli drzet jako "AHC" pohromade a ne se navazet do druhych. NIKOMU to rozhodne neprospeje. Co vy na to?
tohle co tu predvadite je absolutni nesmysl.
Myslim ze tyhle hadky a obvinovani nic nezmeni, stejne jako nejaky odchody z fora a mazani registraci. Nechte to v klidu odeznit, tohle asi muze vyresit jen cas. Je pravda ze pokud se cloveka podobna situace nedotkne osobne, asi tezko pochopi.
myslim, ze jsou situace, kdy je dobrý se na nějaký pravidla vysrat...

20.10.2007, 19:50 |
Daryl (A)
luke: tohle neni o pravidlech.
no ja nevim, nečet jsem to celý, ale občas někde někdo napsal, že jsou jasně daný pravidla a moderátor má bejt profík. tak jak tohle mam chápat?

21.10.2007, 21:28 |
X-sat (M)
Už to nechte být, ano.